107666
-
#100335 Akkor jól emlékeztem a nicked-re, tegnap összfutottunk egy pillanatra de mentem tovább és aztán gondolkoztam, hogy ismerős volt a név...egy piros f430al megálttam a hátadnál. -
#100334 Igen, sajnos ezek a problémák egyre durvábbak!
De azért még mindig lehet jókat kocsikázni!
-
Szabi1991 #100333 2007 eleje óta ilyen (az első zárt béta óta játszok), de még egyszer se volt olyan alkalom amikor valami miatt nem idegesített fel ez a szar :D -
#100332 Én is ugyan ilyen jelenségeket láttam most, ide oda pattogó civilek, friendeket nem mutatja és már az "online players" sincs ott. -
Stockbauer33 #100331 Nyár óta aztvettem észre hogy haldoklik a játékunk.Sok a laggoló civil(apályán jobbra-balra 3 sávot.Vagy 100 méterre utoléred és satufékre megáll bárhol a civil.A sziget közepén keresztbe a apályán egyirány és 3 sáv és szembejönveled az oldaladon a civil).Hol mutatja a barátlistát hol nem a mapon.A trade nem működik stb. -
#100330 Azzal a kaki TT vel öröm menni szerintem,egyik kedvencem,amugy meg nagyon hamar összegyül a pénz egy F430ra akár... -
USAMEN POWER #100329 Ja mert a játékok nem egyformán vannak megírva. Egyik jobban reagál a hardverek működésére, a másik nem, egyik jobban leterheli a gépet, a másik nem. Pontosabb választ max egy informatikus tudna adni, én nem vagyok az. A megálló kép fogalmával igazából nekem is csak a TDU -nál volt találkám, más játék többnyire kilép automatikusan egy .exe hibát észlelt társaságában, vagy működik megfelelően. -
#100328 Én a vga-ra gyanakszom egyedül, a többivel amit felsoroltál, azzal nincs gond.
Az NFS Shiftnél és a Burnout Paradise-nál, még nem jött elő fagyás.
-
USAMEN POWER #100327 Kevés a táp, szar a hűtés, melegedik a proci, melegedik a vga, esetleg ömlik a por a gépből, bármi okozhatja. -
#100326 Stockbauer:
Nekem is van amikor valamiért, csak lefagy a játék.
Kösz a mai gurulást:
-
Szabi1991 #100325 megapack fentvan -
#100324 Radial. -
Stockbauer33 #100323 Kifagytál?Én a múlt 7végén egymásután 4x kifagytam a TDU-ba.Namondom faszé vettem a 6870et ha ekkora fos.Tegnap éjjel 6 óra Starcraft2 fullon minden 1680ba ott meg baba minden -
Szabi1991 #100322 juhé, tegnap tökéletes volt a játék, most meg csak úgy megáll a kép -
#100321 Tommy hol vagytok egyszer csak eltüntetek. -
Stockbauer33 #100320 Azt a részt az É.világító torony körül kerüld el mert televan idiota oroszal.Max egy szigetkör után megpihenni jó ott de rémkedni baromkodni gyökérkedni kisajátították az oroszok.Hétvégére ki irok megint krúzt addig szedd össze magad meg A kategoriás kocsikat teszteld és azzal gyere ha van kedved -
#100319 Valaki nem jön bal fönti világító toronyhoz. Csak hogy találkozzak már valakivel. -
#100318 Kösz a javítást -
#100317 Jah így már tudom csak névről nem tudtam hogy az az. -
Stockbauer33 #100316 Num4 vagy 6.Fel 8 le 2 -
#100315 manual,vagy user guide=kézikönyv
Nyomd meg a F betűt(kiírja a layerben lévő játékosok nevét), akit fel akarsz venni havernak, annál használd a num 4-t, vagy 5-t. -
#100314 Csak azért kérdeztem mert unom, hogy a TT 180-nál többel nem megy.
De mi az a manual ?? :) -
#100313 Nyisd ki a manualt.
Pénz kód omg, inkább játsszál singleben. -
#100312 Végre!
Meg oldottam.
Na de most kérnék segítséget, mert még az alap dolgokat se tudom, hogy kell beszélni a másikkal, hogy kell barátlistára fel venni,stb.
Jah meg hogy van-e pénz kód vagy gyűjtögethetek és járhatok ezzel a kaki TT-vel. -
#100311 Sziasztok!
Ha valaki szeretne weblapot készíteni a nemsokára megjelenő tdu2-höz,
Eladó a tulajdonomban lévő 2 domain cím a tdu2.hu és a testdriveunlimited2.hu.
Értelmes ajánlatokat várok a [email protected] email címre. -
shumika #100310 És a Diablo meg a Countach merre van? :) -
Szabi1991 #100309 :) -
#100308 Megtaláltam de ebben a txt-ben már az eredeti van. -
#100307 Hali, ha volt a gépeden warez tdu, akkor jó lenne átírni cdkey text-ben a kódot az eredetire..
Win7 : C:\ProgramData\Test Drive Unlimited
Xp : C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited
rejtett mappa, engedélyezned kell, hogy lásd. (mappán belül rendezés fül, mappa és keresés beállításai, nézet fül, speciális beállításokon belül pedig megtalálod)
Más ötletem nincs.. jó játékot ha sikerült! :) -
#100306 Nem igaz, hogy 1 hét után találok egy oldalt ahol meg lehet rendelni aztán 9 nap volt hogy megjöjjön, és még játszani se tudok :( -
#100305 Mármint alap játék + patch -
#100304 Sajnos ez sima verzió. :S -
#100303 Megapackos verziót vettél és felraktad? Ha igen akkor cseréltesd a kulcsot a kiadóval mert amit alapból adnak hozzá az nem jó. (Már a megapacké, ha csak az alapjáték meg a patch van fent akkor nem ez a gond) -
#100302 Akkor passz. Nekem soha nem volt ilyen gondom. -
#100301 De még egyszer se lépett be, a netemmel eddig nem volt gond, a tűzfalnál meg kivételezettbe van téve. Sokat jászom netes játékkal és még sose volt gondja. -
#100300 Patch az kell mindenképp, de nem tudom miért nem csatlakozik. Nem lehet, hogy a neted a hibás. Vagy esetleg a tűzfal de az nem lehet, ha néha belép néha nem. -
#100299 Ne4m tudom normális-e, hogy néha nem csatlakozik, mert én várok vagy fél órája de még mindig nem csatlakozik. Nem tudom van-e hozzá köze, mert patch előtt nem próbálkoztam, mer azt írta patcheljek, mer ajánlott, aztán azóta se csatlakozik. Nektek van patch ?? -
#100298 Megérkezett a játékom, úgyhogy már tudok én is menni végre :) -
#100297 Köszönöm az éjjeltől hajnalig tartó gurulást! ... -
#100296 Hello! Mostani gurulásrol lemaradtam, következő terveztek ?