Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
.: mobilize.hu :.
Más: kipróbáltam azt amit korábban hykao írt, feljebb raktam a prioritását, és tényleg gyorsabb lett, és nekem a billre is ugyanúgy reagál, egy próbát megér
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
(mûszerfalat egész faszán látni, olyan mintha világítás lenne rajta - kivéve ha valami árnyék épp rávetõdik...HDR-rel pedig még jobban látni mindent éjszaka is)
-Pl. Németországban és Hollandiában már kijött. Megkérdeztem egy olyan sráctól, aki biztos nem kamuzik, és elmondta, hogy az õ eredeti példányának verziószáma 1.45 (warez verzió száma: 1.45, a legutolsó bétáé pedig 1.24 volt...)
-Vajon a PROCYON csapat gondolta, hogy mókázik egyet, és rádob egy Securom vagy Safedisc védelmet a játékra, hadd kelljen bohóckodni a yasu-val is a warezolóknak, vagy mi???
Konklúzió:
-Sajnos ez a végleges verzió, nincs mese! Sok bug maradt, de még így is kurvajó a játék szerintem, és remélhetõleg majd dobnak ki peccset (peccseket)...
Az éjszakai móddal akkor hogyan látod a mûszerfalat, meg az utat? Azért rakd már be a linket ahonnan leszedhetõ. Tudom, hogy volt már, de már nemtom mikor, és ki írta. THnx
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
bocs, de egy idõben 800 hsz érkezett percenként, és nem mindig voltam hajlandó visszaolvasni ilyen sokat, azért nem láttam a shotokat!
Bár raktam be két képet korábban, amibõl egyértelmû kellett volna, hogy legyen, hisz az egyik napfelkeltekor készült.
Amúgy ne tessék elfelejteni, hogy még dolgozik tovább a srác az éjszaka módon, szóval még nem tökéletes. Pl. besötétedés elõtt olyan fakó lesz minden, mintha fekete-fehér fele mennének a színek.
lehet, hogy már volt rá válasz, de nem találtam:
a resetelõs/mentés nem látós problémákra már akad megoldás?
valaki tapasztalt ilyet?
Friss XP-vel is ugyanúgy fut, mint anno az Open 1éves WIN-nel, úgyhogy XP-t emiatt ne telepítsetek újra, nincs értelme. Több VGA drivert kipróbáltam az újtól elkezdve néhány moddolton át, az elég régiekig bezárólag. Én úgy vettem észre ez sem okozott túl nagy változást, se pozitív, se negatív irányba.
Sajnálom, hogy nem sikerült kinõni a béta betegségeit, és mint már hyako is mondta korábban, túl sok remény nincs arra hogy ez csak egy haxolt Open Beta...
Számomra a legidegesítõbb az, hogy tényleg teljesen kiszámíthatatlanul fut.
(mivel warez verzióm van, nem szidásból mondtam ezeket, örülök hogy egyátalán ez van, ha megjelenik itthon nagy valószínûséggel megveszem)
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
2. Köszi a 10perces folyamatos törlést idõzõ SPAM áradatot!
3. Reaktor, szépen kérlek távozz!
4. Ha még egy apró OFF is elõjön reggel 8-ig, akkor bezárom a topicot!
jóéjt srácok! 😉
jah és szép teljesítmény:
9735 db üzenet van a témában, és a hsz számok már #10788-nél tartanak.
1053db hozzászólást kellett itt törölni 1év+1hónap alatt, úgyhogy grat a spammereknek!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
+ Photos-ba hogy tok pakolni?
(thx)
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Hmm.Sztem videókártya csere lesz.Nem a játék miatt mert az tükörsimán fut maxon.Csak mert,mert!😄
Szal ti mit mondtok?
7950GT or 1950XT Sapphire?
Az xt-nek lényegesen nagyobb a mag,és a memória órajele..De azért kiváncsi vagyok ti mit mondtok.
ON
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Saleen boltba nállam csak S7 van , Ford boltban sincs Saleen :S
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Vannak rövidebb versenyek, amit többször is meg lehet csinálni, tehát a pénz eben a játékban nem probléma. 😊
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Asus A8N-SLI Premium | Corsair CMX1024-3200C2 2x1GB ram | DualCore AMD Athlon 64 X2 4400+ 2MB Cache | 2db SLI ben Asus Extreme N7800GTX TOP | Maxtor 160 GB SATA2 | Samsung 215TW 21\"