Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
ja engem is 😛 ICram néven vagyok.
I.C.ram
Ha eléred az amateur szintet.
Lacc
Valaki majd engem is bevehetne a magyar klubba 😊 Scyythe vagyok.
JohnnySmith
Ja tunningra vissza térve nissanhoz megtaláltam, mikor lehet majd igénybe venni?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Néhány magyar 😉

Nagyon szép a füst szvsz 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

báttyó02
thx

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Tomo15
nem
báttyó02
sazl azért már nem kellesz fizetni?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

jakewyler
január közepe

Teflon Mike
Sziasztok mikor lessz open béta?

JohnnySmith
<#worship>

I.C.ram
bocsánat nem Forza Italia 😄 hanem Forza tuner 😄
I.C.ram
Nissant a japan tunernél, alfa-t a Forza Italia nevûnél. A japán tuner ott van valahol pearl harbor környékén, a Forza Italia pedig a VW szalontól nyugatra.
JohnnySmith
A nissan-t és az alfát lehet picit upgradelni? ha igen hol?

I.C.ram
Ott van a Volkswagen szalontól nyugatra a másik városrészben.
Bucser
A betaban van jó pár autó ami nem érhetõ el a tesztelõknek.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gyocsika
Az mit jelent a FAQ ba hogy ezek késöbb kerülnek a játékba?
Még a Bétába nincsnek vagy mi?

Sleepy Bone
Nekem is recseg meg elmegy a hang néha, elég érdekes de van olyan is hogy utána elkezd diázni ami naon faxa egy 70 km-es versenyen. amúgy megvan az enzo ferrari nagyon zsír de nem tom hogy hol van az olasz mûhely, belinkelne vki egy képet róla, mert az alap fék elég gyér

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

autoszimulator
Én is ugy hallottam, de még mindig lehet rá regelni, nekem is sikerült, meg azota még számtalan embernek!

.: mobilize.hu :.

akkor most nincs megszabva a beta userek száma?
Korábban mint ha azt olvastam volna, hogy maximalizálva van...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Bucser
ismert probléma a beta-ban. a patch ota van valamiért.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

I.C.ram
Van egy kis hardver problémám. Néha olyat csinál, hogy elkezd recsegni a hang, aztán elmegy, és tök néma a játék. Viszont, ha alt tabolok a winben tökéletes a hang. Mi lehet a baja 😞 Legújabb hangdriver van fent.
Közben megtaláltam, de azért kösz.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

autoszimulator
ez egy negyed éves elõfizetés ára...

Ez lenne az: az

mert itt 15 dollárt ír és nem 5-öt...<#nemtudom><#nemtudom>

autoszimulator
Még kicsit növelem a skillem és akkor én is felkeresem majd a klubbot 😉 De egyenlõre az a rész számomra zárolt :S

hááát, biztos nagy rizikó 1 ropit kockáztatni, de szvsz a 2006-os év legdurvább játékát próbálhatod ki a pénzedért😛PP

Sland
1. STOP WAREZ!
2. 1600km út van és lesz
3. Mint minden új, nagy nevû cég által kiadott, nagy bevételt igérõ játék, 12900FT környékén lesz.

És a Bétában lehet neten játszani. Valszeg ha lesz warez a teljes verzióból - mert a bétából még nincs - akkor avval is offline módban lehet játszani..

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Srácok tudom korai még a warez és bocs warez de... most ez neten megy? szoval akkor ha lesz kint warez neten.... azzal nem tudok neten jatszani? Mert sztem a multi a legélvezetesebb benne sztem... és mekkora map van? 😊 És KB mennyibe fog fájni ha kiadják a fullt?

Meghívtam minden barátot a magyar klubba, persze csak azokat akik még nem tartoznak semmilyen klubba. Remélem kicsit felpezsdül így az élet.

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

autoszimulator
Megéri 😉

ok, akkor lehet hogy befektetek....😄

autoszimulator
Igen. Kapsz egy kodot a beta igénylés után, majd letöltöd koddal aktiválod a játékot és mehet is! De a fizetéssel nem csak ezt a bétát töltheted le, hanem akármilyen másik, aktuális bétát, demot tölthetsz a 3DGamerrõl!

Bucser
másolja át a dvd-rõl aztán vegye le az írásvédettséget. A Securom vissza fog írni a file-ba aktiválás után, de nem tud hogyha le van védve.

JohnnySmith
Jaaaa akkor más 😊 Oks sorry !!!!
Meglesem!

I.C.ram
és szerinted, amit mutatok a térképen az nem Robin háza? 😄 Ne a kurzort nézd, hanem azt, ahol a kocsi áll, és hidd el, hogy az egy tengerparti ház. Menj oda és keresd meg. Amúgy meg egy rajongói oldalról szedtem az infót, hogy hol van, és úgy kerestem meg, szóval tuti, hogy ott van.
Sland
<#nezze>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Egy dolgot nem teljesen értek és jó lenne ha valaki segítene:
ha befizetem az 5,94 dollárt akkor biztosan játszhatok a betával?

Elõre is kösz a segítséget.

zolo
Nem, de megpróbálja még amit lentebb javasoltak.

http://flickr.com/photos/zolika90/

autoszimulator
Nem használ a srác vmi securomot kiiktató programot? Mert azzal van problémája a játéknak, mint a link is mutatja.

autoszimulator
Hát hosszabb versenyem még valóban nem volt, de 10 perces csajszállitás már igen, és ott sokszor elõfordult, hogy mikor átmentem volna egy keresztezõdésen, meg volt téve 3x egymás után, hogy akkor jött keresztirányban vki elém :S Bucser által említett driving meter tényleg neheziti a dolgokat, fõleg mikor lesodrodok utrol és má vonja is le a pontokat.. Frontális ütközésrõl nem is beszélve 😉 Ebbõl a szempontbol jobb az auto leszállítás, mert ott nincs idõlimit, lehet figyelni az autora.

A WR2 forgalom addonját pedig nem sikerült még kiprobálnom, mert anno a játék megjelenésekor elég sokat gémeltem vele, aztá volt pár küldi, amik nagyon felidegesítettek, mivel teljesítésük nélkül nem lehetett tovább autozni 😞 aztán töröltem a játékot, és crack hiányában egyenlõre nem teszem vissza szerintem. Nem mintha nem lenne pénzem esetleg megrendelni interneten, csak értelmét nem látom idõ hiányában 😞

zolo
Az biztos nem , csak nálam lett eddig aktiválva, most adtam meg elõször a kódot másnak.

JohnnySmith
Na klub tag lettem 😊

Bercy
Próbálja meg, hogy nem a dvd-rõl indítja a setup-ot hanem átmásolja vinyóra és onnan.
Sland
Be tudna valaki nyomni egy screenshotot, hogy hol van a japán tuningmûhely?
Én az istennek sem találom, és jól jönne a Nosmo 350Z-nek a 3-as kit...

jakewyler
lehet már sokszor lett aktiválva azzal a kóddal amivel próbáljátok...

Bercy
Akkor lehet, hogy az a baj, hogy nekem csak 128mb-os(Club3D).
Próbáltam már omega és forceware driverrel is.
HDR-t természetesen kikapcsoltam.
zolo
Egyik haveromnak kiírtam a játékot, hogy ne kelljen letöltenie , és amikor indítaná ezt az üzenetet kapta:

Hogy tudnám ezt a problémát áthidalni?

Bucser
ASUS Extreme 6600 GT 256MB VRAMMAL meg forceware.

A Lényeg, hogy kapcsold ki a HDR-t.