Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banano007
ha tudsz németül akkro adok

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

kuci06
linket tudsz adni?<#help>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Sland
Hidd el senkit sem érdekel.

Jó lenne inkább bezárni a topicot, addig amíg nem jön open béta. És akkor sem megnyitni, hanem kirakni a banner alá hogy le lehet tölteni. És holnap délután amikor már van aki játszik vele, akkor TALÁN meg lehetne újra nyitni...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Banano007
Az új idõpont 18:00 a mi idõnk szerint.. ezt írták a hivalatos atari fórumon

hykao
Szerintem meg kár volt megnyitni a topikot még...
Bucser
Most nem tudom mi a francért kell itt nyavajogni. HA beférsz beférsz ha nem férsz be nem férsz be. Most ezen sírni, hogy : jaj 25K serial kevés lesz meg elfogy seperc alatt meg különben is én játszani akarok... Na kb a 12 éves unokatestvérem ilyen hisztis.

HA nem kapsz keyt na bumm oszt akkor mi van?? majd megveszed eredetiben (bár van egy tippem, hogy az itt nyafogó emberek 95%-a nem fogja megvenni eredetiben)...

Ja és ha lehet azt se írogassátok be, hogy ha lejön, hogy hány száazléknál jár a letöltésetek meg a telepítésetek...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

1 netkulccsal létre lehet hozni több profilt Online, vagy kifejezetten Offline profilt ?
killer123
Ha téged nem is attol még mást lehet SZERINTEM.

Jó konfig.

Peck
Hát ha már feltúrbózták a népet ,csak nem,meg lejjebb is írták hogy 6-88 között lessz,csaak nem olyan... ik 😄

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Sland
Senkit sem érdekel, hidd el.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Vagy egyszerûen nem ma jelenik meg...
killer123
én folyamatosan fenn vagyok fp-n és nyomkodom 5/c-enként az f5-öt 😄

Jó konfig.

gduck
"...fileplanet main page..."

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Peck
Tényleg most FP-n banner lessz kinn,vagy valami eldugott helyen lessz kiírva?Hát 25k kulcs egész világra rohadt kevés....fõleg hogy amire befog jönni az FP a túlterheltség miatt már elfogy 😞

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

báttyó02
köszi így már müxik 😊

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Sland
Tiszta NFS:Carbon Demo elõtti pillanatok vannak is...
Mindenestre lesz mit törölnöm. <#taps>

killer123
De az ign-re legalább a baner-t raknák mán ki eh.

Vagy majd csak egyszer ott lesz és mire bejutnánk addigra már el is fogyott a kulcs 😞

Jó konfig.

ha van open beta irjátok ki a banner-hez (ötlet)

köszönöm
Banano007
igen ,vagy az ign en

kösz
kulcsot is majd a fileplaneten lehet igényelni?
kuci06
fileplanet

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Most akkor mire érdemes reggelni fileplanet vagy IGN?
MErt regnél ki kell válsztani hogy IGN vagy fileplanet...
kuci06
akkor meg a 3dgamers-en regizz ;P
ott van registration menüpont, és az is jó minden oldalra 😄

báttyó02
köszi,de ha ott rregelni akarok akkor ezt adja be,itt meg csak fizetõs dolgokat látok 😄

Smuge
Imádom amcsikat még idõérzékük sincs 😊

kuci06
regizz a fileplanetra, aztán azzal az accounttal be tudsz lépni az ign-en is

báttyó02
hali srácok,légyszi segitsetek már hogy az ign-re hogy a tökömbe kell regelni

elvileg beregeltem,kaptam az email címemre egy üzit,abban ír vmi verification kódot,de nemtom hogy ezt hova kell írni stb

plz help

aki látja hogy hol lehet szedni majd linkelje be ide
kuci06
sziasztok! látom, még nincs open beta 😉
Király, legalább nem maradtam le róla, már nagggyon várom 😄

Waczkor
6735 olvass vissza!!!

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Waczkor
Viasaton megy a Magnum😄
Ez nem lehet véletlen😄

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Én is várom már nagyon.Nem Closed Betaztam,de Openezni jó volna nagyon...ugyhogy remélem bejutok rá,nem kések le és beférek abba a 25k(?) emberbe.
na mindegy gyorsan a fileplanetra is regeltem
Banano007
lesz..német fórumon írták hogy tuti hogy ha most 2órán belül nem akkor 18:00 -21:00 között tuti szal várjunk

akor most fileplanet?
nem ign?
gduck
Closed béta fórumban az Atarisok ezt írták:
"Hey guys,

Just be on the lookout for the announcement on the fileplanet main page on January 22nd. There aren't any delays that I am aware of at the moment 😊
"

Szóval ma jön 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Teflon Mike
Jólvan kössz az infót 😄 szondod hogy ma még lessz ugye?

Banano007
német tdu oldalon azt írják hogy tutira jönni fog 2-3 órán belül..na reménykedjünk:-D..ez tiszta nfs: C fórum fíling😄..ott is kb 02:00 ig fent voltunk találgattunk stb és aztán végre kijött és elsõként tölthettem le:-D

Banano007
Sziasztok!
Ha nállunk 13:00 van akkor ott amerikában 07:00..szal kevés az esélye hogy most rakják fel reggel..bár minden elõfordulhat

killer123
Szerintem majd este.

Jó konfig.

Teflon Mike
Valami hír a bétáról?

Teflon Mike
na ja 😄

<#buck>

Casseus
sztem ezeket már mindenki látta

ha te azt tudnád...^^

examinee
De undirito ahogy a kerékfüst elkezd felszállni felfele és hirtelen visszaszáll az autofelé és beletünik az autoba...

Teflon Mike
akkor boccs ha már volt 😄