Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Beenged, csak nem teleportálással. Szépen végig kell kocsikáznod a szigetet!
én is igy vagyok nem enged be a szalonba!!

hykao
Amit belinkeltem topikot az atari fórumról, ott megadták az útvonalat is, ahol a fájl van.
Truck Driver001
Ja csak az 40..

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

de nem értem én kb 25% nál járok és motorom még sincs,mert a háznl nem birok rámenni h buy,Meg h mennyek be az öszzes autoszalonba amikor még nem enged be az öszzzesbe..

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

hykao
Olyan nincs AGP-sben még, ha jól tudom.
hykao
Szerintem tegyél még hozzá egy keveset, és inkább 7600GT! De ha mindenképpen 7600GS-t veszel, akkor viszont vigyázz, hogy nehogy DDR1-es rammal szereltbe fuss bele...
gabi89
Szaggat a játék :S 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

3P
Ez mekkora ötlet! 😊 Köszi!

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Gollo
Gamma=Game=Gém=Játék!

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

hykao
Motorral menj. Könnyebb kerülgetni a forgalmat.
mi az, hogy akad a gamma?
Clava
köszi mondjuk nvidia fan vagyok szóval sztem ez lesz és köszi a tippet csak áhh télleg annyi van az ember nem tudja eldönteni mi a a jó.

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

és az mitöl van hogy ha elkezdek játszani akkor nem akad a gamma!de ha bemegyek egy üzletbe és kijövök akkor meg eszeveszettül akad!!??

gduck
NVIDIA 7600GS

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

"S"? "?" ?
20% körül járok. de motorom már van, meg két lakásom, meg még vagy kétmillió pénzem. autószállításokat sokat vittem.
7600 GS monnyuk az 25 de most istenem...
Vagy ha elég a leg low abb grabb fkkor 6600 GT.

Clava
jah és oylna kéne ami agp csatis mert nem akarok most mindent felújítani.. cak egy normális videó kari amivel azért jobban eflutnak a dolgok mint a gef 3-assal... mert azzal ez még el se indul...

gduck
Kipróbáltam mindent, IP-t néz 😞 Szóval egyedüli megoldás a proxy és fals lakcím 😞

Én azért belevágtam 😉 Még 15perc és lennt van 😄

3P
Nem akarlak elkeseríteni, de ezt a játékot nem a 20e Ft-os VGA-kra találták ki. Legalább X1650XT-t próbálj meg venni!

Gollo
hát a haveromnak a házból kijövet fagy le!Nem értem mindent végignéztem de sehol nem taáltam cdkey.txt fájlt még a windows keresõjébe is beírtam...

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

Clava
mondjatok már valami olcsó videókarit max 20.000 hufig oylant amit érdemes megvenni és támogatja azt ami ehez kell. meg úgy az iylen shared modelet vagy mit.

3P
Na elsõre elbuktam a 200 km-es futramot. 27 másodperc... Ez van picit béna vagyok. tudom relatív a dolog, de nem is éreztem túl gyengének a teljesítményem ezzel az Enzo-val és billentyûrõl. NMa majd 2. alkalomra.

soneji te hány % nál jársz,ha megkérdezhetem!

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

hogy bal klikkel miért nem azt csinálja?
köszönöm Pepsi
aki motorozni szeretne oda menjen. vagy járja be a szigetet és vegyen.
Pepsi Twist
a kis képre jobb gomb meg nyitás új ablakban és akkor ott a link aztán azt itt képbszúrása gomb

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

és beszúrni azt hogyan tudom?
köszi. szenvedek vele.
Pepsi Twist
nekem az sem jó ha betöltésnél fagy meg :S az ALT-TAB-os verzsön...

hykao
Ha a házból kijövet fagy meg, akkor OLVASS VISSZA - tegnap elég részletesen kiveséztük a problémát, és megoldást is találtunk a problémára. Ha pedig kilépéskor fagy meg - normál eset, ha kivetted a forgalmat vagy a röpködõ bizbaszokat stb. (ilyenkor normál bezárás az Alt + Tab -> taskmanager -> bezárás)
Sleepy Bone
nekem i8s mûködött egészen eddig... csak most bexart tegnap este már kilépni se tudtam rendesen... és nem tom h mit csáljak... vki nem tud megdobniu egy mentéssel?

