Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Holnap én is szeretnék menni, kérlek avassatok bele mi hol szokott lenni😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CivicVTi
Aha oke, 7-8 korul szerintem a tobbsegnek megint jo lesz!

bertino
holnap megbeszéljük mikor ujra tali a klub elõtt!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

CivicVTi
Igy van, nagyon megeri a penzet a game😄

bertino
igen, így van

atomboy
Na, holnap estetol raerek setakocsikazni.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Kösz a tippet az autóra, mindjárt megyek is ki is próbálom.

A Tour de Island-ért nem csak 200k jár? A Millionare's Challange (vagy valami hasonló a neve de most ne ugrik be) az ami 1M-et ad és meg kell kerülni benne a szigetet nem? Megnézem a játékban, biztos ami biztos.

\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool

AntiHero
Közbe is simán kaphatsz<#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

hykao
Attól függ milyen versenyhez. Szerintem minden kategóriában - de fõleg D és a fölött - mindenképp érdemes 2-3 félét is bevásárolni. Esetleg próbáld ki a TVR Sagaris-t, ha jól emlékszem az gyorsul a legjobban a C kategóriások közül.

Klubok közti versenyrõl én még nem olvastam semmit. A klubbokban ott a lehetõség rá, de még nem mûködik...

"Tour de Island"-ért nem jár külön pont szvsz...legyen elég egy millió érte... 😊
Asszem a Tour de Island ad 10 pontot a profilba a pontszámhoz (mintha külön tétel lenne), de nem tenném rá a fejemet. 😊

A klubbok közti versenyrõl már lehet tudni hogyan fog kivitelezõdni?

Gyors kérdés: szerintetek melyik C-kategóriás autót érdemes megvenni? Én idáig mindig Ferrari 575M Maranello-t használtam, az érdekelne igazán hogy van-e ennél jobb választás.

hykao
Max egy kis "connection lost"-ot... 😊
gabi89
Tour de Island után kapok valamit amúgy a pénzen kívül??

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

bertino
így van és ez a társaság járta be most megint a fél szigetet
méééghogy nem éri megvenni a game-t ? hát ezt se tudom ki találta ki, de ez vmi iszonyat nagy élményt ad, hogy mindenkinek uaz a forgalom, ugyanugy kerülgetjük õket, driftelünk és egyebek... gecinagy feelingje van és egyáltalán nem bántam meg, hogy befizettem rá!

hykao
Ha csak 9 háza van, és csak a sziget 90%-át járta be, akkor tuti, hogy nem lehet 92% offline-ban!
Mondom, én úgy vagyok 92%-on, hogy összesen 5 online pontot érõ feltétel nem teljesült (10-20-30 rangsorolt online verseny megnyerése, 2 Drive-In versenyszám megnyerése, 10 klubok közti verseny megnyerése - ez utóbbi miatt egyébként jelenleg lehetetlen elérni a 100%-ot és a vele járó ACE rangot, mivel még nincs is klubok közti versenyre lehetõség a játékban...), minden más megvan! (sziget úthálózatának felfedezése 100%-ban, 8000km megtétele, 50 autó, 15 ház, összes kollekció, összes versenyszám-küldetés stb...)
az elso legaslissan letoltheto (digital download)verzioban volt ez a bug .. ezert is kaptak "ajandek" dobozost akik megvettek online..
AntiHero
Egyszerû... Kérünk egy picturét a játék állásodrol😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

hykao
Szerintem inkább 830 pontod lehet.
egy mai találkozó képei:

én még mindig nem tom hol van😛

bertino
aztakurva vagy 5-6an voltunk/vagyunk a magyar club elõtt, nagyon rulz a game 😊
csak sajna megszakadt a kapcsolat 😞

fery02
Amúgy megválaszolták már. Eredeti verzióban ez nem fordul elõ, csak az egyik warez verzióban, szal errõl ennyit errõl.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

kaposi1
Pedig hidd el ott tartok.
Vettem idaig 50 autot,bejartam a sziget 90%-at,megvettem az osszes ruhasbolt minden cuccat,van idaig kilenc hazam .Ezek mind pontot ernek es azt hiszem most van 930pontom. De elmeletileg mar csak a szigetet jarhatom be 100%-ra ill.meg nincs meg a max.hazam amiert plusz pontokat kapok.Es csak offline-ben nyomom.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

fery02
Hehe, de azért írkálnék pedig, hogy megértsek dolgokat, de mind1, nem baj 😛 Amúgy valszeg ha jól sejtem elég az 1 mega letöltésem, de ha a feltöltésem kevés, ami ebben az esetben nem tudom kevésnek számít-e, akkor a játékban én ebbõl sok minden változást nem veszek észre, csak a többiek láthatnak engem mondjuk laggolva közlekedni. Jól sejtem? 😊 Persze nagyon érdekelne, hogy kevés-e, vagy elég.

