107666
-
#99530 fail..ősök megint gyökerek.. -
#99529 rendelném basszus.. de most 2900am van rá.. de megpróbálok rendezkedni :D -
gagyenkov #99528 Itt még van! Pc játékok,szimulátor és ott a 11.oldal 3790 ft -
gagyenkov #99527 Találtam valamithttp://www.supergamer.hu/index.php -
#99526 Lassan de biztosan idegesítő vagy már.
Akinek megvan a játék az hülye lenne eladni, nem lehet megunni szerintem. Nekem nem olyan rég van meg a játék de nem tudom megunni. :)
Ebay-en vagy ilyen helyeken keresd hátha szerencsével jársz. -
#99525 nah én mentem filmezni aztán aludni.. addigis HOGYHA VALAKI TUD ELADÓ TEST DRIVE UNLIMITED-ET AZ NE TARTSA MAGÁBAN MERT MEGVENNÉM Köszi. -
#99524 Valaki próbálta az Audi TT RS roadster-t? Milyen, műxik jól?
Sajnos nem vagyok otthon, hogy kipróbáljam.
Esetleg egy sorozat képet ahogy nyílik. :) -
#99523 tehát ezzel ugyanúgy tudnél multizni.. mert ahogy néztem most 1200 és 3790 között van a TDU.. nekem jólenne minnél olcsóbban megszerezni.. és minnél előbb.. -
#99522 Semmiben
ez a játék a Legjobb Választás játéksorozatként kiadott.
Szal semmi különbség nincs az eredeti között. -
#99521 most olvastam erről hogy ez " LV TEST DRIVE UNLMITED ".. az lv az miben más? vagy mit jelent??! -
#99520 pedig elvileg kellett volhna hogy kapjál.. de mindegy.. nekem tökmindegy hogy milyen az a tdu amit veszek ,csak lényeg hogy eredeti lemez legyen benne + key és csokkancs.. [csak végre hadd gurulhassak már veletek.. ) Amúgy holvetted? mert ha még van akkor lecsapnék rá azonnal..!! -
#99519 Neked ez a verzió van meg?:
-
RYO21 #99518 Érdekes, hogy én pl nemkaptam semmiféle manualt a játékhoz. De valami 1500ft-ért vettem. -
#99517 persze eredetiben -
#99516 Még mindig KERESEK TEST DRIVE UNLIMITED-ET MINDENÉVEL EGYÜTT Tehát User'S manual meg dvd tok meg mindenével együtt.. és akinek van,kérem ne tartsa magában mert megvásárolnám -
#99515 azt a betyár mindenit..ezt szedem is.. megjegyzem betettem az E36ot és 2órán át csapattam vele :$ szóval bejön -
#99514 Sziasztok!
Nem fogjátok elhinni,hogy mit találtam:
Audi TT RS Roadster a TDU2-ből!
Link
A modellezés elég jól sikerült!
Bug: A fény felé az autó erősen fénylik. (nem vészes)
A TETŐ AZ ABLAKNYITÁS PARANCCSAL NYITHATÓ KI!!! :)
Élvezd! -
#99513 Szívesen! Köszi az autókat! Nekem is kedvencem kezd lenni a BMW M3 E36! -
#99512 Az E36osok nekemis bejönnek.. majd beteszem.. :) Amúgy az M6-ost én beraktam de nekem nemjön be... S5öt inkább nemcserélem le,jobb nekem az RS4 :D A Murcit meg szintén nemkell lecserélnem :D -
#99511 szevasz! köszi a segítséget jelenleg nem otthon tartózkodom de amint hazamentem megpróbálom!
Itt vannak az autók amiket használok(általában csak olyan modelleket szedek le amik szépen kivannak dolgozva)(fanatikus BMW fan vagyok tehát abból van a legtöbb bennt. csak sajna kevés a szépen megcsinált autó!
ezeket találtam:
BMW M6(nagyon szép)
Audi S5(ezis gyönyörű)
Bmw m3 E36: nekem személyszerint ez a kedvencem. állandóan ezt hajtom!!!:)
Lamborghini Murciélago
általában ezeket a modelleket használom:) -
#99510 Mi az a fálj?:D
be kell mountolni egyébként és indíthatod a játékot -
#99504 Az is lehet hogy a Height-nek semmi köze nincs kerekekhez.
de mintha kerék pozíciója megváltozott, mikor átírtam...
