Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
20% körül járok. de motorom már van, meg két lakásom, meg még vagy kétmillió pénzem. autószállításokat sokat vittem.
Vagy ha elég a leg low abb grabb fkkor 6600 GT.
Én azért belevágtam 😉 Még 15perc és lennt van 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
hogy bal klikkel miért nem azt csinálja?
köszönöm Pepsi
aki motorozni szeretne oda menjen. vagy járja be a szigetet és vegyen.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
azt csálja h amikor a kocsival akarok menni akkor behozza a test drive feliratot és csak úgy tok kilépni h feladatkezelõ folyamat leállítása...
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
Fiktív címmel is ezt írja ki (ZIP code, stb... összepasszolnak):
"We're Sorry.
You have encountered a product restriction problem. One or more of the items you've selected has been excluded from being purchased in your region.
If you still wish to purchase this item, please contact the software manufacturer to obtain purchase details.
"
ACER Aspire 5738ZG
"We are looking into doing international Digital Downloads at a later date. The main reason we cannot support it at this moment, among many other reasons, is that the current software has to be upgraded to only allow for Digital Downloads and not Box Product to be international. We did do a test of the system this past week but it has revealed a few flaws in that area that we are looking to fix very soon.
Anyways at this point I am going to sleep as it has been a very long day so goodnight and enjoy the game!
Regards,
Mattlab
Valaki nempróbálkozott még fiktív címmel?
ACER Aspire 5738ZG
Minek az e-mail cím? Letölteni nem lehet csak USA-ból (azt írták ez egyenlõre így is marad)! Remélem a 19.-i héten kis hazánkba is megérkezik a játék 😊
Lehet Én vagyok a hülye: ahelyett hogy játszanék warez Online (béta profilom jó hozzá 😄 ) Csak belenéztem a warez verzióba, amit még aznap leszedtem és várom a megjelenést...
ACER Aspire 5738ZG
Mi az hogy nem releváns? Ha warezolsz, semmi jogod fikázni a készítõket, ingyen játszol vele, akkor mit reklamálsz? Ha adok egy csontot a kutyámnak, nem kérdezem meg, hogy ízlett-e
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack