Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BOOKMARK:
Csak szövegnél, ebbe rakjad bele:
C:\Documents and Settings\USERNEVED\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\PROFILNEVED\bookmark\bookmark.txt
Fájlok ide:
C:\Documents and Settings\USERNEVED\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\PROFILNEVED\bookmark\
Az online részen még van mit javtanítani 😞
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Láma kérdés: voltak ilyen bemásolt bookmarkok, azokkal mit kell csinálni? Kérdésem arra is vonatkozik ha fileokvannak (hová kell másolni õket), meg ha csak bemásolt szöveg van, azzal mit kell csinálni?
THX.
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Én este is fennt leszek, valahol lehet megint egy találkozó 😄
RAM: lol 😄
Meséljetek hogy sikerült ha sikerült.
Ja amugy tegnep beleraktam a gépembe még 1 giga ramot és azóta tized annyit szaggat mint eddig. Ma még ujra is rakom a wint és megycsinálom rendesen a gépemet majd délután irok mi változott.
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
szóval tényleg érdemes sûrûn menteni, nem tart 10 mpnél tovább, és sok idõt megspórolhatunk ha tényleg akad vmi gixer
Steam Nick: adakiller
További kellemes szombatot.
ACER Aspire 5738ZG
Vagy csak felkell õket fekedznem??
másik verseny; elsõ helyezett 7 perc alatt csinálta meg, 2. 38 perc alatt; én meg vmi 42 perc asszem, ez az egyik kurva hosszú verseny(neve nem jut eszembe), 100 km felett van az biztos. 7 perc alatt megtenni 100-150 km-ert, hát mit mondjak....
Soxor újraindul a gépem TDU alatt vlmi tanács.
config:d2core e6300 2giga ram 7300gt.
Viszont Saleen-el megcsináltam az 1 millás futamot 2× is.Yes,profi volt.
Jól sikerült a Baner-ban szereplõ Magyar Player-ek listája,grat<#taps>#taps>
★ 汤姆 李
NA mennyek én aludni...
Ma sok magyarral találkoztam<#wave>#wave>
gDuck
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Gamepadot támogat
logitech köcce?!
Elvittétek az összeset,mert nem érkezik a kereskedésbe...
JA! 77 autó, van nem 75
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
nalam kormannyal atlag 5 fps (kormany nelkul 1280*1024 high-on 30-40), ha sokat forgatok rajta, masodpercekre is megall. ha billre van allitva, es a pedalt pumpalgatom, akkor is ua ugy szaggat.
www.nfinityesports.eu www.live-for-speed.hu
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Nemrég letöltöttem a warez Procyon verziós TD-ot és nálam eléggé szaggatott, a városban mind1 is volt, h mit állítok.
Most gondolkogom, h megveszem a témát, de nem tudom, h ezek után h menne.
A gépem: AMD 3,5 Ghz; 1,5 giga dual-ban; AtiX800 256 mega.
Ezen a teljes játék Sztetek h futna?
Köszi
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek ezen a gépen megy-e a játék 1024*768-as felbontásban, min. grafikán:Intel P4 2,4GHz; 512 MB RAM; ATI Radeon 9800 SE 128 MB. Szerintetek ezen ilyen beállítással jól megy?
Azzal mennie kellene,bár minek húzod a procit,. nemtom
az a XT is alapból is igen meleg,lehet játékon belül eléri a forrátpontot is....
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A konfigom A64 3,2 (4,1-re huzva),1 giga RAM,ATI X1650XT.
1024-es felbontásban minden minimumra levéve szaggat,ha megcsúszok,vagy lemegyek az utrol,ugratás,hirtelen kormány mozdulat esetén 3-5 mp-re is lefagy,hogy a végeredmény ,valahol a dzsindzsába.
Leszedtem a minimum konfig filét nem segitett,minden driver a legfrissebb,lassan eljutok oda,hogy kihajintom az egészet játékostul,gépestül.
Van remény?
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
A kit látok dologra meg annyi, hogy nyomsz mapot, ott látsz mindenkit, aztán katt a nevére, letesz valahova, vársz kicsit és már látod is az adott személyt.
.: mobilize.hu :.
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
ACER Aspire 5738ZG