Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ilyet tudnál keríteni azt megköszönném!
Az uj gepem!
A Cupe-nak. Van meg egy ami harom ajtos 120d. Kell az is??
Igaz hogy regi de Corolla!
Már kerestem toyota corolla-t, és avensis-t de nem találtam élõ linket. Tudna valaki segíteni? Köszönöm
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Héé és kéne egy kis seggítség😊 Szeretnék berakni valami jó kis 1 es bmw-t a tdu-ba van a hosszu seggû 135i vagy melyik😊 azis kellene meg egy rövid farú az aminek nagyon örülnék😊 Tudtok ehhez linket adni? Mert én nem nagyon találtam:S pedig egyszer már volt benne nekem ilyen. Köszi elõreis😊
se annak hogy nem lesz benne a 67'Shelby GT500
de remélem ha jön majd hozzá a car pack (mert szerintem biztos hogy lesz) abban lesz BMW is remélhetõleg
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
lesz benne helyette Audi Q7
láttam az egyik oldalon egy felni packot de nem tudom az oldal címét :S
akinek esetleg megvan a link vagy a pack az küldje el légyszíves
Kösz elõre is
Akkor már kérek én is ehhez egy linket:

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De ízlések és pofonok, amiért nekünk nem jön be õ még játszhat vele. 😊
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Hát szerintem még nem készült el, lehet megcsinálják de egyenlõre sehol se találtam, csak logant meg sanderot.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Rá gugliztam semmi találat, youtubon sem. Szerintem erre még várnod kell.<#nemtudom>#nemtudom>
Ezt probald nekem bejot.
Délelõtt nincs fent senki a szigeten innen?
Egy linket? milyen linket? Szerintem a játékhoz nincs ilyen.
Tessék ez egy link.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Valaki tudna adni errol egy linket??
Elore is koszi!
aztán egy hétre rá az összes pénzemet ráköltöttem😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Bocsi, mentségemre szolgáljon, hogy kezdõ vagyok.
Ilyenkor estére sose jön be.<#fejvakaras>#fejvakaras>
http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |