107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • autoszimulator
    Hát minimum hypersport legyen a driving aid, ha HC-ben tolod... Pl skyline-nál, ami hátsó kerekes, elég Hypersportban is döngetni, de egy összekeres vagy elsőkerekest jobb driving aid nélkül drifteltetni.
  • Yoda001
    gratulálok, majdnem minden smileyt megismertél
  • csokiskex
    Rájöttem! HC mod + nincs driving aid! így jó, mert alig lehet kormányozni, viszont a kézifékkel faszán kirakja a seggét!
  • csokiskex
    Van köztetek valaki aki billentyűzettel szokott driftelni?:o
    Ha igen, akkor milyen beállításokkal! Azt vettem észre,h driftnél nem árt ha valamelyik driving aid be van kapcsolva! Tapasztalatotok szerint melyik???
  • HTS s3rg1nh00
    tolni a többi küldit,autóleszállítós,stoppos stb.,el kell érni egy bizonyos számot belőle h.champion legyél,ott lesz jól HC mód,meg egy rakás új jó nehéz verseny:)
    (na jó,azért többségük egy kis rutinnal simán teljesíthető...még billel is:))
  • littleNorbi
    50%-nál tartok és elfogytak a versenyek, ilyenkor mi a teendő?
  • Dante73
    Felvilágosítalak, bűnös vagy, ugyanis a warez büntetendő! -Lopás.
    Az igaz viszont, hogy mindegyikünk az... (hopp... visszavvonom! Én biztos az vagyok... a többiek nevében pedig nem nyilatkozom!)
    Viszont Ez a topik nem erről szól. Itt összejött egy közösség, akik itt beszélik meg a problémáikat a játékkal kapcsolatban, és a legközelebbi találkozót, technikai segítséget nyújtunk egymásnak, szidjuk az atarit, (főleg én) amellet, hogy a játékon belül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, klubokat szervezünk, versenyzünk egymással, vagy egyszerüen csak ökörködünk egy kicsit.
    Nem 'GIZDÁZUNK' hogy a fater milyen fasza gépet vett, és még TDU-t is tojt a nyuszi. (mégha néha olyan is, mintha nyuszi tojta volna)
    Itt legtöbben megdolgoztunk mind a gépért, mind a játékért. Ezért nézd el nekünk, ha ZAVAR minket, hogy olyan emberek, akikhez semmi közünk, teleszemetelik ugyanazzal a kérdéssel a topikunkat.
    Arra nem veszik a fáradtságot hogy a pirossal írt szöveget elolvassák, ami a bannerban van! Mi több, létrehoztak a topik alapítói egy másik WAREZZAL is foglalkozó topikot. Még a linkjét is betették a bannerba!
    Mi több, van privi küldési lehetőség is, ha személyesen VALAKI tanácsára vágysz.
    Tehát sem szentek, sem szemeek nem vagyunk. Te vagy aki nem veszi a fáradtságot hogy kinyissa a szemét, és aztán osztod itt az észt...
    Menj át szépen a másik topikba, CSAÓ!

Dante.
  • Synit HUN
    Oké. Ez rendben is van. És mivel kutúráltan mondtad elmondom hogy van egy erre a célra nyitott topik. És nem személy szerint veled van gond, hanem a suttyókkal akik direkt nem akarják ezt megérteni. Tehát kérlek, hogy a továbbiakban az ilyen kérdéseidet/kéréseidet ott postold. Ha nem kapsz választ akkor van PÜ a célszemély részére. Ezt mondom.
  • FxRRulez
    őőő jogos-jogos...nem vettem észre a warez topikot.. bocsi

mindenki bocs.. :)
  • Sland
    Törölve. Ennyi...
  • AntiHero
    Ezt értem, de erre van külön warezos topik is ahol nem "ugattak" volna be.

Fáradj oda és majd ott segít valaki!

U.I.: DELETE:D
  • Synit HUN
    Mivel feljogosítottál: Takarodjál át a wareztopikba!!
  • CivicVTi
    Na ne vetits mar. Menjel at a masik topicba, ott oszd az eszt.
  • AntiHero
    Szerény személyem az első aki meg jegyzi hogy 18 évesen én már dolgoztam, napi 6 órákat suli mellet és most meg már 8-12 órákat dolgozok...

Nem nyalok halat...
    Nem szídlak le...
    Nem is érdekel a kommented:D....
  • JohnnySmith
    Ezt az idióta kommentet nem minősítem lesz szerintem rajtam kívűl, aki megteszi....
    Válts munkahelyet szvsz.
  • AntiHero
    nem
  • Gabor12070
    Király!
  • theodor
    Nem megy a gamma esetleg egy 9600 proval meg egy 2500+ Athlon XP alaplapal.512 RAM.
  • autoszimulator
    Gaboval csoportkép :)

• Gabor12070
    FAQ
  • autoszimulator
    LOL :DDD igazad van, nekem fel sem tünt hogy abban vagyok :) kössz
  • AntiHero
    De lehet, teljesítményt tuningolni. Meg nagy ritkán picit változik a kinézet is PL MUSTÁNGnál. Optikai tuning külön nincs, csak kocsi szinezés(lefestés)
  • bertino
    tényleg
    mi lenne ha benéznél a FAQba ?
  • steweee
    tényleg, itt nem lehet tuningolni csak drágább, erősebb kocsikat venni ?
  • AntiHero
    HC módban igen:)
  • Gaba9
    Vki nem jön autókázni ??
  • autoszimulator
    nektek nem tüntek el a single player versenyek? ???
  • Neoncsoves
    a nevem: NeonSG
  • Neoncsoves
    na re, valaki most autokazni? 16:25ig várok a toronynál ami a sziget észak-nyugati sarkában van
  • autoszimulator
    Nem árt venni pár autót.. aztán azokat a játék bepakolja a garzázsokba magától...
  • ady06
    csá valaki tud segiteni

az a baj ha megveszek 1 házat hogy lehet bele sok kocsit teni??? mertén nem tok:'(
  • Danny L
    Tudod atari anyagi helyzete nem éppen rózsás aztán rátettek 3ft-ot:D
  • Pepsi Twist
    Vedd meg a médiába 9993FT-ér (nem tom mi az a 3 a végén de nekem ennyibe volt :D)
  • FxRRulez
    Sziasztok!
    Nincs valakinek véletlenül egy eladó eredeti TDU-ja? Mert esetleg igényt tartanék rá.
    Előre is kösz..

FxR
  • vki
    Hi!

Igen, csak champion-ban válik elérhetővé. A #26151-ben belinkelt térképen az O'ahu felirattól dél-nyugatra található egy ilyen háromszög szerű út. Annak a környékén van valahol. Ha jól emlékszem valami 180mph in heavy traffic a neve.
  • Pepsi Twist
    jössz most velem csapatni?
  • Reyes
    Meg tudná valaki mondani, hogy a 75k-s versenyt, amit 10 mp alatt lehet megcsinálni, mikor válik elérhetővé? Champion szinten? És kb. merre van? Valaki be tudná jelölni térképen?
  • bertino
    egeh
  • Neoncsoves
    champion szint kell hozzá? mert engem nem enged be :'(
  • Neoncsoves
    oh tenksz