107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • InfiniteReality
    PS2? Na ne röhögtess. Gépemnek jobb grafikája van.
  • Me0w
    A PS2 kb 7 eve konzol, meg mindig brutal jatekok jonnek ra. Miert kene fejleszteni?
  • InfiniteReality
    A konzol csak annyiból jobb mint a PC (játékok terén), hogy mivel célhardver és fix, ezért könnyebb rá játékot írni. Nem kell törődni a 600ezer féle driverrel, az oprendszerek különböző verzióival, egyéb szoftveres fasságokkal (codec packok) stb.

A PC előnye az, hogy mivel nem fix hardveres, képes feljődni ahogy a játékok igénylik. Ha ügyesen vásárol az ember évekre van olyan gépe, amit csak bővítgetni kell (nem toldozni foldozni), és időtálló marad. Valaki próbálja meg ezt egy konzollal...
    Lehet kidobni az egészet mert jön az újabb. Hurrá.

Egyébként kövezzetek meg, de pont a 360as doboz az egyetlen, amit értelmes konzolnak tartok.
  • Dante73
    Télleg bocsi, a sok off-ért, részemről, utsó.
    Igazad van, célhardware, és mint tudjuk, ami mindenre jó, az igazából, semmire sem. (na jó, ez a Pc-re nem teljesen igaz)
    Mégis, én Pc párti vagyok. Lehet, magam győzködöm, és nincs igazam, de a Colin 2 PS-en lehangoló volt. Azt nem tudom, hogy a konzolokban van-e DX10?
    Mert a gépem tudni fogja... És a pc-s rajzolattal teljesen elégedett vagyok.
    A mostani gépem, kb 60 ropit ér. a PS2-es játékok mennek, szépen max grafikán. (Pc-s verziójuk!) 50-ért, + a régi gépemért vettem. Azóta 40 egy videókari, cca 15 memória, amit költöttem rá.
    A next-gen konzolok játékai, már nem annyira, de ha rádobok 140-et, menni fognak, szépen. Ha a köv. 1-2 évben, lecserélem a vidkarit, esetleg ha kell, kap egy erösebb procit, (6420-as lesz) akkor sem kerül sokba, és garanciavesztés nélkül játszatok a tört játékokkal, max ami online, azt veszem meg. Szerintem, ez már elég spórolás...
    Az hogy tudnak Fps-t játszani? Ügyesek. Nekem nem megy, gondolom, szokás kérdése.
    De mind1 is. Másként látjuk a dolgokat, és ez így jó, egyébként ugyanaz lenne ide írva, 25653x
    Nade mostmár télleg ON!
    Különben SLAND Jogosan rúg ki! (engem...)

Dante.
  • Danny L
    Ha nem lenne ennyi OFF ez a topik halott lenne. Végre amúgy hetek (hónapok) óta az első igazi fórumra való téma amit láttam az AntiHero videós ötlete, amit támogatok is és ahogy lesz időm próbálok valamit hozzáadni.
  • Sland
    Megint túl sok az OFF
  • mo rémálma
    egyetértek de ettől függetlenül inkább PC
  • Me0w
    Most fogok kb 200-ból összerakni egy gépet, amiben igaz, nem lesz blueray, de szerintem, nem lesz rosszabb, mint bármelyik konzol...

Mindenkeppen rosszabb lesz, mivel nem celhardver. Masreszrol meg 1 ev mulva mar elavult lesz, vehetsz bele videokartyat, mert az XY jatek nem megy rajta rendesen. Ez konzolnal nincs, a legelso es legutolso jatek is ugyanugy fog futni, sot, ahogy egyre jobban kihasznaljak a konzolok lehetosegeit, egyre szebb es jobb jatekok jonnek ki ra. (Pl. SNES a Donkey Konggal, stb.)

Elismerem, hogy a klasszikus ertelemben vett FPS-t nem lehet vele jatszani, de nezd meg a 360 huzocimet a GoW-ot, ami FPS es megis millio ember vette meg, valahogy csak jatszanak vele.

