Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Ferrari 575M Maranello van az egyik Ferrari-Maserati kereskedésben, de szerintem az nem a 2004-es modell.
hykao
Driverbõl az összes "lassító" funkció "alkalmazás vezérelt"-re van állítva? Nálam is vannak akadozások, de nem a grafikus kártya kevés az tuti, mert inkáébb olyan, mintha swappelgetne, néha meg-megakad egy-egy pillanatra, valamint nincs nagy különbség az 1x-es élsimítás és LOW részletesség - 4x-es élsimítás HIGH részletesség között átlagos FPS szám tekintetében. Egyébként nálam a HDR bekapcsolása nem okoz látványos lassulást, kb. annyit, mint a 4x-es élsimítás, bár ahogy már kismilliószor elmondtam szvsz a HDR fölösleges effekt egy ilyen nappali - inkább a valóságos környezetre fókuszáló - autós játék esetében.

@Bucser: a HDR nálad azért okozhat erõsebb lassulást, mert a 6-os nV sorozat bár már tudja az SM 3.0-t, de túlzottan megizzad vele. Én a 6600GT-mmel - amikor még az volt - mindig inkább SM 2.0 mellett játszottam, ha volt lehetõség az állításra. (amúgy írtam a bugreportomban javaslatként az SM 2.0 - 3.0 közti választhatóságot)
Lexust én sem találtam még meg, és akkor valószínû, hogy nincs is a Betaban, mert felfedezem az összes Showroom-ot és nincs. A Tuning mûhelyben pedig írja. Meg ha már itt tartunk, láttam X-Boxos videón RS4-es Audit és az sincs még benne(vagy nem is lesz).
Szerintem is bõven elég a 3as upgrade-es rendszer. Szerintem nem azzal fogsz foglalkozni, hogy mikor tudsz majd tuningolni, legalábbis én még egyik autót sem tuningoltam, nem érzem szükségét, pedig már eljutottam azért messzebb.
Hogy egy kis véleményt is írjak: Szerintem nagyon jó a játék, attól függetlenül, hogy csak beta. Vannak itt ott hibák, pl a CLS Mercinél, ha a "lökhárítós" kamerát használod, akkor a fordulátszámmérõ funkcionál a sebességmérõként és fordítva.
Konfigról annyit, hogy nincs túl jó gépem(P4 2.4Ghz, 512MB Ram, Gef6600gt), de élvezhetõen tudok játszani.
Irányítás, szerintem teljesen elfogadható, MOMO kormánnyal játszok, még azon egy picit lehetne hangolni, hogy hogyan mûködjön a játékban, de különösebb bajom nincs.
Nagyjából ennyi.
üdv mindenkinek
B@dsector
LEXUS és a RUF kereskedés merre található?
jakewyler
hm...én ott nem láttam de megnézem újra,a profil átalakíás engem is érdekelne...Ha rájönnél írd meg lécci

hykao
Szvsz fileplanetrõl érdemes tölteni, annak van saját letöltésvezérlõje!
hykao
Van 3 upgrade kategória, azt annyi. Hozzáteszem, szerintem szerencsére... Ez a játék nem a tuning, meg a nitró körül forog...inkább a régi NFS-ek és Test Drive-ok hangulatát hozza vissza.
A Ferrari 575M Maranello az megtalálható a városi Ferrari kereskedésben is.Az elõbb vettem egyet.
Más: Kérdezném, hogy nem tudjátok e véletlen, hogy meglehet e valósítani, hogy utólag átalakítom a Profilom gamespy-osra, mert nem akarom ez miatt elölrõl kezdeni, 28%-nál vagyok és elég rossz lenne ha újra kéne kezdeni.
Köszi
üdv.
jakewyler
Valaki megtalálta már ezeket?:
-Ferrari 575M Maranello '04
-Nissan Skyline GT-R R34 '02

Bucser
tedd fel nyugodtan high-ra semmi különbség nem lesz teljesítményben (én legalábbis nem vettem észre maximum 1-2 FPS-t javult.) Próbáld meg, hogy anisotropic filteringet kikapcsolod. Nekem mióta be van kapcsolva azóta szaggat mint az atom egy két helyen.

gépem 2 giga ram A64 X2 4200+ Asus Xtreme 6600GT 256Vram-al.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

jakewyler
jaja nekemis a városba laggol nagyon

Tomo15
Azt már meg se probáltam bekapcsolni😄 Antianalis levéve, játékban a minõség low-ra téve, de sajna a városban meg egyébb helyeken nagyon beszaggat.
Bucser
kapcsold ki a HDR-t a játékban és vedd le az antialiasingot driverben. A fejlesztõk is még állítják a HDR-t mert szerintük is érteletlenül sok erõforrást zabál.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

majd asszem a teljest kiprobálom, bár ha most jönne karácsonyra, akkor lehet, eredetiben megvenném, igy viszont tuti nem sajna

jakewyler
csak nehogy sm3-as legyen a gém és még else induljon<#eplus2><#mf1>

Nightwish006
Ez vicces :SDA😄AS 1 ezresem van rá, hogy lazán menni fog a full egy szimpla 9600Pro n is, iigaz tuti legkisebb grafikán, de menni fog sztem. Igaz még nemláttam a gamet élõben de biztos vagyok benne.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Nekem hasonló a konfigom (amd64 3200+, Gef6800 GS, 1 gb ram), de nekem szépen megy 1024X768-ban 4XAA-val.
k8bal
az istenit már! írja tcs, hogy: NEM a configgal van a bibi...
erre írod nagy okosan: JA a config nem a legjobb...?!?!?!? Mi van veled? Feltûnési viszketegség?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

jakewyler
hasonló konfigom van,de azé nekem se megy valami szépen...(elvileg ezzel a configgal mediumon szépen kéne futnia)de ne felejtsük el,hogy ez csak BETA...

