Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AdaKiller
ja és aki akar jelentkezni, az írjon már egy privit neki mikor lenne jó a tali, mert egyeztetni nem ártana😊

Steam Nick: adakiller

AdaKiller
van szabad hely, és sztem csak az adott profil megy a klubba, de ebbe nem vagyok 100%ig biztos.

tényleg akkor már 1 kérdés, ha adott 1 játék-cdkey, lehet-e egyidõben 2 profillal játszani? gondolom nem lehet, de próba....😊

AntiHero
"Gyerekek, nemtudom már ki postolt ide SG talis bookmarkot, de a magyar karaktereket ki kellene venni belõle, mert a TDU nemszereti. Nem tûnt fel senkinek?"

és? Semmi baja nincs a játéknak tõle. Renddesen mûködik mindent kiír ígyis!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ez a kétszáz kilométeres verseny? Nem volt idegileg fárasztó?

Másoknak is megfelel az #16009 hsz-ban AntiHero által készített Találkahelyek?

★ 汤姆 李

Rendben van mûködnek a bookmarkok!
Tehát ma kedd és hegyi találkozó.
Szerintem így már mûködni fog a dolog<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Cujo01
én már sajna találkoztam, Enemy-territory-ban is volt 1 holland Cujo srác 😊
TDU-t nem tolom online, szóval maradhatsz te 😄

Cujo HuN
Aztaaa méég soha nem találkoztam ezzel a névvel soha sehol <#nevetes1> Egyszer mindent el kell kezdeni mi??TDU-ban mi a nicked??Remélem ott is az <#idiota> <#smile>

THX!

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Amiga
Tegnap letudtam az egymillás versenyt egy gyári Ferrari Enzo volánja mögött ülve 58:29.39 alatt.

A rendõr egyszer állított meg út közben, de szerencsére még nem tudtam különösebb kárt okozni.

Most várom, hogy a Shelby Daytona Coupe megérkezzen a márkakereskedõhöz. 😊

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Cujo01
pl a lakásodban? 😊 trade/sell
vagy ha autószalonban akarsz vásárolni, de nincs elég pénzed, akkor felajánlja, hogy beszámitja valamelyik létezõ kocsidat.

csá Cujo, jó a neved 😊))

sziasztok
valaki tudna segíteni, autót lehet benne eladni?
Hali,akadna még 2 szabad hely a klubban,mert ha igen akkor nagyon szivesen belépnénk a tesómmal.
Ja és hogy van ez a klubbos dolog hogy az egész account megy a klubba vagy csak a profilom,mert a tesómnak is van egy profilja és az érdekelne hogy akkor õ is abban a klubban lesz amiben én vagy õ mehet másba is?
XuChi
Köszönöm akkor majd még dumálunk.

hykao
Mert nem ott kell. Ott csak a meglévõket lehet megjeleníteni. P lenyomása után lehet bookmarkot létrehozni, freeride-ban.
hykao
FAQ
Gyerekek, nemtudom már ki postolt ide SG talis bookmarkot, de a magyar karaktereket ki kellene venni belõle, mert a TDU nemszereti. Nem tûnt fel senkinek?<#zavart1>

Egyébként kérdésem még mindig áll, hogy hogyan kell bookmarkot csinálni? Térképen nem enged újat létrehozni.

AdaKiller
természetesen lehet, remélem nekem is jó lesz az este 9, és akkor lerendezünk mindent😊

XuChi
Még a barátlistám is elveszett. Vááááá.

Ha valaki valaki érdemlegesnek érzi hogy szerepeljek a barátlistáján az kérem majd vegyen fel este 9 körül a fenti reptéren leszek.

Köszönöm.

Adakiller: Szivesen belépnék a klubba ha lehet még.

AdaKiller
nálunk(sgfunklub) még mindig akad pár szabad hely, aki be akar lépni az jöhet bátran.

én ezért másolom ki mindig a mentést. legalább naponta 1xer, de leginkább minden kilépéskor.

Hogyan kell bookmarkokat csinálni? Térképen nem enged kijelölni / létrehozni újat.

Van most valaki online? Ha igen merre? 9-ig ráérek...

XuChi
Ja és mégvalami. Elviekben beléptem egy klubba. A Hungarian blabla mitomén mien klub. És a neten az atari oldalán meg nem is irja hogy klub tag vagyok. Szal valami tényleg nem stimmel.

XuChi
Na tegnap nekem is elszált a profilom. Aszem én most pihentetem a tdu-t egy darabig. Berágtam de rohatdtúl.

Már csak azt nem értem hogy ha a neten a serveren látom a profilom és ott minden stimmel, akkor a gépemen lévö profil miért nem megy??
Ha visszamásolom a gépre a régebbi profilt akkor a serveren lévö eddigi eredményekkel mi lessz???

Egyszerüen nem értem na mind1.

szuku
hehe, látom te is bagoly vagy...<#hehe>

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

szuku
helló mindenki!

nálam is megvolt ez atérképenlátomdeapályánnem effektus, próbáltam portokat állítgatni, de nem nagyon sikerült (norton tûzfal; net:1m/380k), meguntam, oszt win tûzfallal nyomom, úgy jó (bár így kissé cikis a biztonság <#vigyor5> )...
jja, wander kösz, hogy felvettél hawernak...<#eljen>

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

AntiHero
Kész a Bookmarks, 7 helyszínt készítettem a hét minden napjára.(A helyszín napját a képeken lehet látni).
Lelehet tesztelni ha nem jó akkor csinálok új helyszíneket. Bróbáltam olyan helyeket keresni ahol viszonylag kevesen vannak,(online játékosok)így könnyeb lesz egymás megtalálni, észlelni.

A csomag egy ".rar" kiterjesztésû file emit a C:\Documents and Settings\USERNEVED\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\PROFILNEVED\ -be kell kitörmöríteni. Ha már van Bookmarks könyvtárod akkor kitömörítés elõtt célszerû azt letörölni, átmásolni máshova mivel az bezavarhat!
Innen töltheted le:Jobb Klikk, Cél mentése másként

Na meg összedobtam egy kis térképet a játékban eddig szereplõ kocsi, motor boltokról és tuning mûhelyekrõl.DEALER TÉRKÉP

AntiHero
Nem.
Book markot meg akkor én összedobok eggyet.

Az utcan rohangalo ellenfelektol nem lehet elnyerni az autot???
Elore is koszi a valaszt!
wander01
a reptér melletti versenypályára mikortol lehet bemenni?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Akinek sikerült bejutni a kikötõbe<#vigyor4>
gduck
Jó ötlet 😄 És ha lehet valami félreesõ hely legyen, ahol más nem nagyon fordul elõ 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
22:00-kor senki ismerõssel nem futottam össze a versenypályán 😞

De utánna páran mégis összefutottunk 😄

A kikötõ "benti" bookmark-ja, ha vkit esetleg érdekel 😄
"Pearl Harbor" 14 31828.24 2.74 39435.56 0.963 0.082 -0.258 427915411

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Csinálni kellene 3 Magyar találkozóhelyi Bookmark-ot és valamimódon betenni a fennti Bannerba(mehetne talán a tdu játékosok listájába de ebbe nem szólnék bele ezt bízzuk a fõszerkesztõ úrra😊
Azért gondoltam 3-ra mert nemsokára úgyis többen leszünk és kinek melyik hely a szimpi oda megy.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Csáó, hol lehet lotust tuningolni? a british parts-tól elküld a francba mondván hogy lotust nem tud.
AntiHero
a legjobb találka hely szerintem fent van a világító toronynál.
Én mindjárt megyek drift videót csinálni ha akarsz jöhetsz

Danman
hmm hát nekem nem sikerült veletek összefutnom...van pár srác akikkel viszont toltuk.
/OFF
drága nõvérem viszont úgy döntött neki most mindeképpen neteznie kell, úgyhogy routert kellett használnom-.- azzal viszont nem látok embereket, úgyhogy addig is ment az autóleszállítós küldi😊
/ON
jó lenne most leszögezni hogy pl holnap mikor hol találkozunk, hogy ne legyen félreértés..vagy csak a helyet

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

atomboy
Nah 4 ora kocsikazas utan pozitiv a velemenyem. Gepem ephogy eleri a minimum gepigenyt, de mindent minimumra allitva semmi problema, csak a varosban akadok neha. A latvany sem kifogasolhato. Kellemesen csalodtam, megerte megvenni.
Cujo, en is elveztem a kocsikazast, bar nem egy sulycsoportban voltunk. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

AntiHero
<#idiota>Áhh dehogy....<#nyes>

hát de azért jól jártam😄nem?
hykao
Hardverbõvítés. Fõleg ram és videokártya...
Már Kérdeztem a másik topicba, hogy Ne akadjon annyira mint most milyen beállitások vannak ?
AMD 2500+ , 512 Ram , ATI 9550 GE (256Mb),MSI K7N2 Delta.

hykao
AC Cobra már most is van a játékban. Amúgy a várható letölthetõ autók megtekinthetõek az ATARI COMMUNITY TEST DRIVE oldalán (link a bannerban), a CAR MARKET részlegben. (ugyanis ott az összes autó fel van sorolva, a késõbb elérhetõek is!)
jó verseny volt, sziasztok
AntiHero
Rendes haverod lehet, te meg lehülyézed... hátt...<#confused>

Cujo HuN
Jo menet volt,remélem majd még összefutunk <#eljen> <#vigyor2>

LOL. 😄 A gépigényt nem véletlenül szokták a doboz hátuljára írni. 😄

\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool

lol

ur isten én ingyen szereztem:d nem ltöltöttem hanem behuztam a haverom eredetijét vagyis nekem adta a hüjéje mert nem ment a gépén ojan gagyesz gépe van 😄😄😄D: xD
AntiHero
hihi én 14k adtam érte<#beka2>
Bár ez jó kis fém dobozos.

ok