Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bercy
Megmondanád, hogy pontosan milyen típus és milyen drivert használsz?
Bucser
6600GT-t használok és HDR-t kikapcsolva 1280*1024-ben 4*-es AA 8* ANISo és tökéletesen megy a játék.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bercy
Nálam ugyan elindul a játék a (amd64 3000+, 1gb ram, 6600gt) de olyan iszonyatosan szaggat 800*600 low-ban is, hogy teljesen játszhatatlan.
Szóval szerintem nem vesztettél sokat...
Remélem februárra ezt kijavítják, mert az a durva, hogy egy 7600gt-n jól fut a játék egy 6600gt-n meg félelmetesen szaggat.
hykao
Na akkor majd rájössz, hogy mire gondoltam, amikor már túlvagy egy-két hosszabb versenyen. Néha-néha olyan érzésem van, mintha direkt szopatásosra csinálták volna az forgalom AI-jét... 😊

(Amúgy a WR2 forgalmában résztvevõ autók maximális sebességét külön-külön be lehet állítani amennyire csak akarod! Sõt még a forgalom sûrûsége is állítható! Létre lehet hozni pl. igen komoly dugókat is! Nem próbáltad Snyder forgalom addonját? - Több, mint 70 különbözõ forgalomban résztvevõ jármû! Változó sebességgel! - A sportautók akár közel két kilóval tépnek, míg a teherautók épp csak vánszorognak)
valóságban is sokan így reagálnak, elkapják a kormányt szembe is. Sztem teljesen korrekt

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Bucser
viszont rettentesen idegesítõ, hogy megyek vele szemben és nem az út széle felé tér ki az AI hanem a szembe sáv felé így szépen elzárja az utat elõlem is meg belerohan az elõttem bandukoló AI autóba és mivel van az idegesítõ driving meter akocsiban vagy nekimegyek vagy kisiklom, de biztosan nem lesz perfect fuvar... Na ilyenkor helybõl tolok egy P gombot és kezdem az egészet elõlrõl.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

autoszimulator
hát én most csak az idegesitõen lassu WR AI-ra, vagy a felettéb buta Midtown Madness2 AI-ra, vagy akár mondhatnánk a fantáziátlan NFS AI-okra gondoltam. Ezekhez képest ez egy áttörés 😉 Annyit még nem volt szerencsém játszani a játékkal, hogy minden idegesitõ dolgot kitapasztaljak, kb 5%nál járok még csak, de amikor pl elémakarnak sokorlni, akkor elõtte azért indexelnek, és néha sokkal késõbb kezdenek el sorolni, ha pedig besorol elém akkor villogatok neki izombol és meggondolja magát, visszamegy 😄 Az hogy néha összeütköznek az AI autok, az a valoságban is megesik 😊

.: mobilize.hu :.

hykao
Akkor mondom: dugd vissza a régi monitort és állíts be valami az új TV-nek is tetszõ képfrissítést a menüben, vagy pedig használd a videokártya driverében a "frissítési frekvenciák" felülvezérlése opciót!
Tomo15
Annak már örülnék ha látnám a menüt, mivel akkor feketedik el, mielött betöéltené.
hykao
Az nem monitor, hanem TV. Állítsd be a menüben a szükséges felbontást és képfrissítést (LCD TV-k azt hiszem max. 60-at tudnak), amennyiben valamennyire látható a vibrálás ellenére, hogy mi-hol van.
(gondolom valami az új LCD TV-nek nem tetszõ képfissítésen hagytad még az elõzõ monitorral a játékot...ha nem látod, akkor csatold vissza a régi monitort és állítsd vissza 60Hz-re a képfrissítést, és úgy csatlakoztasd újra a TV-t)
Tomo15
Tv az persze<#zavart1>csak én monitorként is használom. Az a gáz, hogy már mindent megprobáltam átállítani a driverben, de semmit nem tudtam elérni(ati kártyám van).
jakewyler
32"-os monitornál nem csodálom<#eplus2>

Alexease
"32"-os monitort" <#wow1><#idiota><#zavart1><#wilting> Az milyen mar vazz?!😊 Az nem inkabb LCD TV?! Bar az sem 2 forint😉))

