Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Truck Driver001
Tényleg nagydolog egy AI-t lenyomni..

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Bocs, szóval azt akartam írni, hogy szerintem attól "javult" meg, hogy online nyomom. Online kevesebbet akad, és buggal eddig még nem találkoztam (eltünedezõ AI autók és még sorolhatnám).

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Félreérted. Online kevesebb / akadás szvsz, folyamatosabb a játék.

AdaKiller
szerdán kellett volna megrendelni😊

Steam Nick: adakiller

robotnyk
passzolom, nézegesd a classic boltokat. de valaki megerõsíthetné, hogy egyátalán van-e benne countach alapból, vagy majd csak lesz.
Köszönöm a segítséget,bár úgy tünik a verziószám ugyanaz,de nem bírtam magammal.Kár hogy csak jövö héten jön meg...online versenyeken remélem összefutok innen valakivel.
AntiHero
TITKOS SZIGET VIDEO

TITKOS SZIGET BOOKMARKS:
"To Secret Island" 6 63530.90 221.06 46332.38 -0.480 0.085 -0.873 434922621

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

M@TriX
akkor olvass sûrûbben fórumot 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
azok nem hoznak lázba, engem klasszikusok érdekelnek 😉

szóval akkor arra nincs válasz hol van a többi autó?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ez a titkos sziget-dolog nekem meglehetõsen új.

AntiHero
A képeket saját FTPre nyomom nem holmi szar képfeltötltõ szerverre.
Verziószám nekem is :VMC1.45A_MC1.2
Jön valaki a titkos szigetre autókázgatni?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AdaKiller
lol

XuChi
Van ott egy hajó amire ha felmész akkor elmész oahu 2-re 😄

Szasza20
Én is így vagyok ezzel.....

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Megvan köszi! 😄
És van valami jelentõsége a kis szigetnek?
XuChi
Lehet a beta nem is beta volt hanem teszt verziós full. És a kod beirásával átvált félig bugmentesbe 😄.

Mikiller

-Online játék közben úgytûnik mintha kevesebbet akadozna, és eleve folyamatosabb lenne a játék.
-Bugok egyáltalán nem jelentkeztek eddig (igaz ATI és nem nvidia kártyám van).

Azt írtad nem telepítetted újra, hanem csak a kódot írtad át.
Ettõl eltûntek volna a hibák?
Vagy rosszul értelmeztem amit írtál<#wow1>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

kaposi1
Nezd meg a 14045 uzeneten belinkelt videot.
Azt hiszem 25 merfold folotti sebesseggel kell neki hajtani.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

bertino
Logitech Drive Force Pro kormány

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

XuChi
Bocsi de nem jöttem rá hogy mi az a dfp???

robotnyk
ha hétköznap 2-3ig megrendeled, másnapra. persze hétvégén nem.
- - -
Ugye akkor sima 1.45 és nem 1.45 A?Még ennyit mondjatok meg,ezt a játékot mindenképp érdemes eredetiben meg venni.Keveslem az autókat kicsit(az igéretekhez képest),de mivel a DFP-met csodálatosan kezeli,így a polcomon kell lennie.Aki rendelt a CD Galaxistól annak mennyi idö alatt jött meg?
- - -
Gyorsabban kell nekihajtani!

robotnyk
nekem a 3 új megvan már 😊
Kiszálni? Mármint az autóból? 😄 Ilyet lehet?
Akárhogy megyek neki, a jelnek de nem történik semmi.
XuChi
A ps2 user-ek nevében is köszönjük az infót.

wander01
astra classic (az a meredek hátulju seggberugott, szögletes, nem a gömbölyü, G astra talán?) és a második kerület riado utcábol vitték el 😞

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

AdaKiller
dehogy 30-40 én kb 80-90re saccolom. csak a ferrari+maserati az 7 ha jól emléxem.

M@TriX
köszi, akkor az összesbe jártam, de akkor meg nem értem hol van még vagy 30 verda 😉

az összeset végigstíroltam....
most vegyek még 1 Ferrari 288 GTO-t? 😉
Lambo kell!!! 😉

Milyen verdája volt és honnan vitték el?

steam, origin: ACE_hun

vandyke
Sziasztok!
A PS2-es felhasználóknak jelezném, hogy most érkezett be a PS2-es TDU. Megpróbáljuk ma 1-2 helyre kivinni, de úgy gondolom, hogy reálisan hétfõ délutántól lehet már a nagyobb üzletekben hozzájutni a játékhoz.

üdv, Tolnai Gábor
Seven M KFT.

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

robotnyk
mindegyikbe be kell menni, nem csak márkánként. Countachal még nem találkoztam, de ha van, akkor valszeg european classic boltban lesz
wander01
na fasza. basszus haver verdáját (kb 200 méterre lakik de este itt volt és iszogattunk ugyhogy itt hagyta a ház elött) ellpták az éjjel. faszán jo hirrel kezdõdik a nap.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Na megvettem. CD Galaxisban van (Dohány utcában a Blahánál... az elöttem álló csóka is TDU-t vett ).

