Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Ja és juteszembe, majd bal vagy jobb gombbal klikkeljek ha le lehet majd tölteni? Közben csukva kell tartanom a szememet? Ésés majd hova mentsem le? <#help>
Lacc
Amikor az ember már azt hinné, hogy kifogytunk a hülye kérdésekbõl.
examinee
MAjd ha kint lesz megtudja mindenki! Gondolom kiteszik a fõ oldalra!

Máté94
Nekem is lenne egy kérdésem hogy a fileplaneton melyik menüpotba lehet majd letölteni?
<#szomoru1><#help>
Atti12
értem. kössz a választ

Banano007
fileplaneton

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Atti12
sziasztok. Lenne egy kérdésem. Szóval, ha megjelenik az open beta, akkor hol kell igényelni cd kulcsot? ott helyben a fileplaneten vagy van valami külön honlap? mert én a faq ban csak a sima betára láttam regelést, és ezért kérdeztem meg. válaszokat elõre is köszi 😊

nezd mar meg a faq-t<#rolleyes>
Hát ilyenkor mindenkinek ezeken az oldalakon van a szeme és tuti egyszerre rázúdul pár ezer ember a szerverre, amitõl aztán tényleg alig fog jönni. Logikus <#buck>

Amúgy akik eddig is bétáztak, azoktól had kérdezzem már meg, hogy az egész siget fel van oldva? Ja és hány verda van? 😄

Fú de irigyellek, te már azt is tudod, hogy hány kával fog jönni 😊 ezkész!

Akkor sok ételme volt fizetniük azoknak akik kb egy hónapja játszanak vele. Igaz õk korábban kézhez is kapták. Amúgy sztem sok esély nem lesz, hogy letöltsük, olyan servertúlterhelés lesz hogy max 2-3 kval fog jönni :'(

Banano007
Azt jelenti hogy : Nem kell prémium accont a fileplanethoz hogy le tudd tölteni.(vagyis amiért fizetni kell 6 dolcsit)
És a béta technikai gondok miatt késik (vmi ilyesmi).

A teljes nem fog a béta elõtt kijönni lol. Ezt mégis hogy képzelted?

rosz topikba írtál..

Kb, hogy szerintem elõbb fog kijönni a teljes, mint az Open Béta.

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

Truck Driver001
Magyarul?😛

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

gduck
Megveheted egybõl a legmagasabbat! Igazándiból nem is érdemes mást, mert 0-ról 3-ra ugyanannyiba kerül a tuning ming 2-rõl 3-ra! Tehát a legmagasabb szint alatti tuning igazándiból pénzpazarlás... (Persze a muszály nagy úr 😄 )

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Banano007
Amit kijavítottam csillaggal bétára.

..Es wird kein Abo (Subscription) nötig sein, um die Beta runterzuladen.
Die Beta verzögert sich aufgrund einiger logistischer Probleme..

Most az open bétárol beszélsz. Azzal tisztába vagyok. Csak 25 000 kód lesz hozzá.
A kolléga demóról beszélt. Az megint mást jelent. Ez viszont korlátlan, és kód nélkülit jelentene.

A tuning mûhelyekben lépcsõzetessen kell megvenni a tuningokat vagy lehet a legdrágábbat is elõször. Van-e teljesitménybeli különbség ha lépcsõzetessen veszem meg vagy ha mindjárt a legmagassabbat?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Truck Driver001
Bár ha belegondolok,tegnap,és azelött is így indult!😄

Truck Driver001
Délután,esetleg Este fele.

Várható demó?
Ez vicc, vagy igaz?

Sland
Ügyes vagy banano. Egymás után 4 komment. Legalább 1-ben írtad volna össze kicsiny gondolataidat...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Banano007
A többit törlés és egy mostani hír.
A cd-kulcsok úgy lesznek szétosztva hogy aki hamarabb észreveszi az kap aki nem az nem.Mert régebben még az a felállás volt hogy sorsolás lesz de megváltozott.:- )

Banano007
*béta

Banano007
Hadjuk inkább..az is jó hogy ma már szinte biztos hogy lesz demo és kész.

Banano007
Hova van oda írva ??? Megköszönném ha megmutatnád-.-

Hmuda

Yes, it is looking good for a release tomorrow -- barring any last minute snags-- Remember -- www.fileplanet.com will post the sign up when all has been check out and approved tomorrow (No earlier than West Coast USA morning).

Magyarán: úgy néz ki két nappal az eredeti idõpont után végre meglesz az open béta. Az utolsó problémákkal küzdenek. Nyugati part szerinti reggel jöhet leghamarabb. Ez Mo-hoz viszonyítva -9 óra különbséget jelent, szóval nálunk délután várható.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hm...hogy kiürült a topic fél 10 óta...fellõték a pizsit úgy látszik😄

examinee
Nemérted meg hogy az van odairva hogy amerikában reggel??? azaz nálunk 12-14 körül! a Hír alapján!

VRSDM
ehh. ezt a napot is túléltük ...

u dont have to listen anybody else but me

Banano007
Mostmár nagyon úgy nézki az elõbbi hír alapján hogy bétát csak holnap 18:00-21:00 között kapunk.

Sland
offilne is

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

tsarffi
Csé all! Lehet h hülyeséget kérdezek, nem olvastam a topicot, de ez a BEAT csak neten játszható? Vagy offline is?

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

Banano007
De jó lenne visszaolvasni..-.- már bemásoltam ( ah ez most olyan jól esett én is mondhattam hogy ,,dejó lenne visszaolvasni"😄

jo ok.csak azt nem értem mér kell vinyogni.
szerintem mindenki örüljön mint majom a farkának hogy van ilyen lehetöség
holnap dél ? fasza mire haza jövök pont elfogy
sebaj eredetiben megveszem és az már nem béta lesz hanem a full
Röviden(javitsátok ha rosszul forditottam):Beta-Admin jelentkezik új információkkal az Online-t csinálgatják gyorsan.Holnap reggel(Amerikában reggel)lesz Beta. Innen lehet majd leszedni.

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

20 nap még sok, csak úgy elárulom, amikor alternatív megoldásként van BETA 😊
killer123
Van aki nem birja ki addig, látod.

Jó konfig.

Banano007
ups
,,A béta admin majd szól nekünk,õ mindent megtesz hogy a béta minnél gyorsabban fent legyen.A legrosszabb esetben is holnap délben (amerikában 12:00 kor) fog felkerülni.De addig is a www.fileplanet.com ra küld minket . érdekes sorry

ja jo lenne ha valki leforditaná.
amugy nem tom sokan mit vannak ugy oda, 13dikátol lehet jácani aki nem tud számolni annak 20nap .
Teflon Mike
a másikban le lett írva: #100

(23.01. 20:45h CET) Der Beta-Admin meldet sich zu Wort und informiert uns, dass er alles tut, damit die Beta so schnell wie möglich online kommt. Er sagt, schlimmstenfalls wird die Beta erst morgen Mittag (am Morgen in Amerika) veröffentlicht. Weiterhin schickt er uns schon auf http://www.fileplanet.com.

és ezt érti valaki ?

nem vagyok pro angolos aki vágja az forditsa le 😊

Teflon Mike
Jólvan akkor holnap reggel valszeg...

kuci06
szóval holnap reggelig valszeg fent lesz?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...