A videokartya beallitasoknal problad a frissitesi frekvenciakat es a felbontast osszehangolni, es az nVidian (de gondolom az ATI-n is) van lehetoseg a drivernel beallitani, hogy a monitor native felbontasanal kisebb kepet hogyan skalazza (aranyosan, aranytalanul, tegye kozepre, stb.)
Tomo15
Sziasztok lenne egy kis problémám:\
Szal karira kaptam egy 32"-os monitort. Minden tökéletessen megy vele, kivéve ezt. 1366*768-as felbontást használok. A Ford gt-s képig még normálissan bejön a kép, de mikor betöltené a menüt elfeketedik a kép, és egy kisebb ablakba ugrik be a játék, miközbe a szélei villognak. Már ujrainsalálltam az egészet, de ugyan az. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
JohnnySmith
Megkaptam de van minimális feltétel hogy klub tag legyek 😊 Nemsokára teljesítem asszem 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

hidd el, ennél csak hülyébb AI-k vannak, piroson jobbra fordulásnál azért megy át, mert azt amcsi szabályok szerint lehet. Indexel és egybõl sávot vált? Valóságban is ezt csinálják sokan 😄D, nem néznek tükröt

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hykao
Küldtem meghívót a klubba! Már meg kellett, hogy kapd az értesítõ levélkét!
hykao
Hát szerintem meg kifejezetten idegesítõ az AI butasága vagy inkább gyökérsége...ilyenek vannak: indexel - és már váltja is a sávot, ha jön valaki, ha nem...néha indexel, sávot vált megint indexel, megint sávot vált...néha csak indexel - de nem megy sehova...simán átmennek a piroson, elém kanyarodnak, össze vissza törik egymást is... 😊 Egyedül a rendõrautók nem csalingáznak alapból...
autoszimulator
jah meg néha telezöldnél nyomnak satuféket miko én áthajtanék 100 körül a szabad keresztezõdésen ::

Sleepy Bone
Jó-jó de néha szopat mert én is lehúzódom és izomból nekem jön, amúgy a villogást még nem próbáltam, de most megnézem. Noble az év autója most szállítottam le egyet, háát elég tetû a gyorsulása 1.6-os xsara picassóval vetek szik XD

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

autoszimulator
Gondolom ti is észrevettétek, de nekem nagyon teccik, hogy mennyire intelligens az AI. Ha többsávos uton gyorsan közeledsz mögé, akkor kimegy a külsõ sávba, mint ahogy az a valo életben is sozkás, ha pedig nem teszi, izombol kell neki villogtatni és lemegy 😄 Meg ha kétsávoson elõzöl és esetleg hirtelen megjelenik egy AI õ is probálja elkerülni a balesetet és lehuzodik az ut szélére 😊 Szerintem ettõl lesz feelinges egy játék.

De a csajszileszállítós küldik kiidegelnek, mert mindet elbukom :S

JohnnySmith
Nem lehet Robin háza 😊 (nagy Magnum rajongó voltam)
Csupán azért nem mert Robin háza az óceán partján "volt", ha belegondolsz többször is volt olyan epizód amikor Magnum az óceán partjáról sétált be a házba. Volt egy kapu a partra😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Gyocsika
A FAQ ban van olyan hogy késöbb ezek kerülnek bele autok a játékba az a lista mi most az a bétában nincs benne vagy mi?

akkor nem is csatlakozna valszeg, és térképen se látnék senkit 😊, kikapcsolt fallal is próbáltam

hykao
Tûzfalon engedélyeztétek a TDU átjárását?
hykao
Nekem eddig elég hamar megjött minden megrendelt autó. Nyomtam egy-két versenyt, és már jött is az üzenet.
hykao
Azt nemigen hinném, hogy nincs fenn nálad codec... 😊 Merthogy alapból kerül fel windows installnál pár, plusz media player és a játékok is raknak fel automatikusan. Max. külön te nem telepítettél, bár az is érdekes lenne, mert akkor semmilyen videócskát nem tudnál megnézni (beleértve a játékok videóit is...)
VRSDM
annyit tudok csak segíteni,
hogy amennyiben váltós a kormányod...
ha botváltós a kocsi, csak botváltóval váltható, ha meg van rajta pillangó, akkor a kormányod csak a pillangókra reagál majd
ezis 5letes 😊

u dont have to listen anybody else but me

Bucser
szerintem ccodec. ami codec packod fent van szedd le aztán tegyél fel Community ocdec packot. Azután elindul. 2 video-t játszik le az elejénegy atari meg egy Eden video-t.

Szevasztok, Azt szertetném megkérdezni, hogy a valtó hogyan mûködik, a menüben lehet álítani, hogy az összes autóban automata vagy manuális legyen, mint más játékokban, vagy van csak manuális váltóval szerelt autó meg olyan amiben minda kettõ is van(manuális és automata), mint a való világban? Sry az idétlen kérdésemért<#buck>.

