Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de mind1! Eredeti a játékom és, ha multiplayerben akarok játszani, ugyan úgy van, mint egyszemélyesbe? Magyarul ugyanúgy kell a versenyeket vinni, meg minden ugyan az, mintha egyedül játszanák, csak valós ellenfelek vannak. Elõre is kössz a választ!!<#wave>

gduck
FRIEND LIST: nemtom

BOOKMARK:

Csak szövegnél, ebbe rakjad bele:
C:\Documents and Settings\USERNEVED\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\PROFILNEVED\bookmark\bookmark.txt

Fájlok ide:
C:\Documents and Settings\USERNEVED\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\PROFILNEVED\bookmark\

Az online részen még van mit javtanítani 😞

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

A friend lista mekkora lehet?

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

gduckot 1x láttam kb 10 mp-ig a rejtett szigeten. Elég nagy kicseszés, hogy ha a rejtett szigeten nyomok 1 mapot, és aztán kilépek belõle akkor valahová visszatesz a "rendes" útra, és kereshetem meg megint az E betût...

Láma kérdés: voltak ilyen bemásolt bookmarkok, azokkal mit kell csinálni? Kérdésem arra is vonatkozik ha fileokvannak (hová kell másolni õket), meg ha csak bemásolt szöveg van, azzal mit kell csinálni?

THX.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

XuChi
Ramon miér röhögsz ilyen jót?

gduck
3 magyar FRIEND-et sikerült szerezni. Ez azért is jó, mert a térképen lehet a FRIEND-re szûrni és így látom a magyarokat 😄 Antihero-val jókat versenyeztünk, csak tól sok volt az egyenes szakasz <#beka3>

Én este is fennt leszek, valahol lehet megint egy találkozó 😄

RAM: lol 😄

XuChi
Hali skacok. Tegnap lemaradtam az island-os taliról mert gixer volt a gépemmel. Esetleg nem tervezünk ma is egy talit?

Meséljetek hogy sikerült ha sikerült.

Ja amugy tegnep beleraktam a gépembe még 1 giga ramot és azóta tized annyit szaggat mint eddig. Ma még ujra is rakom a wint és megycsinálom rendesen a gépemet majd délután irok mi változott.

Akinek van kedve csatlakozni a Hungarian Team klubba azt szívesen meghívom. Pmben jellezétek kérvényeteket 😊

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

Smuge
Nincs esetleg még üres hely valamelyik magyar klubban? Szivesen csatlakoznék!

AdaKiller
köszi a jótanácsot, én eddig is minden kilépés után menttetem😊

szóval tényleg érdemes sûrûn menteni, nem tart 10 mpnél tovább, és sok idõt megspórolhatunk ha tényleg akad vmi gixer

Steam Nick: adakiller

AdaKiller
az én klubbomat asszem 250ért csináltam

vki
Hát nagyon jó. Kétheti munkámnak vége, 59%-os volt a mentésem. Most kezdhetem elõrõl. Alig volt kb. 34 autóm. Na mind1. Személyes tapasztalataim alapján azt tanácsolom, hogy mindenki csináljon naponta mentést a profiljáról.

További kellemes szombatot.

ACER Aspire 5738ZG

Debilke13
oh köszz!<#taps><#worship>

gduck
Nem lehet valahogy rövidíteni?

gduck
Üres klubbházakat akkor látsz, ha felfedezed õket! Létezõ klubból meg azt látod amibe meghívót kapsz vagy tagja vagy! Ha saját klubbot szeretnél létrehozni, akkor a legolcsóbb klubb a sziget jobb alsó sarkában lévõ "kráter" jobb oldalánál van! (Ha jól emlékszem $350.000, a többi meg $750.000)

Debilke13
én 39%-nál vok és még nem kaptam meg a Clubbokat<#gun>Mi lehet a Gond??
Vagy csak felkell õket fekedznem??

