Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de ha akarod kiírathatod
hykao
egyikre sem hinném. X360 átirat, így inkább talán az ATI-khoz áll közelebb, mert annak a konzolnak ha jól tudom ATI grafikus csipje van.
bertino
ne a szaggatást nézd már rajta, hanem a texturákat...
egyértelmûen szaggatni fog, egy ilyen játék felvétel közben

másrészt fraps videokészítésnél tudtommal eszében sincs kitenni az FPSt...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

k9duli
Letõltöm de ha nem raktad ki pl:frapsal az fpst akkor baszhatom. Hacsaknem 100fps állítottál be felvételnél hogy ne legyen korlát majd azt tömörítetted 30ra. De lehet tvtunerrel vetted fel, na tõltöm...

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

egyébként ezt a játékot nvidiára vagy atira tervezték?
bertino
sehol sincs egyetlen textúra hiba se :-)

Eisenhower
a hiba az ÖN készülékében van.

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

igen én is pont errõl beszéltem.
bertino
sõt, még trailert is készíetettem, nézd meg nyugodtan, hogy futott nekem 😊

azért a minõsítést ne te végezd.
k9duli
Talán értek a géphez. Számítógép szervizes vagyok.

hykao
Kezdesz megint elvadulni...moderáld már magad, nem hiszem el, hogy nem megy...
Pepsi Twist
figyelj, valamit valamiért... (ha szar dolgokat veszel a gépbe olcsón akkor ne csodálkozz ha nem megy a játék (ezt nem rád értem))

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bertino
ne is vedd akkor, ne is vedd
majd tolok fel a galériámba képet nekem, hogy fut, aztán táthatod a szád
pedig még csak betaval probálkoztam...
egyáltalán nem töltõdnek késõn a textúrák, egyáltalán nem aggat be, VGA-m mondjuk gyengébb a tiednél

hykao
Olvass vissza kicsit, és meglátod, honnan és mennyiért.

(az aláírásodban: "control"-t egy "l"-lel kell írni, és a "the" nem kell oda!)
AMD suxxx Ati suxxx. egyébként egyetértek, mivel tényleg jó gép kell neki, azt meg nem engedheti meg magának mindenki. bár ha valaki minõségi alkatrészekbõl rakta össze a magáét, nem gond a játéknak ha nem a legkorszerûbb, ez egyértelmûen kitûnik a hozzászólásokból, és ez nem hátrány.
de hangsúlyozom egyetértek, mivel a dolguk nem az lett volna, hogy csak azokat szolgálják ki akik nem sajnálják a pénzt a minõségre.
Pepsi Twist
nah ja (ha eccer hülye akkor hülye... lehet tele van a vinfosa szeméttel)

k9duli
Hát neharagudj már, de így én nem veszem meg eredetibe, mert totál lutri.
Nem merek kiadni 10000ft ezért így, hogy majd az biztos jobban fut. De neked legyen igazad, nem akarok rosszat a játéknak.

bertino
hagyjad, hadd hidje azt, hogy ez nem nextgen 😄DD

Pepsi Twist
sztem vedd meg eredetibe és utána várj meg egy peccset rögtön más lessz a véleményed fogadni mernék de úri ember nem fogad...

Pepsi Twist
sztem valami peccs után nem ez lenne a véleménye....

k9duli
8800al 30-35 fps ha hdr bevan nyomva???
Azt hittem hogy a source motor egy optimalizálatlan szar, de akkor ezt a motort melyik kategoriába soroljam.
Nálam ha kikapcsolom és 1024*768ba leveszem 0 élsímítás minden low akkor is 20-40 fps között. Pffffffffffffffffffffffff.

bertino
hát bizony, csávókám beta alapján minõsített, meg is látszik 😄DDDDD

Pepsi Twist
nálam csak azért van 30-35 FPS mert a HDR be van nyomva ha nincs akkor van olyan 50-60 (sokat eszik a HDR)

k9duli
Véleményezem a játékot, valószínû nem fog mindenki örülni neki, mert ez a TDU topik...
Elöszöris a szignómban lévõ géppel probálok vele használhatóan játszani, de megakadályoz az a probléma hogy bizony amikor a messzi texturákat betöltené, vagy amikor ugy gondoljon pillanatra megreccen a játék és pillanatra lesz ugy 20-25fps.A probléma fõleg az hogy hiába állítok low grafikot vagy high grafikot az fpsem állandóan 20-40 között ingadozik.
Ennek a játéknak az optimalizációja egy rakás szar.Haveromnak ugyanez a configja csak 7900gs. Nála meg olyan bugos a játék hogy szinte játszhatatlan. Ha a flatout 2ben megbírták oldani hogy elõttem 7autó törik az erdõben, robban az egész környezet, és max grafikon állandó 100 fps akkor itt a TDU-ban nagy baj van.
Játék közben 500mb memórát eszik a játék ugyhogy ilyen hülye kérdéseket mellõzetek, 1gb memória kell a gépbe.
Ez a probléma engem annyira zavar, hogy innentõl kezdve nem érdekel a játék, mert nem hiszem el neki hogy core2duo és 8800gt kell neki hogy 30fpsem meglegyen mindig.
Maga a játékkal nincs bajom, a grafika ereje meg nem olyan letaglozó, szóval tényleg nem értem az igényét.
Jah még egy iszonyat idegesítõ dolog highra bekapcsolja az ember a detailt és még akkor is idegesítõen elõugrik a hátérben a pálma fa meg hasonló, hát lol.
--------------
Még annyit hogy nagyon gyenge a játékon belüli videó beállítások szóval van valami csel ahol komolyabb videó és hang beállításokat lehet elérni?

