107666
-
#26325 Ebbe mi a nagyszám?
Főleg hogy XBOX360 -
danyr #26324 Audi rs4 Drive -
Szabi1991 #26323 felnit max akkor választhatsz, amikor +veszed (esetleg utánna kilehet cserélni a pl. a golf gyári felnit az összes golfon akár egy enzo felnire, de azt online ba csak te látod úgy..)
matricázni meg max a 350z-t lehet :)
(Nismo matricával..) -
bronco #26322 Szerintem csak a steer. sensitivity-vel kell játszanod, én 30-50%-ra állítom autótól függően. -
#26321 sehogy -
#26320 Hi!
Van egy 180 fokban forduló kormányom (90 ide, 90 oda), FFB nincs benne. Tudna valaki egy jó beállítást javasolni hozzá?
A válaszokat előre is thx. -
#26319 csá all
Hogy lehet az autokra matricázást és felnit rakni???mert az auto tuningboltokban csak motor tuning van -
Danny L #26318 Nyomsz egy NUM4-et ekkor előjöna rádió, aztán gyorsan kétszer NUM6 és számot ugrik. -
Drex #26317 OFF
csak éppen sz@r a mélcim amit beirtál.. visszadumál a démon :D
ON -
Drex #26316 el ment... -
#26315 Megköszönném.
Single mentésről beszélünk ugye? :) -
#26314 #26266 MIK VANNNAK:) -
hanzi13 #26313 Hello!
Tudna nekem valaki segíteni? Mert nem megy fel a hivatalos béta patch.(10 %nál megáll) -
#26312 én csak simán mentem egy kört -
#26311 akinek kell a 1.66A Patch innen töltheti:
Tdu.1.66A.PATCH
Pár napja kikerült a netre 2 darab, nem végleges Test Drive Unlimited patch. Az első patch az 1.64A a második az 1.66A verziószámot kapta. Az Atari arra kérte a játékosokat, hogy ne telepítsék a patcheket, mivel azok új hibák forrásai lehetnek, inkább várják meg a végleges javítást. Eleinte nem lehetett használni a patchelt TDU-t a szervereken. De tegnap frissítették a szervert és most már online módban is lehet használni a javított játékot. A patch tényleg sokat segített. Megoldotta a hang problémákat és az újra írt online kódnak köszönhetően tényleg gyorsabb és stabilabb lett a játék. Az nVidia kártyákon előforduló fagyások is megszűntek. Ugyanakkor a patch 2 új autóval egészítette ki a játékot: ami a Nissan Skyline R34 és az Audi RS4 lett. A játék végre kapott anticheat rendszert is. A végleges hivatalos javítás kiadásának időpontja továbbra is rejtély - GAMESTAR
-
superkenny #26310 Drifteltem ma egy kicsit!!!!!
-
#26309 Te mar halottal Hondat szolni? Elarulom nem ilyen hangja van. -
spiryt #26308 Sajna nem eredetim van..
Ezzel nemn lehet? -
Gibor #26307 Hmmmmm, de jó hogy I4-es Honda hangja van egy I6-os Nissan motornak :D:D -
Drex #26306 ettöl függetlenül ha kell, tudok adni mentést... Skyline, Audi megvan, az összes fontos G-s kocsi (Shelby Daytona is ), autoszallitos Perfect-en, most nyomom a többi extrát (harmadik Profil :D:D:D) Amugy a vertsenyekből csak 3 van kész ha jol emléxem :D:D he kell a mentés szolj.
Drex -
#26305 Ha nincs peccselve, csak fagyni fog az új kocsiktól, tedd fel a pecset.
Ha nem tudod peccselni, mert utána nem müxik - OFF Topic!
Dante. -
#26304 Sziasztok!
Egy Single mentést keresnék amiben van egy Skyline és egy RS4, tehát patch utáni autók. Köszi!
Email: ps(pont)clint(kukac)gmail(pont)hu
köszi! -
Scapolite #26303 Hmm,kiprószálom.
Más:van szabad hely valamelyik Club-ban szerény személyemnek?:)
Az enyém megadta magát sajna.Olyan Club-tag szeretnék lenni ahol azért vannak is.
-
#26302 En ugy szoktam valtani szamot hogy a - bill-el lehalkitom teljesen a zenet majd a + bill-el vissza . Es ekkor mar a kovetkezo szamot adja. Legalabbis nalam igy muxik. -
Drex #26301 beleléptem én már vagy 40 éve.. jo sok mindenbe :D:D:D -
#26300 van már pacs hozzá? -
#26299 Hi!
A fékpedál nagyon lent fog, a winben jól van beálítva, de a játékban nem tudom kalibrálni. Én vagyok béna és nem találom, vagy a pedálokat nem lehet külön kalibrálni?
Dante. -
Scapolite #26298 Nem tudjátok,hogy lehetne váltogatni az albumokat,számokat a saját magam által kreált rádióban?
Switch song bill.-el nem müxik.Lehet nem is lehet váltani hanem +várni míg lejár és jön a következő?Mondjuk az origi rádiókban sem tudom ezt összehozni.Ott sem lehet váltogatni a számokat bizonyos rádión belül. -
#26297 csak akkor műkszik, ha belépsz :) -
Danny L #26296 Nálam bejön mint a Coronita. -
Drex #26295 amugy télleg nálam az off-spam link ami a bvanner-ban van nem müxik :( -
#26294 nnna, már reménykedtem, hogy van vmi a patchről
erre semmi -
Drex #26293 ady06 ide gyere ez az a forum amire szükséged van... http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1169576778
/me bont még egy sört :) -
#26291 őőő.. nem.. de bannolni elhet,ahozishülyehogyujreglegyen :D -
#26290 Lehet embereket csak úgy megszüntetni örökre? -
#26288 kérdezhetsz de nem hülyeségeket... -
#26286 Erről még nem halottam. pontosítanál?
Ujra akarom rakni a gammát, mert nekem a paccs csak rontott rajta, sokkal kevesebb az FPS. Bár az igaz, hogy most másképp szaggat...
Sajna az új kocsikat már megvettem, így a mentésem korrupt lesz. úgyhogy eladom őket, remélem segít. A kérdés; elég a mentések kimentése, vagy más is kell hogy onnan folytathassam az on, és off profilom, ahol most tartok?
Dante. -
#26284 nem látod a bannerba a nagy TDU-OFF,SPAM TOPIK feliratot? ott a helyed.. -
#26283 Figyeljél okoska: FAQ baz+ FAQ
Ott van nagy piros betükkel. Fejjezzed be az ostoba kérdéseidet.
Gondolom a 06 a 2006-os születésedre utal. Bár az intelligenciád még az alatt van. -
#26282 két kérdésre ugyanaz a válasz:
GOOGLE