Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
Köszi a választ!

gamertag: kenobita

cenobite
Én is azért mondtam, hogy ha szarakodni fog futás közben. Nem vagyok egy nagy gépfejlesztõ guru, kb. 2 évente veszek bele/cserélek valamit ha nagyon muszáj... Guildwars tökéletesen fut, mással meg mostanában nem nagyon játszok.
Most ha a jó játékhoz kellene vennem egy új videokarit+alaplap+proci, akkor már inkább a zixbox. Kb. ugyanannyiban jönnék ki (sõt, még lehet olcsóbban)

Bucser
Patch nélkül nem fogsz tudni bejelentkezni. Szóval patchet fel kell tenni telepítés után azonnal. AZtán bejelentkezel az accountal amivel elõfizettél(kliensen belül) (a másik accot nekem nem fogadta el) Aztán indul a mandula. Innentõl minden induláskor autmatikusan beloggol majd.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sleepy Bone
Köszi meek megkeresni 😄

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

JohnnySmith
😊 Jó kérdések😊
Most vettem új konfogot (inkább az Armed Assaulthoz) nem hiszem hogy problémém lesz a futattásal (habár tegyük hozzá hogy ez még csak béta)
core2duo e6400@3000mhz, 2gb ram, 8800GTS

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

cenobite
Gratula!

Nekem most kõkemény 23%-nál jár. A sebesség pedig baromi változó. 50-és 150k között mozog általában. Már nagyon kíváncsi vagyok a játékra. Patch-et tegyem fel hozzá egybõl?
Milyen élet van amúgy a játékban? Úgy értem sok játékos szokott fent lenni?

((Attól félek, hogy ha vacakolni fog a pc-n (bugzik, kilép, szaggat, nyenyereg), akkor idegbõl veszek egy box-ot szerdán...))

JohnnySmith
Na nehéz szülés volt de megvan végre az elõfizetés és a tdu kulcs is.
Powered by Bucser <#worship><#worship> (hálam ArmAban is üldözni fog nem lõlek ki a BMP-bõl mondjuk😄 )
Most jön a cucc UK szerverrõl 150-200k sebességel... fura ezt írta írtó gyorsnak....

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

zolo
Azt nem tudom, csak régebben bedobták , hogy ilyen is lesz 😊

http://flickr.com/photos/zolika90/

hykao
És ez mikor jön elõ vagy hogyan? 😊
hykao
Na akkor itt van részletesebben, ha ez segít...
zolo
Mint a név is mutatja, meg talán régebben volt róla szó, ez a Titkos Autó 😊

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

JohnnySmith
Na jó hagyom a rinyát mert tök felesleges látom.
De aki már befizetett a 3dgamers-nél, (ergo játszik már a TDU-val) az segíthetne a következõ metodus szerint:
Megadja a számlaszámát (név is kéne), utalok neki pénzt, csinál egy subscirbtet nekem (van olyan opció hogy gift ez az ajándékozás) ott kitölti értelem szerûen, és elméletileg kész.
Bukni max én bukhatok rajt (bár ezt erõsen kétlem)
Elõre is kösz.

hykao
A klubok nincsenek alapból a térképen?
cenobite
Nagyon köszi mindkettõtöknek. Már szedem is az UK linkrõl. Igaz nem full sebességgel jön, de gyorsabb mint a fileplanet.

autoszimulator
hát elvileg mikor regeltél 3dgamers-re, jött email a mgerõsítésrõl. utána jött egy email a befizetésrõl, amint megtetted ezt (FAQban leirtak szerint). Majd ha kitöltötted a kérdõivet a konfigodrol, és bepipáltál minden játékot a listában, akkor elõjön egy ablak, ahol ismét kéri emailed meg korodat asszem. Ha kitöltötted, kapsz egy kódot, majd jön az email ezzel a kóddal(vagy nevezzük KEYnek), és az emailben ott vannak a szerverek is. Nekem ez a link jött emailben.

.: mobilize.hu :.

Bercy
elvileg innen szedheted ha 3dgamers elõfizetõ vagy.
cenobite
Na, közben alakul a molekula. Ugyanis a tesóm intézte nekem az elõfizetést és a saját e-mail címét adta meg. Úgy néz ki oda érkezett meg a 3dgamers-es link. 😊

Most küldi át, remélem így már jó lesz a letöltés. Patch majd azután...

Köszi a segítséget!

cenobite
Én most konkrétan a játékot szedem fileplanetrõl. 3dgamers-en nem is találtam meg a játékot. Bár most is keresem, de ha Neked van egy linked azt megköszönném.

drop
ja valami megoldás engem is érdekel

JohnnySmith
Senki nem tud segíten....?

autoszimulator
de a fileplanetre nem érvényes az elõfizetésed! Mivel oda eljutottál, gondolom a PATCH kellene, ami egy két oldallal ezelõtt be volt linkelve, mert valaki feltöltötte rapidshare-re, hogy ne kelljen annyit várni! A játék pedig a 3dgamersrõl tölthetõ, ott biztos hogy jo lesz a subscribed szerver is!

