Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mér fórumba már tilos SZLENG-ül dumálni??? (mik vannak 😄)

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

hykao
Szvsz a Countach-ra gondol...
hykao
A FAQ elolvasását...
Alexease
Ahoz kepest, hogy az Atarival "targyaltal", irni, fogalmazni nem tudsz, es a jatekrol meg lovesed sincs😉))
mien feladatokat kell megcsinálni hogy a motorokat meg tuggyam vásárolni???
Alexease
- Champion szinten erheto el a fomenubol.
- Csak online-ban hasznalhato, az Single kuldetesek nem mukodnek (teljesen ertelmetlen dolog:/)
- Kapsz egy kijelzot a kepernyore, amin lehet lani a "fizikat" es a gumikat.
- Valamivel "jobb" az auto kezelese (nem tapad meg olyan durvan, nem "ragaszkodik" az aszfalthoz, konnyebben tul- vagy alulkormanyzott lesz)
autoszimulator
Meg kell nyerni az összes õõõ... Race vagy time versenyt, nem tudom pontosan, de én is most kaptam meg, hogy ezek megvannak.

KUNTÁS... LOL. az mi? <#idiota>

.: mobilize.hu :.

hykao
Neked, mint az ATARI-val tárgyaló magyar kommuniti vezéregyéniségének tudnod kéne ezt...no meg, hogy KUNTÁS ehh...
Passz... De amúgy hogy a VOLKSWAGEN w12 unlock olni tuggyam mit tegyek érte?

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

AdaKiller
jó tudni, kössz😊

Steam Nick: adakiller

AdaKiller
faq nem nagyon ír sokat a Hardcore módról, konkrétan ez mire is jó?

autoszimulator
Ez volt az utolsó ilyen küldi, kb 60%a perfect lett, de itt az utolsó 5kmen egy ai kocsi satuzott elõttem.. akkor mondom már mind1 😄D

Valaki megmondjaa hogy a Lamborghini KUNTÁS vagy mi az Hawaii melyik részén van?

Vannak teljesítendõ dolgok, amikért pontokat kapsz. Adott pontszámnál lépsz szintet. Tehát nem 1 konkrét feladatot kellett teljesítened, hogy elérd a champion szintet, hanem teljesítettél valamit, kaptál érte pontot és szintet léptél.

H miket teljesítettél már és mik vannak még hátra a házban tudod megnézni az INFO menü GAME PROGRESS részében.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

AdaKiller
na sikerült elérnem a champion szintet, annyi volt a bibi, hogy be kellett mennem az alfa romeo szalonba, és megvenni Ingyen az egyik kocsit, ahogy kijöttem már írta is, hogy megvan a champion szint...

Szerintem egyetlen módon lehet megoldani, hogy a TDU máshová csatlakozzon mint ahová szeretne. Át kell írni a hosts file-ban a címhez hozzárendelt IP-t. De elöbb megkéne tudni a címet, és megszerezni a szervert magát...

Ja amugy most érkezett meg a drágám:
Egy ferrari 250 Gto

Halljátok Lamorghini KUNTÁS vagy mi az van PCs verzióba?

Én is ott leszek este, nekem mindegy mikor😊 Kihagytatok a listából Neu(HUN)
robotnyk
hú, az ilyeneket kár így elpazarolni, rengeteg dohány elmegy így. perfectre 1,5szeres pénz van, ugye tudod? 😊
Nekemis asszony problémáim vannak... még...

<#banplz>Azigen

autoszimulator
ezt jól leszállítottam

<#idiota>

XuChi
legyen akkor 8 de akkor asszony seggbe rúg engem hogy MÁR HAZA SEM JÖSSZ ÉS A GÉPNÉL ÜLSZ 😄.

Francba, én meg 9-ig érek rá... akkor legyen 23-kor is egy😊

XuChi
Ne 8kor pls hanem 9 mert én addigra érek haza. THX.

