Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szvsz vagy várd meg a megjelenést (ami nem biztos, hogy februárban lesz - legalábbis ha tényleg ki akarják javítani a bugokat megjelenésig...) vagy pedig egy ezrest megér vagy pedig valamikor januárban állítólag lesz nyílt béta is...(ami még valószínûtlenebbé teszi a februári megjelenést...)
Egy kérdésem lenne a BETA elõfizetéssel kapcsolatban:
Ezt a díjat csak 1szer veszi le a számlámról?Úgy értem hogy ha megadom a bankkártyám számát,akkor csak 1 szer veszi le,mert az árnál az van hogy /month.Szal lehet csak 1 hónapra elõfizetni,vagy nem?
XBOX Live Gamertag:Waczkor
- Teljesen offline is mukodik?
- A kapott Serial-t online ellenorzi, nevhez kotott, FilePlanet reg.-hez, vagy egyszeruen mar csak felinstallahato, indithato a Serial-lal?
- A Serial beironal kapott/kiadott "Unlock Request Code" eleg az inditashoz, vagy mindenkepp' keri a Serial-t is?
Csak hogy kutakodjak meg a net-en, vagy varjak februarig? <#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
Amugy erdekes, hogy eleg nepszeru jatek, altalaban minden sz*rt feltornek, ehez meg sehol semmi?! <#vigyor3>#vigyor3>
"A MyDocuments-ben (vagy Dokumentumokban) a \Test Drive Unlimited\savegame\"gépneved" almappában létre kell hozni egy "Radio" nevû könyvtárat, és azon belül meg egy olyat "amilyen nevet akarsz a rádióadódnak" - ide lökheted be az MP3-akat vagy elég egy MP3 lista-fájlt..."
Amúgy a véglegesben az ígéretek szerint rádióadónként 31 zeneszám lesz.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
Úgy nem. Hogy hogyan lehet berakni saját rádióadót, már többször beírtuk, használd alul a keresõt.
Ahol a Hun klubb van még nem elérhetõ nekem. (legalábbis mappon road closed)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Mohus pc-re ez lehet a GT4 (szvsz) élményben. 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Én hibám, nem vettem észre a beírásod - illetve figyelmetlenül olvastam.
gamertag: kenobita
Jah és kormánnyal is nagyon élvezhetõ. (Logitech DFP kiváncsi vagyok a 900fokos beállítást hogy viseli egyenlõre csak a megszokott ~250-et használom)

1280*1024, 4x AA, HDR-on, 40-55 fps nagyon szép.
A rádió érdekel még mert szívesen hallgatnék zenét crusing közben 😊
gamertag: kenobita
8-10% százalékon vagyok valahol, szal sok élményben nem volt még részem de iszonyat jó ez a játék...
Az miért van hogy instant challengeben nem nyerek pénzt
Azt írja hogy nyeremény 0$, az ellenfélnek meg veszteség 0$
Hogy lehet pénzt felrakni? Vagy nem lehet?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Csak azért kérdem mert volt szó 1 órás futamról is és ha el kell menni vhova vag akármi lehet-e futam közben menteni.
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
(az olyan hozzászólsokat, hogy kinek hány százalék van még hátra a letöltésbõl, megy ilyenek - hanyagoljátok legyetek szívesek...valamint ha gyökér hozzászólás "érkezik" akkor ne reagáljatok, mert csak az adminoknak növelitek vele a munkát...)
Amúgy rákérdeztem a GLOBAL RANKING eltûnésére a béta fórumon, és az egyik moderátor azt írta, hogy szerinte azért nincs most GLOBAL RANKING, mert a szünidõben az adminok szabadságolása miatt nem üzemel a szerver ezen "szolgáltatása"...hát lol... 😊
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"