Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
ja

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

3P
Nos lehiggadtam. Elszámoltam sokszor 10-ig. Visszatõltöttem egy korábbi állásom. A versenyek közül minden ok, a traffipax megvan, s itt is már csak 1 idõfutam ezüstérmes, a többi arany. Ez olyan mint ami elszállt. A stoppos, csomagos, modell és autó leszállítós küldikbõl összesen kb 20 hiányzik, de ugye meg is kell keresnem õket. Azaz deríthetem fel újra a térképet Az utak 82% van jelenleg felderítve, csak ugye ez a hiányzó 18% volt elég nehéz, mert keresgetni kellet az utakat, ahol még nem jártam, ja és kb 15 milla hiányzik (pénz, házak és autókból adódóan). Mindegy így "csak" 10-15 órányi játék mehetett a süllyesztõbe.

Hogy mi a tanulság? Egyszerû, tényleg mentsétek elsûrûn a profilotokat. Az elején én is folyamatosan mentettem, de most hogy csak hobbi autózást csináltam, derítgettem az utakat, már elhanyagoltam a mentést, ez pedig mint látható súlyos hiba volt. Eddig nálam se volt fagyás, se más hiba, de egy ilyen kilépés után akár totális profil elszállás lehet bárkinél, mint most nálam. A pech az hogy nálam 1-bõl 1 ezt okozta. Szóval mentsétek el sûrûn a profilotokat!!!

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

nem, az InfiniteReality-nek ment...

Na feltelepitettem a gamit,nemrossz csak egy dolog aggaszt
3200+ Barton 1.5 giga ram,6800gt és 1024*768ban anti,hdr nélkül low resolution és 30 fps fölé nem hajlandó menni,ha kocsi tumultus van akkor visszaesik 16 körülre....
ez normális?
A vga driver ForceWare 81.98
CivicVTi
Szerintem egyel melle nyomott😄

XuChi
Az ujregséged nekem szólt????? Nem értelek.

SLICK
persze.. egyik napról a másikra lett kínja

#15887: újregséged megnyilatkozott, thx -.-

Vki aki benn van a Hungarian Team klubban ráérne esetleg most, hogy talizzunk és fel vegyen barátnak? A mostot úgy gondoltam, hogy 7ig 😊

CivicVTi
En ott leszek tuti. De a palya csak Champion fokozaton elerheto nem? Mondjuk a bookmarkbol konnyen be lehet jutni.

XuChi
jaja.

Na akkor ma 8kor tali az OAHU raceway-en.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

autoszimulator
De ezt megelõzi valami fagyás, vagy akármi? Vagy csak szimplán egyszer megvoltak, egyszer csak nem? 😮

.: mobilize.hu :.

3P
Sajnos az a gond, hogy az összes küldim elveszett. Az összes út mind ismeretlen. Gyakorlatilag olyan mintha a játék elején lennék, csak van vagy 40 autóm meg 14 millám.
Ja és a vicc, hogy a profilm tele van hülye számokkal szóval totálisan összeset a profil. Na mindegy ez van, de azért elképesztõ.

Rá se ránts nekem is most váltak köddé a leszállítós, stoppolós, csomag fuvarozós küldetéseim. Ami érdekes, hogy az összes többi küldetés és az összes autó, ház, stb, mind-mind megmaradt.
El leszek ismét én is egy darabig 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Meg van a trukk😉
Eredeti jatekom van, de HATRED crack-et hasznalok hogy ne kelljen pakolgatni a DVD-t. A tort verzioval updatelni akar, de az eredetivel NEM. Nem is varialok, a lehetosegek szama eleg sok, egyelore akkor marad az eredeti verzio😉)

bertino
hát én most elindítottam de nekem nem írt semmit <#fejvakaras>

ffxi
Tessék! Nagy segítség annak, aki bill. nyomja a gémet. Ezzel jelentõsen jobb az autó írányíthatósága. Csupán egy-két dolgot kell beállítani ennél a menüpontnál.

És most én kérek segícséget 😊
Nissan és Merci tuningboltot hol találom?

Fákjúal!

és? legalább maradt kihívás. ez csak egy játék, nem kapsz semmit, ha 100%

kaposi1
Menteni minden kilepes utan!!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Alexease
<#szomoru1><#csodalk>
Fogadd részvétem!

3P
Nos most durrant el az agyam. 😞
Mecsináltam az összes modelles, stoppos, autós leszállítós küldetést, megnyertem az összes futamot, az összes traffipaxos versenyt az idõ futamokból is csak 1 volt ezüstérmes. Az utak 100%-ban(!) fel voltak derítve 4200km levezett táv. Épp kínlódtam, hogy az utolsó futam is arany legyen, erre kilép a játék. Visszalépve megvolt a zsozsóm, a kocsik, csak épp minden amit eddig csináltam futamok, felderített részek elvesztek. A rangom is visszaeset. Egyszerûen döbbenet. Nem tudom, hogy hány órányi játékom lett a múlté, de rengeteg. B@ssza meg a játék! Ekkora egy szemét hibát. Sajnos a profilom is túl rég lett elmentve amit vissza tudnék állítani.
Eddig abszolút semmi gondom nem volt, de azért ez így nagyon sok volt. Most nagyon pipa vagyok.

