107666
-
#99653 Én tudnék jönni krúzolni.. de akkor ujrakéne raknom a tdut.. mert valami befuccsolt benne 1hét off után.. , meg akkor azért legyünk páran.. ,megbeszélt időben,megbeszélt helyen :D -
#99652 Én max csak, péntek-szombaton tudok fent lenni a TDU-ban. -
#99651 Azért a nekem a commrade hétvégéken mindig jelez 17-18 ismerőst a játékban, bár az tény hogy a játékosok többsége aki mostanában fent van az Orosz versenyző! -
Gyuracell #99650 Szia!
Hát már sajnos elég fogyóban vagyunk akik még játszanak, vannak online versenyek amiket szinte nem használ senki. Ha összejön egy jó kis társaság akkor gurulunk egy jót. -
PetiM44 #99649 Üdv!
Ennek a játéknak milyen a multiplayere? Ha egy pár szóban elmondanátok, megköszönném. -
Gyuracell #99648 Szépek lettek!
Valamikor kellene szervezett gurulást tartani! -
#99647 Naná! -
danyr #99646 multiban van forgalom? :O -
#99645 Hogy lássátok még mindig van élet a szigeten, egy-két mostanában készült fotó!
-
#99644 Én is köszönöm, tényleg kellemes kocsikázás volt! -
Gyuracell #99643 Sziasztok!
Köszi a krúzt srácok igaz nem voltunk sokan a macska is bezavart, de attól még jó volt.
A végéröl egy kép. -
Gyuracell #99642 Szia!
Nem biztos hogy jó de legalább van az autó itt
hang itt elérhető! -
RYO21 #99641 Tud valaki egy jó RX-8 modot? Persze hangal együtt. -
#99640 Ezt a modot csak ajánlani tudom mindenkinek! Nagyon jó! -
#99639 Én tegnap is gurultam néhány magyarral! -
Entex #99638 Senki nem játszik már? :( -
#99637 Azért 100,000 hsz-t megélhetett volna a topic... -
USAMEN POWER #99636 Peace 32, 34 del. -
PetiM44 #99635 Köszönöm, megtaláltam, még árusítják...
Már csak meg kell néznem, hogy futna-e a gépemen... -
PetiM44 #99633 Üdv!
Még meg lehet venni valahol eredetiben a játékot? Eléggé megtetszett, de sehol sem találom... Mondjuk lehet, hogy a 2. rész megjelenése miatt már nem árusítják, de gondoltam megkérdezem. -
MoFi #99631 Köszi szépen a segitséget -.-" -
USAMEN POWER #99630 1. Erre igazából nincs értelmes magyarázat, a legjobb ha te tapasztalod ki a verdákat.
2. Egyelőre sztem játszál az alap game -el, és rájössz hogy igazából nem nagyon van szükséged a modolásra. Persze autókat tehetsz be, sokaknak szűkös az autó felhozatal és ilyen téren módolgatnak. :) Meg háth így karácsony alkalmával érdemes a crazy winter módot feltenni. :) -
htiarw #99629 Hi all! Pár hete végre nekem is sikerült megszereznem a játékot eredetiben.:) Így kapcsolatban lenne 2 kérdésem-kérésem.
1. Valaki le tudná írni, hogy single playerben melyik kategóriában melyik autóval érdemes versenyezni?
2. Milyen modokat érdemes felrakni? Gondolok itt magyar gps, látótávolság növelése stb...ha lehet linkekkel együtt, mivel sok link már nem él, amit a fórumra ide felraktak régebben.
A segítségetek előre is köszönöm.
Üdv. -
bazso29 #99628 Itt megtalálod az egészet. (A mod nem foglal plusz helyet a vinyón, ha mégis akkor valamit elbszol. Fontos, hogy készíts mentést az eredeti fájlokról, ebben az esetben tényleg kell +6 giga hely.)
Egyébként Illusion kolléga készít egy egész ígéretes kiegészítőt hozzá ami heteken belül tölthető lesz. -
#99627 Honnan lehet ezt a modot leszedni és a további kellékeit? -
MoFi #99626 Ismét helló! A 99625-ös hsz-t töröljétek légyszi. Időközben leszedtem az autosetup verziót. Fel is tettem, bejön a progi ahol kéri a TDU mappát de mikor betallózom akkor valami nem tetszik neki. 2x átfilóztam a readme file-t de valahogy számomra nem érthető hogy mit kell csinálni és már megpróbáltam egy csomó féle próbálkozást.Valaki segitsen plz. -
RYO21 #99624 Elindult az extracter és kilépet X%-nál? Ha igen akkor az a baj, hogy kevés a hely a C:\ meghajtón, vagyis a windows particióján. Kb 6-7 giga üres hely kell. -
USAMEN POWER #99623 Nem, mások azt Pontiacnak látják. A fizikával meg azért lennél gondban, ugyanis ha a Pontiacot kicseréled Toyotára, a Toyotának a fizikája a Pontiacé marad. Ezt a TDUPE -vel meglehetne oldani ha tudsz néhány konkrétumot, de szerencsére olyan fél éve kidob a szerver a komolyabb teljesítmény átalakításokért. Irányítást talán lehet még állítani. -
#99622 természetesen nem látják annak,mivel nekik a gyári textura van berakva :) -
magzimilian #99621 de ha pl az alap pontiacot ami van a játékban kicserélem toyotára, akkor azt online is toyotának látják? mit jelent hogy a fizikával gondban lennék? -
#99620 hello!
leszedtem. azzal a 7-zip cuccal kicsomagoltam elinditottam a TDCRAZYWINTERAUTOSETUP15beta.exe-t elkezdte hogy extracting szépen lassan megcsinálta a gépemről levett 5 giga helyet de semmi nyomát nemlátom annak hoghy bármit is feltelepített volna:( valamit rosszul csináltam?
Segítsetek légyszi
Előre is köszi -
USAMEN POWER #99619 Max a skint, és a hangot tudod kicserélni. (A fizikával már gondban lennél.) A megapack meg nem cserélget, hanem 45 új autót ad a játékhoz. -
#99618 Nem pénz kidobás. -
magzimilian #99617 megapack megvétele nem pénzkidobás? djey's magic map-al úgy is ki lehet cserélni a kocsikat... vagy ez nem ilyen egyszerű? -
czegenyi24 #99616 Hello.Valaki mondja el hogy kell feltenni a Crazy winter modot???Ha lehetne akkor lépésernként.Előre is köszi -
#99615 Köszi :) -
RYO21 #99614 MOD + kb kell 6 giga hely a windows meghajtón -
#99613 Uh ez nagyon adja. Ami kell ehez a modhoz azokat linkeld már be lécci :) -
RYO21 #99612 Működik thx! -
MoFi #99611 Sziasztok! TDUPE hez szeretnék segitséget kérni. Az Aesthetics values fül alatt található pl Overhang, Track, WheelBase sorokkal mit tudok állitani? ez az egyik kérdés, a másik pedig hogy a kerékméretet tudom valahogyan állitani? És egy utolsó kérdés. Egy működő linket tudna nekem mutatni a havas modhoz? előre is nagyonszépen köszönöm a segitséget. További szépestét aki még hajkurássza a vasat. ;)