A 360-at kotheted normal TV-re, HDTV-re, LCD-re, TFT-re, projektorra, amire csak akarod. Monitoron ugyanolyan tueles kepe van, mint a PCnek. Az, hogy egy sima SDTV-n nezted alacsony felbontasban, az nem a konzol hibaja.

Egy a lenyeg, a konzol ugyan celhardver, de JATEKra sokkal alkalmasabb mint a PC.
  • Dante73
    Nos, egy xbox 360, 110 ezer, most. Egy ps-3, 170. Ha kiszámolod, hogy egy játék, átlag 5-6 ezer forintal kerül többe, konzolra, mint pc-re, éves szinten, az megint egy kiló. Ha csipelteted, ugrott a garid, mig pc-nél erre nincsen szükség. Ha jól tudom, mindkettőben 3,2-es vagy akörüli proci van. Ha a különbséget, ami a játékok árából adódik gépfejlesztésre forditod, a végén sokkal jobb, izmosabb géped van, mint bármilyen konzol. Most fogok kb 200-ból összerakni egy gépet, amiben igaz, nem lesz blueray, de szerintem, nem lesz rosszabb, mint bármelyik konzol...
    Grafika. Sok összehasonlitási alapom nincs, de a tévé alapból roszabb felbontásu, mint egy monitor. Utoljára a Colin2-t láttam pc-n, és Playstationon, hát ég-és föld volt a kettő, a pc javára.
    Másik, szerintem a tv nem játékra való, legalább anyira, mint a pc. persze ez csak vélemény.
    Hogy a fejlesztés könyebb, aláirom. de biztos vagyok benne, hogy normális gyártó, meg tudja csinálni a megfelelő portolást.
    kellékek. Egy konzolhoz gamepad, 10, a pc hez, 6, kormányt mihez rögzited, pl tdu-nál? (meg lehet oldani, de megint egy félmegoldás...)
    vagy fps; számomra irányithatatlan gamepad-el. Tudom, kapni konzolhoz is egeret, de az megint pluszkiadás.
    Arról ne beszéljünk, hogy egy pc-t, mennyi másra is lehet használni...
    Ami engem ilet, sose lesz konzolom. Lehet tévedek, de anyagilag szerintem sokkal kifizetődöbb, mint bármilyen konzol.
    A véleményem, és annak indokai, kb ezek. Bocsi az off-ért!

Dante.
  • Me0w
    Pontosan.
  • Smuge
    Ez azért nem teljesen igy van ahogy leirtad. Alap dolog hogy PC nem játékra való , de ellentétben nagy hasznot is huznak belölle pont emiatt a gyártók. Nem tudom hogy jöttek ki neked a számok , de PC-nél már egy izmosabb videokártya is (csak az) 100-150e ft , és minőségileg messze alulmul egy konzolt. Sokkal egyszerübb fejleszteni célirányosan egy bármilyen konzolra , és ez meg is mutatkozik a minőségén nem is beszélve arrol hogy erősen le vannak korlátozva a szoftverek teljesítményben csak azért mert ez igy kifizetődő a hardvereseknek . Életbe nem raksz össze egy olyan izom gépet , amivel olyan grafikát tudnál produkálni mint egy korabeli konzollal!
  • princodvd
    én sem vagyok konzol párti, sose volt és sose lesz..., de ilyen amatőr hibát elkövetni, hogy egy majdnem félkész játékot dobnak piacra, érthetetlen... de ez teljesen normális a XXI-ik században, mert itt a profit a lényeg, nem pedig a rendes, becsületes munka!
  • Scapolite
    Ezt így is tedd.Jól jársz vele!Tetszeni fog.
  • Me0w
    Mar ne haragudj, de egy konzol elettartama olyan 4-5 ev, szerinted a 100.000 forintos konzol 4-5 evre az mennyi penz? Elmehetnel alap matek szakra egy kis frissito oktatasra.
  • Dante73
    Az sem egy előny, de szerintem az a baj, hogy konzol-átirat. Asszem a bbox-ban ati kártya van, (ha mégsem bocsi, utálom a konzolt, parasztvakitásnak tartom, ugyanis kiszámoltam, pont ugyanannyiba kerül, mintha a pc-d folyamatosan fejleszted, sőt, a kifutási idő vége felé, már sokkal izmosabb a gép.) Arrol ne beszéljünk, hogy ugrik a gari, ha csipelteted, ami x-box360-nál nem egy előny...
    Mind1, a sok hülyegyerek használja csak, egyedül az a baj, hogy a Pc-sek életét keseritik vele, a hanyag fejlesztők, kiadók.
    A TDU kiadásával, Pc-re, várhattak volna inkább, minthogy ekkora felzudulás legyen, nemhiszem, hogy túl jót tenne, akár atarinak, akár eden-nek. De attól tartok, valahol mélyen lehet a baj, azért nincsen patch.
    Mindegy, én lassan átálok egy core2-es gépre, talán azon jobb lesz...

