Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoli122
Nah igen!!! (ezt mire is irtam?) :S

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

jakewyler
majd meglátjuk<#awink>

Sland
Hát, ha valaki megírja a szöveget, hozzá megcsinálja a képeket, akkor berakom a FAQ-ba....

Banner király lett!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Tufa
énmeg azt várom hogy szólj végre msnen hogy jöjjek fel... 😊

hykao
Hát sosem talállak titeket sehol! Pang a klub az ürességtõl! Mondjuk én még egyáltalán bármilyen multi versenyen sem tudtam részt venni, bárhová mentem, nem volt senki sehol sem!
Tufa
klub? <#sir>

hykao
A térképen is meg lehet nézni, csak kiiktatod a többjátékos és a nem idõmérõ futamokat valamint beállítod, hogy csak a még nem teljesítetteket mutassa, és kész. A baj csak az, hogy a fent említett beállítások után már nincs egy fia világoskék pöttyöcske sem...

Az pedig, hogy hosszú - nem baj! Sõt! 😊
sztem ez hülyeség. motorbolt is volt, csak addig LOCKED volt, amíg nem mehettél be, nem az, hogy el volt tûnve a térképrõl...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

zolo
házban a Game progress menü alatt meg tudod nézni, hogy hány versenyt tettél meg az egyes típusokból.120 versenynek kb fele idõmérõs, nem kis munka mindet idegbaj kapása nélkül megcsinálni.Ja, és ebbe a 120-ban nincsenek benne a challangek(top model, stoppos, courier,car trade). Szerintem rettenetesen elhúzták ezzel a kismillió feladattal a játékot.

MÁr már túl hosszú lesz a játék...

http://flickr.com/photos/zolika90/

hykao
Hát ez elég érdekes, ugyanis az az irányítószám. Magyarországon vannak 5 számjegyû irûnyítószámok is???
hykao
Ehh bazz...3x-ra sikerült csak az a kurva 200km-es faszság...elsõre úgy szaggatott, hogy több bírságot szabtak ki a rohadt zsaruk, mint amennyi lóvét kaptam a végén a 2. helyért (10másodperccel csúsztam le a 60 percrõl...)...aztán második próbálkozásra 51 percnél egyszercsak bekúszott a kis értesítõ levélke a szöveggel, hogy megérkezett a kereskedésbe a megrendelt Shelby Daytona - aminek az eredménye az lett, hogy olyan jól megakadt ez a szar egy pillanatra, hogy sikerült lerepülnöm arról a bukkanókkal teli védõfalas autópályarészrõl, és percekig csak kóvályogram, mire sikerült visszakászálódni rá...
...korábban többször is elõfordult, hogy új billentyûzetet kellett vennem, mert egy-két jól irányzott "hammer fist" következtében ripityára törtem õket...azóta már lenyugodtam, de most óriási késztetést éreztem, hogy szétverjem a monitort a billentyûzettel hirtelenjében...
Na szóval harmadszorra már nem akadt (érdekes módon - lehet, hogy addigra már beswappelgette magát...) és egyéb levélke vagy más baromság sem gátolt meg abban, hogy 60 percen belül beérjek. Ezzel teljesítettem az összes egyjátékos idõ feladatot, nade a VW szalonban mégsem tette elérhetõvé azt a rohadt W12-t...lol...és azt írja, csak akkor lesz elérhetõ, ha minden egyjátékos idõ-futamot teljesítettem - node a térképen már nincs egy sem... Késõbb ad még be vagy mi a túró???

(Mostani fejemmel már tuti csak motorral vágnék neki ennek az egy órás futamnak...)
jakewyler
sztem majd nézz vissza 80%-nál<#vigyor1>

TothLaci
Valaki segítene nekem privátban az átutalásról, hogy tudjak TDU Betaval játszani? Azt írja, hogy a Transaction nem volt sikeres.
hykao
Na akkor visszatettem... 😊
hát a Lexus, az kiegészítõ az Xboxhoz (letölthetõ), de szinte teljes modellpaletta lesz (IS, GS430, GS hibrid, LS430, LS600H, SC430), teljesben biztos lesz

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

B@dsector
Megtaláltam a LEXUS showroom -ot, de a kereskedésbe nem lehet be menni, mintha inaktív lenne. Lehet hogy azért mert még csak 17%-nál tartok vagy mert BETA? (DUCATI motor showroom-tól kb. 200m-re, balra merõleges fõ úton található)

gondolom xbox-os vagy ps2

Ami a jobb oszloppa ban Test Drive Unlimited, az valami beugratós kérdés? Én azt nem pipáltam ki.

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

jakewyler
igen

szóval kamázzak hogy erõs gépem van és sok játékkal játszok?

jakewyler
Mit összenem variáltok egy sima regisztrációval<#vigyor>

Ismerõs a szitu. 😊

most tovább engedett, nem tetszett neki a 4 jegyû zip code, 5 kellett neki...

és ott merre?

Persze hogy ott!

vezérlõpult -> rendszer -> eszközkezelõ <#confused> de ennek mi köze a netes vásárláshoz?
vagy a 3dgamers profilban kérdezi?

Ott, ahol be kell állítani milyen procid, videókarid, mennyi ramod van.

xp-m van, sajnos nem igazán értem mire gondolsz

Nem kell account number, az oprendszert állítsd át XP-re, nekem is az volt a baj, hogy 98-on felejtettem.

3Dgamers-nél ott akadtam el hogy valami Account numbert hiányol amit a profilomnál kell megadni
esetleg valaki lenne kedves lépésrõl lépésre leírni, mert nem igazodok ki az egészen

jakewyler
mert pl fileplanetnak saját letöltésverérlõje van és onnan gyorsabban lejön a game<#beka2>

Tufa
ja szépen elrejtve ottvan. mondjuk igy a kérdés az hogy miért fizess 7+1 dollárt amikor megvan 2dolláral olcsóbban 3dgamersen? 😉

Tufa
mutasd hol

jakewyler
dehogyis,ott is kilehet választani az egy hónapos reget<#wilting>

Tufa
mert 3dgamersnél csak egy egyszer 5+1 dolláros dijjat kell kifizetni, fileplaneten meg 16 dollárt számláz ki még a legolcsóbb fizetésnél is

Peck
FAQ XBOX része degecci XD "respect aki csinálta,vegye mindenki eredetibe 😊 "

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

a faq kiterjedhetne az online fizetésre is mondjuk képekkel illusztrálva mert nagy a káosz, én úgy értelmezem hogy a 3.3 dolláros hozzáférés is elég

Errõl beszéltem délelõtt. Mindenki mást mond, hogy honnét érdemes.

jakewyler
mert?

Nohab
Na most jól megzavarnak 😊
Tufa
3dgamersel jobban jársz.

és ott melyikre kell fizetni? Fileplanet Quarterly vagy Fileplanet Annual, esetleg Get it all founders club annual?

ok thx, akkor inkább azt választom

jakewyler
sztem inkább fileplanet,de amúgy tök mindegy

Mindegy hogy a 3dgamers vagy fileplanet oldalán fizetek be 1 hónapot?

Népszerû témák :
1. Test Drive Unlimited <#wow1>

elõzõ 😊

tcs007
sztem is elözö jobb volt,de azért ez is szép 😊

jakewyler
Elõzõ banner jobb volt...

hykao
És ehhez a bannerhez mit szólnátok? (ha nem tetszik, akkor visszateszem a korábbit)