Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1360x768-as felbontást támogat a game? Ha nem, akkor hol kell buherálni?

dienesoft
Nem is gondoltam volna, hogy a LOW mennyit segít azon, hogy megy a játék.LOW-nál a messzi tárgyakat legagyizza, ez engem egyáltalán nem zavart,fõleg, hogy közelrõl ugyanolyan szép. Ráadásul legalább 6-8fps-el gyorsabb a game, mint régen, úgyhogy végre megtom csinálni a küldiket 😊

autoszimulator
Okok erre gondoltam, azt olvastam h változik kis mértékben a napszak, akkor holnap ezt ki is próbálom 😉

.: mobilize.hu :.

hykao
Az éjszakás módban nincs mindig éjszaka! -> #10800 !!! (felül kell írni 2 fájlt, ha akarsz csinálhatsz biztonsági mentést róluk)
hykao
Az nem is lesz.
autoszimulator
Egy gyors kérdésem ha lehetne... Amennyiben beteszem az éjszakai módot, az felülír valamit gondolom, tehát akkor vagy éjszaka vagy nappal, nem lesz majd változtatható, ugye? Mert akkor biztonsági mentések nem ártanak 😊

.: mobilize.hu :.

I.C.ram
viszont nincsen lámpafény...
hykao
Tessék két éjszakai kép: (a mûszerfalat tökéletesen látni, olyan mintha lenne külön mûszerfal világítás)

csabush
Amúgy pl a gyári Audi A6nak a kilóméterórája átfordul egyszer pedig 260 vagy 280-ig van skálázva, és 250 a vége... Ilyen apróságok persze nem rontanak a játékélményen(nálam nem)

Más: kipróbáltam azt amit korábban hykao írt, feljebb raktam a prioritását, és tényleg gyorsabb lett, és nekem a billre is ugyanúgy reagál, egy próbát megér

hykao
Na mégegy dolog, aztán megyek akadozni kicsit a játékkal: aki már unja a két videót továbbléptetni az elején, az nevezze át bármire a "C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Video" útvonalon az "Atari.bik" és "Bumper_EDEN_TDU.bik" fájlokat.
reaper5687
sehogy, csak megemlítettem, hátha van már iylen kieg. is
hykao
Na most ez, hogy jön az éjszaka-módhoz? Nyilván az olyan mûszerfalat, ami nincs nappal sem, azt az éjszakai módban sem fogod látni... 😛
mila69en
valamijen ürüggyel a védelmet is frissíteniük kell😊 mi lenne ha kiadnának egy tökéletes búg mentes gamet?😊 akkor mirefel a peccs

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

reaper5687
AZ oké, csak például a MacF1 GTR-ben egyáltalán nincs hud a belsõ nézetben, és ugyanez van a kawasakikkal is... Miért nincs kidolgozva a kilóméter órájuk? AZért Thnx
hykao
Katt a bannerképre...(Még mindig mindenki számára virít ott az INFÓKÉRT KATT IDE!!! szöveg)

(mûszerfalat egész faszán látni, olyan mintha világítás lenne rajta - kivéve ha valami árnyék épp rávetõdik...HDR-rel pedig még jobban látni mindent éjszaka is)
hykao
Na akkor utoljára még egyszer elmondom:
-Pl. Németországban és Hollandiában már kijött. Megkérdeztem egy olyan sráctól, aki biztos nem kamuzik, és elmondta, hogy az õ eredeti példányának verziószáma 1.45 (warez verzió száma: 1.45, a legutolsó bétáé pedig 1.24 volt...)
-Vajon a PROCYON csapat gondolta, hogy mókázik egyet, és rádob egy Securom vagy Safedisc védelmet a játékra, hadd kelljen bohóckodni a yasu-val is a warezolóknak, vagy mi???

