Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
ha nincs neted, az offline rész sem mûködik a bétában!!! a teljes játékban majd lehet. (de mérget erre sem vennék)
Eisenhower
jó de elõbb utobb biztos lesznek pc-n is hasonlo dolgok,jöhetne már az az open beta ;-)

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

jakewyler
ruf,de ez nem pc-n hanem xbox360-on😊

Eisenhower
drop
nem tudjátok mitöl van az mikor telepitem a játékot mikor végez megkérdi kirakja e az icont igen nyomok és leszedi a játékot teljesen

bulba
Nem aktiválni akkor is kell csak fel fog ajálnali telefonos lehetõséget is

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

de elég lenne már ebbõl a témából, unjuk már

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

az elsõ indításnál attól még kéri a serialt, és ellenõrizni próbálja,

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

szoval ha kihuzom a netkabelt akkor menne a jatek ?😄

hykao, ha nincs neted, az offline rész ugyanúgy mûködik, nem csatlakozik, de beenged, csak nincs online, attól még játszhatsz. Szóval az nem ellenõriz semmit, csak csatlakozik

Sland
Ma elutazok, hétfõn jövök haza, úgyhogy valakinek el kell látni itt a teendõket...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

I.C.ram
Teljesen elkurvult ez a topik 😞 Mi lesz itt, ha kijön a végleges....
Sleepy Bone
felõlem lehet ez is

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Sleepy Bone
hát az ide a házam elé kéne 😄

V43 1105
Mondjuk teljesen igaz,de ne ugyan az legyen az oldalon,mint a fórumban😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

autoszimulator
Mostanin is ott egy hipermodern járgány, egy motor, egy felirat 😉

.: mobilize.hu :.

V43 1105
Esetleg egy motor,vagy pálmafa?😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Sleepy Bone
Hi
kéne egy bannert összedobni sztem egy enzo vagy vmi más hipermodern autó és egy veterán szépség két oldalon és középen vmi felirat

Teflon Mike
oké csak utólag jutnak az eszembe a dolgok :S máshol is ez a baj velem a munka helyemen is 😊

Sland
Teflon te mekkora egy gyökér vagy...
18-25 között... pffff <#taps><#taps><#taps>

Jó lenne ha ha össze tudnál tömöríteni egy gondolatot !!! 1 !!! hozzászólásban, nem pedig 8-ba. Ez nem chat. Ha nem fogod fel akkor szólok Borgnak<#eplus2>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

autoszimulator
Jááj most mentem a Millionare 200 km-es versenyt ^^ Hu a végére de kiidegelt :@ 4x tartoztattak le, mind a 4x 3as volt az üldözöttségi szint és rendõrkordonok vártak a 8sávos autopályán is ^^ Meg minden kedves AI ugy döntött h elém sorol be és elõttem kanyarodik keresztbe 😊

Bucser
volt bent keress vissza.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Truck Driver001
Hmmm.Adja az ég hogy fusson a gépemen!😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Teflon Mike
köszi 😊

Bucser
Nem fejeznéd be a hülyébbnél hülyébb kérdéseket? Kurvára irritáló, hogy 3HSZ-bõl 2 tele van a Te hülyeségeiddel.. Használd az agyad kérlek.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

V43 1105
Valaki mutatna egy képet,Ducati 999-rõl,arról hogy milyen bukósisakok vannak?(Köszi!)

jakewyler
15-20 nap és itt az open beta😊

Teflon Mike
Jah én is megvárom az open bétát csak kéne pontos dátum hogy mikortól lessz le szedhetõ mert miután le lehet tölteni mondju kiskedden 5 órától szerintem 24 órán belül már nem lessz több letöltési lehetõség :S

Akkor asszem törlöm a topikot a kedvencek közül, és várom én is az open bétát. <#rinya> Kétszer tuti nem fogok fizetni érte. <#shakehead>

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

Teflon Mike
tudom de ez diszkriminálás :S (mondjuk van netem de akinek nincs???)

hykao
NINCS NETED = NEM JÁTSZOL A BÉTÁVAL
(különben sem csak az önfeledt játékról kéne, hogy szóljon a dolog...😛)
hykao
Ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy ellõtted egyszer az aktiváló kódot a régi gépeden, aztán másodjára a kölcsöngépen, és most pedig harmadjára akarnád az új alaplapos régi gépeden, és ezért nem megy a dolog! (hozzáteszem nekem pl. kétszer sem sikerült, csak egyszer - szal csak egy gépen...)
jakewyler
igaz<#wink>

Teflon Mike
mindeggy és ha nincs netem akkor mi van? akkor hogy ellenörzi?

hykao
Hagyjátok már ezt az .exés baromságot!!! Minden egyes alkalommal még a fõmenü elõtt ellenõrzi a gépet online a játék védelmi rendszere!!! ...és nem az .exe fájlt természetesen. Kár próbálkozni, meg fosni a hozzászólásokat feleslegesen...
Teflon Mike
JÓLVANNA 😊

autoszimulator
Probáld már meg egy hozzászolásba irni, ne 10et egymás után :\

hykao
Mi az, hogy összegezve bazz? Ne fárassz le már... Egyik kanyargós utakra - versenyekre alkalmasabb (Enzo), a másik pedig a hosszabb egyenesebb szakaszokra (Saleen). Ha ezt nem tudod megérteni, akkor sajnálom...
Vagy mit szeretnél? Számítsak neked egy átlagot a hosszú egyeneses és a kanyargósabb versenyekbõl? 😛PP
Teflon Mike
bocs valamiért 2x kütte :S

Teflon Mike
elöbb írtam le! hogy én nem tom

Teflon Mike
elöbb írtam le! hogy én nem tom

A gamet nem kell feltenni, mert az letoltheto csak jatszani nem lehet vele kod nelkul.
Teflon Mike
vagyis adnék 5 dollárt csak nincs dombor nyomott karim 😊

Teflon Mike
egyébként a FAQ aszondja hogy ingyen le lehet szedni a gamét de én nem tom nekem csak 5 dollárárét akarja csak ide adni de én nem akarok adni 5 dolárt nekem jó lenne kód nélkül is 😊

Teflon Mike
én ki próbálnám ha valaki felrakná valahova a gamét az exéjével 😊

Teflon Mike
ja csak nekem nincs meg a game csak havernak!!! :S

ha átküldõd az exe-d akkor kiprobálom 😊
vagy inkább töltsd fel valahova 😄

jakewyler
kikell próbálni😊

Teflon Mike
#4956 és akkor ez kamu?

jakewyler
sztem nem jó így,mert akkor elterjedt volna már neten...