azért köszönöm csak többen is jelezték ezt a fajta probkémát...
Alexease
Elolvastam, de gozom sincs😉 ALT-TAB, lepj ki-be, vagy vedd meg😊 De volt mar errol szo valahol...
hykao
Fejezd be a hozzászólásfosást! Attól még, hogy 2 hozzászólásonként belököd ezt a dumát, nem fognak tudni többen segíteni!
Vedd meg eredetiben, és talán nem lesz ilyen gondod...
Sziasztok
lenne egy kérdésem amikor odaérek az elsö versenyemre eltünik a akocsi és nem csinál semmit csak kilépni lehet....😞
HELP PLEASE!
Ha vki olvasná ezt azt kérem minnél elöbb válaszoljon kérem a kérdésemre!
Alexease
Pedig fognak a fekek, tulsagosan is, azonnal blokkolnak. Meg HC mos-ban is erosen lassulnak az autok, bar ott azert mar erezni valami alulkormanyzast, radirozast tul nagy sebessegnel kanyarban.
hykao
Nem baj, nem kell neked mindent érteni... 😛
fery02
Lefelé 1 mega, felfele 128, vagy 126 kbyte. Ne mondjátok, hogy nem elég a netem, mert nagyon meg szeretném venni a játékot 😮
Amúgy nem igazán értem, hogy miért nem lehet a játékban mondjuk BMW, vagy Porsche. Tudom, a licenszek az EA-nél vannak, de mégis TDU-ban is van mondjuk Alfa Romeo, meg NFS-be is, szal nem értem.

hykao
Azért ne feledkezzünk meg az online játékosok által készített versenyszámokról sem! Ezekbõl nap, mint nap több érhetõ el, mint az összes alapversenyszám, ami a játékban található! No és persze folyamatosan újak készülnek, és nem utolsósorban komoly pénzeket lehet velük keresni, ha valaki megnyeri õket...
Alexease
A jatekon belul megtudod nezni😉 INFO/GAME PROGRESS
Hi All
Tegnap megkaptam a játékot de msot szar gépem van a jót eladtam
szóval a játékkal nem tudok mit kezdeni sajnos. eladnám ára 8000 ft
akit érdekel irjon mailba
[email protected]
hykao
A játékban megtekintheted mi kell a 100%-hoz...
Alexease
Ezert irtam, van ez annyira jo, hogy tobbszor vegig lehet jatszani😉 Csak ido kerdese. Bar fix feladatok (versenyek) vannak, de sosem lehet megcsinalni ketszer ugyanugy😊)
Vki összetudná írni egybe mi kell a 100%hoz? Mert olvasgatom h. 50 autó, klub meg versenyek, miegymás... de jó lenne egyben az egész... vagy linket vki?

Sziasztok
lenne egy kérdésem amikor odaérek az elsö versenyemre eltünik a akocsi és nem csinál semmit csak kilépni lehet....😞
HELP PLEASE!!!!!
Kamehame
PS2-n kafa mondjuk nekem az irányiás nem nagyon jön be pl hogy alig fog a fék 😄

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Alexease
Lexus meg nincs benne, majd a tobbi kiegeszito autoval (lasd lista a bannerben).
hykao
Offline-ban, hogy lehetsz 92%-on? Én jelenleg 92%-on vagyok, de ahhoz az összes offline dolog mellett nyernem kellett 5 online sima kihívásos versenyt is a klubtagságon kívül...
robotnyk
én már a race-time-speedekkel kész voltam, ma kezdem újra, online profillal, szal 😊
Alexease
1. Egyhez hasznalhato (ugy tudom;D)
2. Nem tudom😉)
3. Nem kulonbozik, erdekes is lenne😉 Ezert is lehet csak "keves" jatekos, mert sok minden mast is kell szinkronizalni.
4. 1 mega fel vagy le?! Felfele 256kbps, de inkabb 512kbps.
chicco
köszi.de valamit tudom hogy ott van még sem enged be. pl lexus

Alexease
Amelyik autoszalon ikonja vilagos szurke, ott meg nem voltal😉 Ennyi😉
fery02
Pár kérdés:
1. Ha létrehozok egy gamespy accountot, akkor az több játékhoz is használható, vagy külön kell készíteni minden játékhoz egyet? Valahogy úgy érzem nagy hülyeséget kérdezek, de nem igazán értek hozzá. 😊
2. Sok magyar SG-st látom, hogy mi az online profil nick-ük a játékban, és látom, hogy hozzáírják a végén, hogy (HUN). Miért? Megadható, hogy a nevünk mellett magyar zászló legyen kint, nem?
3. Tényleg online közben az embereknél különbözik a forgalom? 😮 Ez így nagyon nem fair ha így van.
4. 1 megás net elég a játékhoz remélem. Valakinek akinek ilyen nete van mit tapasztalt?

chicco
Honnan tudom mennyi autódilert kell még meglátogatnom a mocikhoz??

fsgh
énis valami ilyesmirõl halottam... amúgy a legtöbb pénzt végig a kocsi hurcolásokkal lehet elérni?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Alexease
Ez nagyon jo, de akkor van hatalmas szivacs, ha megis ugy dontesz hogy kell eredetiben (online, javitasok, plusz autok, stb.), es kezdheted elorol az egeszet😉 Persze, jo jatek, megeri megint megcsinalni;P