107666
-
#99484 Köszönöm szépen! -
#99483 Itt az útmutató videó:link
Egyébként a magic map kell. A videó leírásában van a link. -
#99482 Csáó! Új vagyok a játékban de olvastam egy-két helyen hogy lehet betenni egyéb autókat a másik kocsik helyére,ezt meg is tettem hogy felülírtam a fájlt a letöltött fájlal. amikor belépek a játékba és és rákattintok a térképen a kocsit tartalmazó eladóhelyre kikapcsol a játék valamilyen hibával:( Valaki lenne olyan szíves leírná hogy pontosan hogyan is tegyek be egy-egy autót úgy hogy ne álljon le a játék? köszi(az F.A.Q nem működik és visszafelé sem találtam semmi leírást erről) Köszi! -
Stockbauer33 #99481 Én is tegnap raktamfel. Meghintem 1 kis Maciuk éjszakával -
#99480 Igen, az opelos winter mdója van fent, és már minden rendben van! Minden fehér! :) -
Stockbauer33 #99479 Ez az Opelos Wintermódja? Az Opeloséba minden fa havas Max a colos pálmák ződek -
#99478 Már megoldottam a gondot!:D
Ott volt a Tdu Crazy Winter mod by Opelos_HUN nevű mappa mellett a CommonWorld - snowy light nevű mappa és abból másoltam a CommonWorld fájlt és már teljes a mod! Megvan a növényzet, út, tábla! :D
Bocsi a felesleges segélykérő HSZ miatt! :)
Usamen, ha gondolod törölheted a 2 HSZ-m. :) -
#99477 Segítséget szeretnék kérni!
Kinek van Crazy winter módja? Én régen letöltöttem. Offline játszottam vele, patch nélkül.
Néhány dolog hiányzik a teljes módból.
Videó:
Hiányzik a havas út, havas növényzet, havas tábla.
Nem hiányzik a RoadPaths vagy a CommonWolrd fájl? Vagy mi?
Úgy játszanék vele!
A megoldást előre is köszi! -
#99476 Tessék, én ezt használom. -
#99475 Sziasztok!
Fontos kérdésem lenne hozzátok. Nekem megvan már egy jó ideje eredetiben a TDU, de mivel nem szeretném folyamatosan a DVD meghajtómban aszaltatni szegény cd-met (pontosabban féltem az elhasználódástól), ezért megkérdem tőletek, hogy van-e erre jó megoldás. Próbáltam már keresni ilyen "mini image" cd-t, de használhatót nem találtam. S mivel eredeti a játékom, nem szeretném megkockáztatni, hogy kizárjanak ezért. Megköszönném egy hozzáértő ember segítségét! :-) -
#99474 "1.66 os patch majd a megapack után,elindítottam a játékot."
tehát először az 1.66-ot tette fel és utánna a megapackot ! -
#99473 mert a megapack előtt kellett volna a patch-et feltenni,szerintem -
#99472 Sziasztok!
Ide is beírom,hátha itt tud nekem valaki segíteni:
Olyan kérdésem lenne,hogy sok idő után a napokban felraktam újból a TDU-t. 1.66 os patch majd a megapack után,elindítottam a játékot. Nagy kedvencem a Nissan Skyline,anno is azzal vittem végig pár küldetést.
Most nézem,hogy a nissan szalonban csak a két 350z.t lehet megvenni,a skyline-t nem. De sajnos ugyanez volt az audi szalonban is. Ott is csak 4 típushoz férek hozzá,pl az RS4-hez nem.
Ez szerintetek mitől lehet? Vagy meg kell csinálnom valamilyen küldetést,hogy megvehessem őket? Valaki segítsen legyen kedves...
Köszönettel! -
#99471 Őőő használtan venném meg a key-t.. de akivel beszéltem azmég nemjöttfel msnre hogy akkor megtudjuk beszélni.. mert énis mennék már krúzolni szivesen.. de meg lekell bizniszelni -
Stockbauer33 #99470 Neked is köszönöm hercegnőm .Ha tudnák Zsuzsi hogy milyen jól terelsz a zöld Enzod-al csak veled gurulnak majd .Végre egy magyar csaj és full profi pilóta.Te vagy a legjobb drágám
Neked is köszönöm vezérem .Végre előkerültél.Rájöttem hogy kellenek az ilyen cabrio krúzok.Gyeretöbbetfel -
USAMEN POWER #99469 Magyarországon már csak használtan tudod megvenni, akár Vateráról, de más oldalakon is megnézheted. Megrendelheted külföldről még, de az jóval drágább műsor, de ebayen még nézd meg ott gondolom többféle árban van. -
#99468 nemtudom már a nevét.. vagyis ha tudnám hol lehet a privát üziket megnézni,akkor megtudnám mondani hogy ki,kérdezte hogy keresek-e eredetit.. és felvettem msnre.. de nincs fent sohasem.. vagycsak énvagyok túl keveset.. nemtom.. de tőle akkor lehet hogy megvenném ,nemtudom most mennyiért lehetne hozzájutni az eredeti key-hez.. ??!!( barátomnak akinek megvan,aztmondta most 1.600-2.000 körül lehetne megvenni ) -
USAMEN POWER #99467 Volt egy kis night drive cruise Ibizán. (Sajnos nem tudom nagyobb méretben beszúrni.)
-
koalika #99466 Péntek az nekem jó, ha még van kedved akkor írd meg az időt és hogy hol lesz a találka, s remélem hogy sokan összejövünk gurulni! Szia -
#99465 Nem igazán lehet őket kapni,talán használtan találsz,vagy esetleg külföldön de drágán. -
#99464 A TDU milyen áron mozog mostanában? meg a Megapack? ( ha még lehet őket kapni.. ) -
#99463 köszi.. -
#99462 nekem nincs Gamespy és nyomom neten:D -
#99461 Gamespy kell, 1.66 patch is , megapack nemmuszály -
#99460 Mik kellenek ahoz hogy gurulni tudjak énis veletek?
mert lehet tudok kérni kölcsön egy key-t.. és azzal tudnék veletek gurulni énis..
Gamespy kell hozzá? megapack kell? vagy sima játék kell csak? mikell?! -
#99459 Az a baj, hogy általában péntek/szombat jó csak nekem, mert akkor vagyok itthon és ami itthon van pc azon megy csak jól a TDU, sajna ami nálam van laptop, az nem jó TDU-zni -
koalika #99458 Ne sírj, majd írd meg mikor van időd, és lehet hogy összejövünk páran egy jó kis gurulásra. -
#99457 Jó volt tényleg a gurulás, csak kár hogy korán lépnem kellett. -
coolcar #99456 Sziasztok!
Lenne egy problémám, fel szerettem volna tenni az 1.68b patchet, de amikor fel kezdte tenni, hiányolt egy mods nevű mappát, ilyenkor mit kell tenni? -
koalika #99455 Köszi Stockbauer a gurulást, szuper volt!!!!!!!!
És köszönöm a többieknek is, akik ott voltatok!!! -
mikeehun #99454 koszi :) -
#99453 Kis OFF
Lehet gyakorolni!
OFF vége -
Stockbauer33 #99452 Telelett a layer.Most keleten vunk a koalika-val
Thx Feco és WRX -
#99451 hát egy félóráig probáltalak titeket elkapni titeket a térkép alapján,de valahogy sose sikerült :S mostmár jólenne tudni ti hol taliztatok,mert én a nyalokánál vártam,de nem mutatott ott senki mást :S :D -
gagyenkov #99450 Merre nyomjátok?
-
#99449 hát ez szívás :S -
#99448 a nyalóka alaku ut legvégén? mert én ottvok de nemlátok senkit :S -
koalika #99447 Én már ott vagyok. Várok. Sziasztok!!!!! -
#99446 köszi :) és azt jelöli valami ezen a térképen? mert én nemtalálom -
Stockbauer33 #99445 Az északkeleti golfpályánál lesz a találkozó.Illetve ez a legészakibb része Oahunak