107666
-
#99570 nemlehetne inkább 21:00-ai? mert én fentvoltam de próbáltam a milliós küldit megcsinálni.. sajnos sikertelenül.. ( r*hadt jardok és r*hadt kis személyköcsögautók miatt) -
gagyenkov #99569 Szasztok! Ma 15.oo tali a D-NY-i vill toronynál!! -
#99568 Jóvolt,jah -
#99567 Sajna keveset voltam, de így is jó volt, szerintem. -
#99566 Köszi a Krúzt mégegyszer a képeket nemsokára hozom -
#99565 hú. egyszer elmentem melletted amúgy én "STAGAMER" vagyok meggypiros lambóval.. de most ottvagyok az egyenesnél szóval kis idő és a világitónál leszek.. gyere oda -
#99564 Én felmegyek kb 21:20 körül, TommyX nevet keress a térképen. -
#99563 Valaki ma este egy krúzt? mondjuk este 10fele északi világitótoronynál? -
#99562 Nah ez is kipipálva.. :D mostmár énis tudok krúzinolni veletek. Mostmár irja hogy " Server is avaliable " ,nemtudom hogy még single-ben vagyok-e vagy már multizok.. de most megyek az első versenyhez -
#99561 G:\ViTALiTY\Euro\Bnk\Ige <-- pontosan az itt lévő filékat kell felülirni,ugye? -
#99560 köszi. akkor már rakom is újra a számomra kitűzött feladataitokkal -
USAMEN POWER #99559 :) Na ha már itt tartunk, akkor a crackből csak a versenyek filejait kell bemásolni a helyére, a többi kuka, és a mini image -el elindítod és játszol. -
#99558 erre az a válaszom,hogy rakom ujra.. mert crackeltem.. és ezekszerint az a baj.. amúgy mini image-vel inditanám.. -
USAMEN POWER #99557 Ugye nem crackelted a játékot, és mini image -el indítod ?! -
#99556 Újraraktam a játékot , utána nemkérte. de letöröltem MINDENT ,és utána kérte. utána beirtam a serialt profilt csináltam,és bumm.. nemmegy.. -
#99555 Amikor először elindítottad a játékot kérte rögtön a key-t?
-
#99554 felraktam már de ezt irja.. van eredeti key-em.. de sztem az lehet a baj hogy nem eredeti a játék.. vagyis hogy leszedtem netről ,és eredeti key.. bár nemtudom hogy ez baj lehet-e.. -
#99553 0Diaz0
ma 17:02 | válasz erre | #99548
Nah odáig eljutottam hogy
1. Eredeti key havertól megvan [ próbára ]
2. Patch fentvan [ 1.66a ]
3. Új profilt hoztam létre GAMESPY-vel együtt
Most viszont azvan hogy van frissités és hogy frissitsek hogy tudjak online játszani... <-- valakinek vmi 5lete erre? mert sztem 1.66a kell hozzá.. és az megvan.. szóval valaki pls heelp. <-- ;) -
#99552 Töltsd le ezt a peccset! Rakd fel! És jó lesz... -
#99551 nah ez lenne a bajom. van eredeti keyem de ezt irja ki. HELP PLS ! -
#99550 Najó. ez a frissitéses bigyó nekem még mindig nem tiszta.. úgylátszik itt én vagyok a h*lye.. -
#99549 Oké. offtopikba volt a válasz.. sry a fölös postért.. :) -
#99548 Nah odáig eljutottam hogy
1. Eredeti key havertól megvan [ próbára ]
2. Patch fentvan [ 1.66a ]
3. Új profilt hoztam létre GAMESPY-vel együtt
Most viszont azvan hogy van frissités és hogy frissitsek hogy tudjak online játszani... <-- valakinek vmi 5lete erre? mert sztem 1.66a kell hozzá.. és az megvan.. szóval valaki pls heelp. -
USAMEN POWER #99547 Warez off. > #99505 - 09 del. -
#99546 ezek lennének :) -
#99545 de nem.. először. Hol lehet átirni a serialt? mert tudtam kérni egyik haveromtól ideiglenesen TDU Key-t eredetit. na most azt bekéne irkodnom. 2. Veletek! szeretnék krúzolni mint itt szoktak lenni a képeken.. nah énis úgy mennék veletek.
3. Most épp játszok. De jött vmi levelem.. azt hol tudom megnézni? -
#99544 Ööö... Mi a gond? Megcsinálod az első pár versenyt, és máris nyomhatod a krúzokat bárkivel. Vagy nem értem, most mire gondolsz pontosan. -
#99543 nah akkor valaki tudna segiteni? -
Attiska #99542 HA jól látom, ez az alapváltozat, ehhez még meg kell venni a megapackot? -
USAMEN POWER #99541 Legalsó qrwa jó. -
#99540 Köszi, a gurulást. Majd meg kell még egyszer ismételni.
-
#99539 Hosszú idő után ismét egy kis gurulás a szigeten! Köszi skacok!
-
#99538 Csak akkor nem fénylik, ha a HDR ki van kapcsolva! -
#99537 Nah havertól tudtam csórni ideiglenesen eredeti key-t szóval akinek van rám ideje,az segithetne megcsinálni hogy tudjak krúzolni... [ msnen például ] :) Köszi -
#99536 Ha az Audi TT RS Roadster-t metál fénnyel festjük ki, akkor nincs bug, vagyis csak a tető fénylik, csukottan vezetünk. Ha kinyitjuk a tetőt akkor egyáltalán nem fénylik!!! -
#99535 most nézem ezt a supergamert.. f*szán +1500ft.. érzem én hogy ez 5k körüli lessz.. ráadásul délelőtt suliban vagyok szóval necceslessz. de remélem dec 10.-e körül lessz még tdu valahol mélyen ami eladó.. vagy nemtom milessz.. -
#99534 egy a baj az egészbe.. hogy csak 15 leszek most decemberbenszóval "feketén" mentem volna.. -
#99533 1. szabály: rokonokhoz csakis legvégső sorban megyünk melózni, és ez nem csak nyári munkára igaz. Látod mi a vége, és még csak be sem szólhatsz, mert nincs leírva semmi papírra hivatalosan, mert hát "okosba" kell ám csinálni...
Egy apró személyes megjegyzés: ha egész nyáron ezt a két munkát találtad összesen, szerintem te nem tettél meg finoman szólva mindent azért, hogy legyen valami kis zsettád nyár végére. -
#99532 jah.. mire is jó.. mire is jó ha vazze 2 helyen voltam 1. ROKONOM! ,karosszérialakatosnak voltam ott segitettem minden 2 héten keresztül mondta hogy ha 2 hetet dolgozok kapok 40et.Szédszedtünk egy autót cafatokra és majdnem összeraktuk teljesen. Tudod mennyit kaptam?! Annyit hogy aztmondta : " Te semmitsem dolgoztál ,ezért nemjár semmi " ennyit.-.-' Aztán 2. Aszfaltozó. Hívom nyár közepén a melóst hogy most akk mivan. Mondja 1 hét mulva hivjam vissza és megbeszéljük a talit. hivom 1 hét mulva aztmondta nincs munka... ( ne higgyétek hogy ideges voltam.. =.=' ) -
#99531 Mire nem jó a nyár munka.