Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- e-mail cím és jelszó beírása (amit a GameSPY-nál megadtál)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Vagy hogyan kell profilt létrehozni?
Eredeti a game!
Mert sehogyan sem enged.
Gamespy id megvan.
Köszi
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
HIdd le, hogy nem hülyeség, próbáltam már mindent, de nem. MOst az lesz, hogy újrarakom a vidkari drivert, és meglátjuk, hogy mi lesz.
ACER Aspire 5738ZG
Sajnos Szegedre nem erkezik szallitmany marcius 23-a elott. Es akitol kerdeztem, szerinte legkesobb aprilis 2-ig kell varni...
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az mitõl lehet, hogy a játék mostanában csak úgy hajlandó elindulni, hogyha a kompatibilitásnál ki van pipálva a 640*480-van való futtatás.
ACER Aspire 5738ZG
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
bebeeee Nekem fém dobozos lesz<#vigyor2>#vigyor2><#eplus2>#eplus2>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
.: mobilize.hu :.
#13193: Ez gyagyi, mer müanyag tokos <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
.: mobilize.hu :.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Eladtam parkhely miatt 0 Furcsiért, és hiába csináltam meg újra a versenyt, nem vehettem meg újra! Pedig kéne a gyüjteménybe, most már elférne a 16 házamban valahol a több mint 70 autóm között. Megvettem 3.000.000 a Zagato-t, de semmi extra.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
amit most futottam az pedig: 51:19 kawa ninjaval
most pedig veszek vmi jó verdát. apropó van a másik verseny ami ugyailyen hosszu asszem de azt csak autoval lehet nyomatni ott esetleg ad valami külön cumot vagy csak a zsetont és hali?
SZERK: 1000miles travelled <#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor><#taps>#taps>
A Tantalust meg próbálgatni kell többször, az tényleg nagyon nehéz (volt nekem). Próbáld esetleg a Caterham-et vagy a Murcielago-t hozzá.
Egyenlõre 2 time attack nem sikerült aranyra 😞. Az egyik Triumph-os, ahol idõre kellene mennem szinte végig nyíl egyenes a pálya a közepén vaan egy 180°-os visszafordító és a végén van néhány kanyar. Fura az, hogy végig padlógázon megyek, nem ütközök (persze kanyarokban lassítok) és mégse jött össze idõ. Az az érdekes, hogy volt egy másik Triumph-os verseny is, ahol csak ilyen mocik voltak. Ott is a hosszú egyenesben mindig elhúztak melettem, majd egy szélárnyékos trükkel elõztem õket vissza, olyan mintha nem lenne elég erõ a motoromban,m pedig 3-as tuning van benne, de valamit elbökhettem(?), hogy nem igazán megy.
A másik amit nem tudtam aranyra egyenlõre megcsinálni az is egy idõ futam. Egy jó szerpentines és kellõen forgalmas pályán sérülés limittel kellene kb. 7 perc alatt teljesítenem a szakaszt. Azt csak egyszer próbáltam Enzoval (csak kocsival lehet) és szégyen szemre csak a bronz jött össze 😞. Asszem oda másik kocsik kell ami nagyon-nagyon fordulékony és alacsony sebességéekben még jól húz. A többi futam (e kettõ kivételével) arany. Még fel kell kutatnom néhány modellt, stoppost, csomagost és néhány autót amit le kell szállítanom.
Ennyi játék után azt hiszem nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy számomra ez a legjöbb árkád jellegû autós játék PC-re. Utoljára hasonlót az NFS 1 idején éreztem.
Szerintem mind grafikailag, mind játékmenetileg jól össze van rakva. A futamok közül van jó pár aminek a megnyerése valóban kihívás és szerencsére változatosak is. Külön plusz pontot adok a szép mûszerfal nézetre és a motorozás lehetõségére és végre nem csak néhány perces futamok vannak, hanem pl. ott a híres/hírhedt 1 millás futam is. Tudom ez másokat nem vígasztal, de neálam a bugosságnak nyoma sincs és gyönyörûen fut(ott) a játék a legkisebb fagyás, vagy akadozás nélkül.
Nos remélem a jövõ hét elején megjön a saját példányom is és végre elkezdhetem építeni az online karrierem is. Perse picit sajnálom a mostani karakterem, mivel elég sok idõt öltem bele, és van bõven autóm is, de hát ez van. Nem látok arra sok esélyt, hogy ezt a karaktert át tudnám menteni az eredetibe is az online futamokra.
ps. Ja és asszem vennem kell hozzá egy kormányt, hogytökéletes legyen a hatás.
Én azért Ducatival mentem, mert a márka rajongója vegyok. 😊
Arra kikéne valamit találni hol találkozzunk majd mi SGések.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ám ezek a fényforrások nem alkalmasak az út megvilágítására!