Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marcihusi
Tessék a fekete!<#eljen><#eplus2>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Már nem tudom honnan töltöttem le :S

Törölt felhasználó
PM ment, köszi<#smile>
Hoffi
Ha arról van szó hogy tv-n akarsz játszani nekem írhatsz hátha tudok segíteni!
32"-os Samsung LCD TV-n tolom:D

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

a feketét betudnád linkelni??? légyszi...köszi.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

[HUN]FaTaL
Nem, nincs tévém. Ha tudnék már válaszoltam volna :)

http://goo.gl/gd6Zi5

Törölt felhasználó
Szasz! Írtam neked PM-et. Nem tudsz a problémámra valami jó megoldást????<#confused><#szomoru1>
[HUN]FaTaL
Télleg :D

6-ost

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

kar hogy xbox meg pc verzio nem 1 szeron van :(

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

[HUN]FaTaL
Régen játszottam de emlékeim szerint num 5 talán.

wollnerd
Sziasztok!
Valaki megmondaná, hogy amikor az F billentyût lenyomom, és rámegyek a hozzáadás a barátok listájához gombra, melyik billentyût kell lenyomni?
Mert hiába nyomom az entert nem aktiválódik!
Elõre is köszi!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Leo 1991
este tervez valaki krúzt??

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

ÖÖÖöööö. 1000 bocs, most látom, hogy kaptam ez ügyben egy privát üzenetet, úgyhogy tárgytalan! Elnézést!...
Bocs, hogy ismétlem magam, csak jó ideje nem jött válasz az egyedi rendszámos kérdésemre. Tud valaki módszert ennek megváltoztatására? Keresgéltem rá valami programot, de nem találtam. Köszi elõre is!
adamfesto
Na erre mondaná a Paliki: fehéres füst, te Gyulám, kilukadt a vízpumpa!

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

1 vmit tisztázzunk.Én nembaszódok ki és nekem át van írva A-tól Z-ig minden kocsi.Nem értem miért baszna ki?Ha gyorsabbat akarsz akkor ez az 1 lehetõség van.Több nincs.A szerver csak ezt a módositást engedi.Az hogy 1-2 homály még mást is át ír és kibaszodik az legyen az õ gondjuk.Béna faszok.Ennyi.Ha nem jön össze hagyd a faszba erre a 3 hónapra jó az úgy ahogy van.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Laaccoo
KÖSZ az infókat ha kibasz a szerver akkor hagyom csak azér kellene mer lassu az slr Mclaren
hát az egyóra kicsit késõn van de majd meglássuk
és ha berakok egy módot azt látják a többiek ? pl egy kocsit

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDÕDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

<#papakacsint><#eljen>

#97424 Nézdmeg ezt és a dragba megpróbál6od átírni 0.113 ra.javaslom hogy inkább A kategóriás lovakat írját mert a többi ....

Próbálj minnél több embert felvenni barátlistába.Amire mijárunk az éjfél vagy egyórától indul.A fricc vezette krúznál becsuszik a csoki mert a fhürer nemállmeg sehol és addig megy amég lenemesik reggel 7kor a székrõl <#hehe><#mf2>Ez akár 4-5 szigetkör.De megbeszélhetjük ma éjjel 1kor az északkeleti golfpályánál a találkozót és meghajtom veled az új kedvencemet(Aston one-77)Ha fentlessz a többi sebesség õrült akkor velük is gurul6c

Törölt felhasználó
Egyedi festést úgy tudsz, ha egy komplett autót festesz át, úgy mintha moddolnál bármilyen kocsit. Még ez is elég macerás dolog!
1. Tdupe -vel, de nem érdemes mert kibasz a szerver.
2. Nem tudom.

Stock meg ezeket érti esti cruise alatt, és egyik sincs kiírva sg -re mert többnyire összeverõdött. (HC -s külföldiek + Magyarok alkotják.)

Laaccoo
hmm esti krúz? bennevagyok
2 kérdés:
1 . autó sebességét hogyan tom megpiszkálni?
2 . egyedi festést hogyan tudok csinálni?

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDÕDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

marcihusi
Én az Rturbo-val veretem, vagy a mclaren gt-vel<#eljen><#eplus2>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Köszi Marci!:) Sikerült szépre megcsinálnom az utakat meg a fákat, mindent ;) köszi mégegyszer.:)
Np.

