Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Az ilyeneket inkább a másik topikba...
atomboy
Ugy emlekszem, a jatek keszitoi Google Earth alapjan csinaltak meg a szigetet. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

XuChi
http://www.visit-oahu.com/

Egy kis hivatalos web lap.

XuChi
Nézzétek meg google earth-el oahu szigetét. Beszarás minden ott van ahol kell lennie. Alig néhány dologban tér el a játék a valós szigettöl.

FENOMENÁLIS.

autoszimulator
Igeen? Azt nem tudtam hogy a 100%-hoz meg van hogy x autót össze kell gyüjteni... Nah mindegy, most már a champion szinten gyorsan jön a pénz, meg tudom venni õket, de eleddig még eléggé szükölködtem 😄D

.: mobilize.hu :.

hykao
Ja értem már, hogy mire gondoltál. Hát azt kell, hogy mondjam, érdemes megvenni õket akkor is, ha nem jönnek be annyira! (egyébként az Ascari és a TVR-ek pont, hogy megérik az árukat!) Ugyanis 50 olyan autó úgysem lesz, ami tetszeni fog, a 100%-ig vezetõ úton pedig muszáj lesz legalább ennyit begyûjteni - akkor meg már miért ne olyanokat, amik amúgy is kellenek bizonyos küldetésekhez?!
autoszimulator
Hát ez alatt azt értem, amire egy fillért nem költenék 😊 pl Ascari KZ1, vagy a TVR-ek. Minden kategóriából van kb 2 autóm, azokat használom, nem kell mégharamdik. És akkor ezeket csak bérelem, aztán 2-10k körül meg is van 😊 De igazad van, rosszul fejeztem ki magam, nem speciális 😊

hykao
Hogy érted, hogy "speciális autókat"? :S
Sland
Kurvajó!
Küldd el priviben, akkor nem felejtem el berakni a FAQ-ba 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

autoszimulator
Ez de szar vicc <#szomoru1>

autoszimulator
Csináltam egy kis doksit a V-Rent autókölcsönzök "tartalmáról", mert épp most tartok ott, hogy a speciális autókat bérelnem kellett, és így könyebb rájönni, melyik hol van 😊 Hozzácsatoltam a bérelhetõ autókhoz a tulajdonságaikat is, s egy térkép is melyen ábrázoltam a számozási metódusomat is.

hykao
Gondoltam, hogy valami faszság lesz, gyorsan ki is szedtem a linket onnan...
Alexease
Ez volt benne (VBS file): "Jó nagy szívás ember ! Mostantol kezdve a cd-rom a gépeden 1020x kinyitódik"
Alexease
<#felkialtas><#levele> Ezt meg veletlenul se probaljatok ki, szivatas!

Eleg ha csak beleneztek a file-ba!
hykao
Adj forrást, hogy honnan van!!! Ne linkelj közvetlenül egy tömörített fájlt mindennemû információ nélkül!
még nem tudom melyik hibákat javítja, de sokan mondják, hogy ilyen meg olyan jó.
atomboy
Ugyanugy lehet kuldeni bugreportot, mint beta teszt idejen? Remelhetoleg holnaptol en is kereshetem majd a bugokat.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

XuChi
Sorry én raktam a képet. Csak poénnak szántam 😞

hykao
Te, a bugokat ne ide szórjad már, hanem a fejlesztõknek bugreport formájában!!!
lol

XuChi
Ezen a helyen lévö oszlop amit a képen láttok az ugy müködik mint egy ágyu.

Ha nekimegyek kilö a picsbe 😊))

XuChi

XuChi

autoszimulator
Ez sajnos nem egyszer elõfordult velem a végleges, dobozos verzióban is :S

gduck
Ez az elsõ hivatalos verzió (PC Digital Download) hibája! Akik megvették azok letölthették hozzá a javító PATCH-ot vagy újra az egész játékot 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

XuChi

Kis móka 😄.

ezt nekem írtad?
kapcsold be

Hy!
Azt nemtudjátok hogy nálam miért nem jelöli a térképen az autoszalonokat?
Állítólag ha már megtaláltam egy szalont akkor utána jelöli a térképen...
Namost én már voltam az alfa és a nissan szalonban de nem jelöli a térképen😞
Ez lehet hogy a tört verzó hibája?
Eisenhower
köszi hogy szolsz de én mindíg is ugy csináltam hogy driver leszed csökkentett módban driver cleaner lefuttat vagy 2x ujraindít driver felrak. szoval nem ezért volt graf bugos a gamma....

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

DJ Skyline
nem tudok alul visszakeresni, fél évig tölt, majd egy üres lapot ad be! úgy hogy ha a következõ kérdés sûrûn feltett lenne, akkor elnézést
szóval, minden meg van, karakter, autó, lakás, vásárlás után mennék az elsõ küldetésre, oda megyek, single player, kiírja melyik helyezett mennyit kap, de nem tudom elindítani a versenyt, sem kilépni, semmit, csak forog a kamera! ez mitõl van, vagy mit csinálok rosszul?

robotnyk
van ötletem, reinstall xp.
robotnyk
mindkettõvel megszenvedtem... a triumphosnál a célvonalnál hozzáértem egy autóhoz, így buktam el egyszer. a maseratisra meg elsõre azt mondtam, hogy ezt lehetetlen megcsinálni. 😊 igaz, épp elfogyott a pénzem azzal, hogy megvettem az mc12õt, és tuningra nem futotta, de taposni kellett keményen, és így is csak tizedekkel értem be idõn belül.
ez
Béla9248
milyen klub? és hol?

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Hi!

Hmm..az nem túl becses! Köcce a reply-t!
Tigristank
Mert ez a kártya még nem támogatja a kettõ együttes használatát.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

istenem de macerás ez, ott vagyok a klubnál de eltünt a pajti akivel oda mentem :S
Sziasztok!

Lenne egy apró kérdésem!

Egy Eagle Geforce 7600Gt 256 Mb -os kártyán miért nem tudom egyszerre
használni a hdr fényt és az anti aliasing-ot?

Nekem is le kéne szednem feltétlenül egy 93.81-es forceware drivert??
Hi, minden olyan magyar klubba be lehet lépni, ahova 1 barátod már belépett...

Hali
Gamepadot támogat a játék
Köcce!!

Valaki futatta Vistán?Nekem mindíg lefagy rajta!Nincs valakinek ötlete?
Hellosztok! Nekem 1 ojan kérdésem lenne ,hogy tudtok 1 ojan magyar klubot ahova belehet lépni?
Sland
Lehet jelenteni a bugreportban!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

XuChi
Bocs de mi az a drive o meter???

Ja az egy kemény pálya.. de lesz még egy maseratis verseny is,ami talán még nehezebb és van még egy kemény triumhpos is...........

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

nem , az a nap...

XuChi
Az meg mi? talán egy szent jános bogár szált be a kocsidba??? 😊))

...

REAKTOR
Ha van elég pénzed akkor frex gp<#vigyor1>

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...