Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnéztem néhány TDU videót és kedvet kaptam a játékhoz. Kérdésem az lenne, hogy ha elõfizetek a megadott módon, akkor az elõfizetésem csak 1 hónapig fog élni? Vagyis havonta újra kell csengetni az 5 dolcsit? Nem az összeg miatt, hanem csak hogy tudjam.
Elõre is köszönöm a választ!
gamertag: kenobita
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
Lenne egy kérdésem. Ismeritek ezt a zenét? (00:26-tól)
Link: TDU Movie 01 (GamesRadar)
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Van most 700ezrem, de nem tudom mire kölcsem, ami jó befektetés. Házat nem akarok venni, mert úgyis csak 1-2 autó kell egyszerre. Majd, ha champion leszek elkezdem gyûjteni õket 😊
a 170 mph-s versenyhez mi a követelmény, és melyik ferrari ajánlott hozzá?
.: mobilize.hu :.
ja és az miért van, hogy bemenetem az összes szalonba, ami a térképen van, de még mindig azt írja, ha motorosbolba akarok menni, hogy elöbb fel kell fedeznem az összes autószalont?
Utobbira válaszul pedig akkor ennyit ér már ma a pár honapos 7800GTX-em -.- mind1 a HDR nélkülözhetõ 😄 élsimitás nélkül ugyanis elég randa 😞
Ami még egy probléma vele, hogy néha ha leteszem tálcára, vagy ha szimplán olyan gondolata támad a játéknak, akkor spontán ujrainditja a gépet 😊
Élsimítást és a HDR-t egyidejûleg csak az X19XX ATI és a 8800-as nV kártyák tudják.
hykao ma nem játszottál? mertmintha délután a te nevedett láttam volna valahol lennt, délen 😄 bár a sugár legényedet felismertem volna 😄
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
nekem az sem tiszta hogy ha belépünk a játékba akkor egy szerveren vagyunk-e, mert ugyebár a map-nál kiír egy 100 alatti játékosszámot

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Há milye ótó kéne dezsvreim??? 😊)))))))))))))))
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
Core2Duo 1.86GHZ
Gainward 7950GT ( már húzva 😛 )
1GB 800Mhz KINGMAX Mars
Kár hogy nem tudom kipróbálni a TDU-t... 😞
Eddig csak a Track Mania Nationset tudtam kipróbálni, de max grafon 80-100FPS között megy.
Most jön a FarCry
Aztán februárban a TDU
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.