AdaKiller
hát nem is amatõr csíterek. igaz rakhattak volna vmi védelmet bele, pl lecsekkolja nincs-e kiszedve a forgalom, meg az ilyen irreális idõket csináló playereket 2-3 alkalommal felfüggeszteni 1 hétre, utána bannolni a cd-keyt. más ember játékkedvét veszik így el. eddig legjobb helyezésem global rankinkba asszem 81. lett.

Ezekszerint vannak cheaterek<#boxer>

AdaKiller
azt magyarázza el nekem vki, hogy adott egy online verseny, semmi forgalom, csak meg kell tenni kb 1-2 km-es távot, de ez nem lényeg. fel van osztva 7 checkpointa. az elsõ 18 mp alatt csinálta meg kawasaki ninjával. én is nekiálltam azzal, persze 3 as tuningmegvan, motorra fekvés megvolt. és nekem 30 mp alatt nem sikerül megcsinálni, elsõ checkpointál már 2 mpet rámver, a 2.nál már 5öt, de kb 3 mp alatt hogy ver rám 5mp-et??? mert 18 mp a rekord, 7 checkpoint, akkor 2.5 mp-enként checkpointváltás van, és kb az 5.nél már 10 mp-el jobb idõt ment...

másik verseny; elsõ helyezett 7 perc alatt csinálta meg, 2. 38 perc alatt; én meg vmi 42 perc asszem, ez az egyik kurva hosszú verseny(neve nem jut eszembe), 100 km felett van az biztos. 7 perc alatt megtenni 100-150 km-ert, hát mit mondjak....

chicco
Néhány kérdésre szeretnék választ kapni ha lehet:Látok néha ugyan olyan örült autóst motorost mint én száguldozni kék pont jelöli a gps-en.Mia teendõ velük?????

Soxor újraindul a gépem TDU alatt vlmi tanács.
config:d2core e6300 2giga ram 7300gt.

AdaKiller
25nél már biztos van

Debilke13
Valaki meg tudja nekem mondani hogy kb. hány százaléktól kapjuk meg a Clubbokat??

AdaKiller
jó reggelt😊)

Nem tudtam ma ott lenni a találkán mert gõzöm sincs hol ez a titkos átjáró a szigetre.8× megnéztem a videót de fullon nem leltem rá.
Viszont Saleen-el megcsináltam az 1 millás futamot 2× is.Yes,profi volt.

Jól sikerült a Baner-ban szereplõ Magyar Player-ek listája,grat<#taps>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

gduck
nyenyenyenyeeeee <#wave> Majd megyünk egyet hegyi úton is <#wink>

AntiHero

NA mennyek én aludni...
Ma sok magyarral találkoztam<#wave>
gDuck nyenyenyenyenyeeee<#beka2>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Hali
Gamepadot támogat
logitech köcce?!

Már csak a Cobra hiányzik..
Elvittétek az összeset,mert nem érkezik a kereskedésbe...

JA! 77 autó, van nem 75

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

rev7
a kormany miatt akad. huzd ki, resetelj, es probald ki billel, menni fog.
nalam kormannyal atlag 5 fps (kormany nelkul 1280*1024 high-on 30-40), ha sokat forgatok rajta, masodpercekre is megall. ha billre van allitva, es a pedalt pumpalgatom, akkor is ua ugy szaggat.

www.nfinityesports.eu www.live-for-speed.hu

Béla9248
Van vmi különös oka hogy magyarokkal még nem találkoztam? Vagy van vmi cím amit be kell pötyögni?

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Ugyanúgy 😊

robotnyk
2,5 órát elbuktam ma, juhejj, de jó, hogy kivételesen backupoltam.
Hali!

Nemrég letöltöttem a warez Procyon verziós TD-ot és nálam eléggé szaggatott, a városban mind1 is volt, h mit állítok.
Most gondolkogom, h megveszem a témát, de nem tudom, h ezek után h menne.
A gépem: AMD 3,5 Ghz; 1,5 giga dual-ban; AtiX800 256 mega.
Ezen a teljes játék Sztetek h futna?

