Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Ja emlékszem nekem autóknál simán ment az is, hogy beforgattam az egyik irányba a kormányt csontig (billel nem is nagyon lehet máshogy), aztán gáz, és csak pörgött, pörgött.
Hmuda
Nem, mert itt valami hülyeség miatt azzal a módszerrel csak egy pillanatra pörög fel, utána csak a motor bõg, de semmi egyéb.

Annyi az egész, hogy ki kell kapcsolni minden rásegítést, valamelyik irányba elforgatni a kormányt és mindentbele módján nyomni a gázt (motoroknál nem árt elõredõlni, csak hogy biztosra menjünk). Nem az a szokványos pörgetés és egy kicsit vándorol a verda az egyik irányba, de billentyûzettel nem találtam jobbat. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

I.C.ram
Nem úgy mint minden játékban? Elõre+hátra gomb egyszere nyomásával 😊
Hmuda
Mióta rájöttem hogyan kell billentyûzettel folyamatosan gumit égetni, azóta mindenkinek az idegeire megyek ezzel a mutatványnal. <#idiota>

Gumiégetés.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Truck Driver001
Nekem még mindig ugyanolyan szép!😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

grebber
Lehet magyarítani a gamet nézte már valami?

Next PC upgrade: 2022

kimaradtál a legjobb részbõl mert ki kett törölve 😄

Casseus
Bevezették az óvoddába az internetet?

ha te azt tudnád...^^

dragon11
Na örülök hogy megértetted.Szia

szerintem is...

ezért nem értem mirõl beszélt...

dragon11
Igen csak az IGN-re regisztráltam magam ahogyan TunerX-mondta a játékra még nem lehet!

NEM ADTÁK KI MÉG AZ OPEN BETAT, ÉS SIMÁN CSAK AZ IGNRE LEHET REGISZTRÁLNI TUDOMÁSOM SZERINT.
sry, caps lock, mostmár nem írom újra
nem azd kérdeztem hogy hol lehet letölteni(MIVLE MÉG MEG SE JELENT:@), hanem azt hogy hol REGELTÉL RÁ VAZZEG :@

na hagyjál, látom nem vagy képes értelmes infót mondani róla

<#banplz>

dragon11
Nemérted meg hogy még nem rakták fel az IGN-re ahonnan majd leszedheted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÕCSÉM!!! nem mondod hogy nem tudom hol van az IGN bazd...

NEM az IGN HONLAPJÁT KÉRTEM!!!

dragon11
Oké elnézést Sland,Redokee:Itt az IGN.De már vége az Off-nak.

Sland
pfffff

Elõtte spameltél ugyan úgy! Fejezzétek már be!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

a fórum az azért van hogy beszélgessünk... és éppen errõl a kibebaszott jtáékról beszélünk...

mellesleg nem a 20 kérdésem után kéne megmondani hogy hol van az ignen dragon vazzz <#banplz> ja bocs még mindig képtelen voltál rá

dragon11
Én odaírtam a második kérdésemre hogy vége az offnak ne engem hibáztass!

Sland
Mr. Spammer társaság! EZ NEM CHAT, FOGJÁTOK MÁR FEL!!!!!!

OLVASSATOK MÁR VISSZA A ROHADT ÉLETBE!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

hogy ingyenes-e a regisztráció az IGNen és az Open bétára

dragon11
Oké,köszi.

hykao
hol: bárhol, ahol van netkapcsolat
mikor: amikor elérhetõvé válik

(senki sem jós itt...)
dragon11
Hy all!Valaki mondja már meg mikor és hol lehet leszedni az Open Bétát holnap IGN vagy hol és mikor?Elõre is köszönöm.<#worship><#worship><#worship>

hykao
Azt hiszem meg lehet oldani valahogy driverbõl (vagy ha ablakban játszol), de attól függ milyen kártyád van, meg, hogy ebben lehet-e állítani, hogy teljes képernyõn vagy ablakban fusson.
gduck
Én elviselném alul-felül a fekete csíkot is (mint az átvezetõ képsorokon) <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
Igaz hogy a repülõk textúrái enyhény szólva kidolgozatlanok, viszont fel le szállnak! Minden elismerésem a készítõké!!!

