Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítsetek, mert kinyirom. Nem tudok bejelentkezni online. Már ezer nevet beírtam emil jelszó, de mindig elutasít.
mit csinálok rosszul? <#falbav>#falbav>
Kész a Millionaire's Challenge, és az is amikor délrõl kell északra felmenni. Asszem az 60-80km-es verseny.
Most a Tour of Islandon vagyok MV-vel és már nincs töb checkpoint csak 30km a célig 😛
Remélem nem fog lefagyni... Mellesleg a második 12km-re van lemaradva tõlem, és az uccsó pedig 20km-re
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Asszem utsó napokban összedobok egy-két TDU-s vidit 😊
Egyébként most akkor Februárban megjelenik a játék, vagy csak Márciusban ?
Honda - The Power of Dreams
Én ezzel mentem végig.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
nembaj,mert mikor respawn-oltam nekem meg elkezdett szaggatni megint azt ki is léptem....:S
majd holnap felhúzom a jaguar-t 😊
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
meg közbe találkoztam egy magyar sráccal is,megmutatta merre tudom tuningolni a jaguar-omat (ezúton is thx neki ha itt járna!😊
szal még így kemény laggba is élvezetes a gém,hát még ha kijavítják a teljesbe....
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
kb 46nap
ne má
legaláb valmi uj ütös gém lenne
pl.moha airborn vagy valami
most a héten vettem egy 7600gs-t,ezzel is szintúgy szaggat...de õszintén szolva már kezdek hozzászokni :|

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha ezt a Seven M oldalon olvasottak alapján gondolod, akkor van ott még egy "Tervezett" szó is...és már hónapok óta ott van a Seven M oldalán a játék az ELÕKÉSZÜLETBEN szekcióban, csak az árak kerültek ki most.
1millió dollárt biztos összeherdáltam vele!😄
De már fájtak a szemeim+a kezem..
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ha uninstalálom , akkor törli a C meghajtómat ?
én az elõbb néztem éppen,meg tudtam volna venni,csak nincs annyi lóvém :S
most lehet hülye vagyok,biztos toltam már olyat,de most hirtelen nem ugrik be [magnum-os ferrari-ra kéne neki a máni de nagyon<#vigyor1>#vigyor1>]