Köszi
Üdv

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek ezen a gépen megy-e a játék 1024*768-as felbontásban, min. grafikán:Intel P4 2,4GHz; 512 MB RAM; ATI Radeon 9800 SE 128 MB. Szerintetek ezen ilyen beállítással jól megy?
hykao
Már kismilliószor volt róla szó (kismillió fórumon), hogy sajnos a játék érthetetlen - és eddig még fel nem derített - módon egyes konfigokon akadozik össze-vissza...remélem egyszer lesz rá megoldás. (nálam is akadozik, fõleg a sûrûbb városi részeken, és ugyanannyi fps-t produkál max. és min. beállítások mellett...)
A remény döglik meg utoljára.......
Azzal mennie kellene,bár minek húzod a procit,. nemtom
az a XT is alapból is igen meleg,lehet játékon belül eléri a forrátpontot is....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

f betu es onnan a numpados nyilakkal(2,4,6,8) lepkedsz
AntiHero
Hogy lehet valakit havernak felvenni meg lockolni?

Hali fiuk,adjatok tanácsot.
A konfigom A64 3,2 (4,1-re huzva),1 giga RAM,ATI X1650XT.
1024-es felbontásban minden minimumra levéve szaggat,ha megcsúszok,vagy lemegyek az utrol,ugratás,hirtelen kormány mozdulat esetén 3-5 mp-re is lefagy,hogy a végeredmény ,valahol a dzsindzsába.
Leszedtem a minimum konfig filét nem segitett,minden driver a legfrissebb,lassan eljutok oda,hogy kihajintom az egészet játékostul,gépestül.
Van remény?
bpeti72
az mi és hol találom

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Danman
jaj de aranyos...regelnék ezen a szar communityn de a link amit elküldenek a e-mail címemre rossz( mm a confirm😄) de szereteeeemmmm

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

AntiHero
gDuck... A végén csak rályöttél hogy a motorom erõsebb a Ford GTtõl😄

bpeti72
nekem is ugyanez a baj, talán lesz egy pöcs majd erre a hibára

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Danman
Hát jó ha neked az müxik én csomószor próbáltam de nem nagyon sikerül😞 na mind1 majd eccer😊)

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

autoszimulator
Elõször beregelsz egy acc-ot, majd ott megadod a gamespy accod adatait.

A kit látok dologra meg annyi, hogy nyomsz mapot, ott látsz mindenkit, aztán katt a nevére, letesz valahova, vársz kicsit és már látod is az adott személyt.

.: mobilize.hu :.

Danman
Optionsben a sound v voicesnál van hogy enable voices asszem és ha az nincs bepipálva akk nem pofáznak

Hogyan lehet kikapcsolni a mikrofon részét a játéknak? Mert néha egyes játékosok bekapcsolva hagyják és mást nem lehet hallani csak autó bõgést meg recsegést. Az audió beállításoknál nem találok ilyesmit hogy ne lehessen hallani a másik játékost. A netbeállításnál meg direkt be van kapcsolva hogy csak a barátok hangját lehessen hallani de semmi. Valaki tud ebben segíteni?

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

Danman
még egy kérdés a testdriveunlimited/community -n az a reg ugyanaz mitn amivel a játékban jáccol, vagy újat kell csinláni? /Jöhetne már a peccs/

Danman
részvét fatboy...nekem meg azzal cseszte fel a fejem, hogy térképen tök királyul látok mindekit, de játékban magában meg csak pár emberkét, de ofc sose azt akit én akarok... nemtom, ez a layeres cucc elég szar lett...bár betaban meg tökjól tudtam jáccani😞 layer dolog alatt azrt értem hogy csak 8 embert láthacc egyszerre, ebbõl következtetek hogy nyolcasával rakosgat...

vki
Na most b***ta fel az agyam. Tudtommal már más is járt így. A megvásárolt jármûvek száma, meg a többi adat minuszba, mindent verseny lenullázott, vagyis az eredmények megvannak, de újra járhatom mind a harminc autóleszállítós, illetve mind a 29 Courier mission. A tököm már kivan az egésszel.

ACER Aspire 5738ZG