Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Teflon Mike
elvileg igen de gyakorlatilag?

csabush
jó de nekem bõven elég egyelõre az open beta😄

killer123
Elvileg még 3 hét és itt a full. Legalábis remélem 😄.

Jó konfig.

csabush
nem lehet tudni h kb hány óra fele lehet fenn FP-n? ha már volt bocs

😊

uHs Gerzson
akkor este valami ösznépi gyülés lesz TDU-ban? vagy ez már alap xD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

<#integet2> már rengetegszer volt belinkelve..

Teflon Mike
én is várom ne félj nem vagy egyedül 😄😄😄

Teflon Mike
ezt nem is tuttam hogy van ilyen 😄

Secret car

csabush
ejj de rohadtul várom már...😊

hogy ne csak off legyen 😄

itt egy video 😊

uHs Gerzson
Igen, most olvasom a hivatalos TDU forumot ott is nagyon várják már 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Videe
Ez tényleg gáz... Egy testileg-lelkileg fogyatékos ember hamarabb felfogná
hogy ne szemetelje tele a topikot. Szerintem be kéne zárni amíg meg nem jelenik a játék... Addig szemeteljenek máshol...

Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX

hykao
Kezd érni a 24 órás FIGYELMEZTETÕ JELLEGÛ topiklezárás...
JohnnySmith
Asszem akkor minden kérdés megválaszolva....

A closed-et már csak single miatt tolom, gondolom az open szintén multis lesz. A megjelenésig remélem kitart 😊 Aztán úgy is irány a shop vagy valami rendélés.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Gyocsika
ok köszi értem!

sehonnan nem tod leszedni csak hetfon mert az egy teljesen más játék a closed betara nem jo az open beta serial

JohnnySmith
Nem "járt le a béta" most jön az open ahonnan ingyen tudsz kulcsot kapni..

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

atomboy
25 ezer kodot osztogatnak. Azaz 25 ezer tesztelot varnak, tobbet nem. Igyhat nem lehet penzert megszerezni, ha esetleg elfogy.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Banano007
Nem úgy értem..hanem hogy akkor már eggyáltalán nem lehet szerezni?Vagyis nem úgy mûködik hogy 25.000 cd-kulcs ingyen ..és aztán meg fizetõs..

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

atomboy
Akkor nem tudsz jatszani.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Banano007
Ha elfogy az open bétához a cd-kulcs ..akkor fizetni kell majd a cd-kulcsé?

kuci06
ááá tényleg<#vigyor1><#gonosz2>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Sland
Sátántéker!<#eplus2>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

kuci06
az lehet<#pardon1>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Sland
Gondolom a minõség azért jobb lesz. Ami térképet láttam neten, az egy kupac szarral volt egyenlõ. Nem lehetett rajta kiigazodni, és elég tréül volt megcsinálva. A hivatalos térkép sztem elég nagy felületû lesz, és részletesebb is.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

kuci06
...amit a netrõl is le lehet szedni(térkép)<#papakacsint>

Sland
Legalább neked volt idõd motorozni.
Nekem ott csücsül a pici a garázsban. Gondoltam hétvégén gurulok egyet, ha jó idõ lesz, erre szar lett az idõ :s

A PS2 verzóból lesz Speial Edition. Reméljük PC-snél is lesz!
Steelbook edition lesz a pontos neve. A Pack egy térképet fog tartalmazni +ba a szigetrõl, illetve egyéb dolgokat a megszerezhetõ, és látványos helyekrõl.
Forrás: Atari.de

Bocsi, lehet hogy a motorozás miatt fáradtam le, igazad van.
Sland
NEm rakom ki, mert nem biztos hogy pont 6kor eleht leszedni. Sõt az sem biztos még hogy egyáltalán le lehet hétfõn. Csak LEHET

Teflon Mike
OFF:

Te Sland... inkább nem mondok semmit.

ON:

Bétával kapcsban, hétfõ reggel 06:00kor lessz leszedhetõ. Sland rakd ki bannerba hogy mikor lehet majd le szedni (mert sok ez a köcsög kérdés) <#email>

Sland
nEM AZ A GOND, hanem az, hogy arról offolok, hogy ki mikor fog felkelni reggel, meg meddig marad fent, meg hányszor nomyja meg az F5-öt.
Aztán a másik hogy serial kunyizás van már megint.
Soroljam még?

Nem értem miért baj, hogyha éppen a BETA megjelenésérõl, stb. beszélünk. Ugyanúgy játékkal kapcsolatos.
Sland
Be lehet fejezni!<#mf1>

"so watch for it, around the 22nd of January" akinek ez jan.22. 00:00:00-ot jelent, azt még sok csalódás fogja érni ebben az életben😊

gman906
Ja igen ez a hivatalos megjelenés.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Banano007
Hát mért ne?Fear Combatot is hajszál pontosan adták ki:-) volt egy visszaszámláló is.<#crazya>

Nem 2. hónapban vagyunk, hanem az elsõben, szal szerintem az vmi másra vonatkozik.
gduck
Én addig nyomom offline-ba a closed bétát <#wink>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gman906
"Der neue Release Termin für die beiden Versionen ist der 23.02.2007, also acht tage später als vorgesehen." - Nem tudok németûl de úgy tûnik, hogy egy nappal késik.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Ezt a fasságot honnan vettétek hogy 6kor elérhetõ lesz? Mer usába éjfélkor? LOL Ki a picsa rakná föl szerverre éjfélkor a drága kedvetekért? Gondolkozzatok már ... SG

kuci06
fileplanet.com

elvileg hétfõn osztják a kulcsokat

van ingyenes is 😊

most is bevagyok lépve 😊

kuci06
elõ kell fizetni?? vagy van ingyenes reg is?

gduck
"The open beta announcement will be on the www.fileplanet.com web site -- so watch for it, around the 22nd of January. All who desire to participate, must register."

azaz: 22.-e körül és aki le akarja tölteni, annak be kell regisztrálnia magát a fileplanet-ra!

tcs007
pedig sztem annak több az esélye hogy még hétfön se lesz minthogy hétfõ elött lesz... szal inkább vettél volna ki szabit hétfõ+kedd+szerdára és akkor még játszani is tudsz...

Teflon Mike
Bakker mindenki azt mondja hogy hétfõn lessz az open béta de ez még közelrõl sem biztos :S (nem tom mit remyénykettek, azért én kivettem egy szabit a hétvégére 😄 xD)

gduck
Valószínûleg újra mennek a szerverek!

A béta 3.65A verziónak nem engedélyezik a hozzáférést, a patch link meg direkt nem mûködõ címre mutat! (Mivel nem lesz olyan patch amivel a closed béta open bétára patcholható!)

Azaz, hamarosan (pl. hétfõ) itt az open béta...

lehet hogy az új verzió az Open Béta lesz..