Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
Sziasztok!
Megnéztem néhány TDU videót és kedvet kaptam a játékhoz. Kérdésem az lenne, hogy ha elõfizetek a megadott módon, akkor az elõfizetésem csak 1 hónapig fog élni? Vagyis havonta újra kell csengetni az 5 dolcsit? Nem az összeg miatt, hanem csak hogy tudjam.

Elõre is köszönöm a választ!

gamertag: kenobita

Sleepy Bone
Bazz ezt naon nem találom meg... most mentem még útközbe egy multis csákót is megkérdeztem de õ se tudja hogy hol van. Nem tudnál közelebbi képet adni vagy nem tom mi van a környékén??

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

TothLaci
Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
Lenne egy kérdésem. Ismeritek ezt a zenét? (00:26-tól)
Link: TDU Movie 01 (GamesRadar)
mint a WR2, csak free ride-ban van SIM 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

I.C.ram
Ja csak még nem volt idõm mindent kipróbálni, hogy melyiket a legkönnyebb teljesíteni 😛
hykao
Ha nézelõdtél, akkor miért kérdezed? 😊 Ott van fehéren-feketén, hogy mivel, hány pontot tudsz szerezni!
I.C.ram
Már nézelõdtem, pont ezt kérdeztem, hogy melyik "achievment" gyûjtésével lehet gyorsan fejlõdni, tekintettel a béta zárásra. 😊

Van most 700ezrem, de nem tudom mire kölcsem, ami jó befektetés. Házat nem akarok venni, mert úgyis csak 1-2 autó kell egyszerre. Majd, ha champion leszek elkezdem gyûjteni õket 😊
hykao
Menj haza, és az infók között olvasgass. Nem csak a versenyek megnyerésével jutsz elõre, hanem pl. autók, házak, klubok, ruhák gyûjtésével is...de olyan nagyon gyorsan nem lehet elérni a CHAMPION fokozatot, pont ez a lényeg...
hykao
A magyar klub pedig itt van, már többen is kérdezték: (bár nyilván olyan klub van ott, amilyet csinál valaki...érdekesebb lett volna több ház, több klub, de mindegyik csak egy valakié lehetne...)

I.C.ram
adjatok tanácsot, hogy jussak el gyorsna champion fokozatra? (pro vagyok) csinálják versenyeket, vagy van gyorsabb módja is?
hykao
Itt a múltkor kimaradt szöveg a HC módhoz. A dolog szépséghibája, hogy kiválasztása esetén csak MP versenyek érhetõek el...
I.C.ram
Igaz. Egy JAguar szalon elbújt egy csavarkulcs mögé. Filter powahh 😄
hykao
Ja, azt hiszem megtaláltam az eddigi legrohadékabb idõmérõ versenyt: TANTALUS a neve... 😞
hykao
Akkor mégse látogattál el az összes szalonba... 😊
I.C.ram
Már majdnem megvettem az Enzo-t amikor rájöttem, hogy a 180mph-s versenyhez championnak kell lenni. Én meg csak Pro vagyok... pedig a pénz már meglenne rá.

a 170 mph-s versenyhez mi a követelmény, és melyik ferrari ajánlott hozzá?
I.C.ram
kösz, megnézem.
Tufa
akkor a 170mph in heavy traffic. ahoz egy olcsobb ferrari is elég, 15k-t fizet, ezis kb 15mp-s verseny

I.C.ram
Azokból már 4et megcsináltam: Enzo, Miura, Diablo, Ford GT Concept, Chrysler concept. Ebbõl 2öt sikerult perfectre, mert a többinél a városban beszaggatott, aztán csak annyit láttam, hogy nekivágódtam valaminek 😄
autoszimulator
hát ha az elején vagy, ott van egy ENZO leszállitás. nincs idõlimit, kb 10 perc, lényeg h ne törd szét a verdát, akár 80k-t is fizet!

.: mobilize.hu :.

