Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
motort csak akkor kapsz ha bejártad az összes kereskedést
meg nem tudom hogy az 1.45 verzióban lehet h nem volt
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
És mért van az hogy nincs benne motor?Ennyire butított?
küldetéseket meg tudomásom szerint nem tudsz,mert x360-on játszottam és ott nem volt ilyenre lehetõség
Mielõtt kérdezek elõre leírom hogy ez nem a pc-s hanem a ps2-es verzió és azért írom ide mert itt van élet és hátha valaki tud válaszolni rá ( ezért kérlek titeket hogy ne is szóljatok le).Az lenne a kérdésem hogy offline módban autót el tudok-e adni és hogy tudok-e olyat csinálni mint a pc-sben hogy "un. küldetéseket" csináljak ,mert így csak versenybõl nehezen jön pénz.Aki veszi a fáradságot és elolvassa annak elõre is köszönöm ( fõleg ha tud is válaszolni rá).
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
#97678 Ha gondolod nagyon szivesen csinálokneked egy klubbot és átadomneked a vezetõi poziciót de hidd el semmire se jó.A Sean Feco haveromnak van klubja lépjbe oda.
Majd a 2be már müködöképes lessz
1
2
4
5
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
#97687 Gondoltuk hogy vmi gondlehet.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
ha igen akkor a északon a kilátónál megtalálsz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de ha feljössz a szerverre akkor elviszlek oda
sg.hu a neve akik itt fórumoznak azoknak lett létrehozva
ÁÁÁ Biztos csak a szerver keverget össze valamit.