107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • bertino
    engem most anyám is baszogat, szal bennem is van kis adrenalin :DD
  • Scapolite
    totya4,ma reggel óta 3 embert sértettél meg(köztük hg-t is)
    Mindenki aki stresszel a mai napon menjen TDU-t játszani:)))
    Bármilyen konfiggal mind1 milyen géppel:)
  • Gabor_(HSF)
    Ebben igazad van,de vannak szituk amiket nehéz szó nélkül hagyni
  • bertino
    de azért például benned is lehetne annyi, hogy nem süllyedsz le a másik szintjére, ezáltal nem kéne itt hallgatnunk a szó szerint óvodás veszekedéseteket

és így van, van offtopik is
  • Yoda001
    belehetne fejezni már télleg VAN OFFTOPIK IS...
  • Gabor_(HSF)
    Mire vered még a nyálad?
    Van egy szaros alsógátyád és már te lettel a falu menője?
    Amilyen gyorsan emberek közé kerültél,azzal a tempoval le is szerepeltél..
    Mivel hűtöd az arcod?
  • HUNMemphis
    Mehetek?
  • HUNMemphis
    Nem mondok semmit mert már leírtam a véleményemet!
  • Gabor_(HSF)
    Ez ezzel jár,vagy elfogadod vagy nem...
    Sajnos ez is egy drága hobby
  • AntiHero
    Mindjárt felmegyek egy félórára ha akar valaki driftelni nekem az szoljon itt!
  • totya4
    Megengedem hogy "Uram"-nak szólíts.
  • Me0w
    Ezt a hazudosdi temat be lehetne fejezni.
  • Gabor_(HSF)
    Kis pisis! Na huzzá innen te kis takony
  • Me0w
    Akkor jol keresel :D En mondjuk kurvanagyot buktam a 3700+-on, 46-ert vettem, ra ket honapra az amd elfelezte az arait... nem voltam ideges, aaa :)
  • totya4
    Teljesen igazad van, csak az a gond hogy nonszensz hazugsákora nem lehet kultúráltan reagálni, pláne ha azokat láthatóan dilettáns, hozzá nem értő emberek teszik, és ezekkel az állításokkal ráadásul másoknak kárt okoznak.
  • Gabor_(HSF)
    Valóban nem akkor,vártam vele 2005 novemberig,akkor már csak 100k volt,mint ahogy a vga is csak 120
  • totya4
    OFF:
    Nem én állítok nonszensz dolgot, tehát kettőnk közül egyértelmű hogy kinek kéne orvoshoz fordulnia. A kor egyébként nem feltétlen mérvadó, de ne lepődj meg ha kiderül hogy öregebb valék. Ez esetben kis pisis, kérlek ne szemeteld tele hülyeségekkel a topikot.

"Az én mostani gépem lassan 2 éves és még mindig nincs olyan game ami megfektetné.."

Ezen gondolkozz el újfent, ekkor hazug képtelenséget ne tarts fenn még állítás szintjén sem. De nem foglalkozom veled tovább mert nem vagy rá érdemes, túl alacsony szinten vagy, mégha szakállas öregember is vagy bottal tapogatózva tucatnyi díjjal az roskatag vitrinjében.
  • HUNMemphis
    Na de uraim !
    Kérem önölet hogy beszéljék meg ezt kultúráltan.
    A veszekedés nem visz senkit sem előre.
    Ezért kélek titeket hogy hadjatok fel a veszekedéssel lehet értelmes módon vitázni nem rossz értelemben persze csak nyugodtan.
    Végül is nem SZERVES részünk a számítógép. Nem igaz?
    Ez csak egy eszköz valaminek a végzésére legyen az játék vagy munka!
    De igérem hogy nem szólok többet bele és nem foglalok állást semelyik oldalon. /=) /=)
  • Me0w
    2 eve es 1 honapja jott ki az x2-es, nehogy mar azt mondd, hogy akkor megvetted 581$+shipping+vam+magyar kisker aron ami kb. 120 ezer volt ;)
  • totya4
    Ezek azokra hasonlítanak, akik gyenge hardveren bármilyen minőségben képesek bármilyen játékot futtatni anélkül, hogy megröccenne... :) Értelmesen néznek, értelmesnek is hiszik magukat, valójában meg ott a tükör...
  • Gabor_(HSF)
    "Beteges hazudozó!"
    Fordulj orvoshoz te kis majom,talán még segithetnek rajtad
  • HUNMemphis
    Okos kis majmok!
    Látod milyen ügyes is megtalálta a banánt!
    Csodálkozom az értelmükön egyszerűen kétvállra fektetnek az értelmes nézésükkel!
  • totya4
    Nem az én vágyom, csak szokásom cseszegetni a beteges hazudozókat.
  • bertino
    Atari Office

forumon találtam
  • Gabor_(HSF)
    Ha esetleg elakadnál,kérj telefonos segitséget
  • Gabor_(HSF)
    Aranyosan ,hogy itt eljátszod a "jópofát"..Csak én már annál öregebb és rutinosabb vagyok,hogy vevő legyek rá..
    De hogy kielégitsem a vágyad..
    Asus A8N-sli/Asus 7800GTX-top/amd4.4X2/2 giga kingston/Hyper580W-Blue/Thermaltake-Lanmoto
  • illesbela
    Üdv

Valami infó van arról hogy Intel GMA950 el elfut e a játék?
    667MHz es ramjam vannak, szval csak kíváncsi lennék.
    224MB os memót zabál le a kis kari
    ha valaki tud erről valami infót hogy fou e ezzel akarival az írhatna
    THx!
  • totya4
    "Az én mostani gépem lassan 2 éves és még mindig nincs olyan game ami megfektetné.."

