107666
-
#26281 Ne adjatok már neki olyan tanácsot ami újabb kérdéseket szül! -
Drex #26278 egyébként banner hullámzo felirat.. ott a helyed... -
#26276 menj már az off topikba -
#26273 Egy malacka kis virágokkal.
De kurva fáradt vagyok. -
#26271 high end tuner
mapon keress rá -
#26269 persze
tuningműhelyben -
#26267 az is megeshet, hogy mostmár méginkább szarnak majd a fejünkre
kiszivárgatták ezt, innentől várhatunk official-ra, sztem ugyse jön
ezek már a második részt csinálják javában aminek X360/PC premier-je ugyanaz a dátum
-
#26266 Test Drive Unlimited foltozás - GS -
#26265 Uhh eddig nyomtuk nagyon zsír volt:) 4x4-eztünk meg minden:D
IMÁDOM EZT JÁTÉKOT:D
Egy kép a egy helyről ahol ember még nem járt:D
-
Neoncsoves #26264 eredetid van? ha igen regisztrálsz egy accountot a gamespyon, belépsz és csinalsz egy profilt. ha ez megvan, onnan magától értetődö :) -
spiryt #26263 üdv emberek.
bocsi,hogy zavarok csak lenne egy hatalmas kérésem.
amikor még kiadták a TDU-t kicsit játszottam vele,de most szeretnék játszani onlinba..
Látom ti nagyon kenitek,lécci írjátok már le,hogy mi kell hozzá,hogy játszhassak onlinba..
Meg hogy mit hogy kell..Most ott vagyok,hogy feltettem a gépre a TDU-t.
Innen hogy tovább?
pls segítsetek
THX.
bye -
#26262 na lol -
#26261 Merre vagytok mert én már beléptem Oahu Racewaynál vagyok -
#26260 5percet kések bocsi:) -
Gabor_(HSF) #26259 Az alulkormányzottság,azt jelenti,hogy nem kanyarodik el,vagyis tolja ki az elejét,úgy nemigazán lehet táncoltatni..
A túlkormányzottság alkalmas rá,akkor mozdul be a segge,minden kormány mozdulatra..már bocs -
Neoncsoves #26258 na én is mek, találka a pályán -
Neoncsoves #26257 bocsi télleg :D -
#26256 LOL OLVASMÁ VISSZA PICIT -
#26255 Én most megyek fel! -
Neoncsoves #26254 valaki nem tudna booksmarkot adni a racewayhez? nem tok bemenni xD -
#26253 Írjátok meg ha fenn vagyok mert lehet én is megyek úgy is régen toltam már :) -
#26252 én ugy tudtam, hogy van egy észak amerikai egy dél amerikai és egy europai server
persze lehet tévedek, csak nekem ez rémlik -
bronco #26251 Dehogy nincsenek amcsik... mindenki egy szerveren van. (nekem az egyik klubtársam például ameriaki) -
#26250 én a Farboud-dal úgy szoktam,hogy kormány és gáz...aztán persze a bill miatt sehovase jutok,vagy pörgés,vagy max.ellenkormány,ezért irányba áll...fránya momo meg fél éve porosodik az asztalon -
#26249 az leheccséges :DDDD -
InfiniteReality #26248 Milyen kocsival sikerült?:) 1x majd én is megnézném!
Tényleg jó 5let lenne videót csinálni róla (hanggal!). -
#26247 lol europai serveren nincsenek amcsik :D -
#26246 "Oahu Raceway" 2806 34664.46 2.31 45282.25 0.706 -0.001 0.708 12132004 -
#26245 semmilyen más sávszélességigénylő töltés nem megy, de időközben tájékoztattak, hogy a HC miatt van, a másik meg általában nem
jol kibasztak a fejlesztők így a HCsokkal... -
Scapolite #26244 Megyek én is driftre éjfélkor.Csak please linkelje be nekem valaki a versenypálya bookmark-ot mert új mentésem van.Bm-ot + nem találom.thx -
#26243 valaki most nem akar velem huzatni? valahol talizzunk (audi bolt elött vok) -
#26242 Esetleg töltesz közben? Mert olyankor lehet hogy a magyarokat kevésbé pingeled, mint mondjuk az amcsikat.. Velem akkor szokott ilyen lenni.. Bár olyankor ő sem tud belémjönni, átmegyünk egymáson.. -
#26241 tisztelt TDU mágusok
azt áruljátok el, hogy a kibaszott köcsög külföldi mi a rákért tud eltolni engem, bezzeg ha én beleszállok, akkor ő meg se moccan... és mindig így van, biztos velem van a baj... -
#26240 Remélem ma tudok fasza drifteket venni -
#26239 Oké :D Rám még fér gyakorlás, mert a tegnapi az kb 1 órás kormány tudással volt :D Amúgy a skyline-al az általad említett súlypontkibillentés nem nagyon megy, mert ha becsuszok egy kanyarba, akkor hamar elveszti az erejét :C -
Kezy #26238 Jaja, nekem a Skyline nagyon bejön driftre, bár néha zavaró az összkerékhajtás, max akkor kell rárántani amikor rácsúsztatod az ívre v egy kis korrigálásra. Na az király lenne, akkor mondjuk éjfélkor a versenypályára vezető hosszú egyenes szakaszon. Az ott megfelel? Ott sztm nem lesznek 200-an. -
Kezy #26237 Jaja, nekem a Skyline nagyon bejön driftre, bár néha zavaró az összkerékhajtás, max akkor kell rárántani amikor rácsúsztatod az ívre v egy kis korrigálásra. Na az király lenne, akkor mondjuk éjfélkor a versenypályára vezető hosszú egyenes szakaszon. Az ott megfelel? Ott sztm nem lesznek 200-an. -
Rodok #26236 én általában alulkormányzott, hátsókerekes kocsival szoktam "csuszkálni".
erre tökéletes példa a Ford Mustang, vagy Saleen s281. én inkább a kézifékes kifarolás helyett a kocsi sulypontbol valo kibillentését használom, majd a kormányt nagyonkicsit utánaforgatva a gázzal irányitom a kocsit. így hosszu, íves kanyarokat is be tudok venni szépen. persze én sem csinálom tökéletesen, ezért gyakorlok sokat.
sok jó videót kívánok!
ha eccer elkaplak a map-en, akkor széjjel drifteljük Oahu-t
jóéjszakát! -
#26235 ja -
#26234 Máshogy sajnos nehéz itt driftelni, próbáltam, de ez nem az élet, és nem mindig az van amit akarsz :D Amúgy kézifékkel nem nagyon kell itt, max picit az induláskor, mert különben kivágja a fenekét és megpördülsz.