Dante.
  • PENGEinno3d
    Először is nagyon sajnálak , hogy ennyiszer megszivatott a játék! Másodjára, meg csodálom a higgatságodat hogy ennyi bosszúság után is képes voltál újrakezdeni/játszani a játékkal én már biztos, hogy
    kettétörtem volna a dvd-t és felgyújtottam vona a dvdtokot...Még csoda hogy az én mosógépemen nem jelentkeztek ezek a hibák! Nah de fel a fejjel hát ha a patch megoldja a problémákat(ha egyx kijön) addig is azt tanácsolom hogy hanyagold a játékot!
  • roberto
    #25602#-re vki??
  • princodvd
    azt hiszem már május óta húzza a Kedves Atari a patch-et, de lehet ezért, mert alapvető probléma lenne a játékkal? Amúgy érdekes... a Mercedes-Benz World Racing és a World Racing 2 óta elfelejtett volna az Atari játékot készíteni vagy a baj ott lenne, hogy az Atarival társult volna az Eden és a fő cél a profit és nem pedig a minőség lenne?
  • HUNMemphis
    Oká harcos! Fent vagyok!
  • bertino
    mondtuk, hogy ne 1 backupot használj :)
    nekem 6 másolat van...

talán ha a napokban jönni fog a patch és jó is lesz, akkor ujra kap egy kis fellendülést a játék a PCs táborban
  • princodvd
    Hát "gyerekek"... napról napra elméllyül bennem a gyűlölet az Atari iránt, amiért összedobtak nekem egy annyira jó játékot, hogy elszállogat a mentés, már 3X és most kezdeném 4X elölről a játékot, de még a kocsijaimat sem tudom átmenteni, mert ha a sale-re kattintok, akkor tdu hibát észelel, elnézést... (blablabla) benne maradt kb. 5-6 millió $ kézpénzem, de nem érdekes, mert nagyszerű a játék, elnézem minden hibáját még akkor is, ha megkeseríti a napjaimat, amiért azon kell agyalnom, vajon elszállt a mentésem? és hiába mondjátok, hogy backupolni rendszeresen, ennek nem így kéne működnie és a nagyszerű Atari csak húzza-húzza az időt a patch-csel..., pedig nagy szükség lenne rá, mert ezek szerint nem mindenkinek ugyanaz a dvd-je, mert másnak nincs problémája... Nyakra-főre küldtük nekik a bugreportot, én is küldtem, mert rengedteg hiba van a játékban, kezdve,hogy a digitális műszerek egyáltalán nem működnek, nem ugyanaz a sebesség a műszerfal óráján és a külső nézetén és akkor még nem is beszéltünk a text hibákról, ami megkeserítni jó néhány nvidia-kártyatulajdonos életét... Elnézést, ha hosszú és unalmas lettem volna, de mostmár a hócipőm is televan ezzel a játékkal, mert nem busszásgot akartam dvd formájában megvenni, hanem egy játszható, élvezhető játékkal akartam elütni szabad óráimat..., de látom nagyon melléfogtam a TDU-val! Mégegyszer elnzést kérek!
    Bánkúti Gergely
  • MegaHarcos
    Ha sikerül úgy megcsinálni ahogy tervezeded akkor grat!Ahogy kivettem a eddigi üzeneteidből akkor télleg nagy munka lesz mert akkor egyeztetni kell mikor sokan driftelünk,meg amikor csak külön a bemutatóhoz úgyhogy lesz munkád.
  • HUNMemphis
    Na ez egy jó kezdés Antihero grat. /=)
    A kedvenc zeném manapság: The Boggs-Arm in arm
    A kedvenc kocsim meg természetesen: Ford GT )=)