Na akkor ebbõl a bookmarkból az OAHU raceway-en legyen ma a tali este 8kor!

gduck
OK 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

és ez mire jó?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

AntiHero
Itt az én bookmarksom, lehet letölteni, használni:Jobb klik, céll mentése másként

Ezt a txt filét ide kell bemásolni:
C:\Documents and Settings\USERNEVED\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\PROFILNEVED\bookmark\

Megjegyzés: Ha nincs a profilodba "bookmark" könyvtár, akkor értelemszerûen hozz létre egyet.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

UnknownAsshole
REFORCE progival Hz probléma megoldva, játék fut 😉
bertino
:>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nincs lámpád! Meg fognak büntetni XD

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

XuChi
És az hol is van a könyvtár szerkezetben?? Bocs de nem otthon vagyok hanem meloba. Kösszi.

XuChi
oksa nekem 8. Én ott leszek.

AntiHero
bE KELL MÁSOLNI BOOKKMARKSba.

bertino
én még láma vagyok mit is kell ezzel csinázni ? 😊

bertino

ez igen zsííír mod

AntiHero
"Oahu Raceway" 14 34664.46 2.33 45282.25 0.706 -0.007 0.708 12132004
😄
Legyen itt a TALI! MONDJUK ESTE 22:00

XuChi
A bookmarkot hogyan lehet lerakni mert nekem nem hagyja 😞

A raceway az hol is van?

Ja és a tök láma kérdés: - ford island hol is van??????

Milenne, ha csinálna valaki 1 bookmarkot, mondjuk (SG tali) néven és azt közzé tenné? Talán 1x-ûbb lenne egy helyre "spawnolni" és megtalálni egymást, mint mindenféle klubokat meg reptereket megkeresni. Mondjuk reptér bookmarkjaim vannak, de akkoris.

Egyébként még az oahu raceway-en lehetne jókat döngetni.

Lámpák sajnos nincsenek benne, és semmi nem világítja be az utat, a globális fényeken kívül.

Danman
Ha ismered õket, szólj nekik, hogy õk is jöjjenek pl a reptérhez..vagy majd dléután megdumáluk, mentem infó óra volt😄
/ON

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Me0w
Zsir... lenne, ha lenne az auton vilagitas 😉)

Egyebkent nalam sem tortenik semmi belassulas hosszu jatek utan, ugyanolyan szepen megy, mint inditaskor. Sajnos csak egy x800xt-m van, igy a tftm nativ felbontasarol lemondhatok, es a jatek igy mondjuk csunyacska, de ez egyeni szoc. problem 😉 Az iranyitas billentyuzetrol mondjuk ok, sajnos az igen nagy nyomatekkal rendelkezo kocsikat eleg nehez alacsony fokozatban kigyorsitasnal egyenesben tartani (meg a kis szerencsetlen merci amg-met is), de mindenert karpotol a kornyezet 😊 Penzt szerezni nagyon egyszeru, egy-ket olyan verseny van csak ami nehez, de en elvezem mikor 9 merfold utkozes nelkuli vezetes utan egy birka kikanyarodik elem es ugrott 15 perc koncentracio gyumolcse 😊

Szoval osszessegben 4/5, szamomra.

Together we'll fly someday...

Hányan lesznek ma innen? Csak azért kérdezem, mert hwsw-rõl is vannak páran, csak õk máshol taliznak...

Lehetne sokan talizni egy helyen.

Gáz a talaj a reptereken. Nem arra találták ki õket, h ott krúzoljunk<#idiota>

tdufaq.e-plague.hu

Ott a linkje.

Danman
Nekem is jó a sziget mondjuk este 20.00? és akkor a lenti reptér melletti zsákutca vége...aztán majd zúzunk valamerre.Amúgy apropó, a többi reptérnél is olyan a talaj mint a vidéki domboldal?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

XuChi
oksa a reptér de mikor? Én 9kor érek haza és akkor ráérek.

Valami hiba van nálam arrafelé mert néha a jármûveket belesüppedve látom az aszfaltba.De csak ott és nem mindig.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;