107666
-
#26574 Nehéz azok a legkönyebbek :D
Nekem már egy küldi sincs szerencsére már csak a 8000km nincs meg ja meg 1-2online szar.Megnyerni 3 custom challenge-t...Mondjuk ez a sok csíter miatt elég nehéz szerintem... -
princodvd #26573 "Gyerekek"... ha holnap nem jön ki a patch, akkor minőségjelzőt csinálok a tulajdonnévből és ezentúl a noob és a láma helyett fogom használni az atarit, mint megbízthatatlan, szemét, aljes, hazug, stb... -
Szabi1991 #26572 az egyik autószállitós feladatot elég nehéz+csinálni :D
-
#26571 ataris srác szerint (a fórumon valami 'guru')
De ne kiabáld el! Ha kijön, és ér is valamit, nem úgy, mint az 1.66a akkor nagybetűvel írom atarit, esküszöm!
Dante. -
#26570 Na mostan akkor hol tatunk ? Hónap lesz tapasz ? -
#26569 Szvsz ehez kormány kell. Gampaddal motorozni pl. olyan szar mint billel. Kormánnyal mindent jobb irányítani. -
#26568 Gamepad-al mennyire türhető az irányítása? Mert billentyűzettel nem lehet mert úgy elég szar, a kormányom meg gagyi, meg lehet el is romlott egy kicsit, mert oldalra húz... -
ATi0021 #26567 Csak a drága üzletekben annyi az ára. A GlobalGame-nél 138990 Ft + ajándék HDMi kábel adnak a géphez. -
#26566 már van 150k ért is -
mansniper #26565 164999Ft :(((
-
#26564 Vagy XBOX360 az is tutti. -
#26563 A GPS szar néha sok fuvarozós vagy maca haza vivős küldinél lelehet vágni az utat sokkal rövidebre. -
#26562 vegyél ps3mat.. az a tuti :D -
mansniper #26561 Áááá, nem mondod, akkor nem lesz ps2, de a game akkor is élvezhetetlen így számomra... -
#26560 naja! Mi több, amíg nincs felfedezve minden út, még ha kerülő is, felfedezett útra küld, általában.
Nemegyszer volt olyan, hogy megyek a kijelölt szakaszon, látom, van egy felfedezetlen szakasz, rámegyek, kéri forduljak meg, aztán kiírja alul, hogy ez az út 5 Km-el rövidebb! Édesanyád, Hogy van?
Én meg ráadásul abszolúte ugrálgatás nélkül jártam be mindent, eltartott egy darabig...
Dante. -
#26559 PS2-őn egy csomó minden nincs benne a játákba, közte van a motor is! -
#26558 Akkor megkérdem én hogy nálunk (Hungarian Fanatix) lesz e verseny mert én mán szeretnék csak sosincs:( versenyezni akaróóókkkk!!! -
mansniper #26557 Off...
Kérdés.
Akinek ps2-je van, annak fut rendessen, semmi akadozás?
Erősssen gondolkozok, hogy nem a gépem fejlesztem tovább, hanem veszek egy ps2-őt.
Mik a tapasztalatok, kormánnyal jol müködik a játék, vagy ott is akadozik?
És, van több fajta ps2, vagy csak egy? Sose volt még...
Kösszönöm... -
Scapolite #26556 Senki mást nem dob ki a patch-elt game hibaüzenettel?Engem kb úgy félóránként
Hát kiváncsi vagyok a holnapi megjelenésü javításra.Nagyon remélem,hogy nem lesz ugyanez.Azaz ne legyenek vele ezek a problémák amik most vannak mert így ez nekem nem jó vele jelenleg. -
mansniper #26555 Hát, nem hiszem, mert van mikor a forgalommal szemben irányít...:( -
#26554 akkor idő alapján határozza meg? melyik lenne a legrövidebb a sebességhatárok betartása mellett? -
#26553 na igen.. erre gondoltam.. -
Szabi1991 #26552 nah jah, általában a főbb utakon visz,szal lehet hogy van egy nyíl egyenes tök üres 2x1 sávos út, de ő inkább a túlzsúfolt, kanyargós, 2x3 sávos útra küld fel :DD -
#26551 nem igaz :D nem mindig a legrövidebbet.. -
Szabi1991 #26550 csak az egyik fajta crackel :P -
#26549 A warezban 10x-es az ára a legtöbb kocsinak. -
#26548 warez verzioja van, ezért drága neki -
mansniper #26547 Helló!