Kellemes Ünnepeket!

Truck Driver001
A "srác" örül!😉

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

jó, most más nickel jó, most van test drive server, de nem látok senkit térképen se 😊, már alakul 😊

csak ugye új profil, újrakezdés 😄

Sztem nincs jelentõsége, mert én sem azzal a nick-kel vagyok a játékban, mint amivel a 3dgamers-en befizettem.

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

én sem

zolo
Olyan lehet, hogy nem olyan nickel, meg nem olyan email játszok online, és emiatt nem látok senkit? ( Bár ez ott megbukik, hogy a 3dgamerses emailemmel se láttam senkit de hátha)
Úgy idegesít, hogy csomó embernél használható az online , én meg senkit se látok <#rinya><#rinya><#rinya>

http://flickr.com/photos/zolika90/

nekem furcsaság van, ugye csináltam gamespy-os accot a játék fõmenüben, jó, meg is jelent connect to server, térképen sokmindenkit láttam. Egy hete viszont sose csatlakozik, teljesen offline vagyok, és a profiloknál nincs beixelve, hogy gamespy-os az accountom, pedig az volt. És nem azzal a névvel csináltam profilt, amivel a 3dgamers-en pénzért regisztráltam, mert ha mindent megadtam ugyanúgy, kiírta, hogy invailid name, a nickem DJ BP volt, a szóköz zavarhatta meg??

Alexease
Koszi! Akkor nem eroltetem, raer februarig😉 Amugy nem az 1-2 ezres a problema, hanem a szokasos bankartya hianyom😉
Megrendeltem a szalonban egy Shelby Cobrát. Mikor jön meg? Kb mennyi idõ?

jakewyler
régebbi driver?nekem se a legújjab van fenn...

cenobite
Legfrissebb vga driver fent, legfrissebb directx fent, a TDU meg beint nekem. Fekete képernyõ után kivág vissza desktopra. 😞

Feladom.

gamertag: kenobita

Sland
FAQ-t két ünnep között frissítem!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

jakewyler
nemhinném, hogy coced hiba,mert nekem nincsis fenn codec😊

cenobite
Gef. 6600Gt van most benne. Még az nem lehet, hogy valami Codec hiba lenne? Mert gondolom video-t játszana le, de nem tud.

Mind1, ráfrissítek egyet a VGA-ra.

Köszi a válszt!

jakewyler
pedig a vga driver lessz a ludas sztem,milyen a vga-d amúgy?

cenobite
Valaki találkozott már az alábbi hibával?
Program feltelepít, patch feltelepít, start, fekete képernyõ, desktop.

😞

Mi lehet a gond? DirectX fent van, videokari driver szintén új. Úgy látom itt mindenkinek elindul, de nekem valahogy nem akar.

A Shelby Cobrára mennyibe kerül a 3-as upgrade?

I.C.ram
Én egy viszonylag új SocketA-s (socket Asok közt az egyik legújabb leglaábbis 😄) AMD Athlon 2400+ XP @2ghz 1 gb ram x850pro AGP-s konfigon nyomom, és 800*600-ban lowon szaggat mind a bûn, ha sûrûbb területre érek 😞 pl Honoluluban. Akkor lehet, hogy nálam van valami beállítási hiba?
I.C.ram
Kicsit unatkoztam, és gondoltam felkeresem Magnum házát (azaz Robin-ét) 😄

Itt van ni, hogy hol található. 3 villa van a területen, mindenki a saját ízlése szerint választja ki, hogy szerinte melyikben ízzította a Ferrarit 😄 Az biztos, hogy ott van a címe, viszont sajnos nem moddelezték le a házat 😞 Szóval lehet kirándulni 😄

és a valóságban....

cenobite
Nekem pedig nem indul el. 😞 Délután 2 óta csak a TDU jár a fejemben. Leszedem, fizetek, stb... errefel fogja magát és nem indul el. Most mit mondjak? Legszívesebben egy jégcsákánnyal esnék neki a gépnek és mindennek itt a környezetebemben - így karácsony szép napján.

Szerdától Box360 tulaj leszek TDU-val, asszem...

JohnnySmith
Nagyon jó kis game majd a nap folyamán fejlõdök kicsit 😊
Megtaláltam Hykao mestert és a csodaszép Enzo-ját 😊