Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, voltak problémák a custom küldikkel; pld. valaki egy Camaro versenyt egy TVR Sagaris-val vezetett...
Postolták a béta-fórumra, szóval remélhetõleg ezek javítva lesznek.

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Duel-nél meg lehet csinálni, amit mondtam, saját versenynél nem tudom,hogy csak CP-s van-e.

reaper5687
Nem, mert ugye csak akkor érhetsz célba, ha az összes cp-ot érintetted, ha már egy kicsit mellette mész el, akkor már nem számolja. Mindenesetre az elsõ Cp-hoz csak egyenesen kellett menni aszfalton, és az egészút csak egy sima kör volt, de lényegében hiba nélkül is a legjobb idõm több mint egy perc lett! Persze én is gondoltam, hogy esetleg rövidíteni, de az elsõ cp-ig jutok csak el annyi idõ alatt. Olyan volt, mintha cp-ként teleportálgatva ért volna célba, az lehetne kb ennyi idõ.
Sztem is...

Mert én is amikor duel-eztem egy emberkével, és ís GPS írta, hogy menjek 34 km-ert az autópályán hogy vissza tudjak fordulni, közben meg csak egy 180 fokos kanyart kellett csinálni, simán levágtuk mind a ketten...

gduck
Nem lehetett levágni az utat? Mert lehet olyan trükkös utat is csinálni, hogy a zöld övezeten keresztül pillanatok alatt megvannak a chekpointok... Ezt pedig sokan nem veszik észre 😊

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Synit HUN
Az xboxon is olyan. Sztem úgy marad.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

reaper5687
Mégis volt ilyen a BETA-ban, például 250'000-es verseny, amiben aki létrehozta 5 checkpointos versenyt megcsinálta 15 másodperc alatt megcsinálta, én meg annyi idõ alatt az elsõ kanyarig nem értem el. És mindegy melyik kocsival, motorral.
Akkor volt olyan ami 1millá adott volna, és jó sokan próbálkoztak is.
Szóval voltak visszaélések
hykao
Profitálni nem úgy fogsz, hogy te versenyzel a saját versenyeden lol...
A dolog lényege, hogy a saját verseny készítõje kap egy bizonyos százalékot a befolyt összegbõl a verseny lejártakor. (ha jól emlékszem 10%) A maradék (90%) meg azé lesz aki éppen a csúcstartó az adott versenyben annak lejártakor. (alapesetben 3 nap)
Mivel a versenyeknek van nevezési díja (ebbõl lesz a bevétel), így nem sok értelme lenne ha te magad versenyezgetnél a saját versenyeden.
Az elmentéssel még nem fog a verseny bekerülni a kajáldáknál választhatók közé. Ez csak akkor történik meg, ha "hitelesíted". Azaz teljesíted az editorból indítva a versenyt az általad megadott feltételekkel. (miáltal nem lehet lehetetlen versenyeket készíteni, és így - átbaszva a nevezési díjat kifizetõket - tisztességtelen bevételhez jutni... 😊
BETA-tól már ne várj ilyeneket....

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

megcsinálom a CHALLENGE EDITORban a versenyt el is savelem de nem tudom, hogyan kell belelépni megnyitni azt a versenyt, hogy profitáljak is belõle légyszi segítsen valaki kössz

Kit--Kat
Értem<#smile>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

igen, de sztem majd a teljesben látjuk elõször, azért nincs kép

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Kit--Kat
A listán rajta van.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ja és senkinek sincs ötlete #9276-ra?
"Ha én egy 67-es 275-ös gtb-vel furikáznék..." <#vigyor2>
hykao
Miért privátot írjanak? Ez nem privát téma. Mellesleg a térképen nem is fogod látni. A saját versenyek az autós kajáldáknál érhetõk el.
Ezek kicsi de számomra fontos kis részletek mert nekem ez dobja a feeling-et!
hi!Szerintetek a végleges verzióban kijavítják azt a hibát ami a bétában az Audi A6-os belsõnézeti sebességmérõjén volt, hogy tök pontatlan volt?
k8bal
egyik képen mintha láttam hivatalos oldalon olyan Ferrari-t ami eddig nem volt benne játékban, talán az amit a Tolvajtempóbal lopnak (az a nagyon régi amire rákérdez az üzletben /67-es talán?/)

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

vid van 288gto van a játékban nem 308gts

egyik

hi amikor a CHELLENGE EDITORban csinálok offlineban egy versenyt (mivel máshogy nem is lehet), hogyan tudok benne versenyezni vagy,szóval az a kérdés, hogy tudok abban a challenge editorban versenyt csinálni, hogy mukodjon és versenyezni is lehessen mert el savelem azt a pályát amit csináltam de nem látom a térképen légyszi segítsetek privát mailt írjatok köszi szépen

sztem nektek a gtasa kell 😊

ott van kamion , traktor , fünyiró stb..

zoli122
Télleg vaze... Cabrió Zonda is lessz benne!!! <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

bazz még, hogy kamionok a TDUban akkor már egyenesen mezõgazdasági gépek pl. fünyíró vagy esetleg traktor oszt majd azzal lehessen a szigeten korbe szaladgalni<#unalmas><#szomoru2><#boxer>