Shoots
Sziasztok, valaki tudja hogy online resznel az ember nemzetiseget hogyan lehet valtoztatni? mert nekem alapbol berakott amerikainak, es nem talaltam sehol olyan lehetoseget hogy tudjam valtoztatni

Pepsi Twist
KERESÕ... (a lap alján)

Cápafogxy
Mégegyszer feltenném a kérdést hogy hogyan lehetséges kivenni a forgalmat a játékból, régebben láttam egy hsz-t ahol le volt írva, de sajnos mostmár nem találom, mert annyit írtatok 😊

buldozer99
30-40 között

Forca Barca

Pepsi Twist
hány FPS? 15?

buldozer99
elég😄 legalábbis nekem most! ideiglenesen van 512
és ilyen beállításon fut:1280*1024 high 4xAA

Forca Barca

Pepsi Twist
ami nekem van gépem (lent látod) azzal minden akadás nélkül fut 1024-es bontásban, 4xAA + HDR, HIGH stabil 40-45 FPS el 😊

autoszimulator
Ha van mellé egy viszonylag jó videókártya/proci kombó, akkor 1GB-al már 1024es felbontásban, 4x AA-val szaggatásmentesen megy. Szóval menni fog az 512-vel is, csak kicsit randábban.

.: mobilize.hu :.

Pepsi Twist
Olvass vissza, kiderül hogy honnan van!!!<#mf1>

[HUN]FaTaL
world racing 2: törik (méghozzá igen jól), koszolódik, nem bugos, van forgalom, index 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

errõl az a véleményem, hogy mindig el kell cseszni valamit, ha az túl közel lenne a tökéleteshez. jelenleg ez a játék áll a legközelebb ahhoz a szinthez, amit jelen korunk technikai lehetõségei lehetõvé tesznek egy otthoni gépen. ha egy játék abszolút kielégítene minden kívánalmat nem lenne versenytársa, így kevesebbet kaszálnának. ez az egyszerû ok vezet oda, hogy minden játékot félig-meddig bugosan, van a játékélményt lerontó dolgokkal adnak ki. itt ami a legszembetûnõbb az autós játékoknál, az a törés hiánya. szerintem ennek a játéknak is ez a legnagyobb hibája. ráadásul az, hogy a forgalom többi autója törik bizonyítja, hogy képesek megcsinálni jobbra, éppen hogy a hajlandóság hiányzik.
számomra a játékot egy lezúzott Maserati vagy Ferrari látványa teljesítené ki.
rotator
Ha úgyis ingyen van, legyen 2G!
😊

[HUN]FaTaL
nem valószínû, inkább 1G

http://goo.gl/gd6Zi5

Talán inkább csak a Windows-nak😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

sztem az határeset

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

The Protector
512 ram elég a játéknak?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

NYAM-NYAM...

Honnan van és mennyiért????

Dante73
Beraktam a night-mod ot.
Lehet valahogy lámpát kapcsolni? Annélkül az árnyékos városban száguldozni, tuti bünti...

http://www.freetvmaci.info/

Hmuda
Úgy emlékszem, hogy mintha a garázsban a listát nézegetve lehetne csereberélni a járgányokat, de mivel nem jelzi az üres slotokaz ezért csak cserélni lehet, átrakni egy üres helyre már nem.

Azt ne kérdezt, hogy pontosan hogyan, mert már nem emlékszem és én megvárom a saját példányomat. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

bertino
4 nap... kéz és láb nélkül is kibírjuk 😊

3P
És ezek után még csodálkozunk, hogy nyugaton már nem divat a házilag összerakott konfig? 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Volna egy kérdésem is. Most már van elég sok garázsom, és persze játmûvem is. Lassan szeretném õket csoportosítani, na igen picit gyûjtõ szenvedélyem van 😉.
Eddig a cserélgetést úgy tudtam megoldani, hogy kiválasztottam a kocsit, majd a térképen a cél garázst és bementem vele a kocsival. A kérdésem az lenne, hogy ettõl gyorsabb, illetve egyszerûb kocsi cserebe-bere nincs?

3P
Ez nem feltétlen a játék hibája. Pl. nekem is megy a játék alatt letõltés és semmi szaggatás.
Tudom közhelybe megy, de illik megnézni a proci idõt, néha elindítani egy kis defragmentálást és hasonlót. Sokszor elõfordul, hogy 1-1 progi, legyen az játék vagy más összeakad másik progival. A tûzfalak, vírusírtok, virtuális drive-ok mind hajlamosak hasonló lassításokat okozni. Csak egyszer érdemes egy picit rendbe tenni a rendszert és onnatól ilyen bajok nem igazán lesznek többet. Perasze tudom könnyebb szidni a játékot, programozókat, de õk se gondophatnak mindenféle user által összedobált rendszerbõl adódó hiányosságok leküzdésére.
Bocs ez nem kifejezetten neked szólt, de ez már nem az elsõ ilyen hozzászólás, vbagy az elsõ ilyen topik, de azért van aki azéárt utána megnézi, hogy milyen kodeket, vírusírtót, tûzfalat rak fel, s utánna a problémáinak döntõ többsége elmúlik. Szerintem egy próbát neked is megér nem?

Pepsi Twist
gyerekek sztem 20.-a környékén lessz TDU itt Mo.-ba 😄 addig várok aztán megveszem az egyik TDU-t Hykao-tól (persze ha még lessz)

Dante73
OK!
Megdumáltuk! <#papakacsint>

http://www.freetvmaci.info/