Alexease
SORRY! Valami nem stimmel, vagy meg sem jott ki semmi😊 Inditasnal, szerver csatlakozasnal kiirta, hogy "Uj verzio jelent meg, szeretnem-e letolteni?", de most hogy visszaleptem, mar semmi (nem toltottem le, elotte kijottem szolni a topic-ba). Azert erdemes korbenezni, hatha😉

Megegyszer sorry, ha valaki szivrohamot kapott😉))
Hm na ezt akkor megnézem este. Mi változik?

thx! patch notes vhol?

lehet hülye vok, de nem találom a letöltési lehetõséget😛

Alexease
Bocsi a nagybetukert! 😊

MEGJELENT EGY UPDATE, PATCH, UJ VERZIO A JATEKHOZ! EREDETIVEL, ONLINE, A JATEKBOL TOLTHETO!

Alexease
Jo, jo ugy mukodik, azzal nincs gond, de a jatek erdemi resze nem megy😉 Es az szamomra teljesen erthetetlen:\ Az hogy van benne HC MOD, azzal gondolom azoknak akarnak "kedvezni" akik eredetileg a "komolyabb" autos jatekokat szeretik. Igen, de igy mi ertelme van?! Foleg hogy Single-ben nem megy?! Olyan mintha egy szimulatorban, a jatek elejen csak segitsegekkel lehetne jatszani, es ha mar megnyertem a bajnoksagot, akkor mar hasznalhatom normalisan is. Addig meg gagyizzunk... Most mar mindegy. Mar ketszer "vegig jatszottam", ha esetleg a patch-ben lesz ra lehetoseg, megegyszer nem fogom😉 Azert annyira nem HC az a HC mod😉))
robotnyk
nem csak online, offline is mûködik free rideban
bertino
téééééééékkkkk

De Te vagy a béna hozzá, mert van annak az oldalnak címe is: tdufaq.e-plague.hu<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

XuChi
Java és az activ x vezérlöd telepitve van?

SLICK
Nekem nem jelenik meg a banner... ez mitõl van? Pár napja merült fel ez a probléma, így nem tom elolvasni FAQ-t (mielõtt vki leszólna, nem én vagyok a béna hozzá)

biztosan elfolyt a fékolaj.
számodra bugnak látszik, de én vegyem már észre, hogy nem az?
Igen... jól van megcsinálva, ha az autó fennakad valamin, az elsõ kerekek szabadon pörögnek, míg meg nem állnak. Fenomenális!

még annyival kiegészíteném, hogy az elsõ két kerék folyamatosan pörgött, hiába nyomkodtam a féket. videó tömörítgetést meg föltöltögetést nem ért volna meg, de azért vicces volt.
Annak látszik 😄

ki mondta, hogy bug?
Soneji vedd már észre, ez nem bug! Fennakadtál valami árnyékon vagy keréknyomon(?!)<#idiota>

Sland
Törlés befejezve 😊

KUNTÁS-t bennehagytam, hadd röhögjön más is rajta

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

nincs még benne, ATARI nem tájékoztatott?

Mellesleg inkább patchel kéne foglalkozniuk legelõbb, nem ilyen közösségi marhaságokkal...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Na de mindegy. Valaki elmondja még ma hol találom a LAMORGHINI COUNTACH-t?

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Miért nem nyomtál P-t, amikor összetörted, aztán retry? (ez szép magyar kérdés volt, remélem, érted 😊 ).

hykao
Inkább ne baszkuráld õket, mert aztán meg lesz fekete képernyõ kilépés helyett, meg mentés elveszés...
Sziasztok

Nem tudja valaki hogyan lehet az ini-k bõl kiszedni pl:a falevél hullást, madarakat, villamos vezetékek mozgását, fák mozgását, árnyékokat), mert sajna nekem mikor gyorsan megyek pláne motorral akkor be-be szaggat és hát elég nagyot lehet burulni miatta.
Egyéb megoldás is érdekel ha tud valaki valami jót 9600xt-m van.
Köcci
Na mostmá téleg mondja meg vki hogy hool van a Countach mer begurulok xD

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Alexease
Az osszes autokereskedest fel kell keresni😉

De a jatekon belul, miert nem lehet elolvasni az informaciokat?!? Kiir minden informacit. A kerdesek 90% teljesen felesleges, mert ott a valasz a jatekban. "Arkad" jatek, a gyerek kategoriatol hasznalhato, arra is van beallitva az egesznek a szintje.
AdaKiller
mit vársz, új reg.... sztem kb ennyi is a valóságtartalma a szövegének, ha nem akkor természetesen bocsánatot kérek tõle és a haverjától is...

Steam Nick: adakiller