Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#98574: Látom megint olyan járgányt keresel ami nem létezik a tdu-hoz. 😊 Sztem elõbb jól nézz utána tdu-s letöltögetõs oldalakon hogy ha keresel kocsit/motort és ha nem találsz sehol akk valszeg nincs. 😊
Jah jut eszembe. Nincs meg valakinek a mercedes-bnz ce300 24v? 😄D (nem kell komolyan venn...)
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Na nekem egy Skoda Superb Kellene a TDU 1-be valaki modellezne nekem ?? PLS!! és ha le modellezte akkor küldje el az email címemre: [email protected] és hogy ha az is kellene hogy melyik autóra cserélje akkor az meg legyen valamelyik Mercedes! Elõre is köszönöm!!!
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Majd máskor összefutunk. 😉
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Általába ott tanyázok.
De kár, hogy ilyenkor már nem látni senkit közületek a szigeten... nálam csak ilyenkor indul az élet. 😛

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Hogy csinaltad a lampajat ilyen kiralyul meg????

Megaltam egy kicsit.
Ki mondta hogy a jatszoter csak kicsiknek jo??

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Melyik a jobb a BMW vagy a Mercedes???
Elore is koszi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
De igy meg teljesen használhatatlan :S
Ja a kormány tipusa Logitech Wingman Formula Force GP.
Az oprendszer meg Win7 32bit..
Esetleg most valaki elérhetõ mert a friendslistem nem igen hiszem hogy mûködõkepés még.
TDU 2 nick: SpeedHUN
Ahogy en tudom ottan a kamerenal valasz ki egy nagyobb kocsit.
Fu de rég írtam utoljára ide. Újra felraktam a TDU-t gépre. Egy olyan kérdésem lenne hogy a kamerát hogy tudom módosítani az autóknál. beraktam az RS focust a jaguar XK helyére de alig lehet kilátni. melyik fájlban keresem vagy melyik progi kell hozzá? Köszi a választ elõre is. Nem gondoltam volna hogy még 3 év után is fog a tdu online közösség ennyire élni. Jó lenne ha a régi társaság is vissza találna Raga, Ferke meg a többi nagy agyú.
TDU 2 nick: SpeedHUN