Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

buldozer99
amugy a saturnban 75.000 a G25.... kicsit drága gyõrben

Forca Barca

XuChi
Én Budán mentem be az 576-ba de ott sem tudták megmondani mikor jelenik meg. Sajna már tü van a seggemben.

gduck
- Profile létrehozásánál GameSPY ID kipipál
- e-mail cím és jelszó beírása (amit a GameSPY-nál megadtál)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

A kettõ egy szalonban van és nem messze találod a Jaguár illetve az Aston szalontól. (a bannerben találsz térképet)

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Én sajna csak gyõrben tudom megvenni ahol csak egy saturn meg egy 576kbyte található... de se az 576 se a sevenm nem válaszolt nekem h mikortol lesz kapható :S

Letöltöttem az általam még éjjel belinkelt oldalról.

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Valaki megmondaná,hogy a Lotus és a Caterham autószalont hol találom?? Csak ezek kellenének!
honnan szereztél eredetit?

Letudná valaki irni, hogyan lehet ezzel a játékkal online játszani?
Vagy hogyan kell profilt létrehozni?
Eredeti a game!
Mert sehogyan sem enged.
Gamespy id megvan.

Köszi

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Szasza20
Nekem 57 perc lett ENZO-val a 200km-es verseny! De sokat hibáztam azért....

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

vki
Hehe. Original. Digital Download + Proxy.
HIdd le, hogy nem hülyeség, próbáltam már mindent, de nem. MOst az lesz, hogy újrarakom a vidkari drivert, és meglátjuk, hogy mi lesz.

ACER Aspire 5738ZG

hykao
Mókás dolog, hogy a McLaren nem alkalmas se a stoppos-modelles, se a csomagszállítós küldetésre, mert 3 üléses... 😊))
atomboy
Na beugortam a Media Marktban.
Sajnos Szegedre nem erkezik szallitmany marcius 23-a elott. Es akitol kerdeztem, szerinte legkesobb aprilis 2-ig kell varni...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

bertino
attól még hülyeség... más embernél érdekes nem kell átállítani...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

AntiHero
Talán mert nem eredeti?!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

vki
Hi!

Az mitõl lehet, hogy a játék mostanában csak úgy hajlandó elindulni, hogyha a kompatibilitásnál ki van pipálva a 640*480-van való futtatás.

ACER Aspire 5738ZG

Eisenhower
a kép jó csak ez vagy 1 hónapos kép nforce forumon is linkelték már régen ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

mit?
láttuk már.. #9462

[HUN]FaTaL
õ ez egy nagy faszság😄

http://goo.gl/gd6Zi5

AntiHero
Hát MO.-n csak ilyen sz@r tokos lesz.
bebeeee Nekem fém dobozos lesz<#vigyor2><#eplus2>

nem mindig van térkép😄
autoszimulator
Mindegyiknek alapfelszereltsége a térkép meg a kis kézikönyv. 😊

.: mobilize.hu :.

De az a külön térkép cucc tetszik nem?
autoszimulator
grat 😊

#13193: Ez gyagyi, mer müanyag tokos <#idiota><#idiota><#idiota>

ezt nézzétek😛
3P
Nos így ráfeküfve 7 másodperccel a limitidõ alatt értem be, pedig hibáztam is 😊. Jó béna voltam, hogy a játék végig nem tudtam errõl a ráfekvésrõl. Most már csak egy verseny a bibis. Azt is kiszenvedem valahogy. 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Ja én jól elbasztam az alfát!
Eladtam parkhely miatt 0 Furcsiért, és hiába csináltam meg újra a versenyt, nem vehettem meg újra! Pedig kéne a gyüjteménybe, most már elférne a 16 házamban valahol a több mint 70 autóm között. Megvettem 3.000.000 a Zagato-t, de semmi extra.
Pepsi Twist
igen az csak 189km vagy mennyi és keveset fizet nincs forgalom és meg kapod a Alfa competizione-t

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Eisenhower
tegnap 52:17
amit most futottam az pedig: 51:19 kawa ninjaval
most pedig veszek vmi jó verdát. apropó van a másik verseny ami ugyailyen hosszu asszem de azt csak autoval lehet nyomatni ott esetleg ad valami külön cumot vagy csak a zsetont és hali?

SZERK: 1000miles travelled <#nyes><#vigyor><#taps>

Kössz fel vagy véve
AntiHero
Az én MSN címem az adatoknál van.

3P
Mondtam, hogy elböktem valamit 😊 Nem csináltam semmi ilyet semelyik motorral. Na akkor megyek is vissza és kipróbálom.

Haljátok nem hozunk össze egy MSNes TDU Forumot is azon könyebb lenne kérdezni egymástól
Szerintem nem dõltél be a motoron (van egy külön gomb erre), Triumph-nál az kb +20kmh, ezért mehettek el melletted az egyenesben és az idõfutam is könnyebb lesz.
A Tantalust meg próbálgatni kell többször, az tényleg nagyon nehéz (volt nekem). Próbáld esetleg a Caterham-et vagy a Murcielago-t hozzá.

autoszimulator
Rá szoktál feküdni a motorra?

