Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Online ellenõrzi a serialt elsõ indításkor, majd ha bejött a játék, be kell ütni akkor is, ez után pedig minden egyes indításkor online ellenõrzi a gépet még a fõmenü elõtt. Ha nincs kapcsolat a szerverhez, még a fõmenübe sem jutsz be! ...és ezért nem törték még fel gondolom, meg azért mert ez még egy béta - elég sok buggal...

Szvsz vagy várd meg a megjelenést (ami nem biztos, hogy februárban lesz - legalábbis ha tényleg ki akarják javítani a bugokat megjelenésig...) vagy pedig egy ezrest megér vagy pedig valamikor januárban állítólag lesz nyílt béta is...(ami még valószínûtlenebbé teszi a februári megjelenést...)
Waczkor
Hi all!
Egy kérdésem lenne a BETA elõfizetéssel kapcsolatban:

Ezt a díjat csak 1szer veszi le a számlámról?Úgy értem hogy ha megadom a bankkártyám számát,akkor csak 1 szer veszi le,mert az árnál az van hogy /month.Szal lehet csak 1 hónapra elõfizetni,vagy nem?

XBOX Live Gamertag:Waczkor

cenobite
oks, kösze!

gamertag: kenobita

hykao
A beépített fényképezõt dobtam az elsõ kép után. (a kép nyomott vele, és nincs rajta élsimítás) FRAPS-szel készült mind.
Alexease
Egy-ket kerdes😉
- Teljesen offline is mukodik?
- A kapott Serial-t online ellenorzi, nevhez kotott, FilePlanet reg.-hez, vagy egyszeruen mar csak felinstallahato, indithato a Serial-lal?
- A Serial beironal kapott/kiadott "Unlock Request Code" eleg az inditashoz, vagy mindenkepp' keri a Serial-t is?

Csak hogy kutakodjak meg a net-en, vagy varjak februarig? <#zavart1><#idiota>

Amugy erdekes, hogy eleg nepszeru jatek, altalaban minden sz*rt feltornek, ehez meg sehol semmi?! <#vigyor3>
cenobite
Ezeket a "beépített" fényképezõvel csináltad, vagy valami külsõ képlopóval?

hykao
Õsrégi KD-7 alaplap, 2600+, 1GB RAM és egy AGP-s 7800GS (1440x900, 4xélsimítás, LOW részletesség)
I.C.ram
fõleg a felni tetszik nagyon. Szépek a fények rajta nagyon.
I.C.ram
milyen konfigon ilyen szép a grafika?
hykao
Rakok még pár Enzo képet, hadd örüljön a srác...(játszani most úgysem tudok...)

hykao
Na belököm mégegyszer. Akár mehetne a FAQ-ba is...

"A MyDocuments-ben (vagy Dokumentumokban) a \Test Drive Unlimited\savegame\"gépneved" almappában létre kell hozni egy "Radio" nevû könyvtárat, és azon belül meg egy olyat "amilyen nevet akarsz a rádióadódnak" - ide lökheted be az MP3-akat vagy elég egy MP3 lista-fájlt..."

Amúgy a véglegesben az ígéretek szerint rádióadónként 31 zeneszám lesz.
JohnnySmith
Oks thx! Sorry 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Caby
az nem baj ha road closed. Attól még oda tudsz menni, ha bejelölöd az itinerben.

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Azt meg lehet nézni valahol, hogy hány %-át fedeztem fel az utaknak a szigeten? A kószálás nekem mára véget ért. Jóccakát mindenkinek!<#wave>

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

hykao
Hát akkor hajts el arra. (az a szöveg csak azt jelenti, hogy nem tudsz odateleportálni, mert még nem jártál arra)

Úgy nem. Hogy hogyan lehet berakni saját rádióadót, már többször beírtuk, használd alul a keresõt.
JohnnySmith
Lehet úgy bepakolni zenéket hogy a radiok könyvtárban nyitok egy külön mapát és oda ami kell?
Ahol a Hun klubb van még nem elérhetõ nekem. (legalábbis mappon road closed)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

hykao
Érdekes, hogy 16:10-es aránynál laposabbnak tûnik a tetõ, és a béta vízjel is jobban a sarokban van. (a legnagyobb pozitívum a nagyobb belátható tér, és a látható visszapillantó tükrök)
hykao
Persze, hogy meg tudod. Keresd meg a többieket (ha jól láttam Hmuda és taylorp is épp a szigeten kószál...😄), ha már barátok lesztek, akkor meg is tudnak hívni, illetve te is tudsz csatlakozni.
hykao
Ford GT is jó, és nem csak a Ford versenyek miatt ám! Ha jól emlékszem a legjobb kezelhetõségû "B" kategóriás autó. (A legnagyobb végsebességû meg a Jaguar XJ220!!! 375km/h-val - persze minden amit írtam a 3. tuningpakkal értendõ)
JohnnySmith
8800GTS
Mohus pc-re ez lehet a GT4 (szvsz) élményben. 😊

Bucser
támogatja a Beta is.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bocs ha már kérdezték(de most lett G25öm)H váltót és kuplungot támogatja a Beta?Vagy ha a Beta nem a Final majd igen?Lehet errõl valamit tudni?Tudom hogy ez egy acade-szim játék de mégis...😄 Válaszokat elõre is köszönöm szépen!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

mohus
milyen videókarid van?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

JohnnySmith
Megtudom lesni így a magyar klubbot hogy kb 15 percet játszottam?

