Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Postolták a béta-fórumra, szóval remélhetõleg ezek javítva lesznek.
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Mert én is amikor duel-eztem egy emberkével, és ís GPS írta, hogy menjek 34 km-ert az autópályán hogy vissza tudjak fordulni, közben meg csak egy 180 fokos kanyart kellett csinálni, simán levágtuk mind a ketten...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Akkor volt olyan ami 1millá adott volna, és jó sokan próbálkoztak is.
Szóval voltak visszaélések
A dolog lényege, hogy a saját verseny készítõje kap egy bizonyos százalékot a befolyt összegbõl a verseny lejártakor. (ha jól emlékszem 10%) A maradék (90%) meg azé lesz aki éppen a csúcstartó az adott versenyben annak lejártakor. (alapesetben 3 nap)
Mivel a versenyeknek van nevezési díja (ebbõl lesz a bevétel), így nem sok értelme lenne ha te magad versenyezgetnél a saját versenyeden.
Az elmentéssel még nem fog a verseny bekerülni a kajáldáknál választhatók közé. Ez csak akkor történik meg, ha "hitelesíted". Azaz teljesíted az editorból indítva a versenyt az általad megadott feltételekkel. (miáltal nem lehet lehetetlen versenyeket készíteni, és így - átbaszva a nevezési díjat kifizetõket - tisztességtelen bevételhez jutni... 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
ott van kamion , traktor , fünyiró stb..
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
Mekkora filing lenne konvojba menni körbe a szigeten nagy Amcsi dögökkel.Természetesen online-ba!😊
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
Ha végigböngésszük az új képeket, akkor arra lehetünk figyelmesek, hogy olyan autók is lesznek a PC-s verzióban, amik nem voltak benne a BETA-ban, illetve Xbox360-ra csak havi letöltõs/fizetõs csomagban váltak elérhetõvé!
Hurrá...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Nekem egy 3,2@3,44Ghz Northwoodom van 512C-el megy egy Inno3d 6800GT-m, plussz 1 Giga ram és minden gond nélkül megy 1280*1024-ben High-on, csak az AA-t 2x-en szereti, mert bár nem aggat 4x-esen sem, de úgy kicsit lassú.
Az meg igaz, hogy van amikor elindítom, és durván aggat, akkor játék újraindít, és már minden ok.
Ráadásul én is észrevettem, hogy 800*600-ban rosszabbul megy mint 1280*1024-ben.
Bár az idegeim rá mentek..
Mert amikor autókat kell leszállítani akkor van egy mérõ ami méri mennyi lóvét von le
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Amúgy a játék elején az akadás is egy bug. Egy-két alt-tabbal meg lehet oldani.
Nekem Murcival sikerült elsõre, bár 1-2 másodpercen múlt csak...
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Az hogy (1-16) jelenik meg az azt jelenti hogy lehet hogy még 16 elõtt kijön?
Másik kérdés:Ha én a pcdome-nál elõrendeltem a gamet akkor azt a megjelenés után mennyivel kapom meg?