Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A Tour de Island-ért nem csak 200k jár? A Millionare's Challange (vagy valami hasonló a neve de most ne ugrik be) az ami 1M-et ad és meg kell kerülni benne a szigetet nem? Megnézem a játékban, biztos ami biztos.
\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool
Klubok közti versenyrõl én még nem olvastam semmit. A klubbokban ott a lehetõség rá, de még nem mûködik...
"Tour de Island"-ért nem jár külön pont szvsz...legyen elég egy millió érte... 😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
méééghogy nem éri megvenni a game-t ? hát ezt se tudom ki találta ki, de ez vmi iszonyat nagy élményt ad, hogy mindenkinek uaz a forgalom, ugyanugy kerülgetjük õket, driftelünk és egyebek... gecinagy feelingje van és egyáltalán nem bántam meg, hogy befizettem rá!
Mondom, én úgy vagyok 92%-on, hogy összesen 5 online pontot érõ feltétel nem teljesült (10-20-30 rangsorolt online verseny megnyerése, 2 Drive-In versenyszám megnyerése, 10 klubok közti verseny megnyerése - ez utóbbi miatt egyébként jelenleg lehetetlen elérni a 100%-ot és a vele járó ACE rangot, mivel még nincs is klubok közti versenyre lehetõség a játékban...), minden más megvan! (sziget úthálózatának felfedezése 100%-ban, 8000km megtétele, 50 autó, 15 ház, összes kollekció, összes versenyszám-küldetés stb...)

csak sajna megszakadt a kapcsolat 😞
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Vettem idaig 50 autot,bejartam a sziget 90%-at,megvettem az osszes ruhasbolt minden cuccat,van idaig kilenc hazam .Ezek mind pontot ernek es azt hiszem most van 930pontom. De elmeletileg mar csak a szigetet jarhatom be 100%-ra ill.meg nincs meg a max.hazam amiert plusz pontokat kapok.Es csak offline-ben nyomom.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Vedd meg eredetiben, és talán nem lesz ilyen gondod...
lenne egy kérdésem amikor odaérek az elsö versenyemre eltünik a akocsi és nem csinál semmit csak kilépni lehet....😞
HELP PLEASE!
Ha vki olvasná ezt azt kérem minnél elöbb válaszoljon kérem a kérdésemre!
Amúgy nem igazán értem, hogy miért nem lehet a játékban mondjuk BMW, vagy Porsche. Tudom, a licenszek az EA-nél vannak, de mégis TDU-ban is van mondjuk Alfa Romeo, meg NFS-be is, szal nem értem.
Tegnap megkaptam a játékot de msot szar gépem van a jót eladtam
szóval a játékkal nem tudok mit kezdeni sajnos. eladnám ára 8000 ft
akit érdekel irjon mailba
[email protected]
lenne egy kérdésem amikor odaérek az elsö versenyemre eltünik a akocsi és nem csinál semmit csak kilépni lehet....😞
HELP PLEASE!!!!!
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
2. Nem tudom😉)
3. Nem kulonbozik, erdekes is lenne😉 Ezert is lehet csak "keves" jatekos, mert sok minden mast is kell szinkronizalni.
4. 1 mega fel vagy le?! Felfele 256kbps, de inkabb 512kbps.
1. Ha létrehozok egy gamespy accountot, akkor az több játékhoz is használható, vagy külön kell készíteni minden játékhoz egyet? Valahogy úgy érzem nagy hülyeséget kérdezek, de nem igazán értek hozzá. 😊
2. Sok magyar SG-st látom, hogy mi az online profil nick-ük a játékban, és látom, hogy hozzáírják a végén, hogy (HUN). Miért? Megadható, hogy a nevünk mellett magyar zászló legyen kint, nem?
3. Tényleg online közben az embereknél különbözik a forgalom? 😮 Ez így nagyon nem fair ha így van.
4. 1 megás net elég a játékhoz remélem. Valakinek akinek ilyen nete van mit tapasztalt?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!