107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Yoda001
    99%
  • AntiHero
    Elvileg Október/Novembert írkáltak külföldön a patch 2-re. De az meg sztem csak álom::D
  • CivicVTi
    Na este lerendezzuk a problemat
  • Synit HUN
    Leszarom az E kategoriát. Te se használnád ha nem lenne benne az a szutyok Sky. Eddig bezzeg nem volt nagy a szád hogy E ktegória E kategória. Barátom :P
  • CivicVTi
    Aston? Baratom, E kategoriaval villogjal...
  • Synit HUN
    Nem foglak látni az Aston gumifüstjétől.
  • CivicVTi
    Na majd este megmutatom
  • Synit HUN
    Sztem driftre sem jó. Ívet mindennel lehet húzni. De az első terhelésváltásnál ledadog az anyjába. Nem elég a kraft.

OFF
    Megnéztem az új Nfs ingame videot. Akkor jöttem rá hogy mennyire hiányzik a borulás (úgyértem hogy nem mutatja végig) ebből a játékból. Érdemes ránézni.
    ON
  • Yoda001
    már nem lesz több patch.. ezt is meddig tolták? ezután mire lehet számitani? max kijavitanak egy hangot azt kész XD
  • CivicVTi
    Ha mar Nismo, akkor 600 Lo, nem 393. Siman jo lenne C v D kategoriaba. De nem, E kat, hogy driften kivul masra ne legyen jo. A hangja az valoban hatalmas bakloves. Igy elszarni. Pedig eleg jellegzetes hangja van... Nembaj, biztos a peccs majd ezt is javitja...
  • Synit HUN
    Az egy nyereményautó. Munkával elérheted. Nézd meg mit ír ki amikor rákattintasz hogy megvennéd. Vagy vegyél egyet neten. 1-2 milláért már biztos kapsz :P
  • Synit HUN
    Éredkes. Pedig a Skyline japán belpiacos autó. Ott meg igancsak jobb oldalt van a kormány. Még abban a Halálosabb iramban is jobb kormányos, pedig az amerikában játszódik...
    Lehet hogy az R34-ből készült pár...
    Amúgy nekem ez a két autó nem igazán hiányzott így utólag. Szép szép, de nekem akkor se jön be nem tetszik szar.
    De főleg a hangok miatt.
  • mo rémálma
    amúgy antihero én warezos vagyok most mégis audi rs4-esssel furikázok
  • mo rémálma
    nekem az audinál bőven elég a 275 nem ferrari ez!Jah a Skyline hangja sztem sem a legjobb és attól a verdától viszont elvárom ha besziszem a tuningműhelybe akkor kapják ki belőle az 1000 lóéerőt
  • Berguson
    Ja még annyit!

Az új Audi RS4 Saloon nagyon durva irányítást kapott!Nekem nagyon kézre áll az irányítása!Olyan kanyarokba mentem bele vele nagy tempóval,ahova az előtt soha!Nagyon durva!!Csak a végsebessége lehetne magasabb picit,mint 275Km/h!
  • Berguson
    Sziasztok!

Kérdéseim lennének,légyszi segítsetek!

-Belső visszapillantótükröt be lehet e kapcsolni??
    -Nagy kedvencem a Ford Mustang GT-R Concept verda!Mikor lesz elérhető??Mert most tartok 30%-nál,és még nem tudom megvenni sajnos!Ja,és mi lesz az ára??

Köszi a válaszokat!

Sziasztok!
  • Dzsotin

A patch 2 új autója a NISSAN és az Audi szalonokban megvásárolható.
    A patch sok helyről letölthető, tegnap többen belinkelték ide a fórumba.
  • Danny L
    Hát engem nem vágot a földhöz. Annyira nem tud többet. Az tény hogy fagy. Eddig nekem sose fagyott, most spawnolásnál szeret. Azon röhögtem, asszem DSG írta hogy sose volt egyedül a játékban mindig volt egy sessionben valakivel és hogy pikkpakk látja a többieket. Totál az ellenkezőjét tapasztaltam. Néhanéha beesett egy-két ember pedig a térképen direkt olyan helyet választottam ahol azért voltak emberek. Ha nem lenne ez a plusz két autó a játékban, észre se venném hogy feltettem valamit a játékhoz. Ja de: 1.66A a menüben. Ez feltűnne.
  • Blenda Stompa
    Hey skacok! Ezzel a patchel most vagy leoltották a fejemet, vagy szimplán hülye vagyok felmentem játsazni, majd néztem egy tagot az audijával, és megkérdeztem milyen mire ő azt mondta szar, bugos nehogy felrakjam a patchet mert fagy meg miegymás stbstb.
    namármost érdemes felrakni ezt a stuffot, vagy egynelőre ez tényleg valami kamu, nem official cucc, ami bugzik stb?
    valaki mondja meg nekem , mert már rágom a hátam a kedvencem, a skyline miatt...
  • Gabor_(HSF)
    JaJ..hátramenet akkor kell, ha beparkolsz a Tesco elé..nyomjál resetet ilyenkor,vagy ne csussz ki,az ütközést meg kerüld...
  • Scapolite
    Bazz,most nézem nincs + a club-om?Lehetséges ez?
    Addig is újrarakom és backup-olom a mentésem hátha.
    Előfordult már ilyen jellegü probléma vagy a patch miatt lehet?Még mondjuk nem hallottam erről
  • Gabor_(HSF)
    Az Angolok is ugy gyártanak autókat,hogy a tűzfalba és a padlólemezen kivan alakitva,az eu-s balos szabvány..mindenhól a világon igy gyártanak,hogy csak műszerfelat,kormányművet,pedálsort és pár apróságot kelljen cserélni,függően melyik országba adják el...
  • steweee
    most próbálgatom. egész jó az előző részekhez képest, de arra még nem jöttem rá hogy lehet végleg lerázni a zsarukat. vmelyik apartmanba kell menekülni előlük ?

