Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
"INFÓKÉRT KATT IDE" szöveg mond-e neked valamit??? Mekkora betûkkel és milyen színnel kéne kiírni, hogy elolvasásra is kerüljön az a kibaszott szöveg???
hykao
Az a vicces, hogy jelenleg is mennek a szerverek, és mûködnek a bétával létrehozott online profilok is...
zoli122
ott van a gaméban 😊 halovánnyal van jelezve ha még nem voltál ott 😄

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

nem tudok 1 térképet ami mutatja az összes kereskedést??
mee engem ebbe a játékba csak a motor érdekel!

zoli122
ja kihagytad lehet a pontiac boltot... azt én is kihagytam elösszõr 😄

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

nem voltál még minden kereskedésben, hidd el

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Csuhai G
Császtok!
Amikor motorkereskedésbe szeretnék menni, akkor azt írja ki, hogy elõször járjam végig az összes autókereskedést. Az lenne a problémám, hogy a térképen feltüntetett összes autókereskedésben voltam már és még mindíg nem enged motort venni! Mit kéne még tennem ?
Elõre is köszi!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

hykao
Ha hiszed, ha nem - de így van.
bertino
lelkiekben felkészülök és nekistartolok az 1 órás szigetet körbeölelõ versenynek... <#nezze>
immár másodszor

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

hát ezaz...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

nem hnném hogy a 7xxx ek közül egyik se tudja a ketöt eccere
zoli122
a verzió szám nem stimmel, ez nem idõ korlátos, ha béta lenne akkor online lehetne nyomni olyan értelemben hogy állandóan updatélni akarna és majd 1-2 hét mulva meg jön a fél gigás peccs na meg a RUF meg a LEXUS benne van a gammában legalábbis a cuccok ott vannak a könyvtárakban az open ben nem volt ott 😄

hykao
HDR effektet eddig is kellett, hogy tudjál kapcsolni. CSAKHOGY elõtte az élsimítást ki kell lõnöd! Ugyanis a 6600-as kártya nem képes a két effekt egyidejû alkalmazására. Szóval vagy HDR vagy élsimítás.
(a két effekt egyidejû alkalmazására csak a 8XXX-es nV vagy X19XX-es ATI kártyák képesek egyelõre)
ElekAdam
Hátnemis full!
Amikor bejelenkezek a gamespy-ba online-be jáccani akkor is bétát ir ki!

hykao
Ez a dolog nálam csak nVidia kártya esetében volt, amióta ATI-m lett, azóta soha nem volt ilyen "hülyén indulás". Elképzelhetõ, hogy ezt majd egy újabb nVidia driverben fogják orvosolni, nem biztos, hogy a játék hibája.
hykao
Még mindig FAQ...
SZERINTEM KAMU AZ EGÉSZ,H EZ FULL!!!tuti vmi hack-elt béta fos!
nem csinálok snapshot-ot,de itt van pár dolog amit érdemes megnézni!
-Audi A6-os belsõ nézetben a sebességmérõ kurvára szarul mér
-CLS Merci-nél a motorháztetõs vagy milyen nézetnél a sebességmérõ és a fordulatszámmérõ fel van cserélve
-villódzik a kép
-fagy
-uninstallnál C:\ helló-szia ...
-Szerinted ki adnak 1 játékot úgy,h mûködjön a BÉTA-kulcsal???lol
-még a verziószám is stimmel
SZÓVAL EZT BESZOPTUK!!!

R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+

TothLaci
Nos kipróbáltam teljes játékot!
Ami meglepetést okozott:
- Kicsivel gyorsabb lett a játék az open betahoz képest*
- HDR effektet már a 6600 GT-men be tudtam kapcsolni(bár úgy lassú)
- Elfogadja a játék az open beta cd kulcsát

Ami továbbra is hiba maradt :
- Újra elõjött az a grafikai bug nálam is(#9830)

* Bár kifejezetten azért telepítettem fel egy külön Windows XP rendszert, hogy a játékban minnél több legyen az FPS. Kérdés, hogy megéri-e netre csatlakoztatni. Fog-e menni az open beta kulcsával?
Eisenhower
na kipróbáltam a mercedes-es bugot. még mindíg meg van fordulva a fordulatszámmérõ meg a km/h tehát a km órán megy a fordulatszámmérés a fordulatszámmérõn meg a km/h nézzétek meg fel van cserélve. betaban is felvolt 😊 CLS 55 AMG tipus.

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
ALT+TAB bal kilépsz a játékbol majd vissza.... betanal is ugyanezek a hibák voltak. ha ez tényleg a full (aminek sztem nagyon kicsi az esélye) remélem nagyon hamar megkapjuk a fél gigás patch-t 😄

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

3P
Van arról térkép, hogy melyik márkának merre van tuning mûhelye?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Egyet már megcsináltam. Az hozott is rendesen (80e+40e) Egy Ferrarit kellett leszállítanom. Többit még keresem.

játékban 1 nagy fekete tér fogad,rohadtul hiányoznak az emberek végtagjai!!
ez igen
vkinek csinált hasonlót?
7600gt-m van

zoli122
Nektek nem mûködik forditva a G-meter? mikor gyorsulok akkor elõre megy a "mutató" amikor fékezek akkor meg hátra de a kanyarodásnál jó irányba leng ki a jobbra kanyarodok akkor balra megy értelem szerûen ez fordítva... nektek?

TyPhooneDave
Smuge,nem értesz hozzá,ilyen hozzászólást kár is beírnod
Bulba-Köszöntem,és igen,eredetim LESZ <#taps>

^^ G25+TDU 4&#8364;V&#8364;R ^^ °° napi 1000km °° Pentium 3,06Ghz - 2*512/533 - Sapphire X850XT

zoli122
bocs elirtam jó fijú 😄

zoli122
Na egy kis bug a sok OFF után!!! Én fijú vagyok<#eplus2>

Hassan B
Hmmm... tényleg?
"A Warez ebben a topicban is tiltott!"

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Hassan B
Be kell pipálni, de csak akkor ha eredeti, mert különben nem enged aktiválni... 😊

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Pedig kár volt visszatölteni. 😊 Ebben nem nehéz sok pénzt keresni, az autószállítós küldetések sokat fizetnek (perfectre megcsinálva 135 ezer körül), és már a játék elejétõl elérhetõ az összes. Persze meg kell õket keresni. 😊

bulba
Gamspyon csinálsz accountot (asszem fileplanetes vagy 3dgamerses reg is jó) és amikor a játékban csinálsz új accountot be kell pipálni egy mezõt (vmi gamespy on-line account vagy mi, fejbõl nem emléxem pontosan

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Smuge
ha már ennyi pénzem van nem ilyen kacat dolgokat veszek. Szégyen egy kormányért ennyit elkérni...

TyPhooneDave
Nem tudjátok,Elõször kell regelni GameSpy.ra,h utána neten is játszhassak MAJD,vagy ezt a játék elintézi magától??

^^ G25+TDU 4&#8364;V&#8364;R ^^ °° napi 1000km °° Pentium 3,06Ghz - 2*512/533 - Sapphire X850XT

vhol volt rádióról szó nekem nem nagyon szól semmi, venni kell vagy bekapcsolni vhol?
tetõt nem lehet lenyitni a kocsin vmi gombbal?
TyPhooneDave
áááhhh,G25 már lejárt lemez, ingyen osztogatjaák,csak a kiszálítás a drága,olyan 60ezer környéke <#nyes><#nyes>

3P
De azért ki kellett próbálnom. 😊

Truck Driver001
Adsz rá pénzt,megbeszéltük.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

TyPhooneDave
még szerencse,h egy Mustang lehet-h-jobban-gyorsul,az amcsi izomautók pdig nem az irányíthatóságukról híresek.. <#nevetes1>

3P
Nos még szerencse, hogy a Ferrarí F430 elõttröl van egy állásom. 😊
Visszatõltöttem. Kipróbáltam két autót is az E kategóriában.
Ford Mustang GT Coupe
Nissan 350Z NISMO S-Type

Hát a ford lehet, hogy jobban gyorsul, de a Nissna hosszú távon biztosan jobb a jobb kezhelhetõsége végett. Maradt a Nissan. Simán lehet vele hozni a dolgokat. Csak kicsit fáj a szivem, hogy még nem lehet Ferrarim, pedig még mindig lenne rá lóvém, csak nem mostanában kell Class B... 😊

TyPhooneDave
jajjj,hagyjuk már ezt abba,Elég UNCSI már <#sniffles>

Haribence
Az biztos hogy ami fenn van a torren oldalokon az BÉTA ez tuti mert nagyon szar az egész. Így még egy etiopi game készitõse adna ki ennyire igénytelenül elkészitett játékot<#gonosz3><#sniffles>

,,És ha azt írom hogy nem indulk el valamiért az mitõl warez? Eredeti sem indul sokszor valami hülyegégért. Na befejeztem.."

Jobb is lesz, ha befejezed. Ne agonizálj itt

báttyó02
persze,ha szponzorálsz...

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

TyPhooneDave
MOMO??? Ejnye, G25 alá ne adjátok

zolee90
nekem is volt olyan, szimpla szaggatás, vedd lejjebb a grafikát

báttyó02
hát nagyon jó neked hogy azon nem szaggat,mert nekem erõsebb gépen is sokszor beakad :\

Van benne egy kis hiba,megyek elõre és egy idõ után nem reagál arra miket nyomkodok,és akkor megy magától és utána pedig egyben megcsinálja mindazt amit nyomogattam.Ez miért van?Másnak is van ilyen?

zolee90
Nagyon jó játék! És nekem nincs is nagyon jó gépem (AMD1700+, Ati 9600, 768 MB DDR ram) mégis fut tökéletesen, nem annyira szép grafikával, de aki erre panaszkodik, annak mondom, fut így is. Mostmár tényleg fel kell tuningolnom a gépemet ehhez a játékhoz, meg mostmár az a MOMO kormány is elférne hozzá itt az asztalon 😊 Minden elismerésem a játék készítõinek.

3P
Na ja, csak közben rájötten, hogy E csoportba tartozó autót kellett volna vennem. sajna a Ferrari-val nem indulhatok sehol. Muszály lesz néznem, valami E-s autót. Csak már a lóvé a kevés. 😊

báttyó02
jaguar xj220+tuning<#wink>