Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Nekem idaig kilenc hazban fert el az otven. 92%-nal jarok de azt hiszem soha nem lesz meg a 100, mivel ugytudom hogy feladat egy club letrehozasa is.Azt pedig tudomasom szerint nem lehet egyeniben.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Soha nem fagyott ki még a játék.
Most mit csinál? 30 perces verseny 0,5 km hátra. KIFAGY. Szívna ki...

fsgh
ráérek vele😄 meg 20 ház is kell nem?(valahova rakni kell😛)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

kaposi1
Azt ugye tudod hogy elobb utobb 50 autot ossze kell gyujtened ha vegig akarod vinni a jatekot.

AlieN911
Tudod ki vitte volna el a mentövel.....<#idiota><#idiota>

Honda - The Power of Dreams

SitatiS
<#wilting>

Let the good times roll.

AntiHero
Ja alég nehéz az úton tartani.
Vegyél inkább ENZÓt annak is jó a tapadása😄
ENZO CRASH

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

fsgh
én nem a mennyiségre meyek hanem a minõségre😉😛

meghát mire költsem a pénzt egy kocsis játékban ha nem egy szuperkocsira?😛PP(költõi kérdés volt)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

kaposi1
En is a javitasra varok.
Addig jo a tort versio is.
Pedig ezert en sem sajnalnam a 10 rugot.

robotnyk
és meg sem éri feltétlen :p
fsgh
durva auto😮OO

1milla volt:S fájt azért a pénzért a szívem:S

Hmm.. nemtom meg merjem-e venni eredetiben, mert ha ugyanígy villog akkor az úgy nem túl élvezetes... 😞((

AntiHero
Ez az írtózat drága csak a lista elején van általába. / milióért adnak egy kocsit sokan el de ha kicsit keresgélsz 780k is kapsz ugyan olyat. Szóval csak keresni kell.😄

Senki nem jön?

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Ott vagyok a mai tali helyszínén. Golf vagy mi. Gyertek!

Alexease
Az lehet, koszi😊 <#idiota>
A R-Tune nem úgy keletkezik hogy veszel egy S-Tune-t és ráteszed a 2-es pack turbót? Mert az R-Tune Power az az S-Tune + 3-as tunning az biztos. 😊

\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool

Alexease
Autot gyujtok😉
Kellene meg par darab, de azok vagy senkinek nincs, vagy nem adjak elk, vagy irtozat dragan😉) Tegnap a VW-vel szerencsem volt, eddig egyszer sem lattam, ez az egy darab volt es azota sincs😊)
robotnyk
az enyhén szuicid jellem lehet :p
BASSZZUUUS😄😄😄😄Én megvettem annyiért😄😄Honnan lehet letölteni egy másik cracket??vagy ez már Warez kérdés??ha igen sry:$😞😞
3P
Igen onnan. 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

kaposi1
Hello!
Ezek tipikus, masok alltal is ismert hibak a TDU-nal.Nem kapcsoltad ki a forgalmat? Mert akkor nem tudsz kilepni csak restartal a game-bol.Sokan varjak mar a megvalto javito csomagot az Ataritol.

Látom a táblázatból vetted az adatokat, amit csináltam és a FAQ-ban van, ugyanis azt elgépeltem: a Kawa Ninja csak 324-et megy 354 helyett..

Ha lehet, Sland pls javítsd.

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

AntiHero
és akinek nincs tûzfala?<#miaz>

robotnyk
robotnyk_hun néven már én is garázdálkodom 😊

aki nem lát más játékosokat, az 1366os, és 30000es portokat nyissa meg a tûzfalon
=)

I.C.ram
Ja már igen... pár éve még nem.
1 $ = 2,5239 RON

Blenda Stompa
Hi all!
Valaki tudna segiteni abban hogy miért lehet az, hogy egy ki és belépés után villognak a textúrák a játékban, szaggatni kezd mint az állat és leesik az fps 10 alá. Nem szar gépem tolom friss vidkártyadriverrel és állandóan restart system kell ha vmiért ki kell lépnem. Any idea?

(ja és néha elmegy a játékban a bal oldali hangcsatorna...)

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

AntiHero
Minek az neked?

Alexease
Tuti nem lesz tores, tul sok szol ellene😉 Nekem mar az is jo lenne, ha Single-ben HC moddal lehetne menni😛
Alexease
Van valakinek elado Nissan 350Z NISMO R-Tune? 😊 Nem talaltam szalonban, sem hasznaltan😉 Az alap, az R-Tune Power, es az S-Tune meg van😉 50-100E-et adok erte😉))
I.C.ram
ferali mazaratti... jesszus.... vegyél inkább asdom narpint.
Aztán mennyire anyáznál ha valaki online lerendezne 😊

De tény, hogy a lehetõségek száma korlátlan a játékkal kapcsolatban és a fejlesztõk hozzáállásán múlik mit készítenek hozzá.
Én biztosan behoznám a luxus terepjárókat is és offroad versenyeket 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

fsgh
ne vedd meg a Mazaratti sportkocsit mert annyit tud az Enzo is sõõõt...

Truck Driver001
Ferrari!😛

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

szerintetek melyik a jobb a ferali vagy a mazaratti ??

AlieN911
Ezis igaz, sokmindent lehetne még csiszolni a gamen h. ISTENKIRÁLY legyen😊

fsgh
amúgy ost az F1-es McLarenre gyûjtök...1 milla már van 750ezrem😊 gondolkodtam hogy Ferari Enzot vegyem-e meg de a McLaren egy picit jobb😊 ti hogy gondoljátok?

(ha valaki lenne olyan kedves egy térképen bjelölni hogy hol van olyan mûhely ahol ferrarit is lehet tuningolni, azt megköszönném)

3P
Hát ha lehetne szvazni, hogy milyen autók kerüljenek bele a játékba én az 1977-es Ferrari 308 GTS-re szavaznék. Valamiért nagyon is kötõdik a helyszínhez ez a kocsi. 😉

Ja és ha a játéknak épp a 30. évfordulója van, akkor ennek az autónak meg a 30. 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Atti12
valszeg holnap veszem meg a játékot 😊. Várom már 😉

Ma tali 8-kor?

fsgh
dobok pár képet a mostani automról😊

Alexease
Akkor lenne isteni, ha torne a sajat auto is, es javitattni kellene, vagy a roncstelepre tolni egy nagyobb baleset utan😉 Talan nem lenne ennyi degeneralt online😉)
AntiHero
A játékban pl.<#idiota>

AlieN911
Jáááj az mekkora lenne😊 Tankolni is kéne😄 ISTEN 😄

Nekem MV Augusta F4 Tamburinim van és egész király !!

gduck
Nekem a benzinkút hiányzik <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Alexease
FAQ -> Terkepek
Hello audit hol lehet tuningolni?