Ha valakinek a "teszt" verzió van meg, újratelepíteni nem kell, a Documents and Settings/all users/application data/test drive unlimited/cdkey.txt file-ban át kell vésni a kódot arra, ami az eredeti játék dobozában van.

www.gamespy.com itt ingyenesen regisztrálni kell és létrehozni egy accountot (név/jelszó).

játékban profiloknál újat létrehozni, gamespy ID-t bepipálni megadni egy nicket (ellenõrzi van-e már ilyen) és ha nincs akkor utána meg kell adni a gamespyhoz használt emailünket és a gamespy regisztrációnál megadott jelszót.

Ezután zsírul megy online-ba. Hogy a kis zászló a nevünk mellett mitõl lesz magyar az valószinüleg a Gamespy regisztrációtól függ (valszeg ott kell megadni, nem emléxem mert kb 2 hónapja csináltam meg az ID-t), mivel a játékban nem lehet megadni milyen országból vagyunk.

Nekemis "teszt" verzió volt, így nemtudom, hogy a lemezen lévõ miben különbözik tõle, mivel nem telepítettem ezért újra. De:

-Online játék közben úgytûnik mintha kevesebbet akadozna, és eleve folyamatosabb lenne a játék.
-Bugok egyáltalán nem jelentkeztek eddig (igaz ATI és nem nvidia kártyám van).

A végleges verzió az online mentésünket kezeli minden további nélkül (akár bétásat is). Az online profilt valószinüleg nem lehet folytatni (nem engedett be a szerver a bétás profilommal).

M@TriX
nekihajtasz...
vagy kiszálsz és beleugrasz...

választhatsz...

HI!
Megtaláltam a hegxy gerincén azt a csillogó E betût vagy mit, amivel át lehet jutni elméletileg a kis szigetre. De nem tudom mit kell vele csinálni, hogy át is engedjen. Valaki?
Hopp. Na azt én nem néztem, hogy csak 4x-esnél csinálja-e, mondjuk nálam ritkán induláskot, amikor bejön a házam, szétesik a gép. De ALT+TAB és helyrejön. De nekem kell a 4xAA, mert anélkül érdes még 1024-ben is.
A HDR-t meg kipróbáltam, nekem inkább zavaró, hogy hol világosodik a kép, hol sötétül. Biztos élethû, de inkább az élsimítás.

AdaKiller
én eddig szerda estétõl 1350 km-t nyomtam le😊

nvidia kártyák nem tudják a kettõt egyszerre (még)..nálam minden oké graf téren, néha csinálja azt, h bizonyos területekre érve kiugrik a hang, és restartot igényel, mással még nem találkoztam

Hali miért van az hogy a HDR-t és az AA-t nem tudom egyszerre használni?Ja és másnál nem jelentkezett grafikai bug(lila kék zöld lesz minden) ha az AA-t 4x-esre állítja?mert nálam sajna igen és csak a 2x-esnél fut rendesen.
Én napi 2ezer km-ert vezetek..
3.5 nap alatt újra végigtoltam az egészet és 9ezer km tettem meg...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

mi ez az "550 failed to change directory" üzi, ha belépek topicba?

HuH!! Na youry is megvan végre...már csak 1 van😊

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

M@TriX
nem, csak Soneji akart képet beszúrni 😉

M@TriX
#14787-re valaki?

Off: Az Operám érdekesen viselkedik ebben a topicban, ezt írja ki:

Olyan címet akar megnyitni, amiben felhasználónév szerepel.

Felhasználónév: *******
Kiszolgáló: *******

Ez mi is pontosan? Gondolom, a banner.

wander01
no warez skacok, jön sland és szétcsap itt a nép között.

btw

Sland, a faq-ba nem lehetne egy online nick gyüjteményt létrehozni az itteni társaságról? ki milyen nick-el van a játékban, egyszerübben lehessen magyarokat találni...

most bliccelem a német zh-t kedd-re megyek kicsit kruzingolni meg zsét gyüjteni 😊online nick: Wander01

AdaKiller
namegyek játszani, aki akar az csatlakozhat az sgfunclubhoz. minden félórába ott leszek ahol a magyar klub van. tehát 9.00 9.30 10.00

AdaKiller
a játéknak nem kell saját codec. ha vmi bekavarhat az sztem a codecpackok. én eleve elítelem ezeket. persze van aki Isteníti. hajrá. én mellõzök mindent amire nincs szükségem.

javaslom mindenkinek aki felteszi, hogy a directx legyen olyan friss minimum, mint amit a dvdre tettek, és a vga driver is lehetõleg minél frissebb legyen.

Nekem hasonló, és nekem sem megy...

steam, origin: ACE_hun