107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • gabi89
    Nehéz azok a legkönyebbek :D
    Nekem már egy küldi sincs szerencsére már csak a 8000km nincs meg ja meg 1-2online szar.Megnyerni 3 custom challenge-t...Mondjuk ez a sok csíter miatt elég nehéz szerintem...
  • princodvd
    "Gyerekek"... ha holnap nem jön ki a patch, akkor minőségjelzőt csinálok a tulajdonnévből és ezentúl a noob és a láma helyett fogom használni az atarit, mint megbízthatatlan, szemét, aljes, hazug, stb...
  • Szabi1991
    az egyik autószállitós feladatot elég nehéz+csinálni :D

• Dante73
    ataris srác szerint (a fórumon valami 'guru')
    De ne kiabáld el! Ha kijön, és ér is valamit, nem úgy, mint az 1.66a akkor nagybetűvel írom atarit, esküszöm!

Dante.
  • pointer4
    Na mostan akkor hol tatunk ? Hónap lesz tapasz ?
  • Synit HUN
    Szvsz ehez kormány kell. Gampaddal motorozni pl. olyan szar mint billel. Kormánnyal mindent jobb irányítani.
  • Alwares
    Gamepad-al mennyire türhető az irányítása? Mert billentyűzettel nem lehet mert úgy elég szar, a kormányom meg gagyi, meg lehet el is romlott egy kicsit, mert oldalra húz...
  • ATi0021
    Csak a drága üzletekben annyi az ára. A GlobalGame-nél 138990 Ft + ajándék HDMi kábel adnak a géphez.
  • Yoda001
    már van 150k ért is
  • mansniper
    164999Ft :(((
  • AntiHero
    Vagy XBOX360 az is tutti.
  • AntiHero
    A GPS szar néha sok fuvarozós vagy maca haza vivős küldinél lelehet vágni az utat sokkal rövidebre.
  • Yoda001
    vegyél ps3mat.. az a tuti :D
  • mansniper
    Áááá, nem mondod, akkor nem lesz ps2, de a game akkor is élvezhetetlen így számomra...
  • Dante73
    naja! Mi több, amíg nincs felfedezve minden út, még ha kerülő is, felfedezett útra küld, általában.
    Nemegyszer volt olyan, hogy megyek a kijelölt szakaszon, látom, van egy felfedezetlen szakasz, rámegyek, kéri forduljak meg, aztán kiírja alul, hogy ez az út 5 Km-el rövidebb! Édesanyád, Hogy van?
    Én meg ráadásul abszolúte ugrálgatás nélkül jártam be mindent, eltartott egy darabig...

Dante.
  • AntiHero
    PS2-őn egy csomó minden nincs benne a játákba, közte van a motor is!
  • AntiHero
    Akkor megkérdem én hogy nálunk (Hungarian Fanatix) lesz e verseny mert én mán szeretnék csak sosincs:( versenyezni akaróóókkkk!!!
  • mansniper
    Off...
    Kérdés.
    Akinek ps2-je van, annak fut rendessen, semmi akadozás?
    Erősssen gondolkozok, hogy nem a gépem fejlesztem tovább, hanem veszek egy ps2-őt.
    Mik a tapasztalatok, kormánnyal jol müködik a játék, vagy ott is akadozik?
    És, van több fajta ps2, vagy csak egy? Sose volt még...
    Kösszönöm...
  • Scapolite
    Senki mást nem dob ki a patch-elt game hibaüzenettel?Engem kb úgy félóránként
    Hát kiváncsi vagyok a holnapi megjelenésü javításra.Nagyon remélem,hogy nem lesz ugyanez.Azaz ne legyenek vele ezek a problémák amik most vannak mert így ez nekem nem jó vele jelenleg.
  • mansniper
    Hát, nem hiszem, mert van mikor a forgalommal szemben irányít...:(
  • autoszimulator
    akkor idő alapján határozza meg? melyik lenne a legrövidebb a sebességhatárok betartása mellett?
  • Yoda001
    na igen.. erre gondoltam..
  • Szabi1991
    nah jah, általában a főbb utakon visz,szal lehet hogy van egy nyíl egyenes tök üres 2x1 sávos út, de ő inkább a túlzsúfolt, kanyargós, 2x3 sávos útra küld fel :DD
  • Yoda001
    nem igaz :D nem mindig a legrövidebbet..
  • Szabi1991
    csak az egyik fajta crackel :P
  • Synit HUN
    A warezban 10x-es az ára a legtöbb kocsinak.
  • bertino
    warez verzioja van, ezért drága neki
  • mansniper
    Helló!
    Lehet 1000000dolcsit is nyerni a 200-as versenyel, én már kb. 10x megcsináltam motorral, és ott a milla a zsebben...hihi.
    Főleg, ha szeretsz motorozni...
    De mellik merci kerül 2,5 millába?
  • Dante73
    Ráraktam, én is a 3-ast, így az igazi! Időnként én is csak pislogok, hogy ez most mi a fszt csinál? De egyre ritkábban. A Viper egyenesben nagyon ott van, de ha jön a kanyar... Az még nemmegy, mind1! Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni!

