Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
Köszi a linket 😉

(Ez **rva drága! Az Atarinál $39.95 fizettem!)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

XuChi
Szerintem egy hátig tartana végigjárni minden utat mert ugyis találsz olyan helyet ahol perceket eltöltesz a nézelödéssel.

Anno az open beta-ban amikor felmentem az észak keleti Világító toronyhoz akkor ott töltöttem vagy 20 percet és názelödtem mi történik körülöttem.

És hány ilyen hely lessz még ha kijön végre az 576-ban a dobozos verzsion.

Aki esetleg nem birja kivárni a magyar megjelenést ami olyan 20-a körül lesz az letöltheti innét: https://buy.metaboli.com/vnt/panier.html?partenaire=15&id_titre=243&langue_page=en

50 euróba kerül!

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

3 vagy 4fps csökkenésem van ha Online vagyok(offline-hoz viszonyítva).
Nekem teljesen folyamatos a játék,nagy ritkán jó pár órán belül 1 esetleg 2 kis röccenést veszek észre.Jó a server 0 lag,0 server down!!
Fényszórót hiányolom de mivel ez 1 mod(nightmod)ezért nem is várom el ezt az opciót.Majd ha a patch tartalmazza a napszakváltásokat akkor tuti lesz benne fényszóró is.
Egyébként grat a 89%-odhoz!Vedd+ majd és mehetsz online a továbbiakért😊

★ 汤姆 李

Offline profilommal elértem a 89%-ot és ennél többet nem is lehet offline teljesíteni. Kár. Így nemtudom milyen az ACE szint.

Egyébként kár hogy ennyire optimalizálatlan a játék, pedig egy ISTEN.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Hajnali 3 óra és még mindig 800 online játékos van fennt😊
Ennek kb 60%-a már jóval rookie szint felett van!Rengeteg a Champion szintü.Jó lesz magam már összeszedni😊

★ 汤姆 李

gabi89
Még szép,hogy nem megy 9200-es a game 😄 nem is azért linkeltem be...Csak írtam,hogy van 256megást....

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

The Protector
Full support for DirectX ® 8.1 programmable pixel and vertex shaders in hardware
1.4 pixel shaders support up to 22 instructions and up to 6 textures per rendering pass
1.1 vertex shaders support vertex programs up to 128 instructions
Complete feature set also supported in OpenGL ® via extensions
Programmable shaders provide enhanced 3D effects in over 100 existing and upcoming game titles

Tévedtem.Tényleg csak sm1.1-es.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Atti12
nem müködik 9200-sel, nekem olyanom volt 😊. Csak dx8.1

The Protector
Nem.A 9200-es aszt hiszem sm 2.0-ás.De mindjárt megnézem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

[HUN]FaTaL
Connect3D nem tudtam hogy utángyártott kártyákról beszélünk... küldj már egy linket az ATi oldaláról ahol 256os 9200van plz. Egyébként meg 9200 dx8.1es szal a büdös életben nem fog evvel játszani ennyi

http://goo.gl/gd6Zi5

AntiHero
Hát egy nagy szar!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Shoots
Nagyonszepen koszonom.

gabi89
http://www.reviewcentre.com/reviews35126.html
Ez mi szerinted <#wow1><#bee1>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Itt találod:
link1

link2

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

plastixtore
huu, van már két mustang-om (concept+GT500)😊

Ha szükséged van makett autókra, akkor küldj egy privit! CAMARO, CHARGER, BARRACUDA, MUSTANG, \'CUDA, IMPALA, BEL AIR, FIREBIRD, GTO, THUNDERBIRD, MONTE CARLO, CORVETTE, stb, stb...

ChevyG
köszi!
Shoots
Ez a verseny neve hogy Amateur race. ez hianyzik race listabol marmint ezelott nincs aranyerem egyedul.

AntiHero
NEM WAREZ TOPIC

A nevét mondd a versenynek! 😊
Mégegyszer: Ranking > Single Player > Race és a listában nézd meg melyik hiányzik.

AntiHero
Optionsba aszem abba a gamesetings és Stakes bekapcsol, és beállítod mennyi legyen.
Én nem tudok róla hogy el lehet nyerni más kocsiát, de ez szerintem nem is lenne igazságos.

Shoots
Amateur race 😄 mondd ez neked igy valamit? 😄

AntiHero
Én nem bánom legalább mindent perfectre csinálok most.

ChevyG
Sziasztok!

Lenne 1 gyors kérdésem:

Ha kihivok valakit, mért van az, hogy nincs tétje a dolognak?
Hogyan lehet emelni a tétet?
Van olyan lehetõség, amiben el lehet nyerni az ellenfél kocsiját?

Üdv!
Szerintem mikor a gamespy ID-t csináltad nem állítottad be az országot, így amerikainak vett alapból.

2: Többeknek (nekem is) eltünedeztek versenyek a térképrõl, a Ranking > Single Player részben nézd meg melyik hiányzik és írd be ide.
Azután megmondom merre találod.

Shoots
Sracok, szuksegem lenne egy kis segitsegre.

1. Online profilban hol lehet allitani a nemzetiseget, mert automatikusan amerikai zaszlot kaptam nevem melle, es hiaba a gamespy idm, meg a tdu.com os accom bevan alltiva hogy magyar vagyok, akkor is us zaszlo van nevem melett.

2. Terkepen elvileg minden verseny, idomero, es speed, vagy mik a nevuk keszvan, de infoban mondja hogy meg 1 hianyzik ahhoz hogy megkapjam a kocsit. csomagkuldos, kocsiszallitos csajos meg stoppos kuldik nincsenek meg. a kerdes hogy ha ezeket megcsinalom kapok egy utolso versenyt? es azzal kapom meg a chryslert?

koszi elore is a segitseget.

fery02
Végülis átgondoltam most, amit írtam elõzõleg, és akár 10x is újrakezdeném énis. Persze szüneteket tartva, mert annál az 1 millás versenynél véletlenül nem gondoltam rá, hogy pihentetni kéne a kezem az addigi sok verseny után, és elkezdtem. A végére, az 1 óra folytoni billentyûzet nyomkodás azt eredményezte, hogy a végén már szinte nem éreztem, meg fájlt is. Ez kb 2 órája volt, és még most is fájdalmasan megy az írás XD Amúgy majdnem szívbaj jött rám, ugyanis ha másfél perccel érek be a célba, csak 2. leszek, szal jól kicentiztem. Túl gyors a 3.-as tuningos Enzo 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

autoszimulator
Én szívfájdalom nélkül újrakezdem 😊

.: mobilize.hu :.

fery02
Eléggé baj az. Talán kis eséllyel patch-ben orvosolják a problémát, legalábbis remélem.<#buck> Amúgy érdekes, csak engem érdekel a téma? Mást nem nagyon izgat, aki úgy tervezi, hogy majd megveszi, hogy akkor az eddigi offline megszerzett tevékenysége kárba vész, mert hogy új felhasználót kell kezdenie? 😊

sehogy
fery02
Ha elkezdtem egy offline profilt a warez verziómban, akkor az mûködni fog az eredeti verzióban? Mert én úgy döntöttem, hogy az online miatt ezt a játékot meg kell majd vennem. Ja, ha már itt tartunk, hogyan lehet akkor majd ezt az offline-os profilomat online-osra átalakítani?

Köszi, ez nekem is segített<#eljen>
Bár 0-ra kellett vennem mert basicen szagatni kezdett erõsen
M@TriX
én helyedbe inkább vidkarira költenék 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

hangkartya "hardware acceleration"-t vedd le basicre es jo lesz.. nekem is ez van sajnos
Nekem a basszus tulságossan ki van hozva játékon belül. Hiába veszem le a windowsban mindenhol, bent nem változik. Szanaszéttorízt mindent<#wow3>
Meg tudja nekem mondani valaki ez mitõl lehet?
Mintha az offtopikva ki lenne írva az, hogy már van full warez...
De menny át oda, oszt kérdezésködj.

DaemoonHunter
Van már ingyen kipróbálható verz? Demo vagy ilyesmi?

Eisenhower
lécci visszaolvashatnál... de options és video asszem imperialrol kell állítani metric-re vagy fordítva nem tom már ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Debilke13
Hol lehet átállítani a kilóméterórát km/h-ra??nekem az a nyomorult mérföld/óra van még... LÉCCI SEGÍTSETEK!! 😊

a P4, 3.6Ghz (túlhúzva 4.2-re) gyenge? asszem lemaradtam vhol a hardwerekkel....
Sland
Muszáj OFF-olni?<#szomoru1>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

engem szerencsére idejében meggyõztek😛 Most már semmi pénzért nem cseréném le. Jövõ héten meg próbálok beszerezni vmilyen kormányt, reméljük addig kijön a gamma is, aztán teljes lesz az élvezet😊

OKS, akkor 640 elég VGA ból....
Azzal nincs gond...
És amivel ti jáccotok az a beta, vagy mi???
Na és ez kb mennyire van butítva a fullhoz képest???
(teljesítmény)

Meg gyenge a procid hiába a csillagászati gigaherz.
bertino
szélesvászon rulez 😊
már bánom én is, hogy nem olyan TFTt vettem 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

nem, 256-os

7800GTX 512 es???

[HUN]FaTaL
lol 4giga ddr2vel még jó😄

http://goo.gl/gd6Zi5

1440x900, High, 4x-es AA-val megy rendesen, szaggatásmentesen.
3.0Ghz, 4giga ddr2, 7800gtx..

Szasza20
Annyit tudok erre mondani hogy nekem az alul írt konfiggal teljesen jól megy, nemtom a haverodnak mér nem megy a 7900gs-el jól! Nekem nem bugos a Gém és nem textúrahibás! Legalább 30 fps-el megy! Ílyen beállításokkal játszok: 1024×768, High, 4×símítás!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500