Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
Narancssárga a szine és összesen 35km-t futott. megkímélt állapotban 2. tulajtól eladó 😄
(esetleg a faq-ba is belehetne linkelni)
szoval a crack is egy patch 😄D
Amugy tegnap volt egy jó kis bug. Nyomtam egy gyerekkel egy instant versenyt és a gyerek áthajtott rajtam mintha ott sem lennék. És szerintem neki akart szoritani a szembejövönek de nem jött neki össze emiatt. Ö csattant 😄.
szóljon,ha valaki leszállitotta Brandont perfectbe és mivel...
Elfogyott a türelmem,pedig ritka fanatikus vagyok.....Tele is pumpálom sörrel magam
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ha valaki vállalkozik rá akkor jöjjön a kráter bejáratához olyan 22:30kor és vigyen a teleporthoz. Elviekben egy saturnal leszek de lehet ha elvitték a dodge viperemet akkor veszek egy espritet ami majd sárga lessz.
Mi zsír lenne mindenki ott lenne. Legyen az ideje mondjuk 23 óra mert nekem elõtte póker verseny.
OK?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Árulja már el nekem valaki hogy hogy lehet lekoptatni a zsarukat?megörülök,hogy elöbb-utobb mindig elkapnak.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Amugy is hétvégén ujra akarom rakni a gépemet.
Majd szombaton megirom mit segitett a dolog.
Mercedes CLK 270
Nekem is ilyes fajta problémám volt és ezek után meg oldódot.
De az is lehet hogy van fenn valami olyan codeck pack ami be zavar,havernek az volt a baj.De a vége az hogy újra húzod a winfost.
Mercedes CLK 270
találkozott már valaki olyannal, hogy felmegy az autók ára?
nálam az enzo 6,5 misi, a lambó miura 1,6 misi!!!!!!!!!stb.
mintha egy tizedessel elcsúsztak volna az árak.
lehet a hatred crack a hibás???????
Ha pedig korábban jó volt, és egyszer csak gyanúsan belassult a játék, akkor abban a könyvtárban, ahol a cdkey.txt van - törölj minden fájlt, kivéve az elõbb említettet, és megfelelõ lesz ismét a sebesség...
Szal szerintem semmi gond nincs kéne mennie ezerrel. Ráadásul pakolássza a texturákat a távolban ami baromi idegesitö.
A vga beállitásai 16af, 4xaa, hdr, minden fullon. De ha low-ra rakom akkor is swappel.
Optikailag lehet tuningolni a kocsikat?
Mert még nem tatálkoztam ilyen boltal.
Mercedes CLK 270
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Minden kérdésedre választ lelsz a FAQ-ban!!! Összes autó, és azok tulajdonságaik -> BANNER -> gördülõ menü -> GYENGÉBBIK TÉRKÉP...
Csak az oltimerekkel foglalkozó kereskedéseknek változik némiképp a kínálata, de a kereskedésekben mindig látható a teljes kínálat, max. épp raktáron nincs a kívánt autóból. Ekkor meg kell rendelni, és majd értesítenek, ha megjött - vagy pedig idõnként vissza-vissza nézni, hátha van már. (sokszor így elõbb lehet hozzájutni, mintha megrendelnéd)
A legjobb G kategóriás autó a Shelby Daytona. Az ára is majdnem a legjobb, talán csak a 3 milliós Aston drágább nála...
Állítsad be rendesen a windowsban a monitorod típusát és akkor nem fog a játék olyan értékeket használni amit nem bír a monitorod!
Felesleges! Erre való az ATARI Community TDU oldala. Link a bannerben...
Mercedes CLK 270
mellesleg megtaláltok eisento
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]