az irányításban egyetlen hibát találtam, azt hogy a hátramenetet elég nehéz kapcsolni. nem is igazán jöttem még rá hogy milyen ütemben kell kétszer a hátramenet/fék bill. lenyomni (paddal játszok) hogy kapcsolja, és néha verseny közben egy kicsúszásnál nagyon idegesítő tud lenni. hatalmas előnyt is le tudnak esetenként így faragni a többiek
  • bronco
    Igen van balos... ha jól tudom az amerikai piacra gyártott a Nissan.
  • Scapolite
    Ő is a balkormányosra esküszik ;-)
    Skyline
  • Atti12
    okok, csak írta valaki hogy neki érdekes volt hogy bal kormányos :)
  • Gabor_(HSF)
    Ez édes... szinte minden verda létezik bal kormányos kiadással,gyárilag a helye ki is van alakitva,csak át kell pakolni
  • Atti12
    egyébként sztem van bal kormányos skyline R34. itt van pl ez:

Bár nem annyira, de látszik hogy bal oldalt van a kormány
  • roberto
    vki nem akar éjfélig kocsikázni egyet ha igen mondjon tali helyet mert én nem tokxD
  • vki
    Nem biztos. Lehet, hogy átírják a verziószámot 1.68-ra.

Viszont ami tényleg furcsa, hogy ha kocsival olyan 150-nel nekimensz egy ugratónak, mint pl. ami van a toronynál is, a kocsi szinte elrepül. Még motorral sem lehetett ekkorát ugratni 300-as tempónál.
  • InfiniteReality
    TDU PATCH tapasztalatok:

Pozitív:

-YASU-val nem megy. Be kell tenni az eredeti lemezt (de csak az első videóig, utána ki lehet venni).
    -Tényleg javítottak a netkódon, simán tök jól lehetett mennyi 6-an sokáig (akár úgy is hogy nem linkeltünk össze).
    -Gyorsabb a spawnolás az emberek közé
    -Érzésre jobban "össze van rakva" a játék - igy kellett volna kijönnie a teljesnek!
    -Az út mintha simábbnak tűnne (nem pattognak úgy a forgalom autók és a játékos autók sem). Bár ránézésre ugyanolyan szögletes...
    -Változtattak valamit a fizikán, részben életszerűbb, részben kreténebb lett (belementem egy forgalom autóba és tök valószerűtlenül elrepült - HC mód nem is volt bekapcsolva).
    -Kevesebbszer hajlamos akadozásra
    -Kisebb a "lag" a kocsi jobban reagál az irányításra

Negatív:

-Városban ugyanolyan szar.
    -Még mindig hajlamos beakadni
    -A tükröződések még mindig "visszafelé" mennek
    -Drive-inben a scroll bugot nem javították ki

Egyéb:

-A skyline hangja borzasztó, viszont nagyon kellemesen irányítható, driftkirály kocsi lett.
  • bertino
    Egy igen konkrét ugratás volt ez a mai estén
  • bertino
    nem tart sokbol ujratelepíteni a játékot és arra feltolni a véglegest, ha erre nem megy rá
  • Gabor_(HSF)
    Azt nézzétek meg ,hogy lehet e már klubmeccset vivni
  • Atti12
    egyébként nemtom mit szaroztok a Yasuval, amikor elég csak berakni a dvd-t aztán meg kivenni, mert csak az eredetiséget ellenörzi aztán vége :)
  • Pepsi Twist
    375km/h = Beregadás (mert az oszlop erősebb )
  • AntiHero
    Ez is eredeti csak BETA verziós. és mint tudjuk semmit nem jelent a BETA az ATARInak. Szerintem kopp ugyen ezt fogják kiadni majd a héten vagy később..
  • eagle161
    Csatlakozom énis, megvárom amíg kijön az eredeti patch!!!
  • princodvd
    szerintem mostmár a skyline a legjobb...
  • vki
    Online tapasztalat:

Nekem eddig ha nyolcan voltunk, olyan szinten belaggolt, mintha 0,00005 FPS-sel menne, de most az Oahu Raceway-en egyszerre nyolc játékos volt előttem, és simán ment, mint máskor. Azt nem mondom, hogy nem ugráltak, de normálisan játszható volt (az ugrálás az 512/96-os netemnek betudható)

Más:
    Aki szokott a game-ben driftelni, az automata, vagy manuálissal nyomja? Mert a HC meg a no driving aid az OK, de a váltóval még nem jutottam dűlőre. Jelenleg egy Sony PS2-es gamepad-om van, gondolom egy jó FFB-s kormány nem ártana. Mellesleg a TDU-ban melyik a legjobb driftes automobil? A válaszokat előre is köszi.