Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Ez **rva drága! Az Atarinál $39.95 fizettem!)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Anno az open beta-ban amikor felmentem az észak keleti Világító toronyhoz akkor ott töltöttem vagy 20 percet és názelödtem mi történik körülöttem.
És hány ilyen hely lessz még ha kijön végre az 576-ban a dobozos verzsion.
50 euróba kerül!
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Nekem teljesen folyamatos a játék,nagy ritkán jó pár órán belül 1 esetleg 2 kis röccenést veszek észre.Jó a server 0 lag,0 server down!!
Fényszórót hiányolom de mivel ez 1 mod(nightmod)ezért nem is várom el ezt az opciót.Majd ha a patch tartalmazza a napszakváltásokat akkor tuti lesz benne fényszóró is.
Egyébként grat a 89%-odhoz!Vedd+ majd és mehetsz online a továbbiakért😊
★ 汤姆 李
Egyébként kár hogy ennyire optimalizálatlan a játék, pedig egy ISTEN.
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Ennek kb 60%-a már jóval rookie szint felett van!Rengeteg a Champion szintü.Jó lesz magam már összeszedni😊
★ 汤姆 李
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
1.4 pixel shaders support up to 22 instructions and up to 6 textures per rendering pass
1.1 vertex shaders support vertex programs up to 128 instructions
Complete feature set also supported in OpenGL ® via extensions
Programmable shaders provide enhanced 3D effects in over 100 existing and upcoming game titles
Tévedtem.Tényleg csak sm1.1-es.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
http://goo.gl/gd6Zi5
Ez mi szerinted <#wow1>#wow1><#bee1>#bee1>
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Ha szükséged van makett autókra, akkor küldj egy privit! CAMARO, CHARGER, BARRACUDA, MUSTANG, \'CUDA, IMPALA, BEL AIR, FIREBIRD, GTO, THUNDERBIRD, MONTE CARLO, CORVETTE, stb, stb...
Mégegyszer: Ranking > Single Player > Race és a listában nézd meg melyik hiányzik.
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Én nem tudok róla hogy el lehet nyerni más kocsiát, de ez szerintem nem is lenne igazságos.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Lenne 1 gyors kérdésem:
Ha kihivok valakit, mért van az, hogy nincs tétje a dolognak?
Hogyan lehet emelni a tétet?
Van olyan lehetõség, amiben el lehet nyerni az ellenfél kocsiját?
Üdv!
2: Többeknek (nekem is) eltünedeztek versenyek a térképrõl, a Ranking > Single Player részben nézd meg melyik hiányzik és írd be ide.
Azután megmondom merre találod.
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
1. Online profilban hol lehet allitani a nemzetiseget, mert automatikusan amerikai zaszlot kaptam nevem melle, es hiaba a gamespy idm, meg a tdu.com os accom bevan alltiva hogy magyar vagyok, akkor is us zaszlo van nevem melett.
2. Terkepen elvileg minden verseny, idomero, es speed, vagy mik a nevuk keszvan, de infoban mondja hogy meg 1 hianyzik ahhoz hogy megkapjam a kocsit. csomagkuldos, kocsiszallitos csajos meg stoppos kuldik nincsenek meg. a kerdes hogy ha ezeket megcsinalom kapok egy utolso versenyt? es azzal kapom meg a chryslert?
koszi elore is a segitseget.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Bár 0-ra kellett vennem mert basicen szagatni kezdett erõsen
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Meg tudja nekem mondani valaki ez mitõl lehet?
De menny át oda, oszt kérdezésködj.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Azzal nincs gond...
És amivel ti jáccotok az a beta, vagy mi???
Na és ez kb mennyire van butítva a fullhoz képest???
(teljesítmény)
már bánom én is, hogy nem olyan TFTt vettem 😞
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
3.0Ghz, 4giga ddr2, 7800gtx..
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500