Konklúzió:
-Sajnos ez a végleges verzió, nincs mese! Sok bug maradt, de még így is kurvajó a játék szerintem, és remélhetõleg majd dobnak ki peccset (peccseket)...
reaper5687
Ilyen gondom nekem is van, bár ugye én is kivettem a forgalmat belõle 😄
Az éjszakai móddal akkor hogyan látod a mûszerfalat, meg az utat? Azért rakd már be a linket ahonnan leszedhetõ. Tudom, hogy volt már, de már nemtom mikor, és ki írta. THnx
hykao
Hát akkor kérem ne tessék csodálkozni, inkább a hozzászólásokat tessék olvasni! Ugyanaz a srác, aki beírta, hogyan lehet kiszedni a forgalmat, azt is beírta, hogy ezután a kilépés a játékból = Alt+Tab majd taskmanagerben leállítani a TDU .exe-jét...
Caliph

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

csabush
Na az király!

bocs, de egy idõben 800 hsz érkezett percenként, és nem mindig voltam hajlandó visszaolvasni ilyen sokat, azért nem láttam a shotokat!

hykao
Nem, nincs egyfolytában éjszaka! Hanem az éjszakai móddal nem csak lemegy a nap, meg feljön, de világos marad, hanem amikor lemegy a nap, akkor besötétedik, és csak akkor világosodik ki, amikor felkel a nap! 😊
Bár raktam be két képet korábban, amibõl egyértelmû kellett volna, hogy legyen, hisz az egyik napfelkeltekor készült.

Amúgy ne tessék elfelejteni, hogy még dolgozik tovább a srác az éjszaka módon, szóval még nem tökéletes. Pl. besötétedés elõtt olyan fakó lesz minden, mintha fekete-fehér fele mennének a színek.
musha
hi!

lehet, hogy már volt rá válasz, de nem találtam:
a resetelõs/mentés nem látós problémákra már akad megoldás?

Endiman
hát....ugye a forgalmat kiszedtem belõle...

hykao
Módosítottál valamit a játékban? (forgalom, fû, éjszakai mód stb.)
csabush
Ja én azthittem a night mod, az csak annyit csinál hogy sötét lesz végig, nem tudtam hogy változik. Na akkor vetek rá egy pillantást😊

Endiman
nekem újabban azt csinálja, hogy ha kilépek, akkor nem lép vissza a windowsba hanem restartolnom kell 😞
valaki tapasztalt ilyet?

csabush
Na gyerekek, most megint sikerült tolnom vele egy kicsit, még mindig jó játék a Bugoktól eltekintve. Utálom ezt a swap szerû akadozást, fõleg mikor autó leszállítós küldi közbe akad egyet és a köv pillbe szia pirosnál álló teherautó😛

Friss XP-vel is ugyanúgy fut, mint anno az Open 1éves WIN-nel, úgyhogy XP-t emiatt ne telepítsetek újra, nincs értelme. Több VGA drivert kipróbáltam az újtól elkezdve néhány moddolton át, az elég régiekig bezárólag. Én úgy vettem észre ez sem okozott túl nagy változást, se pozitív, se negatív irányba.
Sajnálom, hogy nem sikerült kinõni a béta betegségeit, és mint már hyako is mondta korábban, túl sok remény nincs arra hogy ez csak egy haxolt Open Beta...
Számomra a legidegesítõbb az, hogy tényleg teljesen kiszámíthatatlanul fut.

(mivel warez verzióm van, nem szidásból mondtam ezeket, örülök hogy egyátalán ez van, ha megjelenik itthon nagy valószínûséggel megveszem)

trackmaniac
Remélem ez nem OFF! Hali! Egy érdekesség, nem tudom találkozott e már valaki ilyennel. Lefagyott a játék, újraindítottam a gépet, majd újra a gamét, és már nem nõként, hanem hapsiként jön elõ a karakterem. Mit lehet ez ellen tenni? <#wow1>

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

hykao
Ja, közben megoldottam, hogy HDR mellett is besötétedjen az éjszakai móddal a játék. Nem nagy dolog, csak egyszerûen az éjszakai mód weather.ini fájlját kell használni a weather_HDRI.ini helyett is, és máris lesz sötétség HDR esetén is. Persze HDR-rel valamivel világosabb egyelõre az éjszaka, de nem is baj, így legalább tökéletesen lehet látni, akár még verseny közben is, de mégis hangulatosabb, hogy be is sötétedik, mintha mindig csak nappal lenne.
hykao
Saleen akkor lesz a Mustangból ha a tuningmûhelyben a SALEEN féle tuningot választod a Mustangod számára. A baj csak az vele, hogy így kategóriát ugrik (E-bõl D-be vagy valami ilyesmi), de az új kategóriában meg nemigen rúg labdába...
Sland
Mondtam! Zárás...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
1. Bocs srácok, hogy nem kockultam egész este a gép elõtt. Inkább kikapcsolódtam és filmet néztem...
2. Köszi a 10perces folyamatos törlést idõzõ SPAM áradatot!
3. Reaktor, szépen kérlek távozz!
4. Ha még egy apró OFF is elõjön reggel 8-ig, akkor bezárom a topicot!

