Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
Igen! De érdekes, mert amikor megyek a TRADE-be ott is csak 2féle Gallardo van. Viszont minden autólistán amit találtam, 3 Gallardo van feltûntetve:

Autó néve, ára, végsebbeség(mph) gyorsulás 100ra, és lóerõ

Lamborghini Gallardo SE | $170,000 | 192 | 4.0 | 520
Lamborghini Gallardo Coupe | $165,900 | 192 | 4.1 |493
Lamborghini Gallardo Spyder | $193,000 | 195 | 4.3 | 420

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

maffioso
agusztát hol tok tunolni?
a negges térkép nem jönbe

\"If in doubt, flat out!\"

maffioso
az azt jelenti h hány auto van piacon
nem?

hykao
Minden Lamborghini szalont végigjártál? Azt hiszem több is van.
Teflon Mike
nah egy kis ON az OFF után:

Kicsit sok kocsim van 😊

szerencsére nem kell hozzá game hogy tudjam mi az a kupé 😄

színvonal vagy öcsém

Teflon Mike
ESTE 8-kor TALÁLKA AZ AUDI BOLT ELÖTT 😊

azzal egy kicsit nyerhetsz ha a célponthoz legközelebbi szalonba betemész és kijössz...

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Gyocsika
Értem kb olyan 4 db van vissza!

Kár vitatkozni a megjelenési dátumon, ha megjelenik úgyis megtudjuk. Az Atari oldalán 2007-03-02 van kiírva.
Atari oldala

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

gduck
Nem kell pánikot kelteni 😉 A hivatalos megjelenési dátumok jelenleg ezek:

USA: 2007 Március 20
Európa: 2007 Február 16
Ausztrália: 2007 Február 23

Sóval még két hét (persze ha ez addig nem változik...)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

báttyó02
figy egy oylan 2óra hossza alatt letudod az autószalonokat...amugy nem lehet teleportálni olyan szalonba ahol még nem voltál

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Gyocsika
Teleportálódni nem lehet? Mert jó lenne eljutnom az összes autószalonig hogy meglegyenek a motor szalonok!

maffioso
mind1

fent van az amazonon a megjelenese 20 March 2007

Casillas
elég érdekes akkor, guglizz már rá a coupéra....
najó, el ne fáradj, adok pár képet irl lambo gallardo coupéról:

coupe
ez is
szintén

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Te meg inkább olvass egy kicsit utána, hogy mi a Coupé, meg a Spyder/Cabrio/Convertible, etc. között a különbség...

kuci06
a tetõ nélküli az a spyder 😛

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Meg tudnátok mondani, hogy mi a játék gépigénye? Köszi: Dávid

maffioso
bucsher te ritka hülyevagy
nézzél bele a gémbe hogy észrevedd hogy tetõ nélküli a coupé

Sland
Nah megtaláltam.

3. féle gallardot még mindig nem 😞

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

coupé hogy lenne már tetõ nélküli

Tufa
180mph in heavy traffic-os video... sziget közepén van, champion modban.

Sland
én a keménytetõset nem találom :S

Szabi, egyszer linkeltél egy videót ahol a fazon enzoval nyomja, start után megfordul és 15sec alatt nyer 75ezret. be tudnád megint linkelni?

Sland
el kell érni a champion szintet

kuci06
wow ezt hogyan lehet bekapcsolni?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

gduck
Hardcore módban máshogy viselkednek az autók 😄
Kép

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

amugy a gépemben átállitottam a dátumot Február 1-re , és simán elindul..

van egy sima gallardo(keménytetõvel) , egy SE(fekete üvegtetõvel), egy cupé(tetõnélkûl)

examinee
És akkor azt mondd neki. Vagy ne válaszolj.

Synit HUN
Nekem két napig 3 nap volt hátra, aztán játszottam éjfélig és mivel látta a napfordultát ezért többet nem ette meg azta dátumot. Most két napja két nap van hátra. Éjfél elõtt kilépek aztán éjfél után visszaállítok megint. Eddig bejött.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Sland
nem-nem. 3féle gallardot ír a lista, nekem 2 van meg + a murci + a miura

Sland
Visszaolvasásról nem hallottál?

kuci06
a coupe az a murcielago coupe. ugyanabban a boltban van, ahol a gallardo SE is van

De ez télleg bejön Synit?

examinee
Milenne ha neked is mindenki ilyen buzi paraszt modon válaszolna mint te általában???!!!
Leállithatnád magad..

Synit HUN
Nálam megeszi a játék ha visszaállítom a dátumot. Az a lényeg hogy éjfélkor ne menjen mert azt valahogy vágja.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Sland
menjél vissza carbonozni, újreg

báttyó02
ja

Sland
Az van az autólistán hogy van egy Gallardo Spyder, egy SE és egy Coupe a játékban.

Nekem megvan a Spyder és az SE de Coupet sehol sem találtam.
XBOXon sem és PC-n sem...

Ti megtaláltátok?

Miért ma lesz vége az open bétának???

maffioso
nem kell regizni de már játszanod sem nagyon
ma estig még van lehetõséged

Megvan a CD kulcsom, az open bétát szedem. Erre külön be kell regizni vagy a játék indításakor be kell jelentkezni? Ha regizni kell pls valaki küldje el privibe az oldal címét ahol regizni kell!!!!!!! Köszi!!!

báttyó02
na végre megtudtam venni a 288gto ferkát<#vigyor4>álmaim autója<#gonosz1><#hawaii>

Teflon Mike
ne legyen benne szóköz 😊

Sland
Világvége!

Fejezd már be az idóta kérdések ömlesztését!

mi van ha az open betán lejár az a visszaszámlálás??

Danman
Nekem is azt csinálta. És hogyha télleg azt ami nálam van akkor az a jó nálatok hogy bármikor meg tudjátok csinálni a 150k$-s idõmérõs küldit😊))))énis úgy szereztem a pénzt.😊 viszont elszedte a szerver a tuingolt enzomat:'(

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

nálam ugyanez van 7fõ óta... és eltünt az összes addig megnyert versenyem, ruhák stb