Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali

Segítsetek, mert kinyirom. Nem tudok bejelentkezni online. Már ezer nevet beírtam emil jelszó, de mindig elutasít.

mit csinálok rosszul? <#falbav>

Teflon Mike
ESTE 8-kor TALÁKA AZ AUDI BOLT ELÖTT MINDENKI JÖJJÖN EL

Sland
Nah nemsoká (ha nem fagy le az XBOX) készvagyok az összes hosszú versennyel.
Kész a Millionaire's Challenge, és az is amikor délrõl kell északra felmenni. Asszem az 60-80km-es verseny.
Most a Tour of Islandon vagyok MV-vel és már nincs töb checkpoint csak 30km a célig 😛
Remélem nem fog lefagyni... Mellesleg a második 12km-re van lemaradva tõlem, és az uccsó pedig 20km-re

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Dave000
Enzo-val volt nekem 53 perc környéke

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

maffioso
vki térképen bejelölne pár autoszállitosat?

\"If in doubt, flat out!\"

hykao
A 200 km-es versenynek motorral érdemes nekiugrani a forgalom miatt. A 189km-esnek viszont a leggyorsabb autóval, ami a garázsodban van, mert abban a versenyben nincs forgalom.
Haribence
Nekem nem. Én most töröltem le és semmi bajom nincs simán leszedte.<#eljen><#kacsint>

LOL 😄

Asszem utsó napokban összedobok egy-két TDU-s vidit 😊
Egyébként most akkor Februárban megjelenik a játék, vagy csak Márciusban ?
AlieN911
Aham,énis ugyanigy vagyok😊 Ha összejön a gépcsere akkor megvesszük..

Honda - The Power of Dreams

MaverickSXT
kawasaki ninja 50 perc kornyeke

Én ezzel mentem végig.
A millios versenyt milyen autóval érdemes elkezdeni, mert Saalen-nel kész rémálom csuszkál mintha jégen menne. Melyik a legjobb autó a versenyhez.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

hykao
Szerintem teljesen okés a motorok irányítása. Ha jobban bedöntessz, akkor erõsebben is kell visszahozni (azaz a játékban nem jön vissza magától egyenesbe), csakúgy, mint az életben. Ez nem autó...
báttyó02
oksa,yo8

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Danman
jó holnap vis ma és majd nyomjuk egymás ellen hehe jóccakát all

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

báttyó02
😄
nembaj,mert mikor respawn-oltam nekem meg elkezdett szaggatni megint azt ki is léptem....:S
majd holnap felhúzom a jaguar-t 😊

Danman
Igen itt jár vlen egybeesés pont most nézek fel😛 hehehe😄 bocs hogy nem tudtam visszamenni de nem tudtam már felcsatlakozni😊

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

báttyó02
hu most mijot multiztam 😊 vettem egy ducati999r-t,hát mit mondjak nemgyengén furcsa az irányitása a mcoiknak 😄
meg közbe találkoztam egy magyar sráccal is,megmutatta merre tudom tuningolni a jaguar-omat (ezúton is thx neki ha itt járna!😊
szal még így kemény laggba is élvezetes a gém,hát még ha kijavítják a teljesbe....

Alexease
Vagy Beta bug, vagy mar az ugyes gyerekek kihasznaljak a teljesen nyitott online rendszert, es poenkodnak masokkal😉
Teflon Mike
ITT VAN A SAVÉMRÓL PÁR KÉP :S

No comment..... (ezt miért lehet???)#8245

Teflon Mike
ahha

Eisenhower
vkivel történt már olyan hogy megbüntették a zsaruk és ne mvotl elég pénzed ezért bizonyos idõt a dutyiba kellett lenni? 😄

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Teflon Mike
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ LOL valami történt a savémmal a pénzem meg maratt + a kocsimis + a moci de minden felfedezett dolog eltûnt meg más ruhában van a pali csakhogy a pénzem idági 160,000 volt most meg lett hírtelen 800,000 ez hogy a faszba? meg expert lettem szóval valahogyan mentem 1 sec alatt 400 mérföldet mehetek a verseny pályára.... valakinek volt már ilyen???

Teflon Mike
audi parkoló megyek....

buldozer99
oks én ott vok😄

Forca Barca

MaverickSXT
de en jovok,zold kawasaki ninja

márcis 20baze
kb 46nap
ne má
legaláb valmi uj ütös gém lenne
pl.moha airborn vagy valami
buldozer99
valaki nem jön??
szintén audi parkoloba

Forca Barca

báttyó02
nekem egy hete 9600as karim volt,szaggatott mint a vadkan legtöbbször
most a héten vettem egy 7600gs-t,ezzel is szintúgy szaggat...de õszintén szolva már kezdek hozzászokni :|

Nekem is 9600pro-m van és elfut a game, de a 640*480-as felbontás miatt nem sokat látni a chat-bõl.....😛

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Attila8805
Ezt viszont cáfolom mert nekem 9600 pro 256MB semmi gondom nem volt vele és nem egy új kari<#finom>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

hykao
Na kicsit nézelõdtem. A komolyabb tengerentúli online oldalakon már elõrendelhetõ, és mindenhol Március 20. van feltûntetve megjelenési idõpontnak...európai megjelenésnek pedig Március 2. - bár lehet, hogy csak elírás ez utóbbi...
hykao
Kötve hiszem, hogy kijön februárban, de ha mégis, akkor az szomorú lesz... 😊

Ha ezt a Seven M oldalon olvasottak alapján gondolod, akkor van ott még egy "Tervezett" szó is...és már hónapok óta ott van a Seven M oldalán a játék az ELÕKÉSZÜLETBEN szekcióban, csak az árak kerültek ki most.
😊)

Teflon Mike
vagy elaggyam a DB4-est? csak porfogó xD

Teflon Mike
jaja hogyan csalt??? nekem is kéne sok pénz 😊

Teflon Mike
én is azzal szerzem a lóvémat én a 3milkát szettem vele össze egy nap alatt 😊 utána mentem aludni mert már nem volt erõm meg venni a DB4-es zagatót 😊

Truck Driver001
Hûûû én azt mennyiszer megcsináltam,amikor az elején voltam!😄D
1millió dollárt biztos összeherdáltam vele!😄
De már fájtak a szemeim+a kezem..

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Danman
ty<#worship><#worship>

Sland
blur - song 2?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Danman
most így visszagondolva nem tudja vki milyen zene megy a régi trailerben? amikor a sárga lambo van vs aston...vki?:s

nekem nemindul el 😞

ha uninstalálom , akkor törli a C meghajtómat ?

báttyó02
thx

báttyó02
:-C
én az elõbb néztem éppen,meg tudtam volna venni,csak nincs annyi lóvém :S

amikor pl. trafipaxok vannak , és gyorsan kell menni , vagy mondjuk 300-al kell menni akármelyik úton , és akkor kapsz pénzt 😊

Sland
Én már lefoglaltam a ferrarit a shopban, de az istennek sem akar jönni az értesítés hogy megvehetem :S

báttyó02
a sebesség feladat az melyik? 😄
most lehet hülye vagyok,biztos toltam már olyat,de most hirtelen nem ugrik be [magnum-os ferrari-ra kéne neki a máni de nagyon<#vigyor1>]

Sland
nekem elindul. még 2napot ír