107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • 0Diaz0
    fail..ősök megint gyökerek..
  • 0Diaz0
    rendelném basszus.. de most 2900am van rá.. de megpróbálok rendezkedni :D
  • gagyenkov
    Itt még van! Pc játékok,szimulátor és ott a 11.oldal 3790 ft
  • gagyenkov
    Találtam valamithttp://www.supergamer.hu/index.php
  • bboyatty
    Lassan de biztosan idegesítő vagy már.
    Akinek megvan a játék az hülye lenne eladni, nem lehet megunni szerintem. Nekem nem olyan rég van meg a játék de nem tudom megunni. :)
    Ebay-en vagy ilyen helyeken keresd hátha szerencsével jársz.
  • 0Diaz0
    nah én mentem filmezni aztán aludni.. addigis HOGYHA VALAKI TUD ELADÓ TEST DRIVE UNLIMITED-ET AZ NE TARTSA MAGÁBAN MERT MEGVENNÉM Köszi.
  • bboyatty
    Valaki próbálta az Audi TT RS roadster-t? Milyen, műxik jól?
    Sajnos nem vagyok otthon, hogy kipróbáljam.
    Esetleg egy sorozat képet ahogy nyílik. :)
  • 0Diaz0
    tehát ezzel ugyanúgy tudnél multizni.. mert ahogy néztem most 1200 és 3790 között van a TDU.. nekem jólenne minnél olcsóbban megszerezni.. és minnél előbb..
  • wollnerd #99522
    Semmiben
    ez a játék a Legjobb Választás játéksorozatként kiadott.
    Szal semmi különbség nincs az eredeti között.
  • 0Diaz0
    most olvastam erről hogy ez " LV TEST DRIVE UNLMITED ".. az lv az miben más? vagy mit jelent??!
  • 0Diaz0
    pedig elvileg kellett volhna hogy kapjál.. de mindegy.. nekem tökmindegy hogy milyen az a tdu amit veszek ,csak lényeg hogy eredeti lemez legyen benne + key és csokkancs.. [csak végre hadd gurulhassak már veletek.. ) Amúgy holvetted? mert ha még van akkor lecsapnék rá azonnal..!!
  • Dj Tommy
    Neked ez a verzió van meg?:
  • RYO21
    Érdekes, hogy én pl nemkaptam semmiféle manualt a játékhoz. De valami 1500ft-ért vettem.
  • 0Diaz0
    persze eredetiben
  • 0Diaz0
    Még mindig KERESEK TEST DRIVE UNLIMITED-ET MINDENÉVEL EGYÜTT Tehát User'S manual meg dvd tok meg mindenével együtt.. és akinek van,kérem ne tartsa magában mert megvásárolnám
  • 0Diaz0
    azt a betyár mindenit..ezt szedem is.. megjegyzem betettem az E36ot és 2órán át csapattam vele :$ szóval bejön
  • wollnerd #99514
    Sziasztok!
    Nem fogjátok elhinni,hogy mit találtam:
    Audi TT RS Roadster a TDU2-ből!
    Link
    A modellezés elég jól sikerült!
    Bug: A fény felé az autó erősen fénylik. (nem vészes)
    A TETŐ AZ ABLAKNYITÁS PARANCCSAL NYITHATÓ KI!!! :)
    Élvezd!
  • wollnerd #99513
    Szívesen! Köszi az autókat! Nekem is kedvencem kezd lenni a BMW M3 E36!
  • 0Diaz0
    Az E36osok nekemis bejönnek.. majd beteszem.. :) Amúgy az M6-ost én beraktam de nekem nemjön be... S5öt inkább nemcserélem le,jobb nekem az RS4 :D A Murcit meg szintén nemkell lecserélnem :D
  • Hoffi
    szevasz! köszi a segítséget jelenleg nem otthon tartózkodom de amint hazamentem megpróbálom!
    Itt vannak az autók amiket használok(általában csak olyan modelleket szedek le amik szépen kivannak dolgozva)(fanatikus BMW fan vagyok tehát abból van a legtöbb bennt. csak sajna kevés a szépen megcsinált autó!
    ezeket találtam:
    BMW M6(nagyon szép)
    Audi S5(ezis gyönyörű)
    Bmw m3 E36: nekem személyszerint ez a kedvencem. állandóan ezt hajtom!!!:)
    Lamborghini Murciélago
    általában ezeket a modelleket használom:)
  • [HUN]FaTaL
    Mi az a fálj?:D

