Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyere az északeleti golfpályához.A kedvenceddel gyere(Enzo 😄)Ott vok.

#97501 Gyere te is oda Opelos de te ugyis látsz a mapon

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Leo 1991
én megyek csak holt találkozunk és milyen verdával menjek

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Nembántom 1iketse mert ha láttad vna kegyetlen jól vezetnek.Én a chat partyjukra utaltam.Ha lett vna krúz közben smink szoba ott pletyiztek vna <#taps>.Persze nemösszekeverve a nõi karakerbe öltözött fiukkal <#mf2><#idiota>

Ha találkoznál velük fent a szigeten menjvelük mert tényleg ügyessek/Õ telikoronás BlueAce(US),WildRose(NZ),DarkAvengerGirl ....

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem biztos. Ebben biztos vagyok.<#vigyor0>

Egyébként én is benne lennék egy esti gurulásban (azenefesvörldopenbétaúgyiskaka), ha nem jön senki, akkor egy üveg bor társaságában autózgatok. Inkább jöjjön valaki!

Ez csak egy általánosítás, hogy a csajok nem jól vezetnek😄
De mindegy, az a csaj aki tdu-zik biztos jófej😄
marcihusi
A kép után még egy fél órát voltam fent, de végig nyolcan voltunk már. Jó kis túra volt.<#eljen><#wink>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Baró kis Ruf találkozó.Felmentünk mi is de leléptél már.Viszont beugrottunk a Blueace-khez :F 3 csaj a layerbe.At lezárta a layert.Jaaaj mit csinált a 3 pussy <#awink><#hehe>De ügyesek voltak ahozképest hogy csajok és HC-be tolták õlég dinamikusan

huhúú kicsit bevadult a corvette😊 Le is kapom, zsíros😊
U.i:UsaMan ne idegeskedj az akadékoskodókon, én se videót csinálni, sem vezetni nem tudok úgy, mint te😊😉 Sõt az akadékoskodók sem ez 100% Király a vidi és sokan várunk még tõled videókat 😉
Leo 1991
valaki estére nem tervez krúzt??

Leo 1991
azt közben Falkon elküldte(#97470)

marcihusi

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

marcihusi

marcihusi
Épp ez megy most<#eljen><#wave>

Cigiszünet van<#nyes>

WTF? Védlek o.O Mert azt írta, hogy kaki a sötétítés, sztem meg jó... és mondtam egy olyan indokot, amivel cáfoltam az õ HSZ-ét... 😊

Mivel vitát szûlt a videóm, inkább törlöm a fa***a az egészet, a videót is. Többet nem szúrok be ide egyet se, minek. Az észt ossza az akinek van mire.

(#97457 - 59, #97485 - 89 delete.)

Scrat
Hello. Egy TDU guru segítségét szeretném kérni.
Helyzet a következõ: megvettem a TDU-t, rengeteget mentem vele, van egy sokat futott profilom. Idõnként elmentem, a komplett mappát a Dokumentumokból.
Megvettem a Megapackos TDU-t és feltelepítettem. Ha bemásolom a mentett profilom, nem csatlakozik. Ha új profilt csinálok, az mûködik, tehát a CD kulcs jó.
Olyan mintha tárolna valahogyan a profil mentése hogy milyen CD kulccsal kreáltam és másikkal nem használható.
Találkozott valaki ilyennel? Mi lehet a megoldás?
Próbáltam hogy kitörlöm a file-okat amik tartalmazzák a kulcsokat, be is kérte újra, de ugyanúgy nem csatlakozik az új kulcsokkal. A régivel igen, az újjal nem!
Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni!
Köszönöm

A véleményeket pedig majd itt lehet közölni.

Off... (nfs) multkor volt róla szó, hogy jó lenne... hát ITT megteheted, akit érdekel próbálja ki 😊

Elküldöm azt is de te itt #97467 nem az SL-t kérted <#wilting><#idiota>

Valószinü erre gondoltál

Leo 1991
kösz
de S500-ast küldtél😄
nekem meg az SL65-ös kéne

Elküldtem.Sry hogy bekéstem vele.

#97478 Azzal a traktorhangúval?