Lehet hogy a Overhang Front és az alatta lévő, az a kerék pozíciója... -
#99503 Google.
Maxi image vagy mi a neve, én is azt használom. -
#99502 Jaj, lehet hogy az 1. lépésnél fordítva kell írni! Pl. 1245-ről 1242-re kell írni! Úgy emlékszem....
Sry. -
Remélem tudtam segíteni!
Megmutatnád melyik autót töltötted le? Én is keresek egy tök jó kocsit! -
#99499 sziasztok!
olyan problémám lenne, hogy leszedtem egy autót tök jó meg minden. csak az a baj hogy az autó kereke egy pár centit belevan süllyedve a földbe tehát olyan mintha az autó a felnijén állna. TDU PE-ben mit kell átírni hogy rendesen legyen? Segítsetek légyszi !
Előre is köszi -
#99498 Megemeelnii??!! Ha az első kerék nem lógna ki,akkor én hagynám így... a " Slow and Low " ige szerint De így tényleg lehetne emelni rajta.. -
#99497 De! Én is észrevettem! és ez kicsit lehangoló... :(
TDUPE-ben hol lehet pontosan az autó alvázát megemelni pár centivel?
Köszi! -
#99496 nincs egy kicsit nagyon leültetve?:D -
#99495 Sziasztok!
Tegnap letöltöttem a Volkswagen Touareg R50-et és nagyon teszik, különösen a belsőnézet!
Képek:
Aki szeretné, letöltheti innen!
VW Golf R32-öt cseréli le. -
#99494 igazából én nemátépíteni akarok egy autót. a Zmodelert aztse tudom eszik vagy isszák egyáltalán nemértek hozzá! éncsak a kameráját akarom átrakni a nézetenek mert amit leszedtem autót az jobb kormányos volt. tehát most azvan hogy beülök az autóba és mintha csak én ülnék a baloldali ülésen közbe én vezetek ugy hogy a karakterem látom ahogy jobboldalt vezeti az autót:D
Úgylesz köszi a segítséget! -
USAMEN POWER #99493 Holecsko szívott vele rendesen, azt a ppl kezének a mozgása elég buta volt, azt nem tudta rendesen beállítani. Régen volt problem ezzel mert csinált egy jobbkormányos autót, de erről max ő tudna mesélni. (Keresd meg pm -ben.) -
#99492 van persze. már sikerült letöltenem:D mondjuk szenvedtem vele sokat:(
viszont azt valaki elmondaná hogy hogyan lehet az autónak a kameranézetét átrakni hogy jobbkormányos autónál is jóhelyen legyen a nézet?:S (nemtudom milyen balfasz szokás ez hogy jobbkormányosra építik a játékba az autókat:S)
előre is köszi! -
#99491 Van megapacked?
Alfa Brerát cseréli le. -
#99490 sziasztok!
nagyon nagy segítség kéne:'(
ma megtaláltam ezt a gyönyörű hondát a játékhozde nemtudom letölteni! kérlek titeket valaki segítsen nagyon fontos lenne!:'(
Köszi előre is!:( -
Stockbauer33 #99489 A General Performence-nél elől-hátul Carbon- ceramic.A féktárcsa méretét írd át elől(Brake Dim Front) - hátul 381-re.És válaszd guminál Bridgestone Potenza-t. -
#99488 Sziasztok!
Az autók fékerejét meglehet növelni a tdupe-ben, nem dob ki a szerver?
Mondjuk 3-4 méter féktávolság a HC-ban 96 km/h-ról, elfogadja a szeró?
Ha igen, hol és hogyan lehet állítani a TDUPE-ben?
Köszi! -
#99487 Olyan gyors azért nem volt, de szívesen! :) -
#99486 Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat, és egyben segítségnyújtásod! ;-) :-) -
#99485 Szívesen!