Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

neked se indul már el a játék ?

Sland
csak ha teljesítesz minden "race" "speed" és többi típusú versenyt.
+ lehet nyerni egy alfa 8c-t a tour of island versenyért

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

basszus , nemmegy a játék 😞

pff, köszi , megyek megnézem 😊

és autókat is lehet nyerni a versenyekkel ?

mert én még nemkaptam autót :S

(tudom láma vagyok, de a faq-ba nincs ezekre válasz😊

Sland
Ha megcsináltad a kráter körüli G kategóriás versenyt.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

de hogy csalt ?😊

én ugy szerzek pénz , hogy állandóan "sebesség feladatokat" csinálok , 30mp -> 15.000 $ 😄
(még csak hármas szinten vagyok)

amugy mikortol lehet festeni az autót ?

Sland
Nah ezt magyarul 😛

#8210 Szerintem valahogy csalt a pénzzel. expert szinten van, alig csinált versenyt...

" So de-installiert man die BETA :
Laufwerk C: öffnen
Alle Dateien markieren (STRG+A), rechte Maustaste und Eigenschaften wählen
Checkbox "Schreibgeschützt" aktivieren - Dies verhindert, dass bei der De-Installation der Beta wichtige Systemdateien beschädigt werden
Über START -> ATARI -> TEST DRIVE UNLIMITED mit der rechten Maustaste auf das "Deinstallieren"-Icon klicken und EIGENSCHAFTEN wählen
In der Zeile "ZIEL" sollte der Zusatz "/x" stehen. Diesen durch "/i" ersetzen. Somit sollte die Zeile so aussehen :
alt: C:\WINDOWS\SYSTEM32\MSIEXEC.EXE /x {C37A.....}
neu: C:\WINDOWS\SYSTEM32\MSIEXEC.EXE /i {C37A.....} "

Sland
Dashnek van igaza nem neked!

Amiket én csináltam képek azok is nagyon szépek!

FRAPS-szel csináltam, bmp-ben, majd átkonvertáltam jpg-be.

titkos sziget (PC Béta)
(jó sok pénze van a csávónak)

MaverickSXT
nagy is

április 13.-án jön ki 😊

examinee
Dehogyis. Ha megnézed a jo képeket láccik hogy a játékon belül "Photozással" csinálták. Nem print sceennel vagy frapsos print screennel.

MaverickSXT
nagyon komoly film

BMP. és utána jpeg
examinee
Így😄

Varjuk meg meg azt a "korrekt" arat, mert ha ilyen bugos lesz a full is mint a beta, akkor kell a francnak! Az EGYIK legfontosabb tenyezo a gepigeny lesz a full-nal. Mert ha igy marad a full-nal is mint a betanal, akkor sokra megyek azzal, hogy olcsobban megvehetem mint pl a GTR2-ot!
MaverickSXT
en ennyiert tuti megveszem az altalad emlitett dolgok miatt

Truck Driver001
Egy-két kép tõlem.A játék szép egypk,1280x1024 4xAA 16AF High grafikán fut.Csak a jpeg képminõség nagyon sokat ront!😞
Ti hogy csináltok jpeg-be is szép képet?😛

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

egy kis off : aki szereti a tdu "világát" az nézze meg ezt...

TothLaci
Nekem tök jól megy a játék 1024x768-as felbontásban, HIGH és 8xAF beállítás mellett. És 6600 GT 128-som van.
gduck
Én teszteltem több konfiggal és felbontásban... Egyszerûen ez nem olyan játék amiben ha felbontást váltasz nyersz 20-30fps-t... (itt kb 5 fps a nyereség...) De azért titkon remélem neked lesz igazad 😉

UI: Tesztem szerint a procinak is minimum valahol 3Ghz-nél kell kezdõdnie...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

maffioso
ott van már két honapja
1,4gigás rar fájl ami nem tartalmaz semmit
fake lene töltsétek

\"If in doubt, flat out!\"

na biztos valami szar béta átirat
MaverickSXT
tul sok minden nem hinnem hogy vissza lenne a dologbol latva a betat,nem veletlen hogy csak eddig lehetett hasznalni,viszont meg ilyen demoval se talalkoztam ami ido limites,es mielott lehurognanak a demo lenyege eppen az hogy ingyen van es szerintem ez komolytalan az atari reszerol ,szvsz ez a beta teszt masrol szolt es nem a bugokrol,kozvelemeny felmeres ,server teszt...bugokat tudtak volna tesztelni a belso korok is nem kell ahoz 20000 user

még hivatalosan nem mondtak ilyet
Alexease
De marciusban jelenik meg! Addig meg van ido.
13 akkor még vajon áll hat?
mert kb 1hét mire eljut valhova
5dik én kb küldik a boltokba
ma másodika van
szal pont az open béta unán már küldeni is kéne
szoval erös a gyanum arra késni fog
MaverickSXT
ez hulyeseg,nem vga fuggo szvsz a szaggatas,nalam mindegy volt hova allitom a grafikat akkor is ha gondolt egyet szepen szagatott,es nem gyenge a configom elhiheted,ez bug

examinee
7800GT-vel is ugyanugy szaggat! Havernak az van és jácchatatlan aszondta... szval.. 😞

gduck
ja, az lemaradt hogy hétfõn lesz vége 😞

gduck
"The open beta has been short. The purpose was to stress the servers, which has been accomplished."

