Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
plsss irjon v ki!
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
UI: Bocsi de harapós hangulatban vagyok 😞
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
mit kell átnevezni, hogy ne legyen forgalom?
persze, hogy amit leírnak az általában eltér mind2 irányban...
Steam Nick: adakiller
ACER Aspire 5738ZG
Ill be back !!!!
Ill be back !!!!
ACER Aspire 5738ZG
üdv Oliii
Ill be back !!!!
Ill be back !!!!
Köszi az elõzõ kérdésemre a választ srácok...
Elõallnék egy újabbal, azokhoz szól, akik a DigitalDownload verzióba ruháztak be... Ennek a mocsoknak "TDU_PC_v100_DR-MASTER.part5" része mindig félig jön le csak, azaz utoljára úgy nézett ki a DigitalDownload letöltõben, hogy végig ment, de semmi nem változott, ugyanúgy 252MB 512MB helyett. Nincs valakinek valami ötlete hogy lehetne ezt kicselezni? Vagy valami egyéb megoldás?
ThanX
Elszállt a mentésem és nem naon akarom újrakezdeni van vkienk oan mentése amibe a millioner's challange már megvan??
Köszi e-mail: [email protected]
Az 1-16 az könnyen javítható, mert egy TXT-t kell csak szerkeszteni, annak a tartalma kerül be a dobozba!
Méretet lecsökkentettem 780x210-re, sajnos a sok infó miatt kisebbre nemnagyon tudom, de ahogy néztem, a mostani is 200fölötti lenne, a szövegekkel együtt. Amit kért hykao azokat ráírom. A banner közepére egy videót gondoltam betenni, de azt még ki kell próbálnom, hogy minõség/méret arányban hogy sikerül betenni... Túl nagy SWF-et nem akarok, mert nem mindenki dolgozzik szélessávval.
Szimmetriára majd odafigyelek 😊 Majd holnap mutatom a reloaded verziót 😊
.: mobilize.hu :.
Ill be back !!!!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
UPDATE: szal azokat amik még nincsenek benne: MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 5XXX vagy ATI 95XX)
1. a warez kérdések sor legyen 1 sorban a GYÍK sorával
2. valami tényleg kéne középre, így túl üres
amúgy jó lesz!
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
.: mobilize.hu :.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Ill be back !!!!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?