jóéjt srácok! 😉

jah és szép teljesítmény:
9735 db üzenet van a témában, és a hsz számok már #10788-nél tartanak.
1053db hozzászólást kellett itt törölni 1év+1hónap alatt, úgyhogy grat a spammereknek!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bazza
vki gyors idebökné hogy lehet bookmarkot csinálni?
+ Photos-ba hogy tok pakolni?
(thx)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Alwares
Tök jó a játék csak egy bajom van vele! Mikor beteszek saját zenét mikor hallgatom játék közben, olyan furcsán rezeg a hang. Mint mikor fel van nyomva a basszus! Olyan mintha equalizer lenne rajta de direkt megnéztem a hangkártya progijában és nincsen beállítva semmi! Ez mért van? Tudnátok segíteni?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Atti12
nem kell oda még 7900 Gt sem. 😊 Nekem 7600GS em van és 800x600 ba 4x AA val High-on simán fut 😊

erieskrisz
hi emberek nah sikerult felraknom a gamet 800x600 ban szaggat 1 kicsit de az en gepem nem csucskategoria lol 2.6 celeronos proci 512 mb ram es atiradeon 9550 256 mb videokari akkinek etol jobb gepe van annak szerintem 800x600 ban tokeletesen kene futni jah es nem tom szamit e de jatek kozben toltok gondoolom annak is kell egy kis memoria lehet vennek gepbe meg 512 ram ot ess aszagatas is megszune

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Truck Driver001
Ok köszi nektek!😊
Megszavazva.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

3P
Hát asszem ez nem kérdés. 😊 Az X1950XT egyrészt többet is tud (HDR+AA együttes használata), másrészt a shader orientált játékokban jelentõsen gyórsabb is.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

bertino
X1950 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Truck Driver001
OFF
Hmm.Sztem videókártya csere lesz.Nem a játék miatt mert az tükörsimán fut maxon.Csak mert,mert!😄
Szal ti mit mondtok?
7950GT or 1950XT Sapphire?
Az xt-nek lényegesen nagyobb a mag,és a memória órajele..De azért kiváncsi vagyok ti mit mondtok.
ON

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Pepsi Twist
titok <#eplus2>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Saleen Mustang hol van ? 😊

Saleen boltba nállam csak S7 van , Ford boltban sincs Saleen :S

Pepsi Twist
ha eljutsz csampionig és nem költesz semmire csak a kocsira és azt is csak szükség szerüen veszet mert gyorsabb kell akkor add el a régit és kész a végére össze gyûlik a pénz 😊

3P
Pl. Nagyon jól hoz a kocsi szállítgatós küldik, és elég hamar elég sokat lehet találni. 1-1 kocsiért hibamentes leszállításért 135e USD jár...
Vannak rövidebb versenyek, amit többször is meg lehet csinálni, tehát a pénz eben a játékban nem probléma. 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Pepsi Twist
semmi, csak 900.000$ volt a házikó de, ezelött volt 10-12 házam azoakt elattam meg volt vagy 25 autóm azt mindet elattam, vettem ezeket a kocsikat + a ház és még maratt 800.000$ körüli péz abból veszek még egy Gullwingot és kész a maradék meg kell a pocakomba xD

hát nekem azokkal ki van minden f-om padlógázzal megyek nem ütközök és egyszerûen a cél elött 0.6 km-el lejár az idõ

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

Pepsi Twist
ez full... lessz egy két peccs hozzá az biztos a németek ezzel jáccanak orba szájba vazze

PuMaa
Honnan van neked ennyi pénzed a ház menyibe került? 😄 mi a trükköd ?

Asus A8N-SLI Premium | Corsair CMX1024-3200C2 2x1GB ram | DualCore AMD Athlon 64 X2 4400+ 2MB Cache | 2db SLI ben Asus Extreme N7800GTX TOP | Maxtor 160 GB SATA2 | Samsung 215TW 21\"

Biztos forrásból tudom, hogy ez még nem a végleges verzió!
csuhi
AMD 64 3000+, 512 ram, 9600 Pro
640x480-ban, minimumon, kb. 1-2 FPS 😊
szóval... szerintem felejthetjük 😞