107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • totya4
    Mert úgy tapasztaltam ha sokan mondják el az egy adott szoftverről hogy lassan fut adott hardveren, akkor nekem is úgy fog futni, ergó ezek igaz, valós tapasztalatok. Erre ha jön valaki azzal, hogy egy lényegesen gyengébb hardverrel jól fut, azt fenntartásokkal kezelem, ha pedig ráadásul azt mondja hogy másnál azért fut lassan mert "nem ért hozzá" akkor arra már simán azt mondom amire visszakérdeztél. Ezenkívül erősíti a gyanút hogy ez az illető nem valós tapasztalatot mond, hanem érdekelt anyagilag a játék terjesztésében, ezért mond ilyen fals információkat.
  • HUNMemphis
    Bezony jön az a nap jön lassan de jön. /=)
  • Yoda001
    lol legelsö pillantásar 2 percnek tünt nem 2 napnak XD
  • bertino
    2 nap mulva 11-e
  • Me Ga
    Miért is?
  • Me Ga
    1024*768, minden csúszka maxon, 2xAA, AF OFF, no HDR. Így is gyönyörű. HDR-rel lemegy 30 körülire, az már nem az igaz.
    Valaki vagy játszik, vagy max grafon diavetítést néz... vagy vesz egy igen jó karit, emire nekem nem volt pénzem.
  • Yoda001
    mondd az atarinak :D
  • mansniper
    Oké, csak olyan hihetetlen....
  • totya4
    Beképzelt alak vagy.
  • Yoda001
  • mansniper
    Hi!
    Nekem celeron 3,2es 2g ram, galaxy geforce 7600 gs 128/128 kari...
    A ram 667-es.
    A "régi" kormányommal (Logitech Formula...)nem szaggatott...
    Most, hogy G25 öm van,:(, élvezhetetlen...
    Szóval, szerintetek 8600 gt, ami a 7950-et hivatott leváltani, érdemes megvenni, vagy avval sem lesz jó?
    Op rendszer új...xp home.
  • bertino
    élsimítással és AFel ?
    és mekkora felbontásban ?
  • Me Ga
    Maximum a hardverek nem megfelelő összeválogatásáról és a szarul telepített op. rendszerről mond el valamit...
    Nekem X1650XT-n 45-50 fps körül megy folyamtosan, kormánnyal...
  • gabi89
    Nekem a 7600GT-en nem szaggat csak ha online playerel találkozok akkor beakad egy pillanatra.
    Amugy Tomo ezt én nem ennek tudnám be hanem mivel előtte Atid volt te is megtapasztalhattad,hogy Aitin nem futnak olyan jól a játékok mint az Nvidia kártyáin legalábbis legtöbb game.Mert egy x1950xt-n se kellene szaggatnia mégis szagatt 7950gx2 ami kicsit igaz erősebb kari de azért monhatjuk majdnem egy kaliberű kártyának.
  • totya4
    Na igen, elmond valamit a játék minőségéről, ha egy 1950xt-n szaggat. :)
  • Tomo15
    Én viszont azt tapasztaltam, hogy erős videokártya kell neki. Amikor megjelent a closed beta, akkor x1600xt-m volt és egyszerűen játszhatatlan volt. Akkor vettem egy x1950xt-t és még azon is nagyon rossz volt. Billentyűvel még játszható lett volna, de kormányon nagyon érezni az alacsony fps-t. Mióta megvettem a 7950gx2-t egyszerűen tökéletesen fut.
    Ezalatt a 3 videokártya csere alatt nem cseréletem se procit, se ramot.
    Egyedül most lett beújítva ilyen téren, de nincs külömbség.

Én is hozzászólnék a konzolos off-hoz.
    Mi már az 5. x360-at fogyasztjuk. Egyszer sem volt kichipelve, de vagy túlmelegedett, vagy a MS. kinyírta a liveon keresztűl. De még így is jobban megérte mint esetünkben 2 csúcsgépet venni. Főleg, hogy minden megy rajta tökéletesen és a mai Pc-k még messzi vannak a tudásától.
    A másik 2 next genel semmi problémánk nem volt.
  • Scapolite
    Sry,hogy megkérdem de mi a fenét lehet ezen a konzol témán ennyit rágódni?Gondolom egyeseknek a megrögződése(gondolok most elsősorban Dante73 nevü fórumtársra),hogy vagy ez vagy azt kell választani.Miért kellene csak az egyik fajtát választani?Tök logikus,hogy aki megteheti az vesz egy konzolt pc mellé(mert ugye ez a fő kategória én is pc-met használom elsősorban).Nem látom a mediában sem arra buzdítani embereket,hogy gyerünk lecserélni pc-det konzolra mert jobb.Megvenni nem nagy kunszt nem olyan drága dolog ez(x360).
  • Dante73
    tapasztalatom szerint, inkább a procit terheli a játék+usb-s,FFB-s kormány duo. Ha vidkarit cserélsz, több FPS-t kapsz, viszont ahol eddig szaggatot, ezután is fog, egyszerüen nem kap elég adatot a vedeókártya, ami ugye "hozott anyagból" dolgozik.
    Csere elött várd meg a peccset, hátha...
    De a helyedben inkább procira gyúrnék, biztos, ami biztos. Bár sajnos, olvastam már olyan hozászólást is, ahol core2+8800+1G ram, és szaggatott...
    A játéknak, sajnos annyira el van b...va a kodlása, hogy az kriminális. Mióta olvastam, hogy a pecs 20-30 Mb lesz, nem várok tőle sokat, szerintem ekkora méretbe nem fér bele, hogy az alapvető hibákat kijavitsák. (Istenem, de remélem, hogy tévedek!)
    Másik, hogy semmi ne fusson a háttérben, minden nem szükséges folyamatot lőjj ki a folyamatkezelőben, meglepően sokat javított nálam rajta.