Jah te fent vagy nekem MSN-en? Mert akkor ott beszélhetünk a videó mikéntjéről. /=)
  • bertino
    rohadt idegesítő, hogy 5.1ben "szeretne" szolni a zene... bazi jo lenne, ha bepakolnának egy beállítást, amivel választani lehetne stereo és 5.1 között
    igaz csakmert nem tom át lehet-e állítani game-n belül
  • AntiHero
    VIDEÓ INFO:

Mivel a videóba mindenkinek lesz egy kis bemutató része (1-2 perces)
    Ezért kérek mindenkit küldje el nekem mien zene menjen a bemutatója alatt. Ja és hogy meik a kedvenc kocsija.

Ez egyuttal ez egy jelentkező lap lesz aki nem adja le az nem fog szerepel a filmebe külön, esetleg csak majd azokon a részeken ahol sokan leszünk rajta egyszerre.
  • Neoncsoves
    [URL=http://tdufaq.e-plague.hu/][/URL]
  • bertino
    micsoda éleslátás, gondolom ez magadtol merült fel benned...
  • Neoncsoves
    nem
  • Mokus1
    a enm eredeti játékal nem lehet multiban játsznai ugye?
  • MegaHarcos
    Aha golfpálya sokszor voltam arra :)
  • Yoda001
    velem is voltál golfklubnál nem? vagy az nem is klub volt.. golfpálya..?
  • MegaHarcos
    Amikor még csak Memphis-el voltunk a golfklubnál akkor tudtam felveni.Amúgy ha többben vagyunk bámenyire is leveszem a grafot lagolok amúgy az a fura hogy csak 1 hete van ez nálam.
  • bpeti72
    nem azért mondom de ezeket itthon is látni
  • bertino
    hát ja, már az is csoda, hogy készséges
    végülis a megjelenés óta ez lenne az alap, de hát vannak bizonyos multik akik képtelenek egy s mást bevallani, a nép meg csak veszi a szarjaikat
  • AntiHero
    Csak a te anyagod van meg és az is hiányos mert kéne még hozzá felvenni anyagot. Holnap majd rá érek vagy ma éjfél után.

De ti is segíthettek ha ti vesztek fel anyagokat és elkülditek nekem.
  • HUNMemphis
    Szasz mindenki!
    Ma is lessz találka?
    Antihero hogy állsz a videóval?
    Megaharcos mégiscsak neked kéne összehoznod a képet, én megpróbáltam de túl kicsi lett sajna.Ha esetleg ráérsz föntvagyok MSN-en.
  • Synit HUN
    OFF
    Állítólag nagyon készséges a MS a hibás dobozok tulajaival. De a bibi az hogy ha eredeti játékokat veszel csak akkor számíthatsz erre. Egy csippelt dobozzal csak a fogad szívhatod ha tönkremegy.
    ON
  • Gabor12070
    Ezt én is tudom. Pont tegnap láttam egy cikket, aminek ez volt a neve: Sok a selejtes Xbox!
  • Danny L
    Te se olvasod akkor sűrűn az XBOX360-ról szóló híreket.
  • Gabor12070
    Ez érdekes. Nekem azt írták ki, hogy az utolsó üzenet májusba érkezett én meg pont arra válaszoltam, ezért sorry!!