Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyértelmûen szaggatni fog, egy ilyen játék felvétel közben
másrészt fraps videokészítésnél tudtommal eszében sincs kitenni az FPSt...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
majd tolok fel a galériámba képet nekem, hogy fut, aztán táthatod a szád
pedig még csak betaval probálkoztam...
egyáltalán nem töltõdnek késõn a textúrák, egyáltalán nem aggat be, VGA-m mondjuk gyengébb a tiednél
(az aláírásodban: "control"-t egy "l"-lel kell írni, és a "the" nem kell oda!)
de hangsúlyozom egyetértek, mivel a dolguk nem az lett volna, hogy csak azokat szolgálják ki akik nem sajnálják a pénzt a minõségre.
Nem merek kiadni 10000ft ezért így, hogy majd az biztos jobban fut. De neked legyen igazad, nem akarok rosszat a játéknak.
Azt hittem hogy a source motor egy optimalizálatlan szar, de akkor ezt a motort melyik kategoriába soroljam.
Nálam ha kikapcsolom és 1024*768ba leveszem 0 élsímítás minden low akkor is 20-40 fps között. Pffffffffffffffffffffffff.
Elöszöris a szignómban lévõ géppel probálok vele használhatóan játszani, de megakadályoz az a probléma hogy bizony amikor a messzi texturákat betöltené, vagy amikor ugy gondoljon pillanatra megreccen a játék és pillanatra lesz ugy 20-25fps.A probléma fõleg az hogy hiába állítok low grafikot vagy high grafikot az fpsem állandóan 20-40 között ingadozik.
Ennek a játéknak az optimalizációja egy rakás szar.Haveromnak ugyanez a configja csak 7900gs. Nála meg olyan bugos a játék hogy szinte játszhatatlan. Ha a flatout 2ben megbírták oldani hogy elõttem 7autó törik az erdõben, robban az egész környezet, és max grafikon állandó 100 fps akkor itt a TDU-ban nagy baj van.
Játék közben 500mb memórát eszik a játék ugyhogy ilyen hülye kérdéseket mellõzetek, 1gb memória kell a gépbe.
Ez a probléma engem annyira zavar, hogy innentõl kezdve nem érdekel a játék, mert nem hiszem el neki hogy core2duo és 8800gt kell neki hogy 30fpsem meglegyen mindig.
Maga a játékkal nincs bajom, a grafika ereje meg nem olyan letaglozó, szóval tényleg nem értem az igényét.
Jah még egy iszonyat idegesítõ dolog highra bekapcsolja az ember a detailt és még akkor is idegesítõen elõugrik a hátérben a pálma fa meg hasonló, hát lol.
--------------
Még annyit hogy nagyon gyenge a játékon belüli videó beállítások szóval van valami csel ahol komolyabb videó és hang beállításokat lehet elérni?
és ilyen beállításon fut:1280*1024 high 4xAA
Forca Barca
.: mobilize.hu :.
http://goo.gl/gd6Zi5
számomra a játékot egy lezúzott Maserati vagy Ferrari látványa teljesítené ki.
★ 汤姆 李
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Honnan van és mennyiért????
Lehet valahogy lámpát kapcsolni? Annélkül az árnyékos városban száguldozni, tuti bünti...
http://www.freetvmaci.info/
Azt ne kérdezt, hogy pontosan hogyan, mert már nem emlékszem és én megvárom a saját példányomat. :-)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Eddig a cserélgetést úgy tudtam megoldani, hogy kiválasztottam a kocsit, majd a térképen a cél garázst és bementem vele a kocsival. A kérdésem az lenne, hogy ettõl gyorsabb, illetve egyszerûb kocsi cserebe-bere nincs?
Tudom közhelybe megy, de illik megnézni a proci idõt, néha elindítani egy kis defragmentálást és hasonlót. Sokszor elõfordul, hogy 1-1 progi, legyen az játék vagy más összeakad másik progival. A tûzfalak, vírusírtok, virtuális drive-ok mind hajlamosak hasonló lassításokat okozni. Csak egyszer érdemes egy picit rendbe tenni a rendszert és onnatól ilyen bajok nem igazán lesznek többet. Perasze tudom könnyebb szidni a játékot, programozókat, de õk se gondophatnak mindenféle user által összedobált rendszerbõl adódó hiányosságok leküzdésére.
Bocs ez nem kifejezetten neked szólt, de ez már nem az elsõ ilyen hozzászólás, vbagy az elsõ ilyen topik, de azért van aki azéárt utána megnézi, hogy milyen kodeket, vírusírtót, tûzfalat rak fel, s utánna a problémáinak döntõ többsége elmúlik. Szerintem egy próbát neked is megér nem?