107666
-
Rodok #26233 Anti elfogadtad már a meghívásomat? -
#26232 Én is éjfél körül, mondjuk a versenypályánál kéne valahol találkozni :D -
Rodok #26231 hát nemtudom... nekem nem teccik a driftelős vidi. azért nem, mert semmi mást nem csinálsz benne, mint kanyar elött kéziféket húzol, és utána, mikor már majdnem megpördül a kocsi maximumra elfordítod a kormányt, és a kocsi sulyelosztása miatt visszakanyarodsz. Ilyet bárki csinálhat.
én imádok driftelni, és teljesen másképp csinálom.
a peccsről:
a 2 új kocsi nem váltott ki belölem különösebben semmit, és szerintem gáz, hogy mindenki ezzel a 2kocsival nyomja.
a peccs felrakása óta lényegesen könnyebben csatlakozok freeride-os barátaimhoz, viszont multi versenyeknél, a hostolással gondok adódtak. remélem a végleges peccsben ezt kijavítják.
Hajrá magyarok!
;) -
#26230 Lehet fent leszek. De valószínűbb az éjfél után!A videó még nincs kész kell még hozzá anyag:) -
Kezy #26229 Éjfél körül nem lesz fennt vki? Egy kis driftre? Louie, Antihero? Mert akkor csúszhatnánk egy pár kört. Jah még el nem felejtem, Antihero bele tudnál majd rakni a nagy magyar driftvid-be. Vagy már kész van? Mert az előző két lapot nem olvastam, mert melóztam látástól mikulásig, utána meg mikor feljöttem láttam, h kinnt a patch és totál megőrültem:D
Ezt csak azért írtam mert nem akarok itt lámázni, meg hasonlók. -
#26228 Huhh. 1 honapig nem jatszottam, aztan latom, nem indul el a jatek, elinditas utan egybol kidobott windozra. De szerencsere a patch megoldotta. -
Reyes #26227 Ok, köszi szépen! -
#26226 köszi, felőlem mehetünk majd még :D Igen, azt az elcsúszást tényleg jól elkaptam :DDD Kemény volt :D
Én most a mustang gt-r conceptes felnijével tolom :DD De hogy a nismo miért nem megy rá, nem értem... -
#26225 MAjd szoljatok hogyha "nyomjátok"! -
Kezy #26224 Cső Louie!
Nagyon királyul összedobtad a videt, én vok egyébként a fekete Skyline-al (HUNGery83). A legjobb rész 1:22-körül van amikor elcsúszunk egymás mellett a hosszú egyenes után, és még be is van lassítva. Télleg jó lett, majd nyomhatunk még egyt vmikor.
Peace mindenkinek. Ja és drift 4eva'. -
#26223 #26209 -
princodvd #26222 Valaki beavatna, hogy ezt hogyan kell csinálni? Köszi -
#26221 Látom mindenki "felnizik":D -
Scapolite #26220 Koenigsegg felnivel:)
-
#26219 Ez a zsír:D
-
Szabi1991 #26218 remélem hamarosan lesz RX8+MX5 :)
bár a Countach+Diablo páros is jöhetne már :)) -
#26217 én régebben a jaguar xj220 felnijét cseréltem le a me-412 felnijére -
Szabi1991 #26216 g35 felni..
-
#26215 HC módot elértem már, de ott mit kell csinálni? -
Szabi1991 #26214 pff azthittem én b*sztam el vmit és azért nemment, de ezekszerint nem :D -
#26213 jaja, nismonál kifagy :S -
Scapolite #26212 Köszke,próbálom. -
princodvd #26211 ez a 350Z felnije... nem Nismoéké -
#26210 Hát nem tom hogy ez Nismoé, de szerintem nem:) Mert mikor a NISMOst próbáltam kilépet a game:(
Mindjárt nézek még egy új felnit:) -
#26209 TDU\Euro\BNK\Vehicules\Rim
ebben a mappában kell a felniket cserélgetni, a NISMO-ról csinálsz egy másolatot mondjuk az asztalra, és ott átnevezni a skyline felnijének a nevére, majd visszamásol, lecserél és annyi. -
#26208 nem -
selejodani #26207 Lehet jelezni jobbra-balra és ha lehet hogy lehet beálítani???? -
#26206 SIKERÜLT Memphis is ott volt:)
NA mostfelrakom a NISMO felnit a nissanra:D MER ÉN TUDOM:P
Nyugi mindjárt megmondom ha sikerűl! -
Scapolite #26205 and ME :-) -
Szabi1991 #26204 HELP ME ! :)
...---... -
#26203 én tudom :P -
Scapolite #26202 Jó ötlet,én is nézek rá 1 másikat.Mondjuk,hogy kell ezt megoldani azt nem tudom. -
#26201 az ott én volnák melletted ?? :DD mert ha igen akkor Gaba :DD köccc ;):D -
Szabi1991 #26200 hogy is lehettett kicserélni a felniket ?
(szal a Skyline-ra akarok NISMO felnit tenni..) -
#26199 Vegyem fel videóra és küldjem el? Mit kapok?:D -
#26198 aki akar furikázni 1950 kor legyen a nyugati toronynál!! -
#26197 HÁT EZ HÜLYE
Amúgy kipróbálom :D -
#26196 Sziasztok!
nagyon komoly lett a patch, egy teljesen új játékot kaptunk. LEgalábbis nálam iszonyat szebb lett :) -
InfiniteReality #26195 Nagyon jó játékot találtam ki unatkozó TDU-soknak! Van a sziget északi részén a hegytetőn 1 ház, ahonnan egyetlen kanyargós szerpentin vezet el az északi keresztútig. Majd teszek ki bookmarkot rá. Feladat: üresjáratban(!!!) onnan legurulni a keresztútig. Nehéz, mert van a felénél egy nagyon nagy emelkedő. De mivel elég magasról indulsz, a hullámvasút effektus miatt lendületből át kellene tudni menni rajta. Szóljon aki teljesítette:D
Tilos motorral rásegíteni. Kéziváltó éa kézikuplung kell hozzá.
Elindulni kétféleképpen lehet:
-üresbe rakva a váltot, majdnem beinditva a kocsit elkezd gurulni
-beindítod a motort de üresben hagyva a kocsit alapjáraton megy a motor, és elindul a kocsi a lejtőn.
Úgy kell végigmenni hogy csak a lendületet szabad használni!!!!
Jó szóórakozást:D -
#26194 4WD mint az Audi RS4