Bármilyen gépet megfektetnek a játékok részletességtől függően. :)

Engem a remek konfigodból csa a VGA kártya típusa érdekelne, hátha kapok olyat használtan a mostani helyett. ;)
  • HUNMemphis
    Tessék itt az élő példa kérem szépen!
    Hát ez az! Okasan kell lépni a számitástechnika terén különben belefullad az ember a sok termékbe!
  • totya4
    Elhiszem hogy részedről lezárva hiszen lebuktattalak. Havonta kapsz fizetést azért hogy kamuzol mindenütt a TDU alacsony gépigényéről, vagy alkalmanként fizetnek?

"Csak a tények kedvéért: több száz számítóget ráztam már gatyába életem során"

Kezdjük ott hogy ez messze nem tény, pusztán állítás. Ilyen alapon én több ezer gépet ráztam gatyába, na és most mi van? Ha nem akarsz még mélyebbre süllyedni, mint ahová kerültél, akkor ne fosszad meg eme fórum lakóit az okosságodtól, és hozd el számukra a fényt; meséld el hogy miképpen futhat gyorsabban/stabilabban a TDU mint eddig. Ha nem teszed (pedig te mondtad hogy tudnád) akkor mocskos módon infót tartassz vissza és szivatsz ezáltal mindenkit. Micsoda emberek vannak!
  • Gabor_(HSF)
    Jó időben kell jó gépet összerakni és nagyon fontos a jó párositás is..
    Alaplap,vga,proci,ram,táp,ezekre áldozni kell,vagy nem de akkor meg minek..
    Az én mostani gépem lassan 2 éves és még mindig nincs olyan game ami megfektetné..
    Az előző gépemet 2001-ben raktam,4 évig használtam hibátlanul..még a mai napig is használja az asszony,házventi cseréken kivül az elmúlt 6 évben,semmit nem költöttem rá,mint ahogy a jelenleg használtra sem..
  • HUNMemphis
    Antihero veled meg nem fogadok!
    Tudok az ATARis üzelmeidről ha ha ha ha poén! /=))
    Most tudnék menni, ha gondolod írj vissza és mehetünk videózni!

Mr Atarispy
  • HUNMemphis
    Teljes mértékben egyetértek veled Gábor!
    Ha már áldozok rá és gyüjtök, akkor valami olyat veszek ami egy ideig hozza a szintet, különben 3 havonta vehetnék valamit a gépbe, inkább türelmesen gyüjtök és ha elegendő a della akkor hajrá.
    Jelenlegi gépem is ilyen, + 2 évig hozni fogja a szintet ha meg nem jaj hát akor olyan beállitásokkal fogok játszani ami ma a csúcs de holnap már közép szint.
    Remélem értitek, az ésszerüség a lényeg nem a kapkodás! /=)
  • Gabor_(HSF)
    Én biztos hogy nem venném,mint ahogy semmilyen középkategoriás kszar vga-t sem,mert sztem az a pénzkidobás,ha minden fél évben veszel valami kicsit jobbat..
    Mondjuk már elve nem értem,ha áldozól egy G-25-re,akkor mi az a cerka,meg a 7600gs..
    Az én politikám az,hogy ha gépet rakok össze,azt legalább 2 évre és szinte mindenből a max,ez olcsobb,mintha állandón fejlesztgeted a géped..
  • AntiHero
    MA 00:00 utánm remélem lesz fent valaki. Mert szeretnék már újabb videókat fel venni.:(

00:00 előtt nem leszek mert moziba megyek:)
  • AntiHero
    Úgyse jön a patch úgyse jön fogadhatunk is!
  • Yoda001
    lol

Yoda.
  • mo rémálma
    ŐŐŐ Dante kösszönjük hogy mindig kiválóan és választékosan megszerkeszted a hozzászólásaid és még alá is írod! Igazi úriember vagy:D

Anonym.
  • Me Ga
    Már bocs, de ilyen alapon bárminek nevezhetnélek én is téged... de nem teszem.
    Csak a tények kedvéért: több száz számítóget ráztam már gatyába életem során (ez nem megy, az nem fut, nem indul el, stb.). Az esetek 90%-ában a hülye, dilettáns felhasználó baromsága miatt volt minden. Szóval ezért írtam amit írtam.
    Az, hogy mi fals és mi nem, nem te fogod eldönteni, hála istennek. Mivel nem ismersz, kérlek ne tételezd fel, hogy kamuzok, vagy ha úgy tetszik, hazudok.
    További jó diavetítés nézést kívánok az X1950XT-hez!
    Részemről téma lezárva.
  • Dante73
    Nos, az alap gondolatom, az,hogy mi pc-sek, csak szívunk, a konzol miatt.
    A TDU a legjobb példa erre.
    És ennek kapcsán fel akartam hívni a figyelmet, hogy játszási szokásoktól függően, nem biztos hogy olcsóbb egy konzol, és a nyilvánvaló előnyei melett, hátrányai is vannak.
    Sőt, az előnyeit a magasabb játékárakkal, megfizettetik! Aki azthiszi, bármi is ingyen van, téved!
    Hogy mindkettő legyen itthon?
    Arra végképp nincs pénzem...

Dante.