Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Van egy térkép és különbözõ challenge-k vannak. Van amikor radar ellen mész (adott távon adott idõ alatt adott átlagot kell futni) Van amikor hagyományos verseny 4-6-8 autó ellen (szinttõl függ) Vannak a futárküldik. Gyorsan-sokat és nem kaphatnak el a rendõrök vagy vesztesz a pénzedbõl, vannak az autószállító küldik :vidd el az autót A-bl B-be nincs idõlimit viszont sérül az autó-> jutalom csökken. Valamint vannak a stopposok és a modellek is. MIndkettõnél az a lényeg, hogy elvinni A-ból B-be adott idõ alatt és közben figyelned kell azt is, hogy nehogy elfogyjon alattad a türelme a luvnyénak😄 mert akkor kiszáll és kezdheted elõlrõl😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

jakewyler
kira,pont addigra jár le a kódom amit most használok

grebber
Lehet láma kérdés de itt hogyan vannak a versenyek bevannak jelölve ellenfelek és azokat kell lezuzni vagy hogy müködik az egész?

Next PC upgrade: 2022

Gyocsika
köszi szuper

jakewyler
és honnan lehet majd igényelni kódot?

talán Voice, mikrofon+fülhallgató 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

2007 Januar 22.-én jõn ki az Open Beta 😊

multiban a játékosok tudnak kommunikálni egymással? tehát van valami chatszerû dolog amit a közeledben lévõk tudnak olvasni?

szerintem mint egyik-másik játéknál, itt is különj turkálni kellene a fájlok közt, aztán vmi config.ini vagy hasonlot keresni, ha megvan, sztem ilyenben lehetnek benne a beállitások

Gyocsika
Valaki légyszi valami motoros screenshotot!!

Gyocsika
Lenne egy kérdésem hogy ennek a játéknak véglis mi a lényege ezt úgy értem hogy pl NFS carbon utcai versenyes üldözõs stb. Ez milyen? Mert eddig nagyon tetszik képek alapján fõleg a motorok érdekelnek majd

zoli122
Bocs nem jó hanem kiváló

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
Nagyon jó lett az új banner!!! Olyan lett minta a game (JÓ) XD

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

Tomo15
Én simán letiltanám, de szerintem nem lehet<#zavart1>
zolo
Lehet , hogy késõbb fogja kinyitni a játék, egy bizonyos szint elérése után ezeket a kereskedéseket.Mert ahogy jártam a szigetet, van néhány "Ohau Cars" nevû autószalon, ahol a késõbbiekben tuti valamilyen márka fog beköltözni.Nameg korábban belinkeltem egy képet egy Saleenrõl ( a galériámban megtaláljátok) ami gyárilag nincs benne a játékban(legalábbis sehol sem található) , de a tesóm online meg tudta venni.Lehet x360.ostól vette meg?

Egyébként meg nézzétek meg a játék mappáját, ha ott nincs Lexus, Ruf,Edonis, akkor csak a késõbbiekben lesz.Pedig ugye ez a 3 felsorolt márkát lehet tuningolni a mûhelyben.

És még 1 kérdés a végére:Hány tuningmûhely van? Nekem ami még biztos hiányzik , az egy angol autók tuning mûhelye(Jaguar , Aston Martin), na ezt a mûheylt hol találomû?

http://flickr.com/photos/zolika90/

ha jobban megy akkor érdemes majd letiltani benne, persze ha nagyon szarul megy a játék csak akkor

Sland
Jó a banner!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

jakewyler
jó ez egyenlõre

hykao
Mihez adjak képet? Amúgy találtam egy használhatót, beraktam.
jakewyler
ha adsz képet akkor megpróbálom

hykao
Na ahogy látom a bannerképünk elröpült...
Valaki csinálhatna egy újat, akinek van kedve. Lehet flash is. De ne legyen már baromi magas! 780x150 legyen a cél!!! 😊
jakewyler
ha jobban fogni menni,akkor kidobom az ablakon a mostani gépem<#banplz>

hykao
Nem biztos. Lehet, hogy jobban fog futni, mert csak SM 2.0-t fog alkalmazni...
jakewyler
komolyan ha lessz idõm,kipróbálom ezzel a configgal:2,8ghz celka,512mb ram,9600 radeon,de sztem jó ha elmenne 1fps-el😄

hykao
Lótúrót! Itt a hivatalos gépigény: (mely szerint még egy Gef2-n is elindulna 256MB rendszermemóriával...😄)

