107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Synit HUN
    Ne adjatok már neki olyan tanácsot ami újabb kérdéseket szül!
  • Drex
    egyébként banner hullámzo felirat.. ott a helyed...
  • Yoda001
    menj már az off topikba
  • Synit HUN
    Egy malacka kis virágokkal.
    De kurva fáradt vagyok.
  • bertino
    high end tuner
    mapon keress rá
  • bertino
    persze
    tuningműhelyben
  • bertino
    az is megeshet, hogy mostmár méginkább szarnak majd a fejünkre
    kiszivárgatták ezt, innentől várhatunk official-ra, sztem ugyse jön
    ezek már a második részt csinálják javában aminek X360/PC premier-je ugyanaz a dátum
  • AntiHero
    Test Drive Unlimited foltozás - GS
  • AntiHero
    Uhh eddig nyomtuk nagyon zsír volt:) 4x4-eztünk meg minden:D
    IMÁDOM EZT JÁTÉKOT:D

Egy kép a egy helyről ahol ember még nem járt:D
  • Neoncsoves
    eredetid van? ha igen regisztrálsz egy accountot a gamespyon, belépsz és csinalsz egy profilt. ha ez megvan, onnan magától értetődö :)
  • spiryt
    üdv emberek.
    bocsi,hogy zavarok csak lenne egy hatalmas kérésem.
    amikor még kiadták a TDU-t kicsit játszottam vele,de most szeretnék játszani onlinba..
    Látom ti nagyon kenitek,lécci írjátok már le,hogy mi kell hozzá,hogy játszhassak onlinba..
    Meg hogy mit hogy kell..Most ott vagyok,hogy feltettem a gépre a TDU-t.
    Innen hogy tovább?
    pls segítsetek
    THX.

bye
  • Pepsi Twist
    na lol
  • gabi89
    Merre vagytok mert én már beléptem Oahu Racewaynál vagyok
  • AntiHero
    5percet kések bocsi:)
  • Gabor_(HSF)
    Az alulkormányzottság,azt jelenti,hogy nem kanyarodik el,vagyis tolja ki az elejét,úgy nemigazán lehet táncoltatni..
    A túlkormányzottság alkalmas rá,akkor mozdul be a segge,minden kormány mozdulatra..már bocs
  • Neoncsoves
    na én is mek, találka a pályán
  • Neoncsoves
    bocsi télleg :D
  • AntiHero
    LOL OLVASMÁ VISSZA PICIT
  • AntiHero
    Én most megyek fel!
  • Neoncsoves
    valaki nem tudna booksmarkot adni a racewayhez? nem tok bemenni xD
  • gabi89
    Írjátok meg ha fenn vagyok mert lehet én is megyek úgy is régen toltam már :)
  • bertino
    én ugy tudtam, hogy van egy észak amerikai egy dél amerikai és egy europai server
    persze lehet tévedek, csak nekem ez rémlik
  • bronco
    Dehogy nincsenek amcsik... mindenki egy szerveren van. (nekem az egyik klubtársam például ameriaki)
  • HTS s3rg1nh00
    én a Farboud-dal úgy szoktam,hogy kormány és gáz...aztán persze a bill miatt sehovase jutok,vagy pörgés,vagy max.ellenkormány,ezért irányba áll...fránya momo meg fél éve porosodik az asztalon
  • autoszimulator
    az leheccséges :DDDD
  • InfiniteReality
    Milyen kocsival sikerült?:) 1x majd én is megnézném!

Tényleg jó 5let lenne videót csinálni róla (hanggal!).
  • bertino
    lol europai serveren nincsenek amcsik :D
  • AntiHero
    "Oahu Raceway" 2806 34664.46 2.31 45282.25 0.706 -0.001 0.708 12132004
  • bertino
    semmilyen más sávszélességigénylő töltés nem megy, de időközben tájékoztattak, hogy a HC miatt van, a másik meg általában nem
    jol kibasztak a fejlesztők így a HCsokkal...
  • Scapolite
    Megyek én is driftre éjfélkor.Csak please linkelje be nekem valaki a versenypálya bookmark-ot mert új mentésem van.Bm-ot + nem találom.thx
  • Pepsi Twist
    valaki most nem akar velem huzatni? valahol talizzunk (audi bolt elött vok)
  • autoszimulator
    Esetleg töltesz közben? Mert olyankor lehet hogy a magyarokat kevésbé pingeled, mint mondjuk az amcsikat.. Velem akkor szokott ilyen lenni.. Bár olyankor ő sem tud belémjönni, átmegyünk egymáson..
  • bertino
    tisztelt TDU mágusok
    azt áruljátok el, hogy a kibaszott köcsög külföldi mi a rákért tud eltolni engem, bezzeg ha én beleszállok, akkor ő meg se moccan... és mindig így van, biztos velem van a baj...
  • AntiHero
    Remélem ma tudok fasza drifteket venni
  • autoszimulator
    Oké :D Rám még fér gyakorlás, mert a tegnapi az kb 1 órás kormány tudással volt :D Amúgy a skyline-al az általad említett súlypontkibillentés nem nagyon megy, mert ha becsuszok egy kanyarba, akkor hamar elveszti az erejét :C
  • Kezy
    Jaja, nekem a Skyline nagyon bejön driftre, bár néha zavaró az összkerékhajtás, max akkor kell rárántani amikor rácsúsztatod az ívre v egy kis korrigálásra. Na az király lenne, akkor mondjuk éjfélkor a versenypályára vezető hosszú egyenes szakaszon. Az ott megfelel? Ott sztm nem lesznek 200-an.
  • Kezy
    Jaja, nekem a Skyline nagyon bejön driftre, bár néha zavaró az összkerékhajtás, max akkor kell rárántani amikor rácsúsztatod az ívre v egy kis korrigálásra. Na az király lenne, akkor mondjuk éjfélkor a versenypályára vezető hosszú egyenes szakaszon. Az ott megfelel? Ott sztm nem lesznek 200-an.
  • Rodok
    én általában alulkormányzott, hátsókerekes kocsival szoktam "csuszkálni".
    erre tökéletes példa a Ford Mustang, vagy Saleen s281. én inkább a kézifékes kifarolás helyett a kocsi sulypontbol valo kibillentését használom, majd a kormányt nagyonkicsit utánaforgatva a gázzal irányitom a kocsit. így hosszu, íves kanyarokat is be tudok venni szépen. persze én sem csinálom tökéletesen, ezért gyakorlok sokat.

sok jó videót kívánok!

ha eccer elkaplak a map-en, akkor széjjel drifteljük Oahu-t

jóéjszakát!
  • AntiHero
    ja
  • autoszimulator
    Máshogy sajnos nehéz itt driftelni, próbáltam, de ez nem az élet, és nem mindig az van amit akarsz :D Amúgy kézifékkel nem nagyon kell itt, max picit az induláskor, mert különben kivágja a fenekét és megpördülsz.