Lehet 1000000dolcsit is nyerni a 200-as versenyel, én már kb. 10x megcsináltam motorral, és ott a milla a zsebben...hihi.
Főleg, ha szeretsz motorozni...
De mellik merci kerül 2,5 millába? -
#26546 Ráraktam, én is a 3-ast, így az igazi! Időnként én is csak pislogok, hogy ez most mi a fszt csinál? De egyre ritkábban. A Viper egyenesben nagyon ott van, de ha jön a kanyar... Az még nemmegy, mind1! Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni!
Dante. -
#26538 én rátoltam 3as tuningot, onnantol elvesztettem az autó érzését is
Dodge Viper ugyanez, mondjuk azt utálom is ebben a gameban... NFS 1ben viszont az volt a király -
princodvd #26537 úgy tudnál pénz szerezni, ha a régebbi versenyeket, amiket teljesítettél, újra megcsinálnád... -
MegaHarcos #26536 Lehet billen is kuplungozni,Caterham szerintem irányíthatatlan. -
#26533 Naná!
Nekem sajna nincs kuplungom, de ha felemelem a gázról a lábam, váltás közben akkor mintha jobban gyorsulna... Persze, lehet rosszul érzem, mert nem túl logikus...
Más, kipróbáltam a Caterham-ot, Hc, no Driving aid, kéziváltó, iszonyat feeling! Sztem ebben "érezni" legjobban a sebességet, és kanyarban, gázfröccs, (kanyar elött 50-100m-el felváltani) úgy kitolja a seggét, hogy iszonyat! Általában kipördülök tőle, ha meg nem akkor tuti ott egy forgalom autó, de időnként azért összejön egy kis driftszerüség, egyszerüen iszonyat jó ez a játék! Ha a peccs segít a hibákon, akkor ez NAGYON sokáig fent lessz a gépemen...
Tényleg, az 1.66a felrakása után másnak is eltünt az 5.1? Most ha hátranézek, csak az effektek szólnak, motorhang egy szál se(((
Dante. -
Dtomka #26532 Sziasztok!
42% át teljesitettem a pályának,és 2 küldetés van már csak az 1ik a 200km verseny a másik 1 extra mercedes 65 ls amg.Sok autot béreltem és igy elfogyott a pénzem:(!a versenyhez a kategoriás auto kell,de no money:S,az extrához is pénz kell mert az a merci is 2,5 millioba kerül.ebböl adodik a kérdésem hogyan tudok sok pénzre szert tenni?(1-2 auto n n drága igy esélyem sem lesz megvenni öket:S)
sziasztok
-
MegaHarcos #26531 Mindenkinek van esélye de vagyunk pára a klubban akik kuplungoznak és az nagy előny.Amúgy a lényeg hogy jól szórakozzunk mert csak játék! -
#26530 Legyen önbizalmad :DDD
Én megnéztem vmi versenyt, játék megjelenése után kb 1 hónappal 5ik voltam a ranglistában, abbahagytam, most má elég impossible idők vannak ott :D Igy a ráknak sincs kedve versenyezni...
Jut eszembe, tegnap megyegetek szépen, eccercsak jön egy csávó, és minden forgalombeli autó megmekkent, eltünt, ugrált, repkedett... Szóval a srác valszeg forgalom nélkül ment, tehát még ez sincs kivédve -.- -
#26529 Hi!
Sztem, én olyan 2-3 tól fent leszek, de ma jó volna egy kicsit versenyezni is!
Ja igen, aki tud, az Hardcore jöjjön!
MegaHarcos!
Tartok én is ettől, de a reményhal+utoljára...
Dante. -
MegaHarcos #26528 Hánykor lesz? Dante ne is reménykedj -
DJ BP #26527 mikor? :) -