Processor: Processor 1GHz or higher
Memory: 256 MB RAM
Hard Disk Space: 7.65 GB free
Operating systems: Windows 2000/XP
DVD-ROM Drive: 4X speed or faster
Video: 64MB Hardware T&L-compatible video card
Sound: DirectX version 9.0c-compatible sound card
DirectX: DirectX version 9.0c (included) or higher Supported
Tomo15
Élsimítás nincs, lowon játszok 1280*1024-ben a monitor miatt.
hykao
Hát kíváncsi vagyok a jövõ hétvégi peccs után mennyivel lesz másabb...
jakewyler
érdekes nekemis laggol a városba(de úgy hogy nem bírtam menni)

Ma reggelre le is jött, csak frankón elcsesztem, mert nem volt elég hely a C meghajtómon, a sima win letöltõvel szedte, és amekorra láma voltam, elcsesztem. Úgyhogy kezdhettem elõlrõl, most már Falshget-tel szedem.

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

hykao
Sokan vagyunk, akiknek 1GB ramja van, amiatt nem akadhat ennyire. Milyen felbontásban játszol? Vedd a részletességet LOW-ra, az élsimítást meg lõdd ki. Ha ezután is szaggat, akkor valami más bibi lesz...
hykao
Már rég letölthetted volna. Ha jól emlékszem jópár nappal ezelõtt is kerestél itt gyõrit... 😊
Nightwish006
Ez több mint valószinü. Hivatalos(az?!) gépigény is errõl árulkodik, nem?

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Tomo15
A driverben le van tiltva az Antialias meg a hasonló dolgok. Így már a városon kivûl el lehet játszani,de ha beérek a városba elkezdõdik a beakadás, vagy ha netán versenyezni akarok az már képtelenség annyira beszaggat. Lehet kevés neki az az 1gb. ram. Ha meg nem ez a baj, akkor az szívás...
Például elkérném tõle és nem kéne majd egy napig tölteni, password-öm van hozzá.

hykao
Miért mi lenne, ha lenne itt gyõri?
Köszi, de valami miatt nem megy, nagyon unom már, azt hittem ma már tolhatom vele, de sajna nem. 😞😞😞😞😞 Este elkezdem szedni a 3dgamersrõl újra, holnap ilyekoeea talán lent lesz. Nincs itt senki aki Gyõrben lakik? Nem akarom elhinni!

hykao
Bármikor töltheted, ha regisztrálva vagy ott.
Ettõl féltem de nagyon😞. Játszom egy ideje, de azt hiszem már nem kezdem elõlrõl. Majd legközelebb okosabb leszek.
Remélem majd miután kijön a teljes, gondolnak a BMW fanokra is és majd lesz valami Pack néhány M5,M3,Z4M-el megfûszerezve😊Nagyon hiányzik belõle.
A fileplaneton találtam egy olyat, hogy csak a beta password-öt kell megadni, akkor már tölthetem is?

jakewyler
azé ezt remélem majd belehet állítani a teljesbe

hykao
Én úgy vettem észre, nem lehet utólag már állítani. Új profilt kell létrehoznod.

Lexust meg Skyline-t ne sirassátok, van így is elég verda, és ki tudja még hány letölthetõ lesz késõbb (esetleg rajongók által készített is...)
hykao
Persze, letölteni bárki letöltheti, ahhoz nem kell reg kulcs.
Remélem azért nekünk is lesz majd RS4..vártam pedig. Nissan Skyline-t én se találtam még, szerintem az sincs még benne.
Hyako: Számítana a ranglista, csak én hülye elkapkodtam az elején és nem Gamespy-os a profilom. Ezért is kérdeztem, hogy nem lehet e valahol átállítani utólag.
jakewyler
na énmeg mennyit kerestem tegnap a lexust<#wow3>

jakewyler
a kód elég hamár megvan,fileplanetrõl megtöltöd a gémet...

Köszi. Egyik hozzászólásba ezt mondják, utána meg a 3dgamers-t. Már regisztráltam a 3dgamersre, úgyhogy f@sza. Vagy tudom akkor a fileplanetról is szedni?

hykao
Azért lényeges a tuning. Egy-két specifikus versenynél jól megszenvedtem a tuning nélküliséget...(pl. Ford vagy Lotus idõmérõ verseny) valamint ha nem mellékes számodra a globális ranglista. 😊

A CLS vitruális mûszereinek hibáját én is észrevettem, írtam is a bugreportomban.
B@dsector
Tuning mûhelyben én is láttam LEXUS nevet, de RS4-et ne keress, mert azaz X360-hoz külön letölthetõ autó a LIVE rendszeren keresztül, default nincs benne. Viszont a Nissan Skyline GT-R R34 '02 én is szeretném megtalálni. <#eplus2>