Egyébként ha IGN-en regisztráltam hírlevélre TDU-val kapcsolatban, akkor értesítenek ?
22-én lesz. Az csak szerver leállás napja, de nem lenne rosz kedvem ha már holnap lenne.
dragon11
Ja,én örulnék neki ha benne lennék.

Na persze mindjárt meg kapja a jogsit is mert ez lesz a vizsga feledat. Van neked jogsid, mert én már 10 éve vezetek de semmilyen játékot ne hasonlíts az igazi vezetéshez a kettõnek semmi köze egy máshoz bármilyen élethûnek érzed.
hát szerintem 25000 embernek kicsit át kell alakítani a szervert, ami idõbe tellik. De jó lenne, ha max. szerdán le lehetne szedni 😊
dragon11
Én meg remélem lesz holnap Open Béta és az Ign-rõl lehet majd szedni.

kuci06
én úgy tudom, hogy jan 22.-én lesz csak open béta<#nemtudom>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

wander01
ne vegyél rá mérget. sztem nem lesz az még holnap. szervereket kell átállitani, uj klienseket szétszorni stb stb, én 100 ft-ot teszek rá hogy szerdánál elöbb nem lesz 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Atkamon
Akkor már csak egyet kell aludni és itt az open béta? <#taps>

wander01
ja csak nem mindenkinek van olyan 😊 és a valoságnak megfelelöen itt is gyorsabb a mikrobi mint a manuális 😄 márha nem akarod letörni a cuccot 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

I.C.ram
Szerintem kormánnyal, kéziváltóval gyorsulni móka lehet azért.
Hmuda
Gyorsulási versenynek nem sok értelmét látnám, tekintve, hogy nincs finomhangolás, csak a 1-3 upgrade pack, de saját kocsikat próbálgatni tényleg nem lenne rossz (vagy csak ökörködni és kocsikkal gumit égetni vagy motorokkal egykerekezni társasággal).

I.C.ram
Az lenne a jó, ha hivatalosan belehetne menni oda. Tök jó lenne, ha az egy elhagyatott reptér lenne, és szabadon lehetne próbálgatni a gyorsulást, esetleg gyorsulási versenyeket rendezni stb.
Hmuda
Az északi kisgépes darabra gondolsz? Jah, oda nem találtam olyan bukkanót amivel be lehetne bóklászni.

I.C.ram
van egy másik reptér is a nyugati parton. Tök jó lenne, ha oda belehetne menni, és megnézni, hogy mit tud a jármû.
Hmuda
Volt már aki felvetette ezt az ötletet és én is támogatnám. Alig van olyan út a játékban ami elég egyenes és síma ahhoz, hogy normálisan lehessen gyorsulni rajta (ami meg megfelelõ lenne az dugig van forgalommal). Hiába ugrasz be, még a kifutókat is földútként kezeli (nincs oka, hogy másként csinálja), szóval nem lehet olyan sebességeket elérni mint egy normál autoúton. Tulajdonképpen semmi nincs bent, csak a felfedezés öröme hajtott, hogy megnézzem mit találok a kerítés túloldalán. :-)

lent van egy video ha visszaolvasol, abban mutatják meg hogy lehet oda beugratni😄

k8bal
jaha, értve, azt hittem simán belehet hajtani és gyorsulni a kifutókon 😊

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Sland
Teljes mértékben

Hmuda
Alapból oda nem lenne bejárás, a repülõket is max távolról lehetne látni, szóval ne várj olyan õrületes kidolgozottságot olyan dolognál ami ennyire másodlagos. :-)

hykao
Hát ha nem 16:10-es a monitorod akkor nemigen ajánlott ilyen arányú felbontásokat használni -> baromi nyújtott lesz a kép...
gduck
Jaja... Köszi a segítséget <#wave> Most váltottam kormányra, úgyhogy picit bénáskodtam <#wink> (De tényleg sokkal jobb mint billentyûvel, csak kell egy kis idõ még átszokom!) ÉS jó ez a hardcore mód!

16:9 módba csak WXGA monitornál lehet kapcsolni? Mert engem nagyon zavar, hogy nem látom a visszapillantókat!

wander01
bezony. ugyanugy pörög-forog mint a bal oldali ablakban