be kell mountolni egyébként és indíthatod a játékot
  • wollnerd #99504
    Az is lehet hogy a Height-nek semmi köze nincs kerekekhez.
    de mintha kerék pozíciója megváltozott, mikor átírtam...
    Lehet hogy a Overhang Front és az alatta lévő, az a kerék pozíciója...
  • bboyatty
    Google.
    Maxi image vagy mi a neve, én is azt használom.
  • wollnerd #99502
    Jaj, lehet hogy az 1. lépésnél fordítva kell írni! Pl. 1245-ről 1242-re kell írni! Úgy emlékszem....
    Sry.
  • wollnerd #99501

Remélem tudtam segíteni!
    Megmutatnád melyik autót töltötted le? Én is keresek egy tök jó kocsit!
  • Hoffi
    sziasztok!
    olyan problémám lenne, hogy leszedtem egy autót tök jó meg minden. csak az a baj hogy az autó kereke egy pár centit belevan süllyedve a földbe tehát olyan mintha az autó a felnijén állna. TDU PE-ben mit kell átírni hogy rendesen legyen? Segítsetek légyszi !
    Előre is köszi
  • 0Diaz0
    Megemeelnii??!! Ha az első kerék nem lógna ki,akkor én hagynám így... a " Slow and Low " ige szerint De így tényleg lehetne emelni rajta..
  • wollnerd #99497
    De! Én is észrevettem! és ez kicsit lehangoló... :(
    TDUPE-ben hol lehet pontosan az autó alvázát megemelni pár centivel?
    Köszi!
  • Gollo
    nincs egy kicsit nagyon leültetve?:D
  • wollnerd #99495
    Sziasztok!
    Tegnap letöltöttem a Volkswagen Touareg R50-et és nagyon teszik, különösen a belsőnézet!
    Képek:

Aki szeretné, letöltheti innen!
    VW Golf R32-öt cseréli le.
  • Hoffi
    igazából én nemátépíteni akarok egy autót. a Zmodelert aztse tudom eszik vagy isszák egyáltalán nemértek hozzá! éncsak a kameráját akarom átrakni a nézetenek mert amit leszedtem autót az jobb kormányos volt. tehát most azvan hogy beülök az autóba és mintha csak én ülnék a baloldali ülésen közbe én vezetek ugy hogy a karakterem látom ahogy jobboldalt vezeti az autót:D
    Úgylesz köszi a segítséget!
  • USAMEN POWER
    Holecsko szívott vele rendesen, azt a ppl kezének a mozgása elég buta volt, azt nem tudta rendesen beállítani. Régen volt problem ezzel mert csinált egy jobbkormányos autót, de erről max ő tudna mesélni. (Keresd meg pm -ben.)
  • Hoffi
    van persze. már sikerült letöltenem:D mondjuk szenvedtem vele sokat:(
    viszont azt valaki elmondaná hogy hogyan lehet az autónak a kameranézetét átrakni hogy jobbkormányos autónál is jóhelyen legyen a nézet?:S (nemtudom milyen balfasz szokás ez hogy jobbkormányosra építik a játékba az autókat:S)
    előre is köszi!
  • wollnerd #99491
    Van megapacked?
    Alfa Brerát cseréli le.
  • Hoffi
    sziasztok!
    nagyon nagy segítség kéne:'(
    ma megtaláltam ezt a gyönyörű hondát a játékhozde nemtudom letölteni! kérlek titeket valaki segítsen nagyon fontos lenne!:'(
    Köszi előre is!:(
  • Stockbauer33 #99489
    A General Performence-nél elől-hátul Carbon- ceramic.A féktárcsa méretét írd át elől(Brake Dim Front) - hátul 381-re.És válaszd guminál Bridgestone Potenza-t.
  • wollnerd #99488
    Sziasztok!
    Az autók fékerejét meglehet növelni a tdupe-ben, nem dob ki a szerver?
    Mondjuk 3-4 méter féktávolság a HC-ban 96 km/h-ról, elfogadja a szeró?
    Ha igen, hol és hogyan lehet állítani a TDUPE-ben?
    Köszi!
  • Falkon
    Olyan gyors azért nem volt, de szívesen! :)
  • shaddoc
    Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat, és egyben segítségnyújtásod! ;-) :-)
  • wollnerd #99485
    Szívesen!