Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Tiétekben is a kódot egy 2x3 cm-s papíron írja a doboz belsõ falán?
Belseje is ilyen szépen kidolgozott? <#wow1>#wow1>
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Egy kis segítséget szeretnék kérni,a játékhoz g25-öt akarok beállítani,az irányítást már jól sikerült belõni de ez ffb valahogy nekem fura,majdnem levettem már min-re az erõt és még mindig nagyon nagy,meg a másik hogy melyik a a jó ha ki van pipálva a fordított ffb vagy ha nincs?
Elõre is kösz.
<#bee1>#bee1><#bee1>#bee1>
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
ahh, már megint OFF-olunk.
Nehogy lelõjék a szervereket, akkor mi lesz az aktívakkal?
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
mimindent tudnék csinálni annyi pénzzel😄
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Milyen megoldás van erre?
Nekem csak egy 3.x gb-s miniimg van.
Esetleg más?
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Amugy van egy A kategóriás Traffipaxos verseny a sziget alsó felén ami 40 ezret perkál egy szûk 2 perc alatt és könnyû is. Ezt ajánlom!!!😉
sean megtaláltam a weboldalt ahol a saleen S7-esemet vettem😄
ha nem vagyok hülye és ezt télleg amerikai dollár akkor ezt a bordó gyöngyszemet 112 millióért már hozzádvágják😄 nemis drága igazából is veszek egyet<#idiota>#idiota>!itt a link😄
TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D
Melyik a legtöbb pénzt hozó futam, amivel fel lehet tornászni a kasszát?
Esetleg olyan, amit többször meglehet csinálni?
Van Monitorom...mostmár en is jövök gurulni.
Olyankor csak chateltek v TS esetleg?
Travelos: 1.66A Patch, Megapack, a magyarítás meg szerintem mehet utána.
A Radialeng pedig egy TDU tisztító program, tulajdonképpen a TDU létre szokott hozni ideiglenes fileokat, és egy bizonyos méret után már fagy tõle a játék. Ezt a játék automatikusan nem törli, de te ezzel a programmal megteheted. Általában fagyás után érdemes törölni, de hetente egyszer érdemes. Én minden gamelés után használom.

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
megapack+ 1.66A patch + a két magyarítás sorrend jó lesz?
mi az a Radialeng ott fent a bannerben?
köszi!