I.C.ram
na ahhoz kéne Enzo is, ami nem nagyon van 😞 Nekem az is jó, ahol rövid idõ alatt olyan 30kt is meglehet keresni, a lényeg, hogy kevés szenvedés, rövid idõ legyen, és azrt fizessen is, ami olyan 30-40k jó is nekem.
Tufa
180mph in heavy traffic. egy 3asra tuningolt enzoval kb 15mp alatt lehet keresni 70ezret. énis ezzel gyüjtögetek most

I.C.ram
single player autóversenyekre. Melyik kategória fizet a legjobban a nehézséghez viszonyítva.

ja és az miért van, hogy bemenetem az összes szalonba, ami a térképen van, de még mindig azt írja, ha motorosbolba akarok menni, hogy elöbb fel kell fedeznem az összes autószalont?
autoszimulator
akor jol láttam 😄 Durva dolog különben, hogy látom amint ott mászkerálnak más emberek is a városban, talán egyetlen gondja egyenlõre hogy kevesen vagyunk 😊

Utobbira válaszul pedig akkor ennyit ér már ma a pár honapos 7800GTX-em -.- mind1 a HDR nélkülözhetõ 😄 élsimitás nélkül ugyanis elég randa 😞
Ami még egy probléma vele, hogy néha ha leteszem tálcára, vagy ha szimplán olyan gondolata támad a játéknak, akkor spontán ujrainditja a gépet 😊

hykao
Attól függ... Milyen kategóriára gondolsz? Az autók vagy a versenyek kategóriáira?
hykao
Hát kérlek, mivel a képeket is ma csináltam, így: de... 😊
Élsimítást és a HDR-t egyidejûleg csak az X19XX ATI és a 8800-as nV kártyák tudják.
autoszimulator
nektek nem szokott olyat csinálni a játék, hogy eccercsak nem engedi bekapcsolni az élsimitást meg hdr-t, kiirja hogy nem támogatott? 😄 Érdekes 😄

hykao ma nem játszottál? mertmintha délután a te nevedett láttam volna valahol lennt, délen 😄 bár a sugár legényedet felismertem volna 😄

I.C.ram
Melyik kategóriában lehet a legkönnyebben a legtöbb pénzt szerezni? 😊
Sland
dezsép, cukievagy?<#idiota>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Truck Driver001
LoL!😄DD
Grat!

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

ha valaki veszi a fáradságot és készít egy leírást hogy hol is a klub akkor szivesen belépek, mert az emberek többségének (nekem is) halvány lila gõze sincs a klubozás mibenlétérõl

nekem az sem tiszta hogy ha belépünk a játékba akkor egy szerveren vagyunk-e, mert ugyebár a map-nál kiír egy 100 alatti játékosszámot

Lacc
A makkos cipõhöz susogós melegítõt vegyél fel 😛
jakewyler
pinokkió elbújhat mögötte<#idiota>

itt ez enyém is <#vigyor3><#buck>

Sland
buzie?<#wilting>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

jakewyler
<#idiota>

hykao
Hibás antropológiai következtetésre jutottál barátom! Én drága szép testvérem más náció képviselõje vagyok mostan! 😛PP
jakewyler
mintegy arab menekült<#mf1>

hykao
Na szóval ezért... 😊)) Mókáztam egy kicsit a karakteremmel... 😊)) Íme a legjobb formám!!!

Há milye ótó kéne dezsvreim??? 😊)))))))))))))))
hykao
Ez direkt ilyen, mindjárt megtudod miért...
hykao
Arra nincs.
I.C.ram
nagyon csini vagy ebben a nyílméreg béka szerelésben 😄
hykao
Kawasaki nincs a garázsomban, mást kapsz... 😊 De egyébként ja. Választasz a garázsban, aztán go...

I.C.ram
Miben számít? Az oké, hogy kapok achievmenteket bizonyos mérföldszám után, de a kocsira van valamilyen hatással?
jakewyler
jaja,a ruf-ot még sehol se láttam<#szomoru1>

Sland
Nem mondod :o

Elõ kõ fizetni rája, aztán tucc ezze is jáccani!

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

Gyocsika
Köszi király alig várom februárt!!!!

Sland
Nah megvan az új gép 😛

Core2Duo 1.86GHZ
Gainward 7950GT ( már húzva 😛 )
1GB 800Mhz KINGMAX Mars

Kár hogy nem tudom kipróbálni a TDU-t... 😞
Eddig csak a Track Mania Nationset tudtam kipróbálni, de max grafon 80-100FPS között megy.
Most jön a FarCry
Aztán februárban a TDU
<#rinya><#rinya>

Hmuda
Tess:

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Gyertek a klubba! Tök egyedül vagyok.

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.