Dante.
  • totya4
    Bizony. Lehet hogy az agyacskádig nehezen jut el hogy miért került szóba a konzol. Elmagyarázom hogy megértsd, ez kb annyira bonyolult csak mint megnyitni egy témát aztán játszani a kiskirályt.
    Tehát azért emlegetik itt a konzolt sokan, nálad okosabb emberek, mert ez a játék erős gépen is játszhatatlanul lassú, vagy erős kompromisszumokat kell kötni, pl eszement alacsony felbontás stb.
  • gduck
    UFF... OFF...

Akkor má én is elmondom a véleményemet:
    1. konzolos jétákok drágábbak
    2. konzolra könnyebb fejleszteni, mert nem kell ~10.000 hardver/driver összetevővel biztosítani a kompatibilitást :D
    3. konzol relative olcsóbb, mint grafikailag azonos tudású PC társa.

A PC-t meg mindenki ismeri ;)
  • bertino
    igazad van, de én ilyenkor inkább csak a sok warezes lámára gondolok inkább :)
  • Me0w
    Nem a geped miatt szaggat kormannyal, hanem mert elb*sztak az FFB-t a jatekban.
  • robotnyk
    azzal egyetértek, hogy a konzol célirányos, és ezért olcsóbb csak játékra, de ezzel nem. konzolra pont ugyanannyi hulladék jön ki, mint pcre.
  • mansniper
    Helló!
    Ez is OFF, de a játék miatt kérdezném:
    Mi a tapasztalat a Galaxy Geforce 8600 Gt 256/128 as kártyáról a játékban, most 7600 gs 128/128 as van, és a g25 ös kormányal szinte használhatatlan...
    Vagy milyet érdemes...(kb 40000ft ig.)
    Kösszönöm!
  • HUNMemphis
    Zöldel meg eggyáltalán nem is találkoztam!
  • HUNMemphis
    Jah ilyen már nekem is volt nem értettem. Ez valami kapcsolati szin a piros 50%-os kapcsolódás a sárga meg 70%-so megbízhatóság arról hogy kapcsolódsz???
    Biztos neem mert!
  • Me0w
    Akkor legyszi irj valami okosat a tdu-rol, ami nem a patch-el kapcsolatos. Nemtudom, mikor te lulsz a haverokkal sorozni csak 1 tema lehet?
  • Sland
    Csodás. És ha most törölném ezeket a konzolos hsz-eket akkor én lennék a legnagyobb geci...
  • Yoda001
    ez miért van?? van sárga kocsi meg piros is
  • mo rémálma
    aki igazi kocka meg pénzes az vegyen konzolt de én azért nem csak játszom a gépen és gondolom itt a töbség másra is használja, szóval én a pc melett állok de ha függő lennék akkor lehet hogy konzol kéne de nem tartom praktikusnak!
  • AntiHero
    Nem vagyok fent emesenen. Vagyis te nem vettél még fel:)

Aki akar annak: [email protected]
  • wardogzombie
    teljesen igazad van
  • wardogzombie
    ennyit erröl döntsön a többség.
  • totya4
    A programozók azért írnak lassú játékokat, mert ha egy program hanyagul, gyorsan, és kis munkával készül, az lassú lesz :)

Konzolról annyit hogy azon is láttam már akadni játékot, PC-nél legalább lehetőség van arra hogy fejleszd, hogy ne akadjon.
    Szerintem se a PC-seket, se a konzolosokat nem kell lenézni, mindegyiknek van előnye/hátránya. Aki csak játszani akar nyugodtan az vegyen konzolt, nekem egyelőre elég a PC is :)
  • bertino
    attól még pixelhalmaz, akármivel szépíted :DDDD
  • wardogzombie
    pixelhalmaz? granturismo4
  • bertino
    nekem előző gépem 3 évig volt életképes, aztán jött az a fázis, hogy végleg váltani kellett ujabbra, mindent tudtam játszani élvezhetően

persze az ilyen igények függnek a játéékok programozóitól, melyik hogyan hagyja, hogy fusson az ember gépén...
    régebben nem volt annyi átbaszás, mint manapság
  • Me0w
    Talan mert vannak ra jo jatekok anelkul, hogy fel evente beleraknal a gepedbe valami ujat?
  • bertino
    PS2 pixelhalmaz rulz, csodálom a világot, hogy a 800*600ban többet adó PC helyett miért a PS2őt választották, sok okos
  • Me0w
    Nem a grafikarol volt szo, hanem a jatekokrol. Miert kell egy jo jatekohoz 16xAA, 8xAF, huszonnyolcmillio shader meg 150fps? Korbeneztel egy kicsit, hogy az elmult fel evben milyen ELVEZHETO pc releasek jottek?