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Gollo
Eggyik haveroomnak is ez a baja nemtudom miért mért van ez!De nekem müködik😊!

Sleepy Bone
MÉg mindig nem mûk9dik 😞
azt csálja h amikor a kocsival akarok menni akkor behozza a test drive feliratot és csak úgy tok kilépni h feladatkezelõ folyamat leállítása...

hykao
Fórum fõoldal -> bal felsõ sarok -> saját galéria
a Jessy-féle szállítós feladat egy Kawasaki Ninja.
Sleepy Bone
kösziu

rotator
Hehehe, a SeVeN M úgy tûnik, hogy szabadságon lesz jövõ héten (nem fog üzemelni a technikai segélyvonaluk), szóval ez már tényleg csak 2 hét múlva lesz...

rotator
Sajnos ez igen valószínû, pedig végre lett volna idõm nyomatni ezerrel. 😞

hali!!valaki meg tudna dobni ojan mentéssel ahol már tudok menni motorral??!!!mert nagyon kellene kiváncsi vagyok!amugy meg majd ps en akarom végigtolni de mivel még nem jött ki ezért addig bohóckodom vele kicsit pc-n!!

Pepsi Twist
Azért nem tölt be mert nem tom <#idiota> nekem is ez van, ujra índítom a gépet és a graf-ot pedig minden a legalsó értékre, akkor nekem betölt utána meg fölrakom a grafot vissza és kész<#vigyor>

én inkább proxyserver-rel próbálkoznék
gduck
Hát sajna marad a dobozos verzió 😞

Fiktív címmel is ezt írja ki (ZIP code, stb... összepasszolnak):
"We're Sorry.
You have encountered a product restriction problem. One or more of the items you've selected has been excluded from being purchased in your region.

If you still wish to purchase this item, please contact the software manufacturer to obtain purchase details.
"

vki
Nagyon jó. Akkor mindegy, ha megveszem a dobozos verziót. Lehet, hogy az hamarabb meglesz. 😞

ACER Aspire 5738ZG

külföldön már megjelent pc-re???

gduck
A hivatalos álláspont:
"We are looking into doing international Digital Downloads at a later date. The main reason we cannot support it at this moment, among many other reasons, is that the current software has to be upgraded to only allow for Digital Downloads and not Box Product to be international. We did do a test of the system this past week but it has revealed a few flaws in that area that we are looking to fix very soon.

Anyways at this point I am going to sleep as it has been a very long day so goodnight and enjoy the game!

Regards,
Mattlab

vki
De hogy lehetnek ilyen f*******ók? Kicsi a szerverük, vagy mi?
Valaki nempróbálkozott még fiktív címmel?

ACER Aspire 5738ZG

hát, hogy itt mindenki ilyen kurva okos!
gduck
Hali!

Minek az e-mail cím? Letölteni nem lehet csak USA-ból (azt írták ez egyenlõre így is marad)! Remélem a 19.-i héten kis hazánkba is megérkezik a játék 😊

Lehet Én vagyok a hülye: ahelyett hogy játszanék warez Online (béta profilom jó hozzá 😄 ) Csak belenéztem a warez verzióba, amit még aznap leszedtem és várom a megjelenést...

vki
Aki anno fizetett a letöltésért az tudtommal kapott valami linket a jóhoz, vagy path-hez, és küldik neki a dobozost. Szal lehet, hogy Õk jártak a legjobban. Nem tudja valaki véletlenül az Atari e-mail címét? 😄

ACER Aspire 5738ZG

mivel nem jelent meg, ha meg fizettél volna letöltésért, ennél sokkal mérgesebb lennél 😄D

Mi az hogy nem releváns? Ha warezolsz, semmi jogod fikázni a készítõket, ingyen játszol vele, akkor mit reklamálsz? Ha adok egy csontot a kutyámnak, nem kérdezem meg, hogy ízlett-e

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack