Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

20:00 jó nektek? legyünk minnél többen
Danman
NOD32-t használok mûködik a multi..egy kérdés routered van? Mert én ha azzal tolom (családi 3 gép van -.-) akkor nem látok senkit, cask mapon.Viszont tapasztalatom szerint, ha átkötöm direktbe a modemet a géphez akkor tökéletes már amennyire az lehet..amúgy a talik a lenti klubnál vannak, diamond head beach, a kráter alatt...este majd jöjjön oda aki pajtás akar lenni és meghívom=>

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

AdaKiller
na akar most vki klubhoz csatlakozni, mert akkor szívesen felveszem

Steam Nick: adakiller

Ja és single-ben 89%-ig tudsz eljutni..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Nem! csak annyi a dolgod,hogy beautózod a még felderitettlen utakat..
A téképen látni fogod, melyik utszakasz szürke még...
Ezután elõkerülnek a hiányzó küldetések.....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

autoszimulator
Járkálj körbe a szigeten, ezzel utakat/küldetéseket felfedezve, vagy használd a bannerban található térképeket, melyeken fel vannak tüntetve.
Ezenkívül a 100%hoz még sokminden kell, autók, tuningok, házak, ruhák. A házadban találsz infót róla, melyikbõl hol tartasz.

.: mobilize.hu :.

ESTE szóljatok mikor találkozunk !
Mekkora jót motoroztam most egy német sráccal, kb 40 percet toltuk. õ ducati én mv agusta f4.. Amúgy a nod32 megoldotta a problémát, mostmár sokkal gyorsabban látom az embereket 😊
A játékban 64 százaléknál tartok, és már megcsináltam minden versenyt kivéve modell, a stoppos, a csomag, és az autó szállítós feladatokat, de a térképen nincs ezek közül egy sem, hogyan tudnék tovább menni. Vegye még autókat vagy házat és akkor ad még verseneket.
de vajon mi lehet? kezd idegesíteni

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

magus
milyen driver van fenn neked?

12/1 es net, szal avval nincs gond.
hihi némát srác nem bírta hogy lenyomtam a 3as tuningos mv agustámmal 😄
testdriveunlimited.com-on communitynél bereggeltem, és küldött visszaigazoló mailt, de a link ami benne van nem müxik... nektek volt ilyen?

magus
nekem megy 1024*768
és hdr is be van kapcsolva
amd a64 3200+ 6800 1.5 gb ram
szer vga driver

kormány nincs bedugva ?

úgyértem, hogy aki látja is a játékosokat

amúgy milyen neted van?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

magus
1024*768, medium, no aa, játszhatatlanul akad

amd a64 3000+, 7600 gt, 2 giga ram

vki vmi ötlet, hogy miért csinálja? vagy hogy mit kéne csinálnom? : (

JetiRulez
Helló!
Alíg várom, hogy kipróbálhassam, de amíg nincs pénz új masinára ez nem fog menni. Addíg élvezzétek helyettem is.

JetiRulez

nosza rajta! lássuk!
nekem az van, de ettõl függetlenül megy a multi, csak érdekes :S
egyet kérdeznék, NOD32-t használsz?
És van olyan, aki nod32-t használ, és mûködik a multi?

Csak hátha 😊

Sland
Soneji, megtanulnál képet beszúrni?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Ezt meglehet csinálni 2 percen belül is

basszus én ezt nem vágom, ha látom az embereket pirossal a térképen? akkor a játékban miért nem látszanak?? valakinek ez folyamatosan jól megy???
vagy mit próbálhatok meg csinálni?

Kit--Kat
Hogy vannak ezek az esti dzsemborik?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

néhányan biztos olvastok más fórumokat, külföldit pl., volt már ilyen problémáról szó? Hogy a térképen látok játékosokat, global ranking is mûködik, de játékban nem találkozom senkivel 😞

Belegondolva lehet nem is a sávszél a ludas, hiszen GT Legendsben 15 játékossal is jól mûködött a multi...

V43 1105
Nekem is volt már, mondjuk múltkor száguldoztam Gallardoval, láttam két németet elõttem, villogtam a lámpával, és lehúzodtak, aztán mondtam nekik hogy köszi hogy lementek.., míg máskor valami ökörmagyar elkezdett dudálni, lehúzodom és nekem jön...

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Hali
mért van az hogy néha kiesik az
autó irányitása
akarom mondani
ha végzek egy feladatal
és sikerül nem érzékeli hogy gázt adok?

AdaKiller
4 fele visszaérek a dolgomról, azt jöhet aki akar, dobj egy privit küldöm a képet hova menj, azt felveszlek

Steam Nick: adakiller

jó nektek, én továbbra sem látok embereket. 😊 Sehol nem írnak arról, hogy min. milyen sávszél kell neki, mert arra gyanakszom, hogy 512K kevés neki, de miért nem szóltak errõl a készítõk?

bertino
engem is meghívhatna valaki 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Alexease
Ha mar klub😉
Valaki majd ismet meghivhatna, mert a Beta-s regisztraciomat (Alexease) nem birtam beizzitani, es a boltiverziossal (AlexIsEase) meg nem vagyok sehol😉 Jo lenne valami normalis, ismeros arcokkal is talalkozni neha a szigeten😉 THX!
Alexease
Olyan nekem is volt sokszor😉 Bekesen autokzazok a hegyekben valami hangulatos autoval (pl. Jaguar E-Type), szol a radiobol a zene, es latom jon mogottem valami kamikaza ezerrel, lehuzodok jobbra (szinte leallosav), de nekem jon, es ha nem borulok fel vagy repulok a fak koze, akkor addig tol amig lehet😊 Ez legyen a legnagyobb orome az egesz jatekban😊) En nyomok egy resetet, aztan autozom tovabb😉))
autoszimulator
Én sajnos még billel tolom, mert MOMO megadta magát, G25tõl meg elment a kedvem, mikor hallottam a váltóhibát, és mondom azzal még várok, hátha elõjön vmi hiba, mint anno momo-nál (persze remélem nem lesz semmi).
Szóval nekem az élvezetek helyett egyenlõre marad a teljesítmény 😊

Danman
gyarapodunk, gyarapodunk😊 olyan 6körül estefele v késõbb klubverseny? jó sokan vagyunk és úgy már az nagyon király😊)

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Alexease
Meg ha nem is csalnanak, akkor sem lehet korrekt a hasonlitgatas a jatekstilus es a lehetosegek miatt😉

Engem a vezetesi elmeny, az autozas, a hangulat erdekel, azert is jatszom, autozom vele. Es ugy is "vezetek": hardcore mod, full manual, minden segitseg off, belsonezet, kormany, FFB, H=Patter-nes valto, harom pedal, kuplungolas, stb. Egy hosszabb palyan (nehany perc), mar magamra is tobb masodpercet verek, ha csak pillangovaltoval megyek, automata kuplunggal, 2 pedallal. Akkor milyen, amikor osszeeresztem magam egy totalisan arkad kolyokkel, meg ha szabalyosan is megy😊)) Fel uton sem vagyok, es O mar beert a celba😉))

De altalaban eleget teszek a kihivasnak, meg ha 3x jobb is az autoja, es kitudja hogyan megy😉 Egyreszt elvezem a vezetest, masreszt neha nem is kapok ki annyira, mert torik, zuzzak magukat, en meg kenyelmesen haladok😉)

Nekem tökéletesen fut Vista alatt. XP nél néha beszaggat, Vista alatt meg sem rezzen ugyanazokkal a beállításokkal.

én is klubtag lettem amúgy 😊
van valami technika arra, hogy minnél gyorsabban lássam az online embereket?? nem teljesen értem a müködésést, van amikor egy térkép nézés után látok 8 embert, meg van hogy senkit sem talál ez a szar :S
Smuge
Sajnos amugy ez télleg igaz , sok nfs-en felnõtt tejfogu elrontja az egészet. Kár hogy nem látnak ennél tovább egyesek , meg rögtön az az elsö kérdése melyik a leggyorsabb auto. Ez a játék rég nem erröl szól. Tegnap is békességbe leparkolok bal fenti parkoloba egy német mellé, dumálunk meg minden , erre jön valaki és képes volt egészen a közelbe lévö szakadékig eltolni minden eröfeszítésével majd lelökött.. Komolyan mondom néha nem tudom hol vagyok<#wow3>

Danman

XuChi
Sajna sok a köcsög aki csal. Ez van.

autoszimulator
Meg mikor megyek egy G-s autóval, és a csávó ENZO-val rámbök, h akkor most Race...

Instant Challenge-ben nem találkoztam még csalóval, de ha megnézed a Single PLayeres versenyek teljesítése után a global rankingot... Van aki ilyen 5 mp odaver a második, tegnap éjjel is említettem egy hasonló hihetetlen telejsítményt.. Aztán akkor elmegy az ember kedve az egésztõl, pedig az íze pont ebben lenne, hogy végre van valami adatbázis, ahol össze tudod mérni az erõdet másokkal. De így, hogy pont azokat a versenyeket, melyekben forgalom a nehezítés, forgalom nélkül teszik meg, az plusz 5-10 mp tud lenni minimum.

Alexease
Ezert jo, hogy lehet baratokat, klubbokat "letrehozni" a jatekban, nem kell veletlenszeru emberekkel versenyezni😉

Nem sokat mentem online versenyt, de mind szar volt😉 Ugy kezdik, hogy leloknek, aztan mint az allat mennek keresztul mindenen, tornek, zuznak😉 Es gondolom full automata, full segitseg, kulsonezet, olyan elszabadult NFS-rider-ek😊)
autoszimulator
Hát a forgalom kivétele alapból csít, akárki akármit mond.. Aztán az autók tulajdonságainak a fabrikálása is elõbb utóbb elõ fog jönni. Mert amit haxolni lehet azt az ember haxolja is sajnos. És a szerver egyenlõre még nem ellenõrzi a fájlok tartalmát, h megegyeznek-e az eredetivel.

XuChi
Sorry.