107666
-
#99695 ugyanez, költözés után először felrakom a kormányt, játszani akarok, erre.. :) marad addig az lfs... -
#99694 ez most komoly? másfél év után felrakom, ma végre összeszerelném a kormányt és nekiállnék csapatni, erre szerver off? hátazistenf***át XD -
#99693 ja már megtaláltam bocsi a két hszt.... de ott tényleg nemvolt ilyen fájl. és a fagyás még mindig van.... valaki segítsen légyszi :( az a durva hogy reinstall sem segített:( segítsetek légyszives:(
-
#99692 sziasztok!
olyan problémám van hogy minden megy a játék meg minden de kb 5 perc játék után egyszerűen lefagy. szerintem a radial.cdb-t kéne törölni de ha leszedem a programot az mindig 0kb-ot jelez... ezért szeretném kérdezni hogy win7nél ez a fájl hol található. tudtommal ott van ahol a CDkey.txt is meg ezek is vannak. ja és ha esetleg nem ez lenne a probléma hanem valami más és esetleg valaki tudja és megosztaná velem azt nagyon nagyon megköszönném.légyszi segítsetek mert így nemtudok rendesen játszani. ja amugy természetesen eredeti játékom van:D
Előre is köszi! -
fangamer #99691 Igen olvastam.. sajnos... tegnap játszottam online először. :D
-
#99690 Hey Test Drive Unlimited fans!
We have a server move coming up and wanted you to know that online play will be unavailable while we get all of your cars and tracks relocated. This should take a few days, and we will post here as we have any additional information.
We are expecting the servers to be unavailable starting Monday, December 13 at 1 p.m. GMT, at which time we will begin the migration. The estimated date of completion is Friday, December 17.
Thank you for your patience and understanding, as well as your continued support for Test Drive Unlimited.
Tehát ezen a héten péntekig nincs TDU1 szerver, ha valakinek gondja lenne vele esetleg -
PetiM44 #99689 Értem.
És milyen játékmódok vannak multiban? -
Stockbauer33 #99688 Köszi HG és Tom202 .Király volt a mai terelés.Tom jövő 7végén gyere szombat-vasárnap.Zsuzsika(Koalika) téged is szivesen látnálak .Régen gurultunk 1üt -
#99687 najo kösz a helpet megoldottam :D márcsak a kormányomat kell beizzitanom. -
#99686 hali! lenne egy kérdésem. nagyon régen játszottam a gammával, megvan a dobozos verzió, illetve a megapack is. megapacknak csak a serial-ja van már meg. kérdésem, hogy ha felteszem frissen a játékot, mit kell még hozzá felrakni hogy menjen faszán az aktuális verzión, illetve a megapack-ot hogyan tudom letölteni, illetve aktiválni?
a faq nem megy, néztem.
előre is kösz a helpet. -
#99685 Még nem néztem de később majd lehet megpróbálom én is!
És még egy kép a mai napról
-
Gyuracell #99684 Na felraktam az iLLusion féle Winter modot és nem indul a game. Valaki vett még észer rajtam kívül ilyen hibát? -
fangamer #99683 Na de jó..
Felraktam megapackot rá, és "failed to connect..." -
fangamer #99682 Azt hiszem téged láttalak is a végénél pont marcihusi :D -
#99681 Azért jót dumáltunk!
Majd legközelebb ha lesz ilyen, pár nappal előtte kiírjuk, és akkor biztos lesznek mások is.
Ma is gurultam kicsit!
-
#99680 jah és rájöttem hogy ujrakell rakni mégis a tdu-t mert ismeretlen okok miatt a menü betöltésekor kifagy.. -
#99679 hát nemtom. én amúgy inkább Los Angeles - Miamiba tolnám legszivesebben.. vagy németországba.. de itt a határtalan autópályák miatt. :D nameg persze,ezek a legszebbek.. fellehetne menni hegyekbe.. tavak mellett krúzolni.. meg minden. :) autópálya.. mellette pihenő.. vagy fogadó.. én nekem ezek bejönnek.. -
#99678 A felhasználónevet nem fogadja el. próbálkozni kell!
