107666
-
Gabor12070 #25617 Sztem a VGA kártyával van a gond.
Nekem is GeForce FX 5200LE van, ez meg még gyengébb, szóval az lehet a hiba.
Engem már nem is nagyon érdekel, mert majd hamarosan összegyűlik a pénzem és veszek egy Xbox360-at és azon nyomatom! -
#25616 szép -
#25615 -
#25614 Sziasztok!
tegnap jöttem haza a spanyolországi nyaralásból. Eszméletlenül jó volt!
Rengeteg TDU-s kocsit láttam pl: Audi A6, Audi S4, Audi TT, Alfa GT, Alfa Brera (ez még csak xboxon van9, Jaguar XKR, Maserati Gansport stb.
De van még egy amit gondolom nem kell bemutatni a képek alapján:
-
#25613 Gyerekek, már csak 3-4 nap a patch további késésének a bejelentéséig. -
MegaHarcos #25612 Mikor voltál mert reggel csak pár ember van inkább este 8 után vannak a legtöbben. -
InfiniteReality #25611 Voltam online, de csak 1 magyar játékossal találkoztam. Pedig a listámban vagy 30-an vannak. Ennyire nem játszik már senki?! -
#25610 #25608 -
#25609 LOL:D -
#25608 Ez elment :D
-
Neoncsoves #25607 bazz nektek se megy a szerver? -
#25606 fél év.
nem inkább off-road lesz, hanem lesz benne az is, az alapok maradnak. -
#25605 Hali
Nekem is volna egy kérdésem. Mikor jött ki Xbox-ra, és mikor Pc-re a játék? Azért érdekel, mert kiváncsi vagyok, mennyi idő telt el a kettő közt. Második részéről valami hír, azon kivül, hogy inkább off-road lesz?
Dante. -
#25604 Én megyek! =)
Jah és akarok valamit kérdezni de nem kell izgulni csak egy kis segítség kéne majd! -
MegaHarcos #25603 Valaki jön a klubhoz? -
#25602 hi all!megvettem a game-et lehet még esetleg csatlakozni a sg klubhoz?? -
#25601 Igen nem kell ahhoz végig tolnod a gémet!
A Forza tuning megvan? Mert én példáúl azt nem találtam sokáig. -
ellington #25600 és ezeket a tuninműhelyeket akkoris elérem, ha nem vittem még végig a játékot? mert van egy ami körül már hatvan kört mentem, de nincs a helyén.. -
#25599 aha majd meglátod:) Ja és hátra fele:) -
Szabi1991 #25598 kamion driftelve ? :O -
ellington #25597 kössz! -
#25596 Ha ha az a kamionos igazi LOWRIDER, egy eszelős barom!
Kicsit zavart is, de késöbb megbeszéltem vele értelmes kultúrált módon hogy egy Ford GT az driftel de mondjuk egy Kamaz nem úgyhogy húzzon el a jó édes anyukájába egészen a petefészkéig mert legközelebb lelököm a homokba és akkor nem lessz útban.
Ellington! Nézz fel a kocsis képek mellet balra ott van hogy információk ott tekerd le a csuszkát le le le le addig hogy TÉRKÉPEK ott van 3db nézd meg őket érdemes. Kellemes napot =) -
#25595 A tuning műhelyekbe... -
ellington #25594 a kocsikat hol lehet tuningolni? -
#25593 Beszarok a röhögéstől:)
Memphist felvettem egy kanyarba és pont mikor be ér a kanyarba (driftel) akkor a semmiből mellette elmegy egy kamion curikba szintén driftelve:)
akkorát röhögtem:D Nagyon jóó -
#25592 He he nem én köszönöm hogy szerepelhettem benne! -
#25591 Na Memphis videó részletei meg is vannak:) Van közte pár igen fasza:)
köszi Memphis. -
#25590 grat -
#25589 Megvettem az új kecóm :D Házi driftpályával, 10 állásos garázzsal 3,5 milláért. A hülyének is megéri :D
Figyledoda a madarat bal alul. :D -
#25588 Biztos lesz szerintem... Csak nehogyn aztán túl sok legyen a végén:D
U.I.: Szval ma örülnék ha valamit vennétek fel és elküldenétek nekem.
PÜt írjon akinek van elkündendő anyaga! -
MegaHarcos #25587 Nem a felvétel gond hanem hogy lesz-e elég ember. -
#25586 Nekem mindegy, ha ma lesz tali ökörködjetek és vegyétek fel! ...és majd küldjétek el felvett anyagot nekem.
Minden SG tag rajta lehet nyugottan. A lényeg hogy jó hosszú és néhol szép néhol vicces legyen. Max olyan 10 perces videót akarok csinálni aminek végén ökörködések lennének, az eleján meg drift meg hasonló szép dolgok.
Én ma dolgozom este szval tuti nem veszem fel, de ha ti is segítettek a felvételekben akkor sztem nagyon igényes kis videót rittyenthetünk össze. -
#25585 Szasztok Arcok!
Valóban Mega volt oly kedves és vett fel engem!
Én szemályszerint nem tudok videót készíteni nincsen hozzá progim. =(
Amúgy meg tetszik az az ötlet hogy csináljunk TDU-s filmet, és ha lehet kaphatnék valamilyen szerepet??? Rendező úr??? =) -
#25584 Hihetetlen, de http://www.matroska.org/. -
#25583 Mi az oldal címe? Vagy google a barátom?:D -
MegaHarcos #25582 Azt Bertino vágta Memphis azon nincs is rajta a név megtévesztett nekem mind1 mikor lesz szerintem ezt csak a többiek tudják. -
#25581 Az mkv az matroska video. Az oldalarol lehet hozza szerezni ki- es betomoritot. -
#25580 Én nem tom kicsinálta régi filmet:)Az a file nev : live.free.in.hc.m3mphis.1280p.final.mkv gondoltam ő csinálta. Hát én ma max 3 ig ráérek. holnap 5-6ig. De mondom ti is vehettek fel anyagot amit elküldtök és azt összevágom. -
#25579 Ja és igen Disturbed ment:) Mert pont letöltöttem a Transformersz zenéjét és beleraltam:D (2db szám amúgy ami jó benne) -
MegaHarcos #25578 Memphis régi filmje? Mért van TDU-s filme mert múltkor én vettem fel ahogy driftel nem lehet hogy bertino-éra gondolsz?De akkor azt kéne megbszélni mikor legyen a felvétel?