Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
MINIMUM SM 2.0-T TUDÓ VIDEÓKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV5xxx VAGY ATI 95xx)
http://goo.gl/gd6Zi5
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
paprika tenyészet
meg farmokon legeltetni a teheneket
LÉgyszi válaszoljatok ,köszi...
37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Tényleg én egyszer egy Kawa-val ráegykerekeztem egy szembejövõ autóra úgy 270-el és felpattantam olyan magasra mint az állat, elég nagy terepet beláttam, kár hogy elfelejtettem lescreenshotozni <#vigyor2>#vigyor2>
Még annyi,hogy Ti megvettétek vgy esetleg Wanadoo?
A játék mibõl kér sokat?(gépigény)
Ki lehet próbálni a TDU betajat?
Esetleg valami linket kaphatnák,neten sajnos nem találok<#shakehead>#shakehead>
Köszi elõre!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Miért lehet az, hogy ha a videóbeállításokat akarom módosítani, akkor azt írja, hogy a vidkarim nem támogatja. Most 1280*1024-ben van, és le akartam venni 1152*... -ra.
Valakinek valami 5lete?
ACER Aspire 5738ZG
.: mobilize.hu :.
Bujik a fogatok?<#idiota>#idiota>
Már írtuk akinek nem tetszik az szépen, csendben, gyugottan kerülje el a ezt a topikot.
Nem arról akarok 100 hozzászóláson át olvasni, hogy veszekedtek hogy mien jó a game , mien szar a game.
Ne hasonlitsátok könyörgöm a Flat Out 2-höz a játékot!
Jól észrevettétek hogy mind akettõ kocsis játék, ezt nem vitatom.<#nyes>#nyes>
De hozzá teszem hogy a TDUba nem csak kicsi pályákon mész!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A grafika lehet, hogy nem a legjobb, de hogy PC-n nincs ami megközelítené az fiksz. Nekm mindent összevetve nagyon is tetszik a grafika (nem a render videók grafikájához kell mérni és nincs csalódás... ) 😉
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
és csak jobb lehet
Akkor várok ha lesz normális verzió feltörve akkor azt is megnézem, vagy valami videodriver patch. Addig én nem merek kiadni pénzt zsákbamacskára.
Maga a játék elég meggyõzõ, szóval nem feledkezek meg róla.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK