Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Kilép-elindít újra, ha nem jött be, megismétel.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

wander01
együttérzek veled, de azt el kell ismerned hogy manapság egy high-end játékot nem 2 ghz alatti procikra és 4-5 generácioval ezelötti vidkártyákra irnak... sajnos ezzel nem lehet mit tenni <#nemtudom>

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

báttyó02
szted komolyan gondoltam?^^

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Eisenhower
gyenge a gép? lál nebazd már hogy az a gép gyenge (már ha tényleg az a konfig ami az aláírásában van)

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

báttyó02
márpedig gyenge a géped azé-.-
(nem ártana visszaolvasni:\)

báttyó02
nem fák utak mittomén mi kikapcsolásra gondolok,hanem mondjuk legyen csúnyább a táj,vagy ne legyen olyan részletes a kocsi vagy akármi,csak be lehessen lõni olyannak is rendesen a játékot akinek nem fél millás gépe van
márpedig nem minden embernek van fél millás gépe,és elég szomorú hogy nem képesek optimalizálni gyengébb configra is....jó persze itt most nem 1,3as proci meg 9200as radeonokra gondolok,de gondolom érted

szerk: és én éppen emiatt nem fogom megvenni,mint sokan mások....(feltéve hogy ez tényleg csak a béta és a végleges normálisan fog menni)....pedig nagyon sajnálom,mert iszonyat jó játék,de ha egyszerüen nem tudom emiatt élvezni a játékot,akkor nem tudok mást tenni minthogy elteszem azt a 10ropit....

PuMaa
Nem tudtok valami megoldást, arra hogy ha belépek a játékba elkezd szaggatni nem egyszerû mondón ! a gépemnek bírnia kéne ! ( gépem az adatlapomon ! )?? de úgy halottam hogy többeknek ez a gondja.

Asus A8N-SLI Premium | Corsair CMX1024-3200C2 2x1GB ram | DualCore AMD Athlon 64 X2 4400+ 2MB Cache | 2db SLI ben Asus Extreme N7800GTX TOP | Maxtor 160 GB SATA2 | Samsung 215TW 21\"

Eisenhower
betaba volt ilyen mikor szerverfrissítés volt. nekem is játék közben megállt a kép épp egy 350z-vel voltam majd következõ pillanatban egy clk merciben találtam magamat pénz megmaradt de csomo single kupa még nem volt lefutva.... utána visszaállítódott alaphelyzetbe 2-3 óra mulva

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Nem kell úgy nyomni a gázpedált, és tekerni kell jobban a kormányt. 😄 Nem szimulátor a játék, tisztában vagyok vele, csak azt ugattam, hogy a Carbon "180-al 90 fok" játékmenetéhez képest enneknagyon is jó az irányítása.
wander01
nos igen, de nem az olyanok a célközönség akinek 3-4 generácioval régebbi gépe van. és az hogy a grafot nem lehet 640x480-ba rakni árnyékok, fák, utak, boltok, házak, autók, sziget kikapcsolása mellett tényleg borzaszto 😊 (nem szemétkedni akarok, mégegyszer leszögezem)

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

zoli122
hárdkórba meg összkerekes kocsival nem tucc bevenni egy 160fokos kanyart mert kiegyenísíti...

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

Sarapetike
nekem nem törölte a c-t

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

zoli122
ezaz az 1.3-proci az nagyon kevés azon csoda hogyha elindult a karbon a régi konfigomon ami egy 1.8-as 256MB-ram dzsíforsz efix5500 128MB alig ment a carbon :S

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

báttyó02
de legalább akkor be lehetne normálisan állitani a grafot
egyedül a low-med-high beállitás van,de az is csak annyi hogy a messzebblévõ dolgokat nem jeleniti meg....ezzel sokra megy az oylan akinek nincs erõmüve

gabi89
Tudom kicsit wrz: De aki leszedte azt a bizonyos verziót az ne szídja a gamet a bugok miatt meg a többi miatt mert az a béta sajnos sokan bszívtuk vele 😄 (én is)
Ja és ugyanugy letörli a c gyökérkönyvtárait uninstallkor szóval az nem a teljes game.A teljes game ennél sokkal jobb lesz.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Szerintem ha megnézel egy-két screenshotot, akkor remélem leesik, hogy elég gyatra a géped hozzá, nem ártana legalább 2,4es processzor. NFS Carbonról meg annyit, hogy az EA manapság az NFSnek max a grafikáját és annak optimalizálását tudja normálisan megoldani, maga az egész játék meg mehet a kukába az utóbbi néhány részt elnézve. Ha meg neked a TDU irányítása szar, akkor ezen csak nevetni tudok. Vetélytárs Carbonhoz hasonlítva ez szimuláció magasfokon.
mycso
Bannert elolvas, elfogad, fórumozik.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

wander01
nem irreálisan nagy a gépigénye (csak magas), egy játéknak ami igy néz ki annak kell a vas. a tieden pláne azzal a procival (nem sértésnek szánom, de) csoda hogy egyáltalán elindul 😊

Teflon Mike
Én a háttérbõl figyelek!!!

Sztem.. irányítás rendben a graf igénye rendben, ha szaggat akkor ne 800x600 ban játszál meg vedd lejjeb a graf-ot, ja és a raamon bõvíthetnél meg a procin és máris jó lenne.....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Endiman
a játék nagyon jó de irreálisan magas a gépigénye, nekem ati radeon 9600pro karival, 768 mb rammal, 1.3-as procval még 800x600-ban is szaggat!!! az nfs carbon zsír jól megy viszont ezen a gépen!

jó tudom kevés a procim, de azért el lett túlozva a gépigény.
az autó irányítása elég szar, egyébként hangulatos játék lenne.

nem tudom miért tilos az összes SG fórumon a warez, az SG pénzt kap a játékcégektõl ezért??

Sarapetike
VAN EGY JÓHIREM UNISTALL ÉS MINDEN MEGMARADT A C:\ MEGHAJTON 😊

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

w77d
a tuningmûhelyekben csak teljesítményre lehet gyúrni? külsõ kiegészítõket elõ lehet valahogy hozni?

autoszimulator
Teflon Mike hova lett? Mindjárt itt a teljes, õ meg sehol..<#phone>

.: mobilize.hu :.

az érdekes, mivel a hivatalos 5-én indul 😊
Gyanús hogy tényleg a BETA. Mindegy eredeti megjön, akkor kiderül 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

REAKTOR
daemon4.8a megoldás.túl öreggel mountolsz. utánna begyomod a vátót menni fog. Ja azt irják még ,hogy ugyan azok a hibák vannak mint a bétában.

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...

Sleepy Bone
Az jó de proxálj meg egyet használtan venni nekem oanom volt még anno a bétánál és nagyon jó volt 3as tuning pack-el

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

REAKTOR
Most írták ,hogy direkt nincs benne.Mivel így lehet szivatni a warezos népet.De reménykedj csak ez akkor is full.A tdu centrálon irják ,hogy igy van de hát bisztossan rosszul tudják<#zavart2>

Ha nincs Ruf, meg Skyline, akkor még mindig lehet kételkedni mert levan mindenhol írva hogy benne lesz.....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

REAKTOR
Na leteszteltem ezt a francia vagy milyen verziót. Tökéletessen fut a játék minden efekt bekapcsolva ,semmi hibát nem láttam ,nem dob ki nem fagy semmitõl. Letörlésnél sincsen semmi amit itt irogattok.logi dfpaz alapkormányom tökéletessen megy vele. Minden autószalonban voltam igy meglehet probálni a motorokat is ,ez szerintem kicsit gagyi lett ,de a grafika gyönyörû. A lambocountachot nem találtam sehol,a skyline-t sem és még ruffal sem találkoztam. Német oldalakon az elõrendelõ srácok irják,hogy megvan nekik már ugyhogy ez a végleges verzió.Persze képeik is vannak. És valószinünek tartom, hogy ehez jönni fog elég hamar javítás.Ja most olvasom ,hoy javító csomagban lesz a countach meg a többi hiányzó gép is.

Csuhai G
Idegbajt kapok ettõl a szartól! Belépek a játékba, erre nézem, hogy a karakterem megváltozott és a térképen egy csomó hely halvány ahol már voltam! A pénzem viszont változatlanul megmaradt...ki érti ezt?!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Sarapetike
ha uninstalálni akarom akkor kapec a c meghajtonak?

3P
Arra van leirás, hogy tuning után milyenek lesznek az autók képességei? (Tuning nélkülire a F.A.Q.-ba találtam).

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Nekem is csinál ilyet ha bekapcsolom a HDR-t, de ha kikapcsolom akkor ok.
7600 GT-m van.

CPU: P4 3Ghz, 2*1GB DDR400, Inno GF 7600 GT 256 MB, 160 GB HDD, FS TFT 19\" WideScreen, Watson 5.1, Windows XP + VMware

Imperial mértékegységet kell Metric-re állítani és mph-ból lesz kmh-a

CPU: P4 3Ghz, 2*1GB DDR400, Inno GF 7600 GT 256 MB, 160 GB HDD, FS TFT 19\" WideScreen, Watson 5.1, Windows XP + VMware

zoli122
van olyan hogy display és ott 😄

hykao
Hogy ne lehetne? Lehet. A játék menüjében. Nézz körül alaposabban...
hykao
Ha jól tudom abban nem valós HDR van.
hykao
Passz. Talán haladj elõre a játékban...
istenkirály game!!!! nem lehet a a mph-t átállítani kph-ra??? mert kibaszottul nem találom! ha pedig ilyen akkor csesssze meg ígyis a legjobb autós játék akárki akármit mond<#email>

autoszimulator
hmm.. A css a Counter Strike Source, de az elképzelhetõ hogy az a HDR nem valódi.

Csuhai G
Szerintem a második, de akkor mit kéne még teljesítenem ??

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

hykao
Vagy nem voltál még minden kereskedésben vagy pedig máshoz is kötött a motorvásárlás, amit még nem teljesítettél...
Csuhai G
Még valami tipp?

w77d
nekem valahogy nem stimemel a játék kinézete, a sötét színek túl sötétek, a viágosak meg túl világosak. Árnyékban gyakorlatilag feketeség van, napon meg szinte fehér minden. Nem lehet valahol állítgatni a kontrasztot meg ilyesmit? Én csak a világosítást találtam meg!
Annyira rossz a kép, hogy a mûszerfalt sem látom. Segítsen valaki!!

hykao
NEM, ez HARDVER kérdése! HDR és élsimítás egyidejû alkalmazására csak az általam korábban leírt kártyatípusok képesek! Ha a "css"-ben (bár fingom sincs mi az) megy a kettõ egyszerre, akkor abban nem valódi HDR-t alkalmaztak...
autoszimulator
De ez csak játékspecifikus, nem? Mert css-ben egyszerre megy mindkettõ a 7800GTX-el..

Csuhai G
Pedig már a Pontiacban is voltam. 😞
A térképen már csak a motorkereskedések vannak halványan, többször is átnéztem az egészet! 😞

zeki
nekem nagyon tetszik a game !!!

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

zoli122
igen? hogyan? nekem nem megy az online profilom :S