Spyker krúz 19:30 Spyker szalon? 😄D
én ott leszek.. 😊

Falkon
Ja értem!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Leo 1991
az már megvan leszedtem
csak ha akarok a narod-ról tölteni majd késõbb,amiatt kérdeztem

Falkon
Érdekes!
Amit küldtem oda már nem kellett beírni....
Na ahogy Misi mondta.
Ha nem megy szólj feltöltöm valahova.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Leo 1991
oké kösz😄😄

Leo 1991
hogyan kell letölteni a narod.ru-ról??

Leo 1991
1000 köszönet és hála

Falkon

Bal alsó sarokba beírod a kódot amit kiír és alatta van, hogy Скачать az a letöltés ha minden igaz😄 sok sikert😉
U.i: Ha az az önmegsemmísítõ gomb, nem vállalok felelõsséget😄 xD 😉 😛
wollnerd
Igen , én már észrevettem. Hát ez elég problémás mert több az árnyék mint a napfény!<#szomoru1> Pedig az oldalon ez volt kiírva: Bugs:None Known. A készítõje ne legyen vak!<#merges2>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Leo 1991
1 kis help mert nem tudom letölteni a narod.ru oldalról
ezt kéne
kösz elõre is

Tölts le egyet, csinálj biztonsági mentést, és próbáld ki.

Nem hiszem hogy mást küldött el, mint amit õ használ. Játékban a fényviszonyok ilyenek valószínüleg amiért sötét a belsõ, használd egy ideig és idõnként világos is lesz majd meglátod, ez a mod hibája. Nekem ugyanez volt a Camaro SS -el.

#97458: Mivel én még amatõr vagyok a Sony Vegas használatában, jelenleg számomra ez egy fontos eszköz hogy játszok a sötétítéssel, ha azt szeretném elérni hogy a zene is illeszkedjen a videóhoz.

Leo 1991
a hf-garage autóiról tud valaki valamit mondani??
pl.:kifagy-e a játék??nem indul el??stbstb
Kösz elõre is

Leo 1991
ezt honnan tudnám letölteni??

wollnerd
Letöltöttem a Recaro-s BMW-t, és a belsõje olyan sötét, mint a 2. képeden!
Az 1. és a 3. képen jó a belsõ!
Neked milyen? Milyen BMW-t használsz?
Elõre is köszi!
Ui.: Még jó hogy telepítõje van, könnyen le lehet törölni!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

marcihusi
Elõször kicsomagolod a a rar-t, majd az exe-vel telepíted és már megy is. Nem vág le a szerver, mert ez csak vizuális mod és amúgy is csak te látod, na meg persze akinek szintén fent van.

wollnerd
Én beraknám azt a feketét (BMW M3 GT2). Elfogadja a szerver? Elõször modolnék az onlineba. Csak az exe-t kell futtatni? A rar tartalmát a játék könyvtárába másolni vagy nem kell?
Köszi!<#worship>

marcihusi
Hát, hajnali 2 és 4 között volt kb.<#vigyor5>
Esténként éjfél után. Persze nem minden este, de ezt elõre nem tudom neked megmondani.

Laaccoo
Hali! Hány orakor volt ? Következõ mikor lesz?

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

Szervusztok, szeretnék xbox 360-on játszani multiplayer game-eket Live-on. Nemrég vettem meg és nagyon tetszik, de multiplayer-ben nem találok játékot.
Elmondaná valaki, hogy
- mire jó ha egy party-ban vagyok valakivel?
- mire jó, ha egy klubban vagyok? Csináltam egyet, de nem látom értelmét.
- van valakinek klubbja, ahova beléphetnék?
Köszönöm,
Xbox 360 gamertag:FugeLive
Jó volt az anyag, amit adtál neki, úgy látszik 😄

marcihusi
<#nyes><#awink>

Roger6
A második képen mintha be lenne szívva a sofõr, nézzétek meg, hogyan látja a jobb oldalról elõzõ kocsit. <#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hoffi
köszi szépen!
hát brutálul néz ki bár a második képen elég sötét a belsõ!<#falbav>

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

marcihusi
tessék!<#nevetes1>

Hoffi
szia!
betudnál rakni nekem errõl a bömösrõl egy olyan interior fotót amikor rendesen játszol és közbe? csakhogy hogyan áll benne a kamera meg ilyesmi!
Elõre is köszi!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

marcihusi
Jót gurultunk tegnap HG!<#eljen>

Köszi <#eljen><#wave>

Jah ezaz 😊