Kérésre (#97417) del.

Sziasztok! Az a kérdésem lenne hogy milyen programmal és hogyan lehet autóhangokat csinálni a játékba? Köszi <#hawaii>
Húúú baszki Marci most úgy összevisszamódoltam magam hogy 1 komolyabb esti vagy éjszakai krúzon csak finomságokat látok majd <#nevetes1><#finom><#eljen>
A békát(one-77) ráraktam az Enzora.Jaaaajj de szép csodakék lett az új Aston :D
Milyen Rufal tóljátokti?

Hoffi
valaki nem tud egy olyan út módot adni ahol a kettõs záróvonal szaggatott lesz?
Elõre is nagyon köszi

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

marcihusi
Elküldenéd nekem akkor azt a Brabust, mert akármit is csinálok csak nem sikerül leszednem!<#email><#falbav>

A Gemballa Mistrale felnijét rávarázsolom a Turboéra.Habár jóónézki a Gemballa is <#eljen>.Próbálgasd a letöltést mert pikpak lejött nekem.Ha nem jó akkor írj és küldöm

marcihusi
Pont most szemezgettem egy két dolgot onnan.<#eplus2><#eljen>
De én a Gemballa Mistrale-t szedtem le, na meg persze a toyota land cruiser-t<#vigyor4>, ja meg a jaguárt is, de valamiért a brabust nem tudtam letölteni.

Magyonszépen köszönöm <#eljen><#worship>

Ajánlanám az oroszokat

Mingyá letéptem 4-t./Porsche Panamera Turbo '10,Aston Martin DBS Coupé '10, Jaguar XFR '10,Brabus SV12 S Biturbo'06/

marcihusi
Csak Opelos dark road patch-ét használom.

marcihusi

Marci! Nagyon szép az Aston csak nem James Bond hajtja, hanem te:D
De te használsz valami módot a szigeten? Pl.: Fákra vagy útra, valami ilyesmi? Hmm?
Marci légyszives muti holvan ez a mód.Danke<#eljen>

ertem ... mondjuk 8 jatekos a max.. ott nehez csak ugy osszefutni .. na mind1.. pc-n jobb lenne.. de valamiert nem teccik a gepnek a game... azer vettem boxra,.. de ott telleg kevesebb gamer van... tdu ban :(

marcihusi

az eleje lemaradt<#hehe>

marcihusi
néhány fotó<#vigyor4>

marcihusi
Leginkább sehogy.
Van friend list, meg klubtársak, és a térképen lehet szûkíteni hogy melyik embereket mutassa. Vagy csak egyszerûen kocsikázol és össze futsz az arcokkal.
Szerintem boxon egyébként jóval kevesebb játékos van.

es akkor ti hogy szoktok megbeszelni talalkozokat?

moonster
Elnézést az OFF-ért.

ktomi22:
Nem tudunk itt sem szervert választani.
És engem is érdekelne, h milyen módon teszi be a juzereket a szerverekre a TDU?
Esetleg országok, vagy nagyobb területeke szerint?
pc-n hogy van.. választhattok szervert pl haverokkal es akkor oda léptek be? mert xboxon csak bedob..aztan másokat is aki epp kilép a gamebol meg be... aztan így soha nicns magyar :( nemtom xboxon hogy lehetne magyar embereket talalni :(

Nincs cenzúra, nincs csicsa, csak jó zene és gurulás ! (Nem saját videó, de itt - ott még én is feltûnök fehér Saleennel.)

http://www.youtube.com/v/4vs28mwddu4&hl=en_US&fs=1&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4vs28mwddu4&hl=en_US&fs=1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="660" height="405"></embed></object>

Oksa, és a többit az off topikba !

moonster
Lehet, Tesco-padkával állították :)
adamfesto
Az fáj...szerintem állítható a magasság, de mostmár mindegy.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

bpeti72
Gyõrben a napokban láttam futkározni egy ugyanilyent, az elsõ spoiler cserés volt rajta<#vigyor3>

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

adamfesto
De az árnyékoló többe kerül...:)

moonster
Kettõt kérek.
Vonóhoroggal is lehet, ha kérnem kell betonkeverõt, akkor ne maradjak szarban:)