Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
TITKOS SZIGET BOOKMARKS:
"To Secret Island" 6 63530.90 221.06 46332.38 -0.480 0.085 -0.873 434922621
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
szóval akkor arra nincs válasz hol van a többi autó?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Verziószám nekem is :VMC1.45A_MC1.2
Jön valaki a titkos szigetre autókázgatni?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
És van valami jelentõsége a kis szigetnek?
-Online játék közben úgytûnik mintha kevesebbet akadozna, és eleve folyamatosabb lenne a játék.
-Bugok egyáltalán nem jelentkeztek eddig (igaz ATI és nem nvidia kártyám van).
Azt írtad nem telepítetted újra, hanem csak a kódot írtad át.
Ettõl eltûntek volna a hibák?
Vagy rosszul értelmeztem amit írtál<#wow1>#wow1>
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Azt hiszem 25 merfold folotti sebesseggel kell neki hajtani.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ugye akkor sima 1.45 és nem 1.45 A?Még ennyit mondjatok meg,ezt a játékot mindenképp érdemes eredetiben meg venni.Keveslem az autókat kicsit(az igéretekhez képest),de mivel a DFP-met csodálatosan kezeli,így a polcomon kell lennie.Aki rendelt a CD Galaxistól annak mennyi idö alatt jött meg?
- - -
Akárhogy megyek neki, a jelnek de nem történik semmi.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Steam Nick: adakiller
az összeset végigstíroltam....
most vegyek még 1 Ferrari 288 GTO-t? 😉
Lambo kell!!! 😉
steam, origin: ACE_hun
A PS2-es felhasználóknak jelezném, hogy most érkezett be a PS2-es TDU. Megpróbáljuk ma 1-2 helyre kivinni, de úgy gondolom, hogy reálisan hétfõ délutántól lehet már a nagyobb üzletekben hozzájutni a játékhoz.
üdv, Tolnai Gábor
Seven M KFT.
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Ha valakinek a "teszt" verzió van meg, újratelepíteni nem kell, a Documents and Settings/all users/application data/test drive unlimited/cdkey.txt file-ban át kell vésni a kódot arra, ami az eredeti játék dobozában van.
www.gamespy.com itt ingyenesen regisztrálni kell és létrehozni egy accountot (név/jelszó).
játékban profiloknál újat létrehozni, gamespy ID-t bepipálni megadni egy nicket (ellenõrzi van-e már ilyen) és ha nincs akkor utána meg kell adni a gamespyhoz használt emailünket és a gamespy regisztrációnál megadott jelszót.
Ezután zsírul megy online-ba. Hogy a kis zászló a nevünk mellett mitõl lesz magyar az valószinüleg a Gamespy regisztrációtól függ (valszeg ott kell megadni, nem emléxem mert kb 2 hónapja csináltam meg az ID-t), mivel a játékban nem lehet megadni milyen országból vagyunk.
Nekemis "teszt" verzió volt, így nemtudom, hogy a lemezen lévõ miben különbözik tõle, mivel nem telepítettem ezért újra. De:
-Online játék közben úgytûnik mintha kevesebbet akadozna, és eleve folyamatosabb lenne a játék.
-Bugok egyáltalán nem jelentkeztek eddig (igaz ATI és nem nvidia kártyám van).
A végleges verzió az online mentésünket kezeli minden további nélkül (akár bétásat is). Az online profilt valószinüleg nem lehet folytatni (nem engedett be a szerver a bétás profilommal).
vagy kiszálsz és beleugrasz...
választhatsz...
Megtaláltam a hegxy gerincén azt a csillogó E betût vagy mit, amivel át lehet jutni elméletileg a kis szigetre. De nem tudom mit kell vele csinálni, hogy át is engedjen. Valaki?
A HDR-t meg kipróbáltam, nekem inkább zavaró, hogy hol világosodik a kép, hol sötétül. Biztos élethû, de inkább az élsimítás.
3.5 nap alatt újra végigtoltam az egészet és 9ezer km tettem meg...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Olyan címet akar megnyitni, amiben felhasználónév szerepel.
Felhasználónév: *******
Kiszolgáló: *******
Ez mi is pontosan? Gondolom, a banner.
btw
Sland, a faq-ba nem lehetne egy online nick gyüjteményt létrehozni az itteni társaságról? ki milyen nick-el van a játékban, egyszerübben lehessen magyarokat találni...
most bliccelem a német zh-t kedd-re megyek kicsit kruzingolni meg zsét gyüjteni 😊online nick: Wander01
javaslom mindenkinek aki felteszi, hogy a directx legyen olyan friss minimum, mint amit a dvdre tettek, és a vga driver is lehetõleg minél frissebb legyen.
steam, origin: ACE_hun