LoáLLL😄D

hykao
Na most röhögni fogsz, de a WR2-ben van ilyesmi... 😊))
Jah, meg lehetnének kombájnok, aztán csinálhatnánk gazdatüntetést, félpályás útlezárással<#zavart1>

Truck Driver001
Kamionok nem lesznek majd addon-ként?😄D
Mekkora filing lenne konvojba menni körbe a szigeten nagy Amcsi dögökkel.Természetesen online-ba!😊

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

hykao
Hmm mely autókra gondolsz? Talán csak a régi Corvette-et fedeztem fel, ami nem volt a bétában.
játék közbe fogta magát a gép és ujraindult, látja a profilom de nincs continue game<#violent> ötlet? járt már igy vki?
Kit--Kat
Tudnátok berakni képet a 308 GTS-rõl?

az elsõ képen az egy mclaren f1 longtail?
Sland
google

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

zoli122
bocs a láme kérdésért 😊

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
mi is a hivatalos oldal?

Sland
Hivatalos oldal frissült.
Ha végigböngésszük az új képeket, akkor arra lehetünk figyelmesek, hogy olyan autók is lesznek a PC-s verzióban, amik nem voltak benne a BETA-ban, illetve Xbox360-ra csak havi letöltõs/fizetõs csomagban váltak elérhetõvé!
Hurrá...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

reaper5687
Hát igazából annyival nem megy gyorsabban, mint amennyivel rondább, inkább a max felbontás (amit egy lcd bír) és néha AA be, néha ki. Az a baj, hogyha városba érek, vagy valami durvább helyre, akkor nemcsakhogy belassul, de pl a kocsi is kicsit késve reagál, de ez csak AA-val van
zoli122
Nekem jelenleg 1024x768, HIGH, 4xAA és olyan 25-30 FPS-el megy városon kívül városba meg olyan 20-22 között ugrál, ha mindent minimumra rakon nagyon fos a grafika és csak 42 FPS lessz szvsz édes mindeggy hogy mire állítod habár inkább akkor maxra 😊

Synit HUN
Én a helyedben 1024x768-ban tolnám és 4xAA-val. Sztem úgy szebb és biztos úgy gyorsabb is. Azon csodálkozok hogy az én gépemen ilyen szépen megy. Azért nem végeztek rossz munkát a srácok az optimalizálásnál. Hátha a teljes még jobb lesz...

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

bpeti72
kösz neked is, csak hogy tudjam mire számíthatok. P4 2x2.8Ghz 1 Gb ram 7600 GS

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

bpeti72
de korán keltél. kösz a választ

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

reaper5687
Hát szerintem sokat számít a Proci, pláne hogy Celeron!
Nekem egy 3,2@3,44Ghz Northwoodom van 512C-el megy egy Inno3d 6800GT-m, plussz 1 Giga ram és minden gond nélkül megy 1280*1024-ben High-on, csak az AA-t 2x-en szereti, mert bár nem aggat 4x-esen sem, de úgy kicsit lassú.
Az meg igaz, hogy van amikor elindítom, és durván aggat, akkor játék újraindít, és már minden ok.
Ráadásul én is észrevettem, hogy 800*600-ban rosszabbul megy mint 1280*1024-ben.
Truck Driver001
Idõközbe csak meg szenvedtem!😉
Bár az idegeim rá mentek..

bulba
Az lenne akérdésem hoyg a csomagszállítós küldiknél mennyire veszi szigorúan az ütközéseket.
Mert amikor autókat kell leszállítani akkor van egy mérõ ami méri mennyi lóvét von le

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Synit HUN
Asszem én azt Gallardoval csináltam meg. A túl gyors autó nem sokat ér azon a versenyen, inkább a rövidebb fokozatok. És nálam 7:25 lett.

Synit HUN
Nekem biztos hogy a videokártya húzza a játékot. Tuti hogy inkább nvidiára optimalizálták a betát.
Amúgy a játék elején az akadás is egy bug. Egy-két alt-tabbal meg lehet oldani.

Truck Driver001
Sajnos nálam azok is kevesek..Egyszerûen annyi az ai,hogy nem gyõzõm kikerülni már.Bukok a 200-ból 100-at,és már 20mp büntetést kapok a végére.Bár 7:20 alatt már beértem Mercivel,de a büntetésnek hála +15mp rászámolt.Szétrobbant a fejem az idegtõl!😄D

Próbáld Murcielago-val vagy Enzo-val, ha nem megy próbálj ki különbözõ Driving Aid-eket.
Nekem Murcival sikerült elsõre, bár 1-2 másodpercen múlt csak...

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

atomboy
1. Legkesobb 16-an a kiado szerint.
2. Pcdomenel erdeklodj.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Hi all!
Az hogy (1-16) jelenik meg az azt jelenti hogy lehet hogy még 16 elõtt kijön?

Másik kérdés:Ha én a pcdome-nál elõrendeltem a gamet akkor azt a megjelenés után mennyivel kapom meg?