3P
Nos elsõre kivégeztem a versenyeket. 😊.
Egyenlõre 2 time attack nem sikerült aranyra 😞. Az egyik Triumph-os, ahol idõre kellene mennem szinte végig nyíl egyenes a pálya a közepén vaan egy 180°-os visszafordító és a végén van néhány kanyar. Fura az, hogy végig padlógázon megyek, nem ütközök (persze kanyarokban lassítok) és mégse jött össze idõ. Az az érdekes, hogy volt egy másik Triumph-os verseny is, ahol csak ilyen mocik voltak. Ott is a hosszú egyenesben mindig elhúztak melettem, majd egy szélárnyékos trükkel elõztem õket vissza, olyan mintha nem lenne elég erõ a motoromban,m pedig 3-as tuning van benne, de valamit elbökhettem(?), hogy nem igazán megy.

A másik amit nem tudtam aranyra egyenlõre megcsinálni az is egy idõ futam. Egy jó szerpentines és kellõen forgalmas pályán sérülés limittel kellene kb. 7 perc alatt teljesítenem a szakaszt. Azt csak egyszer próbáltam Enzoval (csak kocsival lehet) és szégyen szemre csak a bronz jött össze 😞. Asszem oda másik kocsik kell ami nagyon-nagyon fordulékony és alacsony sebességéekben még jól húz. A többi futam (e kettõ kivételével) arany. Még fel kell kutatnom néhány modellt, stoppost, csomagost és néhány autót amit le kell szállítanom.

Ennyi játék után azt hiszem nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy számomra ez a legjöbb árkád jellegû autós játék PC-re. Utoljára hasonlót az NFS 1 idején éreztem.
Szerintem mind grafikailag, mind játékmenetileg jól össze van rakva. A futamok közül van jó pár aminek a megnyerése valóban kihívás és szerencsére változatosak is. Külön plusz pontot adok a szép mûszerfal nézetre és a motorozás lehetõségére és végre nem csak néhány perces futamok vannak, hanem pl. ott a híres/hírhedt 1 millás futam is. Tudom ez másokat nem vígasztal, de neálam a bugosságnak nyoma sincs és gyönyörûen fut(ott) a játék a legkisebb fagyás, vagy akadozás nélkül.

Nos remélem a jövõ hét elején megjön a saját példányom is és végre elkezdhetem építeni az online karrierem is. Perse picit sajnálom a mostani karakterem, mivel elég sok idõt öltem bele, és van bõven autóm is, de hát ez van. Nem látok arra sok esélyt, hogy ezt a karaktert át tudnám menteni az eredetibe is az online futamokra.

ps. Ja és asszem vennem kell hozzá egy kormányt, hogytökéletes legyen a hatás.

A millás futamon sok a gyors rész és a Tamburini a legnagyobb végsebességû motor (352kmh, de ha bedõlsz akkor elmegy 370-ig).
Én azért Ducatival mentem, mert a márka rajongója vegyok. 😊

AntiHero
Hát én remélem hogy hétfõre itt lesz az eredeti páldányom de ha nem akkor max kedd😄

Arra kikéne valamit találni hol találkozzunk majd mi SGések.

Bronco! Én azt hittem a kawa a legjobb moci! Megyek és veszek a másikokból is! 😄 Nekem valmivel 52 alatt van kawával.
Tegnap elnéztem az 576 kbyte boltba me néhol azt írták 16-án lehet h már lesz és ott is azt mondták h már megkelett volna kapniuk a TDU-t...
Nekem 50'30" egy Ducati 999R-rel, szóvalTamburinivel 50 alá lehet simán menni.

gduck
Szerinted? A SevenM a héten "zárva" volt, múlt héten még nem tudtak pontos infót... Nemtom hogy mennek ezek a dolgok, de hét elejét Én kizártnak tartom 😞

gduck
Szép 😄

FAQ-ba VELE!!!

Azt írtam "lehet"... és majd meglátjuk 3 tuning után mit tud.

hykao
Ha valamelyik modder megoldja, hogy legyen az autóknak világítása, az akkor is csak arra lesz jó, hogy jobban lehessen látni az online vagy az AI játékosokat - mint a forgalom autóit, melyeknek vannak lámpáik.
Ám ezek a fényforrások nem alkalmasak az út megvilágítására!
Nektek a millás "szigetkörülin" mennyi a rekordotok?
Eisenhower
na asszem nyomok egy sziget körüli versenyt. ha lehet akkor moccival ^.^

Gyocsika
Hali!
Valaki tudna nekem adni egy olyan mentést ahol megvan az összes autókereskedés?