Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Manuálisra állított váltó meg egyebek mellett nem. Van külön indítás gomb.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

a motor "magától" is beindul mire elkezdõdik a verseny
sziasztok nekem csak az a kérdésem hogy elmenne-e a játék 1.8 ghz-en? a többi, ram,vidi kártya megvannak.. csak nem szeretném fölöslegesen megvenni<#wow2>

Nem azért mert kevés volt a 2100db. Logisztikai problémák voltak. Állítólag a SevenM-tõl mindenki megkapta akkor, amikor a CD galaxis. Mégis a CD galaxisban meglehetett venni már aznap meg másnap, 576ban meg a szokásos hátööö nemtudom mikor lesz stb blabla szöveg.

2100 tényleg nem túl sok, de kiváncsi lennék ebbõl vajon mennyit vettek meg? Ha megnézem hogy az ataricommunity oldalán 132db regisztrált magyar van, az sem túl sok...

Én most beszerzek egy VGA kártyát aztán megyek multiplayerbe játszani, már alig várom, de az sem érdekel, ha mindig vesztek, mert ebben a játékban nem az a lényeg, hogy meglegyen a 100%! Amúgy meg a profiktól lehet tanulni!!!!<#vigyor4>

gduck
2100db nem egy nagy mennyiség...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Többek nem tudták megvenni itt pesten az 576-ban. Lehet valahová elõbb küldtek, vagy már nem áll fent az amit említettem és van mindenhol. Nemtudom biztosan. Az tény, hogy 22-én már volt a CD galaxisban, még máshol meg nem...

csak az init lehet szerkeszteni, de ott bennt vannak ezek

az érdekes mert én a 576 ban vettem meg, gyõrben

egyik se mivel megáll a kamera és az utat mutatja egy helyben és közben mennek a kocsik.és ha rá akarok menni a továbbra azt nem engedi
Velem a CD galaxisba tök seggfej volt az elado ezert megrendeltem a PC Dome bol , nem fog szopatni -.-" Mondom szeretnem megrendelni a jatekot (Elõ rendelni) Kedden , hogy irjon mar fel hogy holnap küldjenek egy peldanyt nekem (szerda --> Akkor jelent meg ) azt mondja ilyet nem lehet ... Persze ,a World of warcraft ra 6 honappal elõtte iratkoztam fel 😄 a csaj egy kis cetlire irta fel a nevem és kaptam Collectors Edition t , mert fél evvel elote szoltam (hoztak vagy 100 at max.)

Btw ->Az miert van hogy egyszer keresztul megyek az online jatekosokon egyszer meg nem?
Helló skacok.
Valaki áruljon már el egy trükköt ha van.Szóval ikontra kattintva a játék átvált 85mhz-re. A moncsim csak 75mhz-ezt tud. Ezért sötét képernyõ és a kiírás fogad hogy 85mhz nem tud a monitor. Na de ha nemtudok belépni a játékba ,hogy változtassam alacsonabra?
atomboy
Hat igen. Penteken meguntam, es megrendeltem CDgalaxistol, hetfore itt lesz... Kar volt ennyit varnom vele.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

RUF-ot ír a tune shopnál, de alapból nincs benne.

Ha valaki nem mazochista akkor az a cd galaxisban veszi meg a játékot, mert ahogy hallottam 576ban nem is hallottak róla és a mediamarkt/saturnokba is kérdéses mikor kerül belõle. De lehet ez már nem igaz. Mindenesetre a cd galaxisban kezdetektõl van belõle.

JohnnySmith
Porsche "elméletileg" van RUF néven.
RUF álltal tunningolt Porsche-k.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

bertino
10k

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Synit HUN
Mennyibe kerül a játék?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Ramore
Én is a BMW-ket, na meg a Porsche-ket hiányolom a játékból, persze ez részletkérdés.
AntiHero
Reggelt! Vagyis délt<#idiota>

Itt az én bookmarksom, lehet letölteni, használni:Jobb Klikk, Cél mentése másként

Ezt a txt filét ide kell bemásolni:
C:\Documents and Settings\USERNEVED\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\PROFILNEVED\bookmark\

Megjegyzés: Ha nincs a profilodba "bookmark" könyvtár, akkor értelemszerûen hozz létre egyet.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kmarha
vagy nem nyomsz továbbot és még csak a pályát mutatja be neked, vagy elkezdõdik a meccs, csak te elfelejted beizzitani a motort. Nem csak a gázt kell nyomni, érdemes a kulcsot is elforgatni, különben csak állsz és pislogsz okosan 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

autoszimulator
Épp arra gondoltam, hogy ha nem is BMW-ként, hanem vmelyik tuningcég által készített BMW-k bekerülhetnének, utobbiak adnának liszensz jogot szerinte, gondoljunk csak a RUF-porsche dologra.

.: mobilize.hu :.

Köc.
*liszenszét

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

sziasztok!!!lenne egy olyan problémám hogy megveszem az kocsim az elején és mennék az elsõ versenyhez és ott rámegyek a singleplayer módra kírja még azt is hogy a gyõztes mennnyi pénzt kap és ott megáll.a kocsik mennek távááb én is tudom mozgatni az egeret de nem történik semmi.légyszi segítsetek.elõre is köszi
válasz: A BMW liszienszét a EA birtokolja, ezért nem is lesz benne sohasem.

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

Írni tudtommal csak "közösbe" lehet, freeride módban T billentyû, és lehet pötyögni a mondandódat.

Hmhm 😊 Valaki rám irt de lövésem sincs hogy tudok valaszolni meg Voice Com. is volt -.-" 😊 Ennyi. Egyebkent nekem a warezos verzio pl. szar volt. ugyhogy én nemtudtam h fog menni a gépemen amikor megvettem Deti.
bertino
<#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bpeti72
Ha eljutok odáig csinálok egy Miért Nincs BMW klubbot.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

autoszimulator
Tudom ajánlani a single playeres küldetések után a globális ranglista megtekintését 😄 Néha egy 2 kanyaros versenyen, azonos autóval, 3as tuninggal kapo 5-10mp-et... Esélyes 😄 De volt verseny ahol legjobb 20ba benne vagyok/voltam.

.: mobilize.hu :.

item
Sikerült még tegnap elinditanom, akinek eredeti gaméja van és ugyan ez a gondja az nézze meg hogy a "próba" verzió nincs e bemountolva a daemon toolsba, és jobb ha bezárja a dameont.

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

#15153-ra valaki tudja a választ?

AdaKiller
minden maradt u.ú.

Steam Nick: adakiller

AdaKiller
avyg írj majd ide, vagy dobj egy privit

VRSDM
akkor így kérdezem, a béta grafikai állítás hibája megmaradt?
vagyis... low-med-high aztán örüljünk ennek? vagy van már valami részletesebb /árnyék-csillanás stb.stb./

u dont have to listen anybody else but me

AdaKiller
u.a. mint reggel fél 10kor vszeg

Sland
Nem. Miért szólt volna neked? :o

#15155 Képet kitöröltem, gondolom nem baj 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

VRSDM
ez ugye nem nekem szólt...

Nájsz kócsag! Gém nem volt? 😊

Sland
Gépigényes kérdéseket mostantól TÖRLÖM!

60x átt lett beszélve, van gépigény a FAQ-ban, olvasgassatok nyugodtan!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Nem sikerül a confirmation email az ataricommunity oldalán. Rákattintok a linkre, de hibaüzenet jön elõ. Mi lehet a gond? A linkre hülyeségek jönnek elõ (multiple choices hibaüzenet az õ szerverükrõl).

Nem akarom hogy törölje az accountomat.

Többeteket láttam fent a magyarok között, remélem tud valaki segíteni ebben.

rendben

AdaKiller
megbeszélünk egy idõpontot megmondom hova gyere és ennyi

Meg jött a gém csütörtökön és én csak ma tudom felrakni. 😞

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

AdaKiller
jöhetsz hozzánk is

VRSDM
öhm, nézegettem a fájlokat, de nem találtam használhatót, értsd...
sehogy sem lehet kilõni dolgokat? pl árnyék?

hogy mûködik ez a meghívás? mert szívesen csatlakoznék.

TDU nik: Halika

A normál versenyek ugyanazok mintha offline játszanál. Freeride módban gyérebb a forgalom, a többit az online játékosok (akik szintén freeride módban vannak) alkotják. Egy adott területen belül max 8 játékost látsz, de ahogy mész elõre mindig másokat. Multiplayer versenyeknél a többi élõ játékos ellen versenyzel. Ezenkivül van gyors verseny, levillantasz valakit (enter gomb) és két kijelölt pont között lehet versenyezni. Ezen felül az online módnak vannak még egyéb lehetõségei is.

Kösz az infót. Nálam pont hogy online jobb. Egyet kijavíthatnának. Ha a WoWban megtudták oldani h egyszerre sokan lássák egymást, itt is meglehetne szerintem. Freeride módban azt a gyér forgalmat a szerver mozgatja, a többi autó helyzetét 1 bizonyos szintig biztos lehetne kezelni 1 layeren belül is. Emellett tényleg lehetne olyan, hogy akire "rálockolsz" azt akár a sziget túlfelérõl is jelzi. Nyilván kell valamiféle layeres rendszer, de ha egy területen belül sokan vannak, akkorse max 8at lássak már mert ez így gáz szvsz.

Másik érdekesség lehetne, hogy akik egyfajta misszióban vannak, azok is lássák egymást. Pl érdekes lenne, ha az összes ember aki autóvisszaszállítós küldit csinál épp, az 1 layerben lenne, nem jelezné ki a nevüket, de akire rálockoltál azt igen. Autóvisszaszállításnál úgyis mindenki vigyáz a kocsijára, kevés olyan "barom" lenne aki mindenkit csak letolni akar az útról.

Ugyanez mehetne külön a stoppos és modelles küldetésekre is.

Nyilván kell valamiféle késleltetés, ha több ember egyszerre indítja ugyanazt a küldit, de szerintem megoldható lenne. Vagy csak szimplán kikapcsolni az ütköztetést player és player között. Szerintem izgi lenne.

Ebben a játékban rengeteg még kihasználatlan lehetõség rejlik, üdvözítõ lenne ezeket a késõbbiekben látni megvalósulni.