Sleepy Bone
Az egy dolog, de nekem az a gáz hogy még nemigen jártam arra és ninc még a térképen se rajta...

cenobite
okéoké, már tisztázódott azóta.

hykao
Ne keverjük már össze az elõfizetéses dolgot a játékkal...még mindig nem a bétáért fizetsz...
hykao
Ne csináld már! Hogyhogy nem találod meg??? Ott a térképen! Nálad sárgával lesz jelölve! Csak rákattintasz és a GPS máris útba igazít!!!
hykao
Na ja, és gondolom az okok is hasonlóak...
Ki szólt hozzád?<#ejnye1>

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

cenobite
Én úgy csináltam mindent, ahogy itt fent a bannerban van leírva. Tehát az elõfizetés ugye 3dplanet-re szól.
Most itt vagyok bejelentkezve a fileplanet-re, de ha subscribe-olt helyrõl akarom tölteni, akkor újra az elõfizetéses képernyõt adja be. 😞

Lacc
Ha elõfizettél, és be vagy jelentkezve, akkor enged subscribeos serverekrõl letölteni, ahonnan rögtön jön és full sávval. Ha nem, akkor vagy nem fizetted be rendesen, vagy nem logoltál be rendesen.
cenobite
Én is így tartom logikusnak. És remélem, hogy így is van. <#nevetes1> Nincs kedvem most kiadni 100k-t egy Box-ért.

autoszimulator
Nem szeretnék kötekedni, de szerintem egy honap után nem a játék KEY fog lejárni, hanem a 3dgamers subscribe-od 😄 utána szerintem még tudsz játszani ugyanugy, mint eddig. Gondolom.

cenobite
fileplanet-en kívül nem lehet sehonnan leszedni?

cenobite
Elindult a letöltés, de tetû lassú. 😞((( 80-90k/sec.
Elvileg még 11 és fél óra mire lejön.

Asszem addig WRC4-ezek egy kicsit...

cenobite
Én szívesen segítenék, de nekem is az öcsém intézte, mert nekem nincs olyan kártyám amivel neten lehet fizetni. 😞

zolo
Te még akkor jól jártál a 10 perccel, én fél órát várakoztam anno :S

JohnnySmith
Szintén zenész.... nekem is ezt csinálja napok óta!

drop
szisztok segitséget kérek van pénz a kártyámon de mikor a adatokat beirom a továb gombnál pirosan irja a mail cimem majd futo csik után visszadob az elejére ez miért van a vip státusz akkarom megvenni a kártya dombornyomásos ezel fizetem a wowot is tehát nem azal van gond

JohnnySmith
Most azonnal utalok pénzt valakinek hogy elintézi a subscrib-emet..

cenobite
Próbáltam, de nem engedi a subscribe szerverekrõl való töltést. 😞
Pedig be vagyok jelentkezve, meg minden. De csak a free szervereket engedi, ahol viszon 'sorba kell állni'. Rettentõ nagy faszságnak tartom. 😞

zolo
Ha már elõfizettél akkor Subcribe szervert válassz, azon elvileg nem kell várakoznod.

cenobite
Még 10 perc, mire beindul a letöltés... 😞

cenobite
Sikerült elõfizetni, most a fileplanet-en várok, hogy le tudjam tölteni.

zolo
Hát nem biztos hogy elég ha 1-2 autód van, mert akkor nem lesz választási lehetõséged kategórián belül.
Nekem van 27 járgányom, plusz hozzá 5 ház, meg maradt még 1,5 milla zseton 😛PPP
Így biztos tudok majd választani a versenyre kocsit 😛

Sland
Nah ráadásul az öcsém kapta<#guluszem1>

Én pénzt kaptam hogy tudjak venni új gépet, hogy tudjak majd TDU-zni 😛
<#email>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

jakewyler
megjött a jézuska<#nyes><#vigyor>

Sleepy Bone
tényleg??? ezt én mér nem tudtam??

Sland
Nah kipróbáltam BOX-on a TDU-t...
Basszus szerelmes lettem <#wow1>

Kurvajó. Legszívesebben egész nap játszanék vele, csak hát vendégek, kaja, pia stb...
Majd este 😞
Megcsináltam 5 versenyt, bementem pár szalonba, és van egy Audi A3-asom.
1080i -s felbontásban nagyon faja a cucc 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

JohnnySmith
Ha sikerül elõfizetned szólj mert én ma is próbáltam és semmi.....

Igen. Havonta újra kell csengetni.

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.