Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+ lehet nyerni egy alfa 8c-t a tour of island versenyért
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
és autókat is lehet nyerni a versenyekkel ?
mert én még nemkaptam autót :S
(tudom láma vagyok, de a faq-ba nincs ezekre válasz😊
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
én ugy szerzek pénz , hogy állandóan "sebesség feladatokat" csinálok , 30mp -> 15.000 $ 😄
(még csak hármas szinten vagyok)
amugy mikortol lehet festeni az autót ?
#8210 Szerintem valahogy csalt a pénzzel. expert szinten van, alig csinált versenyt...
Laufwerk C: öffnen
Alle Dateien markieren (STRG+A), rechte Maustaste und Eigenschaften wählen
Checkbox "Schreibgeschützt" aktivieren - Dies verhindert, dass bei der De-Installation der Beta wichtige Systemdateien beschädigt werden
Über START -> ATARI -> TEST DRIVE UNLIMITED mit der rechten Maustaste auf das "Deinstallieren"-Icon klicken und EIGENSCHAFTEN wählen
In der Zeile "ZIEL" sollte der Zusatz "/x" stehen. Diesen durch "/i" ersetzen. Somit sollte die Zeile so aussehen :
alt: C:\WINDOWS\SYSTEM32\MSIEXEC.EXE /x {C37A.....}
neu: C:\WINDOWS\SYSTEM32\MSIEXEC.EXE /i {C37A.....} "
Amiket én csináltam képek azok is nagyon szépek!
FRAPS-szel csináltam, bmp-ben, majd átkonvertáltam jpg-be.
(jó sok pénze van a csávónak)
Ti hogy csináltok jpeg-be is szép képet?😛
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
UI: Tesztem szerint a procinak is minimum valahol 3Ghz-nél kell kezdõdnie...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
1,4gigás rar fájl ami nem tartalmaz semmit
fake lene töltsétek
\"If in doubt, flat out!\"
mert kb 1hét mire eljut valhova
5dik én kb küldik a boltokba
ma másodika van
szal pont az open béta unán már küldeni is kéne
szoval erös a gyanum arra késni fog
Szóval kész vannak a "szerver stress" teszttel (mivel az open béta azért volt...) úgyhogy valóban vége. Reméljük kijavítják a hibákat és rövidesen GOLD lesz belõle 😄
Vertex Shader|ROP|Textures/Clock|Pixel Sahder Engines
6600GT 3- 4- 8- 8
6800 5-12-12-12
6800GT 6-16-16-16
7300GS 3- 2- 4- 4
7600GS/GT 5- 8- 8-12
7800GT 7-16-20-20
7900GT 8-16-24-24
Látható hogy a 6600GT (hiába volt "népkártya"), már lassan nem lesz elég az új játékoknak...
Késés: nem írták sehol, hogy késne....

.: mobilize.hu :.
Persze. Mikor kiadták az open bétát már akkkor el kellett kezdeniük gyártani szétszorni meg egybeek..
Test Drive Unlimited
Tervezett megjelenés: 2007. február
Hamarosan egy ízig-vérig autósjátékkal jelenik meg az Atari. Nem titkolt céljuk elsõsorban az volt, hogy ismét elismerést szerezzenek a Test Drive sorozatnak, illetve megtörjék az NFS jelenlegi egyeduralmát. Lássuk röviden mit is tartalmaz a játék.
A Test Drive Unlimited az elsõ olyan játék, amely elsõként ötvözi a két és négykerekû jármûvek stílusának jegyeit, amihez a fejlesztõk minden licenctámogatást megkaptak. Ennek értelmében több mint 100 autó és motor kapott helyet játékban. A történet helyszíne a varázslatos Hawaii-sziget, amit a készítõk mûholdak segítségével pásztáztak végig annak érdekében, hogy minél valósághûbben adják vissza a táj szépségét. A gumikat több mint 1000 mérföldnyi úthálózaton koptathatjuk rongyosra és az autók vásárlásában profi autókereskedõk lesznek a segítségünkre. Természetesen a futamokért, bajnokságokért és az egy az egyben küzdelmekért sok pénzt kapunk, amit újabb autókra, alkatrészekre, ruházatra, otthonokra és garázsokra költhetünk.
A tervek szerint az Xbox 360-as megjelenés után PS2-re és PC-re is megjelenik. A TDU hivatalos bemutató videója "Letöltések" rovatunkban megtalálható.
PC verzió Bruttó Fogy. ár: 6990 Ft
PS2 verzió Bruttó Fogy. ár: 12990 Ft
(de az áre nem is sok)