Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#97501 Gyere te is oda Opelos de te ugyis látsz a mapon
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Ha találkoznál velük fent a szigeten menjvelük mert tényleg ügyessek/Õ telikoronás BlueAce(US),WildRose(NZ),DarkAvengerGirl ....
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Egyébként én is benne lennék egy esti gurulásban (azenefesvörldopenbétaúgyiskaka), ha nem jön senki, akkor egy üveg bor társaságában autózgatok. Inkább jöjjön valaki!

De mindegy, az a csaj aki tdu-zik biztos jófej😄
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
U.i:UsaMan ne idegeskedj az akadékoskodókon, én se videót csinálni, sem vezetni nem tudok úgy, mint te😊😉 Sõt az akadékoskodók sem ez 100% Király a vidi és sokan várunk még tõled videókat 😉
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Cigiszünet van<#nyes>#nyes>
(#97457 - 59, #97485 - 89 delete.)
Helyzet a következõ: megvettem a TDU-t, rengeteget mentem vele, van egy sokat futott profilom. Idõnként elmentem, a komplett mappát a Dokumentumokból.
Megvettem a Megapackos TDU-t és feltelepítettem. Ha bemásolom a mentett profilom, nem csatlakozik. Ha új profilt csinálok, az mûködik, tehát a CD kulcs jó.
Olyan mintha tárolna valahogyan a profil mentése hogy milyen CD kulccsal kreáltam és másikkal nem használható.
Találkozott valaki ilyennel? Mi lehet a megoldás?
Próbáltam hogy kitörlöm a file-okat amik tartalmazzák a kulcsokat, be is kérte újra, de ugyanúgy nem csatlakozik az új kulcsokkal. A régivel igen, az újjal nem!
Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni!
Köszönöm
Valószinü erre gondoltál
#97478 Azzal a traktorhangúval?
én ott leszek.. 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
csak ha akarok a narod-ról tölteni majd késõbb,amiatt kérdeztem
Amit küldtem oda már nem kellett beírni....
Na ahogy Misi mondta.
Ha nem megy szólj feltöltöm valahova.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
U.i: Ha az az önmegsemmísítõ gomb, nem vállalok felelõsséget😄 xD 😉 😛
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
#97458: Mivel én még amatõr vagyok a Sony Vegas használatában, jelenleg számomra ez egy fontos eszköz hogy játszok a sötétítéssel, ha azt szeretném elérni hogy a zene is illeszkedjen a videóhoz.
pl.:kifagy-e a játék??nem indul el??stbstb
Kösz elõre is
Az 1. és a 3. képen jó a belsõ!
Neked milyen? Milyen BMW-t használsz?
Elõre is köszi!
Ui.: Még jó hogy telepítõje van, könnyen le lehet törölni!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Köszi!<#worship>#worship>
Esténként éjfél után. Persze nem minden este, de ezt elõre nem tudom neked megmondani.
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Elmondaná valaki, hogy
- mire jó ha egy party-ban vagyok valakivel?
- mire jó, ha egy klubban vagyok? Csináltam egyet, de nem látom értelmét.
- van valakinek klubbja, ahova beléphetnék?
Köszönöm,
Xbox 360 gamertag:FugeLive
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
hát brutálul néz ki bár a második képen elég sötét a belsõ!<#falbav>#falbav>
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
betudnál rakni nekem errõl a bömösrõl egy olyan interior fotót amikor rendesen játszol és közbe? csakhogy hogyan áll benne a kamera meg ilyesmi!
Elõre is köszi!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Köszi <#eljen>#eljen><#wave>#wave>