Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
32"-os Samsung LCD TV-n tolom:D
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Valaki megmondaná, hogy amikor az F billentyût lenyomom, és rámegyek a hozzáadás a barátok listájához gombra, melyik billentyût kell lenyomni?
Mert hiába nyomom az entert nem aktiválódik!
Elõre is köszi!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
hát az egyóra kicsit késõn van de majd meglássuk
és ha berakok egy módot azt látják a többiek ? pl egy kocsit
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDÕDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
#97424 Nézdmeg ezt és a dragba megpróbál6od átírni 0.113 ra.javaslom hogy inkább A kategóriás lovakat írját mert a többi ....
Próbálj minnél több embert felvenni barátlistába.Amire mijárunk az éjfél vagy egyórától indul.A fricc vezette krúznál becsuszik a csoki mert a fhürer nemállmeg sehol és addig megy amég lenemesik reggel 7kor a székrõl <#hehe>#hehe><#mf2>#mf2>Ez akár 4-5 szigetkör.De megbeszélhetjük ma éjjel 1kor az északkeleti golfpályánál a találkozót és meghajtom veled az új kedvencemet(Aston one-77)Ha fentlessz a többi sebesség õrült akkor velük is gurul6c
2. Nem tudom.
Stock meg ezeket érti esti cruise alatt, és egyik sincs kiírva sg -re mert többnyire összeverõdött. (HC -s külföldiek + Magyarok alkotják.)
2 kérdés:
1 . autó sebességét hogyan tom megpiszkálni?
2 . egyedi festést hogyan tudok csinálni?
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDÕDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Kérésre (#97417) del.
A békát(one-77) ráraktam az Enzora.Jaaaajj de szép csodakék lett az új Aston :D
Milyen Rufal tóljátokti?
Elõre is nagyon köszi
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
De én a Gemballa Mistrale-t szedtem le, na meg persze a toyota land cruiser-t<#vigyor4>#vigyor4>, ja meg a jaguárt is, de valamiért a brabust nem tudtam letölteni.
Ajánlanám az oroszokat
Mingyá letéptem 4-t./Porsche Panamera Turbo '10,Aston Martin DBS Coupé '10, Jaguar XFR '10,Brabus SV12 S Biturbo'06/
De te használsz valami módot a szigeten? Pl.: Fákra vagy útra, valami ilyesmi? Hmm?
az eleje lemaradt<#hehe>#hehe>
Van friend list, meg klubtársak, és a térképen lehet szûkíteni hogy melyik embereket mutassa. Vagy csak egyszerûen kocsikázol és össze futsz az arcokkal.
Szerintem boxon egyébként jóval kevesebb játékos van.
ktomi22:
Nem tudunk itt sem szervert választani.
És engem is érdekelne, h milyen módon teszi be a juzereket a szerverekre a TDU?
Esetleg országok, vagy nagyobb területeke szerint?
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Vonóhoroggal is lehet, ha kérnem kell betonkeverõt, akkor ne maradjak szarban:)