107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • HUNMemphis
    Kíánom hogy sikerüljön /=))
  • bronco
    A 3.CP után vágjál le a füvön, úgy nem lehet gond...
  • HUNMemphis
    Jössz most kocsikázni?
  • autoszimulator
    Bocs, hogy tegnap eltüntem, meg nem mentem a talira, de elment a trágya netem, meghalt a routerem, szal minden összejött, mostanra tudtam csak megcsinálni... Ha este lesz valami, addigra megpróbálom az új winre felpakolni a tdu-t meg a kormányt meg ezeket :C
  • HUNMemphis
    Rendben beszélek a főnökkel! Ha reggelig nem is de sokáig jah az jó lessz! És nem kaptam arrol infót hogy HUN lessz-e majd kiderül!
  • Scapolite
    És vegyetek be a club-ba Please
  • AntiHero
    Azért mert sokkal jobb let a netkód. + játék is jobban fut. JA és aki nem játszik onlineba az ezt nem értheti mien fílinges játék ez;)
  • Scapolite
    Igen,csak először nem tudtam pontosabban nem gondoltam arra,hogy a patch-elt verziós mentésemet másoltam vissza.

Memphis:este részemről mehet reggelig :-)
    Lehet 1 versenyt is tervezhetnénk majd be ha többen leszünk.
    De drift+draft mindenképp legyen:)
  • AntiHero
    Oszt mien verseny? Meg HUN?
  • eagle161
    Most nem azért emberek, de nem tudom miért örültök így, oké kijött egy patch meg mindjár kijön a hivatalos, de ennyi várakozás után minimum 50 új autóval kéne hogy bővítsenek..........szerintem.
  • HUNMemphis
    Egyetértek!
    Ma lessz driftelés vagy csavargás vagy a legújabb, gurulás?
    A klubtagoknak este 12:00 VERSENY aki tud jöjjön!
  • princodvd
    Megelőztél, én is ezt akartam írni, mivel nincs neki honnan betöltenie a skyline adatait és szerepel a neve a mentésben ezért a default car-t tölti be...
  • DJ BP
    ha nincs patch, akkor ezt a default cart jeleníti meg, egyértelmű
  • Scapolite
    Ha eszed lenne nem itt hírdetnéd hanem itt:
    Link
    Mi már megvettük!
  • MegaHarcos
    Ez az autó általába akkor jön elő hogyha a gép az adatokból nem tudja kiszúrni mi az és akkor látod ezt.
  • vkhunter
    Hi, ha érdekel valakit egy eredeti játék, akkor privizzen rám!
  • Scapolite
    Jah!Patch-el mentettem el majd reinstall volt(no patch) mentésem backup-olása és megtartotta ilyen állapotban a Skyline-t.Kapott új alakot,nincs hangja a kocsinak sem belsőtere sem adatai de a neve N.Skyline :)lol
  • bucsher
  • Scapolite
    Jah és nálam Patch-el elég sűrün bedöcög viszont anélkül megy szépen(semmi akadás).
  • gabi89
    Patch nélkül és még is van skyline-od ??
  • HUNMemphis
    Nem hinném, havernak megvolt a BF2 warezba jött a patch és nem rakta fel.Aztán megvette 7500Ft-ért a Deluxost és láss csodát felment sőt a Hyghway Tampa is (új pálya) sajnálom.
  • bpeti72
    igen azzal
  • Mokus1
    és van rá valami megoldás?:P
  • HUNMemphis
    Mc 12 vel próbáltad (gondolom igen)
  • bpeti72
  • bpeti72
    üdv. nem bírom megcsinálni azt a ki..szott ku.va maserati trophy t tudna valaki valamilyen megoldást, vagy csalást, nem szeretem a csalásokat de ezt egyszerűen nem bírom megcsinálni. kösz
  • HUNMemphis
    Jah. Bocsi!
  • Mokus1
    Csak eredetire lehet feltenni a patchet?:S
  • Scapolite
    Mi az mi történt?Vagy most fog valami történni?Patch nélkül vannak a képek!!!

• csokiskex
    hát annyira nem vok "új"! már a béta megjelenése előtt és tesztelésekor is írogattam. Csak az bosszant,h néha ha van vmi probléma vagy olyan dolog amit megosztanék másokkal is akkor törlik a HSZ-eket!Nem akarok én bántani senkit, csak érdekes ez a "helyzet"! na peace
  • Neoncsoves
    most nézem: ASrock 775i65pe, INTEL 3,06Ghz HT @ 3,56Ghz,2x 512MB Hynix DDR, MANLI 7600GS 256MB DDR2 [550Mhz/920Mhz], 160GB SATAII Samsung + 40GB MAXTOR, NEC_Optiarc DVD-RW

sokkal jobb gép mint az enyém (csak a vinyom nagyobb)
  • Neoncsoves
    nekem is csak 200ezres gépem van és nincs G25-m és nem néznek le ki kell vívni a fórumozók elismerését... mivel még uj vagy itt a topicban be kell illeszkedni :)
  • Scapolite
    Azért mert ez 1 olyan internetes oldal azon belül fórum-topic amiben vannak SZABÁLYOK!Amiket általában emberek betartanak.
    Ha + ennyire szeretnél aktív tagja lenni a TDU topic-nak vagy egyéb másnak akkor azt tanácsolom,hogy válts profilt és gyere vissza más névvel más stílussal,stressz mentesen
  • AntiHero
    én nem is emlékszem a hozzászólásodra..

Bocsi
  • szabod
    Aki felrakta a patchet nézze meg a Pontiac szalont! 2 Pontiac GTO van benne és választhatunk köztük. (full ugyanaz)
  • csokiskex
    kössz,h törlitek a HSZ-aimat! Egyáltalán nem warez témában volt, hanem a vezetési stílussal és beállításokkal kapcs! És ez sztem nagy gyökérség...
    Nem azért van a fórum,h meglehessen beszélni a problémákat/tapasztalatokat!? És soha nem írtam warez témában! Vagy akinek nincs meg az eredeti, meg nincs 400ezres gépe + G25, az már nem is ember??? Ezt most nem bántásként írom, csak mégis szarul esik,h nem látjátok a lényegét! szerintem mindegy,h eredeti v warez, mert ha normális
    témáról van szó, akkor miért ne lehetne megbeszélni, miért ne szólhatna hozzá bárki!??
  • Scapolite
    Ez az.Így lehet!Nagyon köszi
  • danyr
    akkor nem pazarlom az időtöket
  • AntiHero
    Mán láttuk is
  • danyr
    nem mondtam hogy nagy szám lenne csak belinkeltem hogy lássátok