107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • autoszimulator
    szerintem nem kell újra megadni a jelszót, tárolja a mentésedben, ezért sem ajánlatos mentéseket cserélgetni :D Na meg persze a key miatt sem :P

Bookmarkom nincs, de a térképen bejelöltem neked. (délen a piros maszlag :D )
  • Neoncsoves
    meg csak azé mert már asse tom mi a jelszavam xD
  • Neoncsoves
    nekem aztán 8 csak adják ki hivatalosan. amugy ha ujrarakom a gamet, nem kell bejelentkezni az accounttal? csak bemásolom szépen a savegame-m igaz?
  • Neoncsoves
    ja és ahol drifteltetek tudnál adni booksmarkot? :)
  • autoszimulator
    Inkább durcából tegyék bele a LEXUS-okat, hogy nekik legyen igazuk ^^

sajna még meló van, este tudok csak autózni sztem :S
  • Neoncsoves
    jösz furikázni?
  • Neoncsoves
    jó hallod azért mondogatják mert csak kiszivárgott verzio... fogadjunk megfogják változtatni az origi patch nevét v1.66-ról v1.68-ra... csak azé hogy nekik legyen igazuk ^^
  • autoszimulator
    Én egy hónapig nem játszottam, mondván a patchet megvárom, mert volt mit javítani. És mi történik patch után? Ledob a pályára, a stabil 8 player megvan mindig. Gery-vel, akivel tegnap 1 órán át drifteltünk, lock nélkül sem vesztettük el egymást (igaz elmentünk másik autóért, már nem találtam meg :( ). Nem voltak laggok, szaggatások, és nvidia képszétesést sem érzékeltem.. Plusz most minden HIGH-on, HDR off-on meg szépen, akadásmentesen, de ez lehet hogy új nvidia driver miatt.. Szóval nálam pl van változás.
  • Neoncsoves
    valaki valahol egy furikázást? :P
  • roncs
    Még egy hozzászólás Atari részről:

Originally Posted by The_Mole
    it's a very early bugfix which was done before the original patch. We cannot foresee what will happen if you install this file.

We strongly recommend not to install as it could interfere with TDU and there is a strong possibility you will not able to play online any more
  • Yoda001
    akkor te valami más játékra tetted a patchet
  • JohnnySmith
    Még jó hogy kb 1hete else indítottam a játékot, úgy vagyok vele hogy ameddig nincs patch addig nem szórakozok vele....
  • Danny L
    Akkor csak én szopom a f@szt mert nekem semmi sem változott egyedül a két kocsi.
  • AntiHero
    ezt csak azért írják mert ez egy kiszivárgot verzió. Jóhogy azt mondják hogy ne rakd fel meg stb... Kapjákbe. Sokkal jobb lett a játék mióta felraktam!
  • Yoda001
    pedig már ki jött az eredeti, több ezren játszanak már vele neten, akkor ez mi ha nem hivatalos?
  • rotator
    Én nem rakom fel, ha már ennyit vártam, akkor kibírom a hátralevő időt.
  • roncs
    Srácok most olvastam az Atari fórumot ez még Bétának se nevezhető mellesleg Atari oldalról ezt írták.

Dear TDU players,

please do not download the TDU patch 1.64A and 1.66A as they are not validated by Atari and may cause unknown problems to your game. The official TDU PC patch will be released very soon. Keep checking the Atari websites for further information. Thank you for your understanding.
  • AntiHero
    :D Akkor is igazán nyomhattnátok pl ma valami látványosat.
  • autoszimulator
    36 gigából vágtam ki ezeket tehát arányaiban én is ratyi vagyok :DDDDDD
  • bertino
    ez igen, kemény

nem is tudtam, hogy a fórumot hívják az oldalnak
  • AntiHero
    NA igen jól nyomod!
    Azt nem értem mikor én videózok mér nem tudtok ilyen szépen driftelni?
    Alig van értelmes felvétel, csak néha jöün össze ritkán egy egy szép felvétel
  • kaposi1
    Ha erre gondolsz akkor mar rég elindult.
    http://testdriveunlimited.hu/forum/index.php
  • AntiHero
    Hát akkor mikor kijön a patch 2:)
  • bertino
    a magyar test drive unlimited oldal mikor fog elindulni ?
  • bertino
    Legyen mire irigykedni még
  • HTS s3rg1nh00
    és abban lesz 2 Lexus,hogy ne mondjuk,felesleges a szalon:)
  • tmisi
    Ja a TDU2-be beleintegrálva. XD
  • autoszimulator
    Tegnap este összedobtam egy kis "drift" videót, nem nagy eresztés, mert kb 1 órája használok kormányt TDU-ban, végre csináltak valamit, és szereti a MOMO-mat is.. KB 1 óra csúszkjálásainak a szebb pillanatai vannak benne, 1,5 perc, 18 MB. Innen le is lehet húzni.

És valaki írta hogy a skyline elveszti az erejét, és nem lehet vele nagyot driftelni, ez sajnos igaz :( Pár pacit még el tudnék képzelni benne, de a fizikája nagyon ott van :)
  • csokiskex
    Szerint nem lett a szar a R34 hangja, sőőőőőt! Ezt lessétek meg, itt még hasonlít is!videjjó
  • AntiHero
    :D
  • bertino
    mikor jönne a TDU2, megkapjuk a második car pakkot

én erre számítok, csak kellemesen csalodhatok...
  • AntiHero
    biztos...
  • DJ BP
    sztetek lesznek még később is autóletöltések? Elvileg úgy volt, de amennyit szarakodtak a patch-el, nem bízom benne
  • Scapolite
  • superkenny
    Én most tettem föl a játékot és föltettem után a patch-et és sajna nem fut a YASU-val most mit tegyek? PLZ valaki egy kis help
  • Yoda001
    ez a hivatalos patch, de kiszvárgott ... ezek soha a büdös életbe nem mondták volna hogy, oké, itt a patch XD
  • Pepsi Twist
    akkor 11:00 kor audi bolt elött?
  • Scapolite
    Reinstall + backup(mentés) no patch és +van a club-om
    Szerintem ajánlatos új profilt létrehozni ha fennt van a javítás.
    Most +várom a hivatalos javítást felteszem és új profilt hozok majd létre.
    Már látom előre melyik 2 autóval fogok sok versenyt megnyerni
    De ahoz ki kellene adni hivatalosan is!Dear Atari
  • roberto
    ha lehet én mennék furikázni:P
  • Pepsi Twist
    Nah most valaki velem valhol 1 kis furikázás?