Szóval kész vannak a "szerver stress" teszttel (mivel az open béta azért volt...) úgyhogy valóban vége. Reméljük kijavítják a hibákat és rövidesen GOLD lesz belõle 😄

gduck
A "szaggatást" nem fogják megoldani, mert ehhez a játékhoz erõs VGA kari kell... Ha pl. NVIDIA fronton nézed nem véletlenül ajánlják hozzá a 6800as karit. Ha a technológia váltást és az órajeleket nem nézzük akkor is óriási különbségek vannak a kártyák között:

Vertex Shader|ROP|Textures/Clock|Pixel Sahder Engines
6600GT 3- 4- 8- 8
6800 5-12-12-12
6800GT 6-16-16-16
7300GS 3- 2- 4- 4
7600GS/GT 5- 8- 8-12
7800GT 7-16-20-20
7900GT 8-16-24-24

Látható hogy a 6600GT (hiába volt "népkártya"), már lassan nem lesz elég az új játékoknak...

Késés: nem írták sehol, hogy késne....

examinee
Elõbb irták hogy februárban jön ki! Akkor mi késik egy hónapot?

examinee
Arrol beszélek hogy akkor most miértis küldtük a bugjelentéseket?

szted miért késik még egy hónapot...

MaverickSXT
kijavithattak ,nem csak egy ember dolgozik ott

faq lehetne naprakészebb, most akkor zárult a béta?

autoszimulator
Sztem te közelében sem lennél fogalmazás terén, mert éppenhogy igényesen összerakott ismertetõ 😊 Nem csak sima egytagu, egyszerû állítómondatok, hanem kicsit még gondolkodni is kell hogy megértsed a soksok különleges nyelvtani szerkezetet... ^^

.: mobilize.hu :.

hykao
Letörlöd manuálisan + RegCleanerrel kipcolod a maradékot...
hykao
Ez nem cikk...csak egy ismertetõ a játékról a vásárlóknak...
Teflon Mike
Examinee: jaja.
Reyes: nem tom, nem teccik!!!

hykao
Te most mirõl is beszélsz? 😮
examinee
És akkor 2 hét alatt kivatitották a bugokat meg a szaggatást meg mindent mi?😄
Persze. Mikor kiadták az open bétát már akkkor el kellett kezdeniük gyártani szétszorni meg egybeek..

Mégis mi szar benne?<#wilting>

Teflon Mike
Jó sz@r ez a cikk:

Test Drive Unlimited
Tervezett megjelenés: 2007. február
Hamarosan egy ízig-vérig autósjátékkal jelenik meg az Atari. Nem titkolt céljuk elsõsorban az volt, hogy ismét elismerést szerezzenek a Test Drive sorozatnak, illetve megtörjék az NFS jelenlegi egyeduralmát. Lássuk röviden mit is tartalmaz a játék.
A Test Drive Unlimited az elsõ olyan játék, amely elsõként ötvözi a két és négykerekû jármûvek stílusának jegyeit, amihez a fejlesztõk minden licenctámogatást megkaptak. Ennek értelmében több mint 100 autó és motor kapott helyet játékban. A történet helyszíne a varázslatos Hawaii-sziget, amit a készítõk mûholdak segítségével pásztáztak végig annak érdekében, hogy minél valósághûbben adják vissza a táj szépségét. A gumikat több mint 1000 mérföldnyi úthálózaton koptathatjuk rongyosra és az autók vásárlásában profi autókereskedõk lesznek a segítségünkre. Természetesen a futamokért, bajnokságokért és az egy az egyben küzdelmekért sok pénzt kapunk, amit újabb autókra, alkatrészekre, ruházatra, otthonokra és garázsokra költhetünk.
A tervek szerint az Xbox 360-as megjelenés után PS2-re és PC-re is megjelenik. A TDU hivatalos bemutató videója "Letöltések" rovatunkban megtalálható.
PC verzió Bruttó Fogy. ár: 6990 Ft
PS2 verzió Bruttó Fogy. ár: 12990 Ft

(de az áre nem is sok)

Teflon Mike
ELADÓ!!!!!! Lotus Exige Sport 3-as upgradeval 160,000$ valódi értéke: 82,000 + 90,000 = 172,000 (szóval tessák vinni)

Én le akarom törölni,de akkor most hogy?Nem akarom hogy elvesszen a Windowsom!

gduck
Már a weboldalon is kiírták az árát 😄