Pl. 'Név'[hun]. Titkos legyen a név, ne ilyen egyszerű! -
fangamer #99677 Az lenne a problémám, hogy amikor online játszanék, akkor azt írja: "This nickname is already in use with another password." E-mail & jelszót jól adtam meg. Mitől lenne jó?
- Eredeti játék
- 1.66a patch fent van
- megapackkal és nélküle is ezt csinálja. -
carloelsa #99676 Én legalábbis nem percenként nézek főleg egy olyan topicot, amin napi néhány Hsz van, egy nap egyszer, kétszer, így ha egy órával előtte van meghirdetve egy cruise, nehéz számítani rám... :) humi-ari topicot is 2 óránként megpillantom, pedig itt ülök a gépnél... :D -
Gyuracell #99675 Tegnap Marcival 19:30-ig arról beszélgettünk hogy melyik sziget lenne jó a TDU3-nak azután meguntuk és befejeztük azt a hatalmas krúzt ami alatt kb. 500 métert tettünk meg. -
#99674 bár már tuti hogy kevesen vagyunk.. :S -
#99673 basszus.. agy kihagy.. sry.. szerintem nemsokára tudok csatlakozni ha minden igaz.. én ott leszek azthiszem 20perc múlva. -
Stockbauer33 #99672 Eredeti a játékod?
#99669 Segicsé inkább.Nem?
Fecokám ha jövő7en felrakod te is akkor egy Old Boy krúz mehetne.Akár az Opelos havassal,meg egy kis Maciukkal :D.A cimbiket is várom 18-19-én -
#99671 sajnos ezense leszek ott:@
-
Gyuracell #99670 -
shumika #99669 Töröld le és felejtsd el ezt a progit. Hidd el segit! -
#99667 mondhatod :) -
#99666 ok :DDDD -
#99665 Én is mereked pataky lacit:D
csak Kiskunlacházán
#99664 jajj..már ittis ittvagy?.. -
shumika #99663 xD ezt nem értem -
#99662 Csak Kiskunlacházán:D -
shumika #99661 Usamen alacskán ismered pataky lacit? -
#99660 na akkor már törlöm is a tdu-t hogy ha vasárnap tölthetem akkor egy tiszta tdu-ra telepítsem... mert annyira fossá moddoltam hogy 3perc játszás után befagy az egész a gecibe:D de nemértem mert már egyszer ujraraktam és tiszta moddolatlan játéknál is lefagyott:D esezleg ha valaki tud segíteni akkor tanácsot elfogadok :$ :)
Köszi előre is -
#99659 nekem nemkell próbálni :D de oké,holnap énis ujrarakom és tőlem szombat este 19:00kor lehetne tali vhol.. mondjuk déli világitótoronynál.. oda kevesen járnak.. :) -
Gyuracell #99658 Csak azt nem értem mért rakja ki a linket ha még nem elérhető!
Ezt enyhén benéztem -
Gyuracell #99657 Friss! Kijött az új iLLusion féle tél mod!
Itt elérhető. -
#99656 Srác,én holnap meg probálom fel tenni a tdu-t,és én mennék!
de! suzukival mennék,egy alap alfaromeo helyénvan..nem valami gyors:D..szval tessék bevárni^^ -
Gyuracell #99655 Örülök, hogy ennyi jelentkező van.
Aki szeretne jönni az írjon egy PM-et hogy neki mikor lenne jó! Amúgy valami lazulósabb krúzra gondoltam mondjuk C-D kategória azt mindenki kényelmesen elvezeti. Ha lesz valami időpont akkor feldobom a részleteket. -
#99654 Énis mennék,de nekemis ujra kell raknom:@@@
és a telepítés felénél kifagy:( nameg,félek h lekésném..én nem vagyok ismerős a térképen:)