Johan néven megyek ha minden igaz 😊

cenobite
Elnézést...

Én hibám, nem vettem észre a beírásod - illetve figyelmetlenül olvastam.

I.C.ram
Végül a szívemre hallgattam, és vettem egy Ford GT-t +3-as tuning. Megnézem, mit tud a FORD bajnokság. De Enzot is veszek mindenképp, bár utálom 😛
hykao
Nem szoknál már le végre róla??? Már kértem egyszer szépen...
cenobite
Miért vettem volna ezt 100%-ra? 😄

(Ha lenne VW Bogár azzal indulnék.) 😊

JohnnySmith
Telepítés után azonnal.
Jah és kormánnyal is nagyon élvezhetõ. (Logitech DFP kiváncsi vagyok a 900fokos beállítást hogy viseli egyenlõre csak a megszokott ~250-et használom)

cenobite
Peccccccset felraktad Te is ugye?

cenobite
<#eljen>

Nekem még telepedik.

JohnnySmith
Hát ez fenomenális! Nagyon korrekt kis game! Autós játékokban etalon lesz több mint valószínû. Ilyet vártam volna anno az NFS 1 után 😊
1280*1024, 4x AA, HDR-on, 40-55 fps nagyon szép.
A rádió érdekel még mert szívesen hallgatnék zenét crusing közben 😊

hykao
Hát ha mindenáron Enzóra vágysz, akkor elég az pontgyûjtéshez. Bár hozzáteszem, hogy elsõsorban a kanyargós versenyeken jön ki az elõnye (legjobb kezelhetõség). Rövidtávú egyenesebb szakaszokon a Saleen (legjobb gyorsulás), míg hosszútávú egyenesebb szakaszokon a Koenigsegg (legnagyobb végsebesség). Legalábbis az eddigi tapasztalataim szerint. A másfél millás McLarent még nem volt lehetõségem kipróbálni, de nagy csodákra nem számítok tuning után sem, ha egyáltalán lehet (mert nem lehet minden autót)...
cenobite
Gondolkodom én is a box360-on. jók az online lehetõségei (Gold-al, ami végülis nem drága 1 évre), és a ps3 még egy "kis" idõ míg kijön EU-ban. No és a ps3 online-ja is kérdéses, hogy fog indulni...

I.C.ram
változott 😊 Már Expert.
Sland
Én BOX-on játszok. Van egy Ferrari F430 Spyderem 1-s tuning kittel, és MV Agusta F4 Tamburinim, egy Nismo 350Z-m, meg egy Audi A3-am.
8-10% százalékon vagyok valahol, szal sok élményben nem volt még részem de iszonyat jó ez a játék...
Az miért van hogy instant challengeben nem nyerek pénzt
Azt írja hogy nyeremény 0$, az ellenfélnek meg veszteség 0$
Hogy lehet pénzt felrakni? Vagy nem lehet?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Hmuda
Nem lehet.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

I.C.ram
Valami olyan autót, ami hasznos lehet Pro fokozaton pontgyûjtés szempontjából, és maradjon is még pénzem bõven az Enzora.
grebber
Menteni csak futamok elõtt és után lehet gondolom?

Csak azért kérdem mert volt szó 1 órás futamról is és ha el kell menni vhova vag akármi lehet-e futam közben menteni.

Next PC upgrade: 2022

hykao
Ha már egyszer levezetted az utat, akkor utána lehet "teleportálni".
hykao
Az attól függ mit szeretnél...
grebber
Itt pl ha a térkép egyik végérõl a másikba akarok eljutni akkor van "gyors lehetõség" is pl hogy kijelölöm a pontot ahova akarok menni katt és már ott is vagyok?

Next PC upgrade: 2022

JohnnySmith
Jó a telepitõ alatt a zene 😄DD

hykao
Akár...de csinálhatod fordítva is. Nem lesz gond.

(az olyan hozzászólsokat, hogy kinek hány százalék van még hátra a letöltésbõl, megy ilyenek - hanyagoljátok legyetek szívesek...valamint ha gyökér hozzászólás "érkezik" akkor ne reagáljatok, mert csak az adminoknak növelitek vele a munkát...)
I.C.ram
Van most egy Nissan 3-as tuning Nismo 350Z-m + 1.3 millióm, és nem tudom eldönteni, hogy mit vegyek belõle 😊
hykao
Ja értem.

Amúgy rákérdeztem a GLOBAL RANKING eltûnésére a béta fórumon, és az egyik moderátor azt írta, hogy szerinte azért nincs most GLOBAL RANKING, mert a szünidõben az adminok szabadságolása miatt nem üzemel a szerver ezen "szolgáltatása"...hát lol... 😊
cenobite
Tehát a sorrend: telepítés--->patch---->START----->serial megadása.

Ugye?

Attila8805
Hát azért ha ingyen adnák nem utasítanám el<#idiota><#idiota><#bee1><#bee1>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

jakewyler
ez még régi kép

hykao
Te nem peccselted még? 😮