Dante.
  • bertino
    én rátoltam 3as tuningot, onnantol elvesztettem az autó érzését is
    Dodge Viper ugyanez, mondjuk azt utálom is ebben a gameban... NFS 1ben viszont az volt a király
  • princodvd
    úgy tudnál pénz szerezni, ha a régebbi versenyeket, amiket teljesítettél, újra megcsinálnád...
  • MegaHarcos
    Lehet billen is kuplungozni,Caterham szerintem irányíthatatlan.
  • Dante73
    Naná!
    Nekem sajna nincs kuplungom, de ha felemelem a gázról a lábam, váltás közben akkor mintha jobban gyorsulna... Persze, lehet rosszul érzem, mert nem túl logikus...
    Más, kipróbáltam a Caterham-ot, Hc, no Driving aid, kéziváltó, iszonyat feeling! Sztem ebben "érezni" legjobban a sebességet, és kanyarban, gázfröccs, (kanyar elött 50-100m-el felváltani) úgy kitolja a seggét, hogy iszonyat! Általában kipördülök tőle, ha meg nem akkor tuti ott egy forgalom autó, de időnként azért összejön egy kis driftszerüség, egyszerüen iszonyat jó ez a játék! Ha a peccs segít a hibákon, akkor ez NAGYON sokáig fent lessz a gépemen...
    Tényleg, az 1.66a felrakása után másnak is eltünt az 5.1? Most ha hátranézek, csak az effektek szólnak, motorhang egy szál se(((

Dante.
  • Dtomka
    Sziasztok!
    42% át teljesitettem a pályának,és 2 küldetés van már csak az 1ik a 200km verseny a másik 1 extra mercedes 65 ls amg.Sok autot béreltem és igy elfogyott a pénzem:(!a versenyhez a kategoriás auto kell,de no money:S,az extrához is pénz kell mert az a merci is 2,5 millioba kerül.ebböl adodik a kérdésem hogyan tudok sok pénzre szert tenni?(1-2 auto n n drága igy esélyem sem lesz megvenni öket:S)
    sziasztok
  • MegaHarcos
    Mindenkinek van esélye de vagyunk pára a klubban akik kuplungoznak és az nagy előny.Amúgy a lényeg hogy jól szórakozzunk mert csak játék!
  • autoszimulator
    Legyen önbizalmad :DDD

Én megnéztem vmi versenyt, játék megjelenése után kb 1 hónappal 5ik voltam a ranglistában, abbahagytam, most má elég impossible idők vannak ott :D Igy a ráknak sincs kedve versenyezni...
    Jut eszembe, tegnap megyegetek szépen, eccercsak jön egy csávó, és minden forgalombeli autó megmekkent, eltünt, ugrált, repkedett... Szóval a srác valszeg forgalom nélkül ment, tehát még ez sincs kivédve -.-
  • Dante73
    Hi!
    Sztem, én olyan 2-3 tól fent leszek, de ma jó volna egy kicsit versenyezni is!
    Ja igen, aki tud, az Hardcore jöjjön!
    MegaHarcos!
    Tartok én is ettől, de a reményhal+utoljára...

Dante.
  • MegaHarcos
    Hánykor lesz? Dante ne is reménykedj
  • DJ BP
    mikor? :)
  • zsakosfrodo2