107666
-
#26151 szerintem nem kell újra megadni a jelszót, tárolja a mentésedben, ezért sem ajánlatos mentéseket cserélgetni :D Na meg persze a key miatt sem :P
Bookmarkom nincs, de a térképen bejelöltem neked. (délen a piros maszlag :D ) -
Neoncsoves #26150 meg csak azé mert már asse tom mi a jelszavam xD -
Neoncsoves #26149 nekem aztán 8 csak adják ki hivatalosan. amugy ha ujrarakom a gamet, nem kell bejelentkezni az accounttal? csak bemásolom szépen a savegame-m igaz? -
Neoncsoves #26148 ja és ahol drifteltetek tudnál adni booksmarkot? :) -
#26147 Inkább durcából tegyék bele a LEXUS-okat, hogy nekik legyen igazuk ^^
sajna még meló van, este tudok csak autózni sztem :S -
Neoncsoves #26146 jösz furikázni? -
Neoncsoves #26145 jó hallod azért mondogatják mert csak kiszivárgott verzio... fogadjunk megfogják változtatni az origi patch nevét v1.66-ról v1.68-ra... csak azé hogy nekik legyen igazuk ^^ -
#26144 Én egy hónapig nem játszottam, mondván a patchet megvárom, mert volt mit javítani. És mi történik patch után? Ledob a pályára, a stabil 8 player megvan mindig. Gery-vel, akivel tegnap 1 órán át drifteltünk, lock nélkül sem vesztettük el egymást (igaz elmentünk másik autóért, már nem találtam meg :( ). Nem voltak laggok, szaggatások, és nvidia képszétesést sem érzékeltem.. Plusz most minden HIGH-on, HDR off-on meg szépen, akadásmentesen, de ez lehet hogy új nvidia driver miatt.. Szóval nálam pl van változás. -
Neoncsoves #26143 valaki valahol egy furikázást? :P -
roncs #26142 Még egy hozzászólás Atari részről:
Originally Posted by The_Mole
it's a very early bugfix which was done before the original patch. We cannot foresee what will happen if you install this file.
We strongly recommend not to install as it could interfere with TDU and there is a strong possibility you will not able to play online any more -
#26141 akkor te valami más játékra tetted a patchet -
#26140 Még jó hogy kb 1hete else indítottam a játékot, úgy vagyok vele hogy ameddig nincs patch addig nem szórakozok vele.... -
Danny L #26139 Akkor csak én szopom a f@szt mert nekem semmi sem változott egyedül a két kocsi. -
#26138 ezt csak azért írják mert ez egy kiszivárgot verzió. Jóhogy azt mondják hogy ne rakd fel meg stb... Kapjákbe. Sokkal jobb lett a játék mióta felraktam! -
#26137 pedig már ki jött az eredeti, több ezren játszanak már vele neten, akkor ez mi ha nem hivatalos? -
#26136 Én nem rakom fel, ha már ennyit vártam, akkor kibírom a hátralevő időt. -
roncs #26135 Srácok most olvastam az Atari fórumot ez még Bétának se nevezhető mellesleg Atari oldalról ezt írták.
Dear TDU players,
please do not download the TDU patch 1.64A and 1.66A as they are not validated by Atari and may cause unknown problems to your game. The official TDU PC patch will be released very soon. Keep checking the Atari websites for further information. Thank you for your understanding. -
#26134 :D Akkor is igazán nyomhattnátok pl ma valami látványosat. -
#26133 36 gigából vágtam ki ezeket tehát arányaiban én is ratyi vagyok :DDDDDD -
#26132 ez igen, kemény
nem is tudtam, hogy a fórumot hívják az oldalnak -
#26131 NA igen jól nyomod!
Azt nem értem mikor én videózok mér nem tudtok ilyen szépen driftelni?
Alig van értelmes felvétel, csak néha jöün össze ritkán egy egy szép felvétel -
#26130 Ha erre gondolsz akkor mar rég elindult.
http://testdriveunlimited.hu/forum/index.php -
#26129 Hát akkor mikor kijön a patch 2:) -
#26128 a magyar test drive unlimited oldal mikor fog elindulni ? -
#26127 Legyen mire irigykedni még -
#26126 és abban lesz 2 Lexus,hogy ne mondjuk,felesleges a szalon:) -
tmisi #26125 Ja a TDU2-be beleintegrálva. XD -
#26124 Tegnap este összedobtam egy kis "drift" videót, nem nagy eresztés, mert kb 1 órája használok kormányt TDU-ban, végre csináltak valamit, és szereti a MOMO-mat is.. KB 1 óra csúszkjálásainak a szebb pillanatai vannak benne, 1,5 perc, 18 MB. Innen le is lehet húzni.
És valaki írta hogy a skyline elveszti az erejét, és nem lehet vele nagyot driftelni, ez sajnos igaz :( Pár pacit még el tudnék képzelni benne, de a fizikája nagyon ott van :) -
csokiskex #26123 Szerint nem lett a szar a R34 hangja, sőőőőőt! Ezt lessétek meg, itt még hasonlít is!videjjó -
#26122 :D -
#26121 mikor jönne a TDU2, megkapjuk a második car pakkot
én erre számítok, csak kellemesen csalodhatok... -
#26120 biztos... -
DJ BP #26119 sztetek lesznek még később is autóletöltések? Elvileg úgy volt, de amennyit szarakodtak a patch-el, nem bízom benne -
Scapolite #26118 #26076 -
superkenny #26117 Én most tettem föl a játékot és föltettem után a patch-et és sajna nem fut a YASU-val most mit tegyek? PLZ valaki egy kis help -
#26116 ez a hivatalos patch, de kiszvárgott ... ezek soha a büdös életbe nem mondták volna hogy, oké, itt a patch XD -
#26114 akkor 11:00 kor audi bolt elött? -
Scapolite #26113 Reinstall + backup(mentés) no patch és +van a club-om
Szerintem ajánlatos új profilt létrehozni ha fennt van a javítás.
Most +várom a hivatalos javítást felteszem és új profilt hozok majd létre.
Már látom előre melyik 2 autóval fogok sok versenyt megnyerni
De ahoz ki kellene adni hivatalosan is!Dear Atari
-
#26112 ha lehet én mennék furikázni:P -
#26111 Nah most valaki velem valhol 1 kis furikázás?