Teflon Mike
JA a config nem a legjobb

tcs007
hát sztem ott nem a configgal lesz a bibi

Tomo15
Nah lejött a game. Nem hittem volna, hogy a g25 összes tuladjonságát ki lehet használni benne!<#eljen>(H-váltó, kuplung). Csak az a gáz, hogy játszhatatlanúl akad. Conf( x1600xt, a64 3500+, 1gb ) Mi kevég ennyire? vegyek még bele 1 gigát?
3dgamersen melyik mirror lehet a leggyorsabb?

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

k8bal
valamilyen letöltés kezelõt használj! én pl FlashGet-et használok már évek óta! nagyon meg vagyok vele elégedve!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Én például a Netscape-el töltötem le.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Aki letöltötte, mivel töltötte? Mert tegnap egész nap töltöttem, de most jöttem ide a géphez, és nincs meg a ZIP. Kicsit se vagyok mérges, tegnap reggel 9 óta töltöttem. 😞😞😞😞

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

I.C.ram
Bétásoktól kérdezném, hogy a tuningolás milyen szintû? Gondolom megsem közelíti a Motor City Online részletességét, de azért érdekelne, hogy mégis mire lehet számítani? Remélem nem ilyen ,hogy van 3 upgrade kategória aztán annyi... Bár, ahogy elnézem, sajnos itt is hódít a lebutított nfs tendencia 😞
hykao
Ok, megtaláltam! 😊 Megtuningoltattam! (Életemben nem gondoltam volna, hogy az amerikai "izomautók" tuningmûhelyében lehet...)
hykao
Hol? A Today's American Parts-nál? Ott én nem tudtam! Légyszi nyomass egy térképshotot róla!
jakewyler
<#eljen>

gagax
A salent lehet tuningolni!!!!!!!Az amcsi autók tuningoknál!!!!!
401 kmh/h
1000hp

Ezzel csináltam meg a 190km versenyt!
Izom erõs autó<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

jakewyler
na arra kiváncsi leszek...

hykao
Jövõ hét végére várható peccs a bétához, és állítólag errõl értesítést is kapunk majd a szokásos kis levélke formájában a játékban. 😊
jakewyler
aranyos kis kocsi,gtr2-be kedvencem volt

jakewyler
énis kezdem unni,de valszeg megveszem eredetibe

hykao
Hát azok a trafipaxos küldetések nem épp a kedvenceim, bár azért elboldogulok velük...(mondjuk van egy ami az õrületbe kerget: amikor D kategóriás autóval kell menni forgalomban, hosszú egyenes, majd kanyargós útszakasz...)

Nekem most ez a garázs legerõsebb tagja: (ahogy néztem, nem tuningolható)
Bucser
Teljesen egyenes rész volt. Se elõttem se mögöttem senki és lehetett tolni neki kiadósan.

Egyébként azautomata váltó el van baszva..... Sebességhez van igazítva. Viszont az a szar sebességmérõ az elõreirányuló mozgást méri (ezért lehet az, hogy radarnál áthaladva olyan pofátlanul alacsony sebességet mér ha éppen fordulsz. Elég hülye rendszer) És az A és B kategóriás autóknál érdemes azonnal kapcsolni kettesbe és onnan indulni... egyszerûen az 1-es semmit sem ér...

hykao
Elõször is nem a bétateszt árát fizettük be, másodszor meg a bétateszt - bármilyen furcsa is némelyeknek - NEM A "JÁTSZÁSRÓL" szól...
Tibor
addigra már jön a nyitott beta, de addig kijátszom😄
meg is unom

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Lui76
És utána meg még megveszed majd tízenX ezerért ?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

jakewyler
1 hónapot befizetsz akkor 1 hónapig játszhatsz a BETA-vel...

Lui76
És ti akik most befizettétek az bétateszt árát , utána a teljes verziót megkapjátok ?
Vagy csak addig játszhattok vele?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

hykao
Nem biztos, hogy nem pontos. Lehet, hogy lejtõsebb szakaszon érted el a 395-öt.
hykao
Köszi! 😊
jakewyler
"A Serialokért kunyizók hozzászólásai törölve lesznek!"
<#ejnye1>

TothLaci
Ez így van, szerintem most majd a Test Drivet fogják "lemásolni" a NFS: The Island c. játékkal (lehet, ez lesz a neve)
Tigristank
A régebbi NFS-ek tényleg nagyon jók voltak, azonban most úgy tûnik, hogy a TDU át fogja venni a vezetõ szerepet, ha csak az EA-nél nem tudnak elõrukkolni valami újjal. Mondjuk kezdhetnék azzal, hogy visszavesznek ebbõl a tuningõrületbõl és megpróbálnak visszatérni a játék gyökereihez. Nekem egy NFS 5 szintû tuningrendszer tökéletesen megfelelne.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

TothLaci
Ez így van, mai napig játszok vele. A NFS 3-hoz, NFS 4-hez csináltam egy apró kiegészítõt, amivel a szebb grafikát elõ lehet hívni a játékból. (Azt hiszi a játék, hogy 3DFX kártya van a gépben, módosítást Windows XP 32 bit rendszerre készítettem el, linkje megtalálható itt az sg-n, játék fórumában)

NFS5 nagyon király játék volt, különben TDU szerkesztõi csinálták a PSX változatát.
jakewyler
jobbv volt anno az nfs