107666
-
#25577 Vágáshoz meg videó összerakásához értek:) Van egy 5Gb-os tárhely akár ti is vehettek fel videókat és oda felrakjátok, majd én leszedem és belevágom a teljesbe.
Ha van videó amit el akartok küldeni nekem írjatok PÜt és adom az FTP címet.
Ja és tényleg összekéne rakni egy jó kis MAGYAROS TDU videót:D (mer nem sok van, asszem csak 1)
Ja és videót mivel tömörititek be? Mert Memphis régi filmje keveset foglalt mégis jó volt a képminősége.
-
MegaHarcos #25576 Ha nem lagolok én is tudok felvenni frapsal ha kell,bár a vágáshoz nem értek.Ja és nekemis szóljatok :) -
#25575 Hát ja egy alkalom volt:)
MA nem érek rá meg holnap se. Max majd kedden vagy majd megint hétvégén felvehetjük a vuvvost esetleg minden nap délelőtől délután 4-ig ráérek. Majd szoljatok mikor akarjátok hogy felvegyem. -
#25574 Az a vicc, hogy még egy oldalnál többet se kellett volna visszaolvasnod (#25481 -.- ) Nagyon sok az OFF tényleg, de az a poén, hogy tulajdonképpen ezzel az üzenetemmel is OFF-olok, akaratlanul. :P Ezúton is bocsi. -
#25573 Nem lehet. Külön program kell hozzá. A legjobb és legnépszerűbb a Fraps nevezetű. További info: Google. -
Dtomka #25572 Sziasztok!
a játékban hogyan kell beállítani h mutassa az fps értéket?THX -
#25571 Saleen Mustang. -
#25570 milyen kocsival mentél?? melyik auto meg 3masba 150-el :o -
#25569 hehe -
#25568 Kiraly lett, grat Vmikor osszehozhatunk egy kicsit latvanyosabb cuccot is... Persze nem E -s autokkal:D -
#25567 Hehe :) Disturbedet hallgattál közben? :)
Figyelj ha gondolod elővesszük a jobb verdákat és csinálunk látványosabbat. Tegnap éjszaka még Civickel eléggé nagyot nyomultutnk. -
InfiniteReality #25566 Az lehet hogy 1 napos, de attól még lehet sz*rul telepítve. -
#25565 Köszönöm szépen! -
MegaHarcos #25564 Jó lett csak kicsit rövid :( Bár gondolom te ezt 1 alkalommal vetted fel még régen menyit drifteltünk a hegyekbe a töbiekkel. -
#25563 A TEGNAPI KIS VIDEÓ! Véleményeket várok szívesen:) (jobb klikk, hivatkozás mentáse más néven...) -
bronco #25562 Itt egy driver hozzá:
driver -
#25561 sziasztok! tudna vki segítenikormány ügyben? compressor supreme force feedback! nem igazán érzékeli a game de még a vistám sem! drivert sem találok hozzá! -
#25560 Csináltam egy kis kedv csináló videót! A mai kis össze röffenésünkről..
Az a baj hogy 113mb lett:( Így durván 3óra mire feltöltöm:(
Nem tudjátok hogy kéne kissebbre konvertálni minőség romlás nélkűl? -
#25559 Csnált már nekem is furcsákat a friss rendszer, volt olyan, hogy 4x húztam ujra, mire nem fagyott az ablakkezelő. (az explorer exe. hibát észlelt, ezért leállt, a kellemetlenségért elnézését kérjük, tájékoztassa a microsoftot a problémáról.)
Úgyhogy sokat nem jelent. a Te konfigodon, mennie kéne, nyugisan, Bár ha peched van, akkor valamiért nem szereti a játék a gépedet, és sosem lessz jó, talán a ..... után. (már le se írom)
Dante. -
#25558 Bar erteni nem ertem mit irogattal, de nvidian iszonyat bugos tud lenni a jatek, gondolok pont arra, hogy beall az elet, 1 fps az egesz, amig nem trukkozol egy picit, vagy ujra nem inditod, ez mar a jatek legelejen jelentkezik akkor. Ha a csillagok pont jol allnak, akkor minden gond nelkul fut a jatek. -
#25557 -
#25556 Gyenge hozzá a videokártyád. -
Illetve mondom, teljesen levettem mindent már, és beszaggat de annyira, mintha c64 futtatnám le a Colin Dirt-et, vagy akár ezt
-
A rendszer 1 napos
Más játéknál nincs gondd
A vinyóról való dolgozást meg arra értem, hogy memóriának használja
És a játékból kilépve, nem szűnik meg a memóriatelítettség
Csak ha ujraindítom a renszert.
Nem tudom...
Tiszta ideg vagyok...
Már bevettem egy levél andaxint...
Lehet, hogy nem is a gép van belassulva???
De komolyan. Esetleg patch vagy ilyesmi, bár visszaolvasva látom nincs hozzá.
Azért kösz szépen!
-
#25551 Vagy elrétem, vagy nem értem.
Egy darabig eltart, mig ténylegesen kilép, ha 2 perc múlva is eszi a memót, kilépés után, akkor gond van a rendszerrel, húzd újra.
Viszont második rész, mrg eső? A TDU-ban? Világosíts fel, mert nálam ilyenek nincsenek...
Ja igen, A DVD csak ellenőrzéshez kell, hogy eredeti-e a game, utána vinyórol dolgozik, bár a lemezt pörgeti, (gondolom) mivel általában gyorsabb az elérése a vinyónak.
Bár ez Xbox ról lett portolva, úgyhogy csak a jóisten tudja, milyen megoldást választottak Atarinál, hogy szakadjon rájuk a plafon!
Dante. -
#25550 Mondd, apukám, te teljesen zokni vagy agyilag?
Anyuci etet, vagy a szád megtalálod a kanállal?
Mit nem értesz azon, hogy MÁSIK TOPIK? Ott fent van a linkje!
Gyengébbek kedvéért NAGY PIROS betükkel.
Ja, hogy ennyire gyengére nem készültünk fel? Bocsáss meg, de van egy szint, ami alatt... tudod...
Dante. -
#25549 Mondjuk a videokártya 128-as de esó részeknél semmit nem akad
utánna meg kb 20 sec/frame
-
Mé kevés neki 1 Gb ram??? A második rész betöltésekor vincsiről kínylódik!
Ha valaki tudna érdemleges magyarázatot, megköszönném!
Kösz
-
Emberkék!
Valaki tapasztalt már olyat a játék során, hogy nem üríti ki a memóriát, és vincsiről menne tovább csak??? Kilépek, és aztán is zabálja az 1 Gb-t. Vagy nálam lehet valami gondd? Ha igen mi?
Ha valaki tudna érdemleges magyarázatot, megköszönném!
Kösz elölre is! -
#25541 3213, vigyazz ra, tobb kodot nem tudok adni. -
#25533 figyu, vagy vedd meg a játékot, mint itt mindenki más,10k Ft, vagy menj az off-spam topikba. a bannerben találhatsz linket -
mateus13 #25532 na irjátok már le
-
#25529 Persze, hogy kijött a patch! Csak meglátta a saját árnyékát, úgyhogy viszabújt a barlangjába. -
#25528 fu, te hőőőssss :DDDDDDDDDDDDDDDd -
MegaHarcos #25527 Tom olvastam régebben. -
#25526 Tudom el ittam, el nőztem:D
Új karaktert kezdtem mert egy hiba miatt lett olyan sok pénzem-.- -
MegaHarcos #25525 Neked volt több miliárdod XD nekem most 16 millám van de volt 31-is . -
#25524 Add nekem:D -
Gabor_(HSF) #25523 A repteret nem lehet megvenni????
Van